The Greek Forum of Eurovision Song Contest
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πρόβες!

+7
EuroPsycho
Masilnto
Elfo_Del_Infierno
HOLA
EvNickGR
Master
Romanus
11 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant
Αριθμός μηνυμάτων : 9757
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 33
Τόπος : Γреческий Советски Социалистически Республик (ΓCCP)
ΧιούμορYou are the "bad guy"; but this does not mean you are ...bad guy.
https://www.youtube.com/channel/UCC5Bn3oCeEcRTPZS0kgOKNg

Πρόβες! - Σελίδα 39 Empty Απ: Πρόβες!

Παρ Μάης 04, 2018 12:36 am
Σύντομη review μου για τις δεύτερες πρόβες:

Πρόβες! - Σελίδα 39 1929231167
Αδιάφορο οπτικά, το τραγούδι εξακολουθεί να μην συμμαζεύεται. Μόνη πιθανότητα πρόκρισης που του δίνω η 10η θέση που είναι ανοιχτή, αν φτάσουν βαθμολογικά ΚΑΙ φετος τα λαδώματα των Αζέρων.
Πρόβες! - Σελίδα 39 108043282
Bottom3.
Πρόβες! - Σελίδα 39 268027787
Κακή σκηνοθεσία, κακό τραγούδι, ωραία φωνή που δεν το σώζει. Εκτός.
Πρόβες! - Σελίδα 39 1036563366
Θα ήθελα μια πολύ πιο μυστηριώδη και ατμοσφαιρική προσέγγιση, ωστόσο το τραγούδι είναι αυτό που 100% θα την περάσει τελικό. Αν δεν γράφει καλά στην κάμερα θα αναθεωρήσω για την θέση της στον τελικό.
Πρόβες! - Σελίδα 39 2012076653
Από τις καλύτερες σκηνοθεσίες της ημέρας, νομίζω οτι ο τραυματισμός θα τον βοηθήσει εν τέλει να μην κάνει τόσο τον καραγκιόζη βοηθώντας το κομμάτι. 1000% τελικό.
Πρόβες! - Σελίδα 39 112107519
Υπέροχη. 1000% τελικό. Μπράβο Λιθουανία!
Πρόβες! - Σελίδα 39 1108759835
Δεν μου άρεσε παιδιά μου... καθόλου. Η τύχη του gabbani είναι το ταβάνι της, θα μορούσα στον τελικό να την δω ακόμη κι εκτός τοπ10.
Πρόβες! - Σελίδα 39 906314338
Αίσχος. Γελοίο όσο δεν παίρνει... στην επιτροπή θεωρώ πως θα είναι πολύ χαμηλά.
Πρόβες! - Σελίδα 39 3022678371
Πολύ δυνατή σκηνοθεσία. Έχει "κάτι" το όλο πακέτο και είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα βρεθεί στην δεκάδα του τελικού πλέον. Δεν θα απέκλεια τίποτε, αλλά με κρατά πίσω η έλλειψη συναισθήματος τραγουδιού και ερμηνέυτριας.
Πρόβες! - Σελίδα 39 4128892749
Κάκιστη δουλειά από το Σασουλίνι ετι μιαν ακόμη φοράν. Με την καμία νίκη για την Βουλγαρία φέτος, πολύ πιθανόν εαν δεν σπρωχτουν από την επιτροπή να βρεθούν και εκτός τελικής δεκάδας.
Πρόβες! - Σελίδα 39 2074480792
Αϊ μαρη.
Πρόβες! - Σελίδα 39 143267677
Προσπαθείς Κροατία μου, αλλά δεν... κρίμα.
Πρόβες! - Σελίδα 39 1631159851
Από τις χειρότερες πρόβες σήμερα. Κάκιστο το ενδυματολογικό, extavaganza στη σκηνή δίχως λόγο ύπαρξης και να μην σχολιάσω τα γελοία σκηνοθετικά "εφφέ" με τα τριγωνικά κομμένα πλάνα. Καρμπόν πορεία με πέρισυ η Αυστρία.
Πρόβες! - Σελίδα 39 2820862327
Κρίνοντας περισσότερο το τρίλεπτο που ήταν από την 3rd run (που ήταν και η πιο πλήρης, με πύρο, ξηρό παγο και φώτα...) θα πω απλά πως είμαι αρκετά αισιόδοξος για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Να διορθώσουν οπωσδήποτε τη σκηνοθεσία στη γέφυρα! Φωνητικά δεν τους φοβάμαι. Το μπλε χέρι είναι signature και δεν με ενοχλεί καθόλου. To "σημα της ειρήνης" το κόβω για ράδιο αρβύλα, αλλά είτε υπάρξει είτε όχι το ίδιο και το αυτό θα είναι. Θα πλαισιώσουμε κατά πάσα πιθανότητα με Τσεχία και Εσθονία το τοπ3 του ημιτελικού.
Πρόβες! - Σελίδα 39 3495329110
Μει Φάινγκολντ.

Αυτά... Πρόβες! - Σελίδα 39 71255287
Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant

Παρ Μάης 04, 2018 12:37 am
Master έγραψε:
Romanus έγραψε:Παιδιά μου καλά σας έχω ανταπόκριση από Δανέζα γνωστή μου που βρίσκεται στην αρένα.

Σύμφωνα μ'εκείνη η Γιάννα στην πρόβα έδωσε μια πολύ δυνατή performance, πολύ σωστή τεχνικά . Οι δεύτερες φωνές έδεναν τέλεια με της Γιάννας και ο φωτισμός ήταν εξαιρετικός.
Μόνη της ένστασή είναι στην γέφυρα, στην οποία δεν "σπρώχνεται" τόσο το κομμάτι από τα πλάνα της κάμερας γιατί είναι μακρινά και δείχνει κάπως περίεργο όταν την πλησιάζουν.
Το τελείωμα είναι όμορφο και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, η πρόκριση είναι βέβαιη - "out of question the posibility of not entering the final"

Αυτά, πριν αρχίζετε να μου βράζετε κόλλυβα! green

Eπιτέλους να ακούσουμε και κάτι θετικό!!

Γιουροπρόεδρέ μου άραξε και μην σε πιάνει πανικός!! Laughing
Μια χαρά ήσουν όλη τη σαιζόν τώρα θες να μου το χαλάσεις; Κανόνισε! Πρόβες! - Σελίδα 39 3277720116
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Παρ Μάης 04, 2018 1:03 am
Αζερμπαϊτζάν: Κακό ντύσιμο, κακό στήσιμο, δύσκολα τα πράγματα! Έχει κάποιες σεβαστές πιθανότητες πάντως! 

Ισλανδία: Τελειωμένο! Θα διεκδικήσει ακόμα και την τελευταία θέση! 

Αλβανία: Δεν τραβάει σαν σύνολο και το staging δεν βοηθάει οπότε θα μείνει εκτός!

Βέλγιο: Οπτικά είναι άθλιο αλλά λογικά θα περάσει επειδή είναι καλό τραγούδι. Χωρίς να είναι και 100% σίγουρο. Νίκη ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όμως! 

Τσεχία: Σίγουρα εντός αλλά δεν νομίζω να χτυπήσει πεντάδα!

Λιθουανία: Λογικά εντός αλλά κινδυνεύει. Αν τελικά περάσει μπορεί να πλησιάσει δεκάδα στον τελικό!

Ισραήλ: Εντός μάλλον και μετά θα δείξει. Νίκη σχεδόν αδύνατον θα έλεγα αλλά δεν θα το απέκλεια 100%. 

Λευκορωσία: Γελοίο και άθλιο από όλες τις απόψεις θα μείνει εκτός όπως φαίνεται

Εσθονία: Αν δεν περάσει θα μιλάμε για έγκλημα. Πιστεύω ότι είναι το μόνο που έχει αέρα νίκης. Ανώτερο από οτιδήποτε άλλο. 

Βουλγαρία: Τρομερά overrated θα περάσει 1000% αλλά νίκη μόνο αν σπρωχτεί ανεξέλεγκτα από τις επιτροπές στη 1η θέση! 

ΠΓΔΜ: Εκτός και μάλιστα παίζει σοβαρά ακόμα και για τελευταία θέση! 

Κροατία: Τρομερή προσπάθεια και πολύ καλό αλλά δυστυχώς οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Μακάρι να τα καταφέρει! 

Αυστρία: Τρισάθλιο σαν θέαμα αλλά σαν τραγούδι κορυφαίο. Αν περάσει θα περάσει λόγω ανεξέλεγκτου σπρωξίματος από τις επιτροπές! 

Ελλάδα: Μεγάλο ερωτηματικό με πιθανότητες να καταλήξει κυριολεκτικά οπουδήποτε. Πιθανή πολύ κακή θέση από επιτροπές. 

Φινλανδία: Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν δεν θα τα καταφέρει! Μακάρι αλλά δύσκολα...
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Παρ Μάης 04, 2018 1:09 am
Πρόβες! - Σελίδα 39 1929231167
Θα περάσει, καλούλι είναι.

Πρόβες! - Σελίδα 39 108043282
Ώρα να βάλουμε τίποτα να φάμε. Άπατο.

Πρόβες! - Σελίδα 39 268027787
Και του χρόνου γείτονες.

Πρόβες! - Σελίδα 39 1036563366
Δυστυχώς όχι, αν και το κομμάτι εμένα μου αρέσει.

Πρόβες! - Σελίδα 39 2012076653
Για πλάκα τελικό και να δείτε θα μπει και 5άδα.

Πρόβες! - Σελίδα 39 112107519
Το έχω ξαναπεί, για μένα είναι το απόλυτο dark horse. Σε πιθανές καραμπόλες θα το δουμε ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. Άσχετο, δεν είναι ίδια η ΡΑΜΟΝΑ;;;

Πρόβες! - Σελίδα 39 1108759835
Απαράδεκτο. Στο μεταξύ ποιος τη βάφει, δεν φαίνονται καν τα μάτια της. Είναι λες και είναι κλειστά. ΑΝ περάσει τελικό - μπορεί να συμβεί το απόλυτο σοκ - το βλέπω γύρω στο 15.

Πρόβες! - Σελίδα 39 906314338
Ο κόσμος νομίζω θα το ψηφίσει, οι επιτροπές λογικά όχι. Νομίζω πως θα περάσει.

Πρόβες! - Σελίδα 39 3022678371
Το μοναδικό που μου δίνει WINNER vibes. Η μόνη μου επιφύλαξη είναι ότι η όπερα συνήθως για κάποιο λόγο ΔΕΝ παει καλά. Τριάδα για πλάκα.

Πρόβες! - Σελίδα 39 4128892749
Πολύ αντιτηλεοπτικοί και αμήχανοι. Είναι οι πιο αντιτηεοπτικοί ερμηνευτές φέτος, λυπάμαι και η Σάσα δεν κατάφερε τελικά να σώσει τίποτα. Θα περάσει αλλά θα πάει μέτρια.

Πρόβες! - Σελίδα 39 2074480792
The perfect toilet break. Και του χρόνου, πάμε παρακάτω.

Πρόβες! - Σελίδα 39 143267677
Δεν μου αρέσει το κομμάτι καθόλου αλλά θεωρώ ότι θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη. Θα είναι πάντως όντως εκπληξη το να περάσει.

Πρόβες! - Σελίδα 39 1631159851
Νομίζω ότι θα περάσει.

Πρόβες! - Σελίδα 39 2820862327
Το καλύτερο κομμάτι που έχουμε στείλει εδώ και χρόνια που νιώθω ότι πήγε σκηνικά απροετοίμαστο. Ευτυχώς φωνητικά είναι καλό. Δεν ξέρω όντως αν δεν αρέσει ή περίμεναν όλοι περισσότερα και είναι θέμα προσδοκιών. Νομίζω ότι θα περάσουμε και στον τελικό μας βλέπω γύρω στο 12.

Πρόβες! - Σελίδα 39 3495329110
Ποτέ δε μου άρεσε αυτή η συμμετοχή και αυτό που είδα επί σκηνής μου κάνει αμήχανο...
NoirJo
NoirJo
Αριθμός μηνυμάτων : 1045
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2018
Φύλο : Άντρας Τόπος : Αθήνα
ΧιούμορΔεν κρύβομαι μωρή, δεν καταζητούμαι.

Παρ Μάης 04, 2018 1:49 am
Χαίρετε. Καινούργιο μέλος εδώ! Σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό και - επιτέλους! - αποφάσισα να δημιουργήσω λογαριασμό.   Smile

Έχω προβληματιστεί ιδιαίτερα με τη φετινή Eurovision. Βλέποντας όλες τις πρόβες δε μπορώ να διακρίνω κάποιο ξεκάθαρο φαβορί. "Θεωρητικά" και βάσει στοιχημάτων υπάρχουν κάποια (Ισραήλ, Νορβηγία, Βουλγαρία, Εσθονία, Γαλλία κ.λπ.), αλλά κάτι δε μου κάθεται καλά. Έχω την αίσθηση πως το φετινό top 10 θα μας ξαφνιάσει. Αυτό που παρατηρώ είναι πως το stage της Λισαβώνας είναι ενδεχομένως το χειρότερο της τελευταίας δεκαετίας. Η μη χρήση LED δε με πειράζει, αλλά βλέπω όλες μα όλες τις συμμετοχές περιορισμένες πάνω στη σκηνή. Η Ελλάδα, π.χ., "χάνεται", ενώ το Ισραήλ, με το prop και τα έντονα χρώματα, με "πνίγει". Το background πολύ άσχημο, δείτε το βιντεάκι με τη συμμετοχή του Βελγίου. Και αυτό που συνειδητοποιώ είναι πως, ακόμη και συμμετοχές με λεφτά, δε "γράφουν" ιδιαίτερα καλά (βλ. Βουλγαρία) με εξαίρεση ίσως την Τσεχία και την Εσθονία μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω αν φταίνε τα πλάνα, η σκηνοθεσία ή/και η ίδια η σκηνή, αλλά όλα φαίνονται "φτωχά"/αδιάφορα. Κάτι που ενδεχομένως δώσει ένα προβάδισμα σε καλά τραγούδια που δεν εξαρτώνται άμεσα από μία εντυπωσιακή σκηνική εμφάνιση. Σε γενικές γραμμές, νομίζω πως είναι η πιο απρόβλεπτη χρονιά.

Θα συμφωνήσω με τις περισσότερες παρατηρήσεις των Romanus, impressedguy και citelis σχετικά με τις σημερινές πρόβες. 
Το Αζερμπαϊτζάν έχει ένα υπερβολικά αδιάφορο/μέτριο τραγούδι ("I'm stronger than canon balls"? lol), ίσως χειρότερο και από την ανοησία της Demy πέρυσι, αλλά έχει μία αρκετά δυνατή σκηνική παρουσία, επομένως, αν περάσει, θα περάσει οριακά. Στον τελικό, πιστεύω πως θα κινηθεί στο bottom 8. 
Η Αλβανία δεν περνάει, εξαιρετική φωνή, αλλά το τραγούδι και το staging δεν. Ditto Ισλανδία, η οποία μάλλον θα έρθει τελευταία στον α' ημιτελικό. 
Το Βέλγιο, πφ, είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση όσον αφορά το staging. Ενώ το κομμάτι είναι ατμοσφαιρικό, έχει ωραία κουπλέ, το ρεφραίν πάσχει (και η screechy φωνή της εκεί δε βοηθά, ειδικά στο live). Το staging, όμως, είναι τόσο άχρωμο και άνευρο που, αν περάσει (λογικά ναι), θα περάσει λόγω της δύναμης του τραγουδιού. Υποθέτω θα αρέσει στις επιτροπές. 
Η Τσεχία δεν ξέρω αν θα φτάσει το top 10 του τελικού (υποθέτω πως ναι, αλλά οριακά), αλλά έχει αρκετά καλό staging (συγκριτικά με τα υπόλοιπα), θα αρέσει στο εφηβικό, κυρίως, κοινό και είναι πιασάρικο. Η πρόκριση είναι αδιαμφισβήτητη. 
Η Λιθουανία προσεγμένη, μίνιμαλ και αισθαντική. Έχει χαρακτηριστεί ως "toilet break" song, αλλά θα μπει πιστεύω. Θέση 8-10 στον ημιτελικό. 
Το Ισραήλ, λολ, δε νομίζω πως θα κερδίσει το διαγωνισμό. Η Eurovision έχει περάσει σε άλλη φάση τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να έρθει δεύτερο σε απόσταση αναπνοής, αλλά δυσκολεύομαι να το δω νικητή. Προσωπικά το staging μου φάνηκε κακό. Υπερφορτωμένο, τα κοκκινοπορτοκαλοκίτρινα χρώματα ενισχύουν τον kitch χαρακτήρα και, σε γενικές γραμμές, είναι λίγο παρωδία. Το κομμάτι έχει μερικά καλά σημεία, η Netta έχει ενέργεια και "χαρακτήρα" στη σκηνή, αλλά κάτι λείπει. Θα περάσει στον τελικό ασυζητητί παρόλα αυτά.
Η Λευκορωσία άπαπα. Σίγουρα στο bottom 5 των επιτροπών. Γελοίο concept, μέτριο τραγούδι. ΑΝ περάσει, θα περάσει πολύ οριακά και, φυσικά, θα φλερτάρει με μία από τις τελευταίες θέσεις του τελικού.
Η Εσθονία έχει το πιο ισορροπημένο "πακέτο". Καλό τραγούδι, πολύ καλή φωνή, πολύ καλό staging. Αλλά η Elina έχει κάτι το αποστασιοποιημένο και ψυχρό. Το κομμάτι είναι πολύ εγκεφαλικό και δεν ξέρω αν οι επιτροπές θα το αγκαλιάσουν. Σίγουρος τελικός, παρόλα αυτά, και, κατά την άποψή μου, σίγουρο top 10 (μάλλον top 5). 
Η Βουλγαρία επίσης μεγάλη απογοήτευση. Το κομμάτι είναι αρκετά καλό, αλλά το staging επιεικώς κακό. Τόσο η μαυρίλα όσο και τα τελείως αντιτηλεοπτικά πρόσωπα των τραγουδιστών (οι οποίοι δεν έχουν καμία χημεία μεταξύ τους) θα κοστίσουν. Περνά τελικό, φυσικά, και μάλλον μπαίνει top 10 αλλά είναι μία από τις χώρες που μπορεί να "απογοητεύσουν" βαθμολογικά (π.χ. θέση 8 ή 9). Κάτι λείπει κι εδώ.
ΠΓΔΜ bye Felicia. 
Εξαιρετική η Κροατία, αλλά το τραγούδι είναι αδιάφορο, θα βρίσκεται κάπου στη "μέση" του televoting και των επιτροπών, επομένως ή θα κάνει την έκπληξη και θα μπει οριακά τελικό ή θα μείνει εκτός στις θέσεις 11-13. Θα την ήθελα, όμως, τελικό. 
Η Αυστρία είναι ένας αχταρμάς. Το τραγούδι είναι καλό, όπως και ο Cezar. Το "gospel" στοιχείο δεν έχει ιδιαίτερη πέραση στο κοινό, επομένως στο televoting θα έχει πρόβλημα (+ ότι η Αυστρία δεν έχει κάποιες στάνταρ "συμμαχίες" στον α' ημιτελικό). Οι επιτροπές θα το στηρίξουν αρκετά, επομένως κι αυτός, αν περάσει, θα περάσει οριακά. Το staging, όμως, είναι κακό, ειδικά στο δεύτερο μισό, σύμφωνα και με τις περιγραφές που διάβασα. 
Η Φινλανδία δε μου άρεσε καθόλου βάσει του clip, περιττό kitsch, θα μπορούσε να είχε κάτι "φουτουριστικό" on stage χωρίς να βγάζει κάτι "φτηνό". Αυτό αντιλήφθηκα τουλάχιστον. Η Saara είναι καλή, σίγουρα, αλλά κι αυτή η χώρα παίζει για μία από τις τελευταίες θέσεις για πρόκριση. Θα έλεγα πως θα μείνει εκτός. 
Περιμένω να δω αύριο Αρμενία, Ελβετία, Ιρλανδία και Κύπρο, αλλά βάσει τραγουδιών και πρώτης πρόβας, μόνο η Κύπρος νομίζω έχει αξιώσεις για πρόκριση (δεδομένου ότι κλείνει τον α' ημιτελικό μία δυναμική pop performance). Η Αρμενία, αν μπει, θα μπει λόγω του ότι είναι η Αρμενία (και μόνο). 

Τώρα, όσον αφορά την Ελλάδα, σε γενικές γραμμές είναι αρκετά απογοητευμένος από το στήσιμο, αλλά δεδομένου του πόσο κακή είναι η σκηνή και πόσο αδιάφορα "γράφουν" και οι υπόλοιπες ερμηνείες, ίσως αποκτήσει ένα προβάδισμα λόγω της ποιότητας του κομματιού. Έχουμε ένα πλεονέκτημα δεδομένου ότι θα μάς στηρίξουν χώρες όπως Κύπρος, Αζερμπαιτζάν, Αλβανία, Βουλγαρία, Αρμενία, Ισραήλ (ελπίζω δηλαδή!) και το ότι πρόκειται για μία λιτή ερμηνεία με ελληνικό στίχο, έθνικ μουσικά στοιχεία (τα τύμπανα είναι πολύ εντυπωσιακά στο e-radio video) και, γενικά, είναι από τα αγαπημένα τραγούδια της χρονιάς, θα ενισχύσουν, πιστεύω, τη στήριξη των επιτροπών. Αλλά υπάρχουν προβλήματα. Ο ξηρός πάγος στο δεύτερο κουπλέ είναι ωραίο στοιχείο (στο e-radio video φαίνεται πως δημιουργείται ένα σύννεφο που περιβάλλει την Τερζή, θα γράφει ωραία τηλεοπτικά), όπως και η πυραμίδα από λωρίδες φώτων στην κορύφωση. Τα wide shots, όμως, δε βοηθούν. Σε σημεία του ρεφραίν οκ, με τα τύμπανα κλπ., τα πανοραμικά δημιουργούν μία πιο "επική" ατμόσφαιρα. Όχι, όμως, στα κουπλέ. Επίσης, πρέπει να διευθετηθεί το ζήτημα με τη "γέφυρα" και ολόκληρο το τελευταίο λεπτό του τραγουδιού. Η Τερζή φαίνεται χαμένη στη σκηνή, με αποτέλεσμα να χάνεται τόσο η "επική" ατμόσφαιρα όσο και η συγκίνηση. Δε μου προκαλεί εντύπωση αυτό που είπαν οι τύποι του ESCUnited. Το μπλε χέρι φαίνεται παράταιρο σε έναν μη Έλληνα και η "γέφυρα" χρειάζεται κάτι εντυπωσιακό για να πετύχει η κορύφωση και να βγει το συναίσθημα όταν γονατίζει η Τερζή. Στη συνέντευξη τύπου είπε χαρακτηριστικά "we tried...but there were technical problems", επομένως ακόμη λείπει αυτό το περιβόητο 30%. Υποθέτω πως κάτι προσπαθούν να κάνουν με τα φώτα (και με το χέρι ή το φόρεμαWink και δε τους έχει βγει ακόμη. Πρέπει, όμως, να λυθεί με το dress rehearsal. Ειδάλλως ας φτιάξουν τη γέφυρα έτσι ώστε να έχουμε κοντινά της όσο περιβάλλεται από την ομίχλη ή τον καπνό ενισχύοντας το συναίσθημα, δεν ξέρω. Επίσης στο wiwibloggs είχε επιβεβαιώσει πως θα υπάρχει φωτιά και δεν είδα κάτι. Όπως αφαίρεσαν τον καπνό στην κορύφωση στο τελευταίο run-through σήμερα. 
Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν δε βγει τίποτε από αυτά που δοκιμάζουν, ας στοχεύσουν σε κοντινά πλάνα της Γιάννας. Το κομμάτι, δεδομένου του ελληνικού στίχου, πρέπει να "αγγίξει" τον Ευρωπαίο με την ερμηνεία. Το τραγούδι αρέσει πολύ σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τους στίχους και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Ας τελειοποιήσουν το "μα γιατί" (στον ημιτελικό - και τελικό αν όλα πάνε κατευχήν - δεν υπάρχει περιθώριο δεύτερου ή τρίτου run-through) και την εκφραστικότητα της Γιάννας και τα υπόλοιπα είναι, στην τελική, περιττά. Έχω την αίσθηση πως φέτος, όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια, κάτι πιο μίνιμαλ και ουσιαστικό θα εκτιμηθεί από κοινό και επιτροπές. Γι'αυτό και πιστεύω πως και με μία πολύ λιτή εμφάνιση, η Γαλλία μπορεί να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει. Έτσι και η Ελλάδα μπορεί να περάσει τελικό και να φτάσει στο top 10. Συναίσθημα, εκφραστικότητα και, αν είναι δυνατόν, τελειοποίηση των όποιων τεχνικών στοιχείων μπορούν να ενισχύσουν τη σκηνική μας παρουσία (+ περαιτέρω βελτίωση μερικών πλάνων). 

Μεγάλο post, συγγνώμη! Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος για την ελληνική συμμετοχή, πιστεύω πως θα περάσουμε τελικό ακόμη και χωρίς περαιτέρω "βελτιώσεις", αλλά χρειάζονται αν θέλουμε να έχουμε αξιώσεις για μία θέση στην αριστερή στήλη της κατάταξης.
Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant

Παρ Μάης 04, 2018 2:00 am
Καλώς ήλθες NoirJo! Very Happy

Κανένα πρόβλημα με τα σεντόνια, απλά προσπάθησε αν γράφεις πολλά, να τα χωρίζεις κάπως καλύτερα... σε παραγράφους; να βάζεις καμια φατσόυλα; δεν ξέρω, να είναι πιο ευανάγνωστα τέλος πάντων.

Αν ψάχνετε τον νικητή σε κάτι μινιμαλιστικό φέτος, τέσσερις-πέντε είναι οι συμμετοχές... Γερμανία, Γαλλία, Ελλάδα, Λιθουανία ίσως και UK ή Πορτογαλία.

Διαλέξτε όποια σας δίνει περισσότερο το vibe. Cool

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Romanus στις Παρ Μάης 04, 2018 2:01 am, 1 φορά
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Παρ Μάης 04, 2018 2:01 am
Ε, όχι και toilet break η Λιθουανία! Είπαμε δεν αρέσει σε όλους αλλά δεν είναι και για τουαλέτα!  Razz
EuroPsycho
EuroPsycho
Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 27
Τόπος : Ελλάς
ΧιούμορΓιαννούλα... Την κουκούλα!

Παρ Μάης 04, 2018 2:40 am
Καλώς ήλθες NoirJo! Να μας γράφεις όποτε μπορείς! 
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Παρ Μάης 04, 2018 2:43 am
Welcome NoirJo !!!!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Παρ Μάης 04, 2018 2:45 am
citelis έγραψε:Ε, όχι και toilet break η Λιθουανία! Είπαμε δεν αρέσει σε όλους αλλά δεν είναι και για τουαλέτα!  Razz
αφου δεν εβαλαν εμας παλι καλα....στην εντελα μια χαρα θα ταιριαζε παντως Πρόβες! - Σελίδα 39 3449772844
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder
Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Χιούμορ"Fuck all these fucking siberfans"

Παρ Μάης 04, 2018 7:39 am
Καλώς ήλθες, NoirJo Very Happy
merda2004
merda2004
Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο : Άντρας Χιούμορmindfuck according to Romanus....

Παρ Μάης 04, 2018 8:47 am
liakleo έγραψε:Συνεχίζει να μου αρέσει η Γιάννα. Και ξέρετε κάτι? Αν δεν προκριθούμε στον τελικό (που ΔΕΝ το πιστεύω) ή αν πέσουμε πολύ χαμηλά στον τελικό πίνακα, δεν θα φταίει η φωτιά που δεν βάλαμε, η κούνια που δεν ανέβηκε η Τερζή να κουνηθεί ή τα μικρά τσολιαδάκια που δεν έπεσαν από τον ουρανό στο κοινό...  θα φταίει το προηγούμενο παρελθόν μας με This is our night, Secret Combination κ.λ.π..... Γιατί αυτό περιμένουν να δουν από εμάς οι γιανούληδες και οτιδήποτε άλλο τους ξενίζει.

για εμενα δεν ειναι το τι εγινε τα περασμενα χρονια. απλα σε μερικα σημεια περιμενεις αυτο το κατι που θα κανει το τραγουδι μας καλυτερο σκηνοθετικα. Ακομα πιστευω οτι εκει που γυρναει τη πλατη οτι κατι γινεται κ δεν το εχουμε δει αλλιως δεν βγαζει νοημα.
Masilnto έγραψε:Δεν ξέρω τι ΘΑ μπορούσε να παρουσιάσει η ελληνική ομάδα, εικασίες μπορούν να γίνουν πολλές.
Εγώ μπορώ να κρίνω αυτό που βλέπω,
το μόνο τελικά που δεν μου άρεσε είναι η μπλε παλάμη,
όλο το υπόλοιπο είναι ωραίο.
Έχω κάποιες ενστάσεις και για το μακιγιάζ, αλλά από το να έβγαινε σαν καρνάβαλος καλύτερα έτσι.

Οπότε από τις σημερινές πρόβες έχω βγάλει τα εξής συμπεράσματα:
Αζερμπαϊτζάν ΝΑΙ
Ισλανδία ΟΧΙ
Αλβανία ΟΧΙ
Βέλγιο ΟΧΙ
Τσεχία ΝΑΙ
Λιθουανία ΝΑΙ
Ισραήλ ΝΑΙ
Λευκορωσία ΟΧΙ
Εσθονία ΝΑΙ
Βουλγαρία ΝΑΙ
Σκόπια ΟΧΙ
Κροατία ΟΧΙ
Αυστρία ΝΑΙ
Ελλάδα ΝΑΙ
Φινλανδία ΟΧΙ
ειμαι της αποψης οτι θα περασει η Σααρα. αρεσει.

NoirJo έγραψε:Χαίρετε. Καινούργιο μέλος εδώ! Σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό και - επιτέλους! - αποφάσισα να δημιουργήσω λογαριασμό.   Smile

Μεγάλο post, συγγνώμη! Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος για την ελληνική συμμετοχή, πιστεύω πως θα περάσουμε τελικό ακόμη και χωρίς περαιτέρω "βελτιώσεις", αλλά χρειάζονται αν θέλουμε να έχουμε αξιώσεις για μία θέση στην αριστερή στήλη της κατάταξης.

καλως ορισες!
liakleo
liakleo
Αριθμός μηνυμάτων : 867
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2011
Φύλο : Θηλυκό Ηλικία : 51

Παρ Μάης 04, 2018 9:50 am
Merda μου, πιστεύω ότι στο σημείο που γυρίζει πλάτη απλά γίνεται παιχνίδι με τα φώτα και την κάμερα. 
Η μπλέ παλάμη είναι όντως signature όπως είπε και ο Romanus και δεν με ενοχλεί. 
Αυτές οι εικασίες περί μη πρόκρισης στον τελικό με προβληματίζουν μόνο και μόνο επειδή είναι και η Κύπρος στον δικό μας ημιτελικό και ίσως ο Γιανούλας δεν θέλει να μας δει και τις δύο χώρες στην αριστερή πλευρά του πίνακα (ίσως και πάνω πάνω)!

NoirJo καλωσόρισες στην παρέα μας. Πρόβες! - Σελίδα 39 1262296416
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Παρ Μάης 04, 2018 10:04 am
Ο γιανουλας να παει να κουρευτει και να μας αφησει ησυχους αντε με τον καθε κομπλεξικο που η ελλειψη του ηλιου που εχει μας πρηζει τα μεζεα!!!
Καλημερα σας....
Master
Master
EuroPresident
EuroPresident
Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Φύλο : Άντρας

Παρ Μάης 04, 2018 12:15 pm
Romanus έγραψε:... Γερμανία, Γαλλία, Ελλάδα, Λιθουανία ίσως και UK ή Πορτογαλία.

Διαλέξτε όποια σας δίνει περισσότερο το vibe. Cool

Aκριβώς Romanouli μου ειπες την σωστή λέξη Γαλλία
Master
Master
EuroPresident
EuroPresident

Παρ Μάης 04, 2018 12:36 pm
Ελπίζω η Κυπρος να μην ανέβει στην πρώτη θέση των στοιχημάτων μετα την σημερινη πρόβα green
Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant

Παρ Μάης 04, 2018 1:58 pm
Πρόβες! - Σελίδα 39 3368682762

Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Παρ Μάης 04, 2018 2:04 pm
Πρόβες! - Σελίδα 39 C301bce664551528eed403751a00e5ed

Πρόβες! - Σελίδα 39 92a474d09e3cb1eb2e088a875754b858

Πρόβες! - Σελίδα 39 962dc06355e59740e5a342cda32d8be7

Πρόβες! - Σελίδα 39 0673ff9a24ff8ce6d2e65a72a2a3242e
Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant

Παρ Μάης 04, 2018 2:14 pm
Πρόβες! - Σελίδα 39 1811020851

lol3
lol3
Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2018
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 32
Τόπος : Χώρα του φωτός
Χιούμορ21 points to Sweden from t/v

Παρ Μάης 04, 2018 2:20 pm
Nq και για τα δυο
Master
Master
EuroPresident
EuroPresident

Παρ Μάης 04, 2018 2:35 pm
Ακούστε στην έναρξη κραυγές

Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant

Παρ Μάης 04, 2018 2:45 pm
Πρόβες! - Σελίδα 39 908430217

Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Παρ Μάης 04, 2018 2:50 pm
Έχουμε και λέμε από μένα:
Αζερμπαϊτζάν ΝΑΙ
Ισλανδία ΟΧΙ
Αλβανία ΟΧΙ
Βέλγιο ΟΧΙ
Τσεχία ΝΑΙ
Λιθουανία ΝΑΙ
Ισραήλ ΝΑΙ
Λευκορωσία ΟΧΙ
Εσθονία ΝΑΙ
Βουλγαρία ΝΑΙ
Σκόπια ΟΧΙ
Κροατία ΟΧΙ
Αυστρία ΝΑΙ
Ελλάδα ΝΑΙ
Φινλανδία ΟΧΙ
Αρμενία ΝΑΙ
Ελβετία ΟΧΙ
Ιρλανδία ΟΧΙ
Κύπρος ΝΑΙ

Ωστόσο, δεν αποκλείω κάποια έκπληξη από Ιρλανδία ή Αλβανία.
Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant

Παρ Μάης 04, 2018 2:56 pm
Πρόβες! - Σελίδα 39 3893584599

Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant

Παρ Μάης 04, 2018 3:01 pm
Όσον αφορά την Αλβανία Κύπρο:
Καλά συγγνώμη, με αυτό έχουν ενθουσιαστεί φαν και δημοσιογράφοι; Rolling Eyes
Οκ, το εφφε με τη φωτιά ωραίο - ανάλογο με εκείνο της Σαμρα το 2016, αλλά το υπόλοιπο... φωνητικά, κινησεολογικά, αισθητικά... πολύ χαμηλού επιπέδου θέαμα και κακοφωτισμένο!

Εντάξει. Θα γελάσουμε πολύ με τα αποτελέσματα φέτος. Twisted Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης