Προοπτική νίκης!
+5
EuroPsycho
Masilnto
Romanus
EvNickGR
Elfo_Del_Infierno
9 απαντήσεις
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Προοπτική νίκης!
Κυρ Απρ 29, 2018 1:54 am
Θα είμαι ευγενικός:
Η Αυστραλία και η Γαλλία δεν νικάνε που να κοπανιέται το σύμπαν κάτω!
Τσεχία της δίνω πολύ λίγες ελπίδες. Δεν πείθει ο συγκεκριμένος και το τραγούδι είναι overrated, κατώτερο από αυτό της Σουηδίας που είναι στην ίδια κατηγορία και θα πάει καλύτερα στις επιτροπές.
Βουλγαρία και Εσθονία μπορούν να νικήσουν. Για το Ισραήλ δεν είμαι πια ούτε γω σίγουρος.
Κακώς ξεγράφουν Ουκρανίες, Ρίμπακ κλπ
Τσεχία της δίνω πολύ λίγες ελπίδες. Δεν πείθει ο συγκεκριμένος και το τραγούδι είναι overrated, κατώτερο από αυτό της Σουηδίας που είναι στην ίδια κατηγορία και θα πάει καλύτερα στις επιτροπές.
Βουλγαρία και Εσθονία μπορούν να νικήσουν. Για το Ισραήλ δεν είμαι πια ούτε γω σίγουρος.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Απρ 29, 2018 2:04 am
Ούτε η Βουλγαρία έχει κάνα φοβερό τραγούδι πάντως.
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4978
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Κυρ Απρ 29, 2018 2:05 am
citelis έγραψε:Θα είμαι ευγενικός:
Η Γαλλία είναι 3η σε κάποια γραφεία αυτή τη στιγμή και διαρκώς ανεβαίνει. Μήπως θες να το ξανασκεφτείς;

Τσεχία δεν μπορώ προσωπικά να τη φανταστώ νικήτρια. Ίσως, αν ξεπεράσει τον εαυτό του ο πιτσιρικάς, να είναι το φετινό hey mama.
Εσθονία πιθανώς 10άδα, αλλά δε βλέπω πολύ φως.
Ουκρανία είναι πολύ basic για να κερδίσει. Ο Rybak θα κέρδιζε αν το έδινε το τραγούδι του σε ένα 10χρονο και το έστελνε στην ESC Junior.
Προς το παρόν θα εμμείνω σε Ισραήλ, Βουλγαρία και Γαλλία.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Απρ 29, 2018 2:08 am
Αυτό που με εκνευρίζει πολύ είναι ότι η Γαλλία θα πάρει η 20αρι ή 24αρι από μας στο τελικό!
Κυρ Απρ 29, 2018 2:09 am
citelis έγραψε:Αυτό που με εκνευρίζει πολύ είναι ότι η Γαλλία θα πάρει η 20αρι ή 24αρι από μας στο τελικό!
Και η Εντέλα;

- Σπόιλερ:
- σ.σ. σιγά μην πάρει 10 ή 12 στο τ/β από την Ελλάδα η Γαλλία... ούτε άσσο δεν θα πάρει
- Elfo_Del_Infierno
Κυρ Απρ 29, 2018 2:09 am
citelis έγραψε:Αυτό που με εκνευρίζει πολύ είναι ότι η Γαλλία θα πάρει η 20αρι ή 24αρι από μας στο τελικό!
Αυτό από πού προκύπτει πάλι;
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Απρ 29, 2018 2:10 am
Αν έχει Έντελα θα πάρει αυτή το 24αρι και το 20αρι στη Γαλλία. Αλλιώς αν φύγει άκλαυτη από ημιτελικό τότε θα πάει Γαλλία το 24αρι το πιστεύω.Romanus έγραψε:citelis έγραψε:Αυτό που με εκνευρίζει πολύ είναι ότι η Γαλλία θα πάρει η 20αρι ή 24αρι από μας στο τελικό!
Και η Εντέλα;
Κυρ Απρ 29, 2018 2:13 am
Πλην των στοιχηματικών τι ακριβώς σας πείθει βρε παιδιά στο μέρσι μέρσι;
Ή στην Νέττα ας πούμε. Εδώ στα ντουζένια των 00's δεν κέρδισε joke entry (Verka says hi...) τι σας κάνει να πιστεύετε οτι θα κερδίσει εν έτει 2018 και μάλιστα από το Ισραήλ;
Βουλγαρία να το καταλάβω... ως ενός σημείου. Είναι και για μένα μια από τις πιθανές αν το σκίσει σκηνικά.
Ή στην Νέττα ας πούμε. Εδώ στα ντουζένια των 00's δεν κέρδισε joke entry (Verka says hi...) τι σας κάνει να πιστεύετε οτι θα κερδίσει εν έτει 2018 και μάλιστα από το Ισραήλ;
Βουλγαρία να το καταλάβω... ως ενός σημείου. Είναι και για μένα μια από τις πιθανές αν το σκίσει σκηνικά.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Απρ 29, 2018 2:14 am
Δεν ψηφίζουν χωριστά οι επιτροπές και το κοινό ή έχω χάσει κάτι?EvNickGR έγραψε:Το 24αρι και το 20αρι τι είναι ρε Citelis?

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Απρ 29, 2018 2:17 am
EvNickGR έγραψε:citelis έγραψε:Δεν ψηφίζουν χωριστά οι επιτροπές και το κοινό ή έχω χάσει κάτι?EvNickGR έγραψε:Το 24αρι και το 20αρι τι είναι ρε Citelis?![]()
![]()
Νόμιζα μιλούσαμε μόνο για televoting και λέω τι λέει τώρα...![]()

- Elfo_Del_Infierno
Κυρ Απρ 29, 2018 2:28 am
Σχετικά με το Ισραήλ: Σαφώς και επηρεάζομαι από τα στοιχήματα, όμως πέρα από αυτά, το τραγούδι φαίνεται να έχει ένα ρεύμα. Δεν μπορούμε να το αρνηθούμε. Το αν το εκλάβουν κοινό κι επιτροπές ως ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερο ποπ τραγούδι, που έχει κάτι να πει, ή σαν ένα απλό joke act, μένει να το δούμε.
Αυτό βέβαια που με έβαλε προσωπικά σε σκέψεις και έκανα το κλικ στο μυαλό μου για το Ισραήλ, είναι το ότι, σε όσους έβαλα να ακούσουν recap από τα φετινά τραγούδια, όλοι στάθηκαν στη Νέτα. Από τον αδερφό μου και τη μάνα μου, μέχρι 2 συναδέρφους. Τελευταίο κρούσμα η ξαδερφούλα μου, την οποία αναφέρω σε άλλο ποστ. Της έβαλα το recap και ενώ γενικώς τα βαριόταν όλα τα τραγούδια, υπήρξε ένα, που την έκανε να σηκώσει το φρύδι και να με ρωτήσει όνομα καλλιτέχνη, για να το ψάξει όταν θα πήγαινε σπίτι της. Ήταν, φυσικά, το Ισραήλ...
Αυτό βέβαια που με έβαλε προσωπικά σε σκέψεις και έκανα το κλικ στο μυαλό μου για το Ισραήλ, είναι το ότι, σε όσους έβαλα να ακούσουν recap από τα φετινά τραγούδια, όλοι στάθηκαν στη Νέτα. Από τον αδερφό μου και τη μάνα μου, μέχρι 2 συναδέρφους. Τελευταίο κρούσμα η ξαδερφούλα μου, την οποία αναφέρω σε άλλο ποστ. Της έβαλα το recap και ενώ γενικώς τα βαριόταν όλα τα τραγούδια, υπήρξε ένα, που την έκανε να σηκώσει το φρύδι και να με ρωτήσει όνομα καλλιτέχνη, για να το ψάξει όταν θα πήγαινε σπίτι της. Ήταν, φυσικά, το Ισραήλ...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Απρ 29, 2018 2:33 am
Μακάρι να νικήσει το Ισραήλ!
Θα βλέπεις στις ειδήσεις: ''ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΔΙΖΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ'' και στην επόμενη είδηση ''ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ EUROVISION ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΝΕΤΤΑ''
Θέλω να το δω αυτό
Θα βλέπεις στις ειδήσεις: ''ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΔΙΖΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ'' και στην επόμενη είδηση ''ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ EUROVISION ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΝΕΤΤΑ''
Θέλω να το δω αυτό
Κυρ Απρ 29, 2018 2:39 am
Ό,τι κάνει το Ισραήλ είναι πάντα καλώς καμωμένο, οπότε δεν θα δεις κάτι τέτοιο citelis ακόμα κι αν κερδίσει η Νέττα. Αλλά αυτό είναι μια άλλη, μεγάλη κουβεντα. 
Εγώ πάντως δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι θα μπορέσει να αποδοθεί τόσο καλά σκηνικά το Ισραήλ ώστε να καταφέρει να βρεθεί πρώτο στο τ/β που θα είναι και το δυνατό του χαρτί.
Για την μέρσι μέρσι δεν μου είπατε, αλήθεια... παίζει να είμαι ο μοναδικός σε όλο το γιουροβιζιονικό σύμπαν που θεωρεί πως δεν έχει καμία (αλλά καμία...) απόλύτως πιθανότητα έστω να πλησιάσει το βραβείο; Μόνο και μόνο από τη θεματολογία του τραγουδιού δηλαδή, ακόμη κι αν αγνοήσω το μέτριο της σύνθεσης και το κακόγουστο αισθητικό της εικόνας!

Εγώ πάντως δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι θα μπορέσει να αποδοθεί τόσο καλά σκηνικά το Ισραήλ ώστε να καταφέρει να βρεθεί πρώτο στο τ/β που θα είναι και το δυνατό του χαρτί.
Για την μέρσι μέρσι δεν μου είπατε, αλήθεια... παίζει να είμαι ο μοναδικός σε όλο το γιουροβιζιονικό σύμπαν που θεωρεί πως δεν έχει καμία (αλλά καμία...) απόλύτως πιθανότητα έστω να πλησιάσει το βραβείο; Μόνο και μόνο από τη θεματολογία του τραγουδιού δηλαδή, ακόμη κι αν αγνοήσω το μέτριο της σύνθεσης και το κακόγουστο αισθητικό της εικόνας!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Απρ 29, 2018 2:42 am
Ούτε εγώ μπορώ να το φανταστώ να νικάει όπως έγραψα παραπάνω!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Απρ 29, 2018 2:46 am
Και εκτός αυτού η Γαλλία είναι και αυτή ανακατεμένη στο χαμό της Συρίας άρα κατά κάποιον τρόπο ''συμπαράγει'' πρόσφυγες. Οπότε έχει μία υποκρισία το όλο θέμα.
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Κυρ Απρ 29, 2018 9:41 am
Ομοίως....και θα προσθέσω τους ερασιτέχνες ερμηνευτές!Romanus έγραψε:Ό,τι κάνει το Ισραήλ είναι πάντα καλώς καμωμένο, οπότε δεν θα δεις κάτι τέτοιο citelis ακόμα κι αν κερδίσει η Νέττα. Αλλά αυτό είναι μια άλλη, μεγάλη κουβεντα.
.....

- EuroPsycho
- Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο :Ηλικία : 27
Τόπος : ΕλλάςΓιαννούλα... Την κουκούλα!
Κυρ Απρ 29, 2018 12:27 pm
Φέτος θα νικήσει το τραγούδι, όπως τα τελευταία 2 χρόνια. Οι εποχές των πλαστικοσουηδοπόπ και της 'συνταγούλας' τελείωσαν ανεπιστρεπτί με την αποτυχία του Sergey Lazarev το 2016. Από εδώ και στο εξής, θέλεις τραγούδι για νίκη. (π.χ. ο λόγος που Σουηδία και Ουκρανία δεν θα κερδίσουν.) Κοιτάξτε τους 2 τελευταίους νικητές... Και θυμηθείτε πως αυτή η τάση υπήρχε από το 2014, και το 2015, απλά παρενέβη η Γιαννούλα να κερδίσει την Σουηδία της Μπιορκμανούλας, ενώ το Τ/Β ακολούθησε την νέα τάση, ψηφίζοντας Il Volo και τραγούδι... Όχι την συνταγή του Mans. Έτσι και φέτος.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Απρ 29, 2018 12:41 pm
Καλύτερο τραγούδι έχει η Σουηδία από τη Τσεχία πάντως.
Αν το κοινό θέλει κάτι σε στυλ των τελευταίων ετών τότε μην αποκλείεται νίκη ''La Forza'' στο κοινό!
Αν το κοινό θέλει κάτι σε στυλ των τελευταίων ετών τότε μην αποκλείεται νίκη ''La Forza'' στο κοινό!
- EuroPsycho
- Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο :Ηλικία : 27
Τόπος : ΕλλάςΓιαννούλα... Την κουκούλα!
Κυρ Απρ 29, 2018 1:37 pm
H Τσεχία ανήκει στην ίδια κατηγορία με τις Ουκρανία, Σουηδία από άποψη νίκης. Φυσικά, η Εσθονία ενώ δεν πιστεύω πως θα κερδίσει, από τα 3 προαναφερθέντα είναι πιο πιθανή...citelis έγραψε:Καλύτερο τραγούδι έχει η Σουηδία από τη Τσεχία πάντως.
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Κυρ Απρ 29, 2018 1:59 pm
Μιλάμε πως θα κερδίσει το τραγούδι και αναφέρουμε την Εσθονία...που δεν έχει τραγούδι! Ένα μπιτ, μελωδια πουθενά,μια άχρωμη και άοσμη τραγουδίστρια, πολυ κακή στα χαμηλά ακόμα και στο ηχογραφημένο και ένα σκηνικό ευρημα 10 χρόνια πίσω.....ΠΩΣ θα κερδίσει;
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|