The Greek Forum of Eurovision Song Contest
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Προοπτική νίκης! - Σελίδα 6 Empty Απ: Προοπτική νίκης!

Δευ Μάης 07, 2018 8:34 pm
Επίσημη πρόβλεψη νικητή από τον χρήστη citelis!   Προοπτική νίκης! - Σελίδα 6 4079498562

Με ''κατηγόρησαν'' ότι έχω προβλέψει πολλούς διαφορετικούς νικητές! Crying or Very sad Οπότε θα κάνω μία ''επίσημη''  πρόβλεψη, πριν τους ημιτελικούς,  για το ποιος θα νικήσει και θα μετράει αυτή!!  Cool
Οι 5 επικρατέστεροι για νίκη φέτος κατά τη δική μου γνώμη είναι:

1. Νορβηγία
Παρά το απαράδεκτο τραγούδι που έχει θεωρώ ότι ο Rybak έχει χάρισμα στη σκηνή και την οθόνη! Θα πάει πολύ καλά στο televoting αλλά οι επιτροπές ερωτηματικό!

2. Γαλλία
Αρέσει πολύ και θα πάει καλά και σε televoting και σε επιτροπές και αν μετράει ακόμα η απλότητα τότε δεν αποκλείεται να πάρει αυτό το βραβείο! 

3. Εσθονία
Το μόνο που έχει winner vibes! Αλλά στη περίπτωση του φοβάμαι τις επιτροπές πολύ και γιατί η όπερα δεν έχει καλή παράδοση στο διαγωνισμό και γιατί η Εσθονία δεν έχει και τη καλύτερο ιστορικό στις επιτροπές! 

4. Βουλγαρία
Θα πάει καλά και σε κοινό και σε επιτροπές! Απλά απογοήτευσε μέχρι τώρα οπότε μπορεί τελικά να πέσει λίγο. Πιθανόν όμως να προκύψει νικητής από ασυμφωνία κοινού επιτροπών στα υπόλοιπα. 

5. Σουηδία
Θα τον είχα ψηλότερα αλλά μάλλον δεν φαίνεται να έχει τη δυνατότητα να πάει τόσο καλά στο televoting! Και πάλι όμως η κατηγορία που είναι έχει μεγάλη απήχηση διεθνώς και πιστεύω θα τραβήξει ψήφους. Όσο για τις επιτροπές μιλάμε για τη Σουηδία! ''Καταλάθος'' μπορεί και να τα καταφέρει! 

Λιγότερες πιθανότητες έχουν κι άλλα όμως δεν έχει νόημα να κατεβάσω κατεβατό με πιθανούς νικητές οπότε βάζω τις 5 επικρατέστερες κατά την δική μου γνώμη! Μπορεί τελικά να είναι ένα από αυτά τα 5 μπορεί και όχι και να έχω πέσει τελείως έξω! Αν έχω δίκιο ή άδικο θα ξέρουμε το Σάββατο! 

Cool Cool  Προοπτική νίκης! - Σελίδα 6 1811551742
liakleo
liakleo
Αριθμός μηνυμάτων : 867
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2011
Φύλο : Θηλυκό Ηλικία : 51

Δευ Μάης 07, 2018 8:38 pm
Εμένα το γαλλικό μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το άκουσα πάντως.... Μακάρι να βγεί αυτό!
merda2004
merda2004
Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο : Άντρας Χιούμορmindfuck according to Romanus....

Δευ Μάης 07, 2018 8:44 pm
liakleo έγραψε:Εμένα το γαλλικό μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το άκουσα πάντως.... Μακάρι να βγεί αυτό!
απο το να βγει το σιχαμα απο Νορβηγια η Σουηδια καλυτερα Εσθονια Γαλλια Βουλγαρια.
EuroPsycho
EuroPsycho
Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 27
Τόπος : Ελλάς
ΧιούμορΓιαννούλα... Την κουκούλα!

Δευ Μάης 07, 2018 8:44 pm
Από αυτές που έβαλες, θεωρώ πως η Γαλλία και Η Εσθονία είναι οι πιο πιθανές. Από την στιγμή που η Γιαννούλα δεν θα ενθουσιαστεί με καμμία από τις 2 αυτές πιθανές νίκες, εγώ δεν έχω πρόβλημα green
EuroPsycho
EuroPsycho

Τρι Μάης 08, 2018 12:10 pm
Σκέφτηκε κανένας το εξής? Από το 2011 έως το 2015 υπήρχαν obvious contestants για την νίκη, οπότε οι φαν ήταν ήρεμοι. Πρόπερσι και πέρυσι υπήρχαν μεγάλα και λογικά φαβορί, οπότε όλοι ήταν πάλι ήρεμοι. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά στην οποία οι τρελλοφαν του διαγωνισμού κάνανε hopless συμμετοχές φαβορί για νίκη, και αναζητούσαν εδώ και πολύ καιρό τον "νικητή" τους. Άρα μέσα στην παράνοιά τους, άρχισαν να "πιστεύουν" στην νίκη της Κύπρου, ακριβώς επειδή τους πούλησε αυτό που θέλανε. Και αυτό συνέβη, γιατί φέτος είναι η πρώτη χρονιά, όπου τα πιο decent τραγούδια και σύνολα τα έχουν όλα χώρες στην black list... Και το παράδοξο δημιουργήθηκε! Εσείς τι λέτε? Από τα 2 αντίθετα ρεύματα που δημιουργήθηκαν (hype τρελλό και σωφροσύνη) τι θα επικρατήσει τελικά? Μην ξεχνάτε πως δεν ψηφίζουν μόνο οι παρδαλές...
Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant
Αριθμός μηνυμάτων : 9757
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 33
Τόπος : Γреческий Советски Социалистически Республик (ΓCCP)
ΧιούμορYou are the "bad guy"; but this does not mean you are ...bad guy.
https://www.youtube.com/channel/UCC5Bn3oCeEcRTPZS0kgOKNg

Τρι Μάης 08, 2018 2:38 pm
Έχει σκεφτεί κανείς τελικά πως όλο αυτό το hype με την Κύπρο αντι να βλάψει μπορεί και να ευνοήσει την Ελλάδα;
Μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα, λέει ο σοφός λαός.
Και δεν θα ξεχάσω πέρσι πως ο βασιλικός ήταν η Μολδαβία και η γλάστρα η Ρουμανία! Laughing
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τρι Μάης 08, 2018 2:40 pm
Romanus έγραψε:Έχει σκεφτεί κανείς τελικά πως όλο αυτό το hype με την Κύπρο αντι να βλάψει μπορεί και να ευνοήσει την Ελλάδα;
Και δεν θα ξεχάσω πέρσι πως ο βασιλικός ήταν η Μολδαβία και η γλάστρα η Ρουμανία! Laughing
Η Ρουμανία είχε τραγουδάρα πέρσι!
EuroPsycho
EuroPsycho

Τρι Μάης 08, 2018 3:16 pm
citelis έγραψε:
Romanus έγραψε:Έχει σκεφτεί κανείς τελικά πως όλο αυτό το hype με την Κύπρο αντι να βλάψει μπορεί και να ευνοήσει την Ελλάδα;
Lol ενώ εμείς φέτος τι έχουμε βρε citelis? Very Happy
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τρι Μάης 08, 2018 3:27 pm
EuroPsycho έγραψε:
citelis έγραψε:
Ναι δε διαφωνώ απλά δεν νομίζω ότι αν τελικά πάμε καλά είναι επειδή θα μας τραβήξει ψηλά μαζί της η Κύπρος!  Shocked
EuroPsycho
EuroPsycho

Τρι Μάης 08, 2018 3:40 pm
citelis έγραψε:
EuroPsycho έγραψε:
citelis έγραψε:
Ναι δε διαφωνώ απλά δεν νομίζω ότι αν τελικά πάμε καλά είναι επειδή θα μας τραβήξει ψηλά μαζί της η Κύπρος!  Shocked
Καλά εννοείται ρε σύ... Ούτε καν. Πιο πιθανό θα ήταν υπό άλλες συνθήκες το αντίθετο...
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης