Aκούστε τα υποψήφια τραγούδια!
+8
liakleo
sonia10
Romanus
HOLA
EvNickGR
merda2004
Master
Masilnto
12 απαντήσεις
Απ: Aκούστε τα υποψήφια τραγούδια!
Δευ Φεβ 14, 2011 11:42 pm
Δεν ξέρω πως θα σας φανεί, αλλά εγώ το κομμάτι του Λούκα το θεωρώ σχεδόν επικό.
Άν το στείλουμε, που θα είναι μεγάλη βλακεία αν δεν το κάνουμε, θα είναι μακράν ό,τι καλύτερο έχουμε στείλει ποτέ. Το μονόλεπτο το αδικούσε τρομερά...
Άν το στείλουμε, που θα είναι μεγάλη βλακεία αν δεν το κάνουμε, θα είναι μακράν ό,τι καλύτερο έχουμε στείλει ποτέ. Το μονόλεπτο το αδικούσε τρομερά...
- ????????Επισκέπτης
Δευ Φεβ 14, 2011 11:43 pm
τελικα ακουγοντας τα ολοκληρα ( και παιρνοντας χαπια για να ηρεμισω απο το "μονο στο newsit.gr" α νευρααα μου. η Βαλαντω ειναι οτι πρεπει για να κοιμηθεις. η ψυχραμη και τα τριημιτονιο ειναι για κλωτσιες ( για μεγαλες κλωτσιες ομως ) τα χαλια ειναι καπως καλυτερα απο αυτο που φαινοταν
αλλα θα ειναι μεταξυ Λουκας και Νικης
εγω τα μπουζουκια τα θεωρω οτι χειροτερο υπαρχει στη μουσικη, καταλαβαινω αυτους που γουστρουν Λουκας, αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχει πιθανοτητα να μην εκνευριστω αν στειλουμε αυτο το τερατουργημα του Λουκας ( το κιτσ μπουζουκο μητροπανο-ραπ)
αλλα θα ειναι μεταξυ Λουκας και Νικης
εγω τα μπουζουκια τα θεωρω οτι χειροτερο υπαρχει στη μουσικη, καταλαβαινω αυτους που γουστρουν Λουκας, αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχει πιθανοτητα να μην εκνευριστω αν στειλουμε αυτο το τερατουργημα του Λουκας ( το κιτσ μπουζουκο μητροπανο-ραπ)
- sonia10
- Αριθμός μηνυμάτων : 406
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Δευ Φεβ 14, 2011 11:44 pm
Master έγραψε:fanis1972 έγραψε:γεια σας και καλως σας βρηκα.
το επιπεδο ΚΑΙ φετος μετριοτατο. μια απο τα ιδια. Τα κοκκινα χαλια με εκαναν και γελασα που θελει και ροκ ο φλωρακος τραγουδιστης και μαλιστα με τιτλο το σουξε του 80 με τον σταματη γαρδελη( που ηταν και καλυτερο τραγουδι)
Τους τριημιτονιο δεν τους σχολιαζω, αυτο που δεν κταλαβα ειναι οτι αφου θελουν κατι να κλεψουν οκ, κοτζαμ Youtube δεν μπορουν να βρουν κατι για να κλεψουν πιο καλο? την π@π@ρια της Γαλλιας κλεψαν? οποτε ο τερζης απαραδεκτος, ακομη και στο κλεψιμο ελλειψη φαντασιας.
η Ψυχραμη σε ενα απαραδεκτο τραγουδι, 10 λεπτα να καθησει ενας μαθητης πιανου γραφει κατι αντιστοιχο.
ο Λουκας τι να πω? οταν το πρωτοακουσα επαθα πολιτισμικο σοκ. λυπαμαι αλλα δεν μπορω να σχολιασω το πιο κιτς πραγμα που ακουσα τον τελευταιο καιρο. μονο για αστειο το παιρνω
βαλαντω .δεν ξερω πολυ παλιομοδιτικο ,καλη φωνη, βαρετο νομιζω οτι ειναι, να το ακουσω ολο και θα δω αν μου αρεσει.
και μενει η νικη ποντε, οποτε (να την δω και στο Live) ψηφιζω αυτη, οχι για το οτι ειναι κατι καλο, αλλα η μετριοτητα ειναι καλυτερη απο τα απαραδεκτα.
υ.γ για τον λουκας μου κανετε πλακα ετσι ? οτι ταχα αρεσει. εγω θα το εβαζα στη θεση 6 (ακομη και ο φλωρακος που τραγουδα γαρδελη μου φαινεται καλυτερος)![]()
Καλως ήρθες ρε Φάνη!!!
Μου έλειψαν το καυστικά σου σχόλια....
Γεια σου ρε Φανη
πως τολμησα να γραψω παρακατω οτι δεν θα τσακωθουμε καθολου φετος!!!!![]()
![]()
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Δευ Φεβ 14, 2011 11:44 pm
ΒΡΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!!!!EvNickGR έγραψε:Οκ, τώρα ειναι 100% σίγουρο ότι πρέπει να πάει ο Λούκας. τέλειο και ειδικά η μουσική κορύφωση!
Αν πάει η Νίκη οκ δεν θα γίνει τίποτα, καλό είναι και αυτό....για να δούμε!![]()
![]()
ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΊΝΩ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΦΕΤΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!
p.s: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΟΥΣΛΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!!!

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Δευ Φεβ 14, 2011 11:58 pm
Ο ΤΕΡΖΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Δευ Φεβ 14, 2011 11:59 pm
@ Ηοla
Λοιπόν παίδες,άκουσα πρώτο της Νίκης,και το βρηκα καλυτερο αποτι το μονολεπτο,αλλα μπορει να βελτιωθει ενορχηστρωτικα.
Τα κοκκινα χαλιά επισης λιγο καλυτερα.
Οι τριημιτονιο & η Αντιγονη το ιδιο χαλια με το μονολεπτο.
Η Βαλάντω το προσπαθει,αλλα νομιζω θα μεινει στην τριτη θεση.
Με το τραγουδι του Λούκα,ομολογω οτι με επιασε ενας κομπος στο λαιμό,δεν μου άρεσε απλα,αλλα με συγκινησε..!
Αυτη ειναι η γνωμη μου και το γούστο μου.
Το ντερμπι θα παιχτεί Λούκας-Νίκη!

Λοιπόν παίδες,άκουσα πρώτο της Νίκης,και το βρηκα καλυτερο αποτι το μονολεπτο,αλλα μπορει να βελτιωθει ενορχηστρωτικα.
Τα κοκκινα χαλιά επισης λιγο καλυτερα.
Οι τριημιτονιο & η Αντιγονη το ιδιο χαλια με το μονολεπτο.
Η Βαλάντω το προσπαθει,αλλα νομιζω θα μεινει στην τριτη θεση.
Με το τραγουδι του Λούκα,ομολογω οτι με επιασε ενας κομπος στο λαιμό,δεν μου άρεσε απλα,αλλα με συγκινησε..!
Αυτη ειναι η γνωμη μου και το γούστο μου.
Το ντερμπι θα παιχτεί Λούκας-Νίκη!
- sonia10
Τρι Φεβ 15, 2011 12:06 am
Δεν μπορεσα να αντισταθω τα ακουσα και εγω.
Εξακολουθω να πιστευω οτι του Λουκα ειναι το καλυτερο και μετα αλλα πολυ μετα της Νικης.
Μην ξεχνατε οτι με τον Σακη που το ακουσμα ηταν <<ευρωπαικο>> πηγαμε <<χειροτερα>> απο οτι με τον Αλκαιο περισυ που το ακουσμα ηταν Ελληνικοτατο.
Σε οποιο τραγουδι μας εχουμε βαλει ελληνικο στοιχειο εχει παει πολυ καλα.
Της Νικης το τραγουδι ειναι κομμενο στα μετρα της αφου δεν μιλαει καλα ελληνικα αλλα δεν ξεχωριζει σε τιποτα απο τα τραγουδακια που γραφονται για eurovision και βεβαια δεν θυμιζει Ελλαδα.
Δεν ξερω αν θα αλλαξουν κατι, ομως οπως ειναι τωρα δεν λεει και πολλα.
Απλα η κοπελα εχει καταπληκτικη φωνη εχει σκηνικη παρουσια και εκει πονταρει, συν οτι μολις τωρα βγηκε απο το x-Factor αρα εχει αρκετους fans.
Εξακολουθω να πιστευω οτι του Λουκα ειναι το καλυτερο και μετα αλλα πολυ μετα της Νικης.
Μην ξεχνατε οτι με τον Σακη που το ακουσμα ηταν <<ευρωπαικο>> πηγαμε <<χειροτερα>> απο οτι με τον Αλκαιο περισυ που το ακουσμα ηταν Ελληνικοτατο.
Σε οποιο τραγουδι μας εχουμε βαλει ελληνικο στοιχειο εχει παει πολυ καλα.
Της Νικης το τραγουδι ειναι κομμενο στα μετρα της αφου δεν μιλαει καλα ελληνικα αλλα δεν ξεχωριζει σε τιποτα απο τα τραγουδακια που γραφονται για eurovision και βεβαια δεν θυμιζει Ελλαδα.
Δεν ξερω αν θα αλλαξουν κατι, ομως οπως ειναι τωρα δεν λεει και πολλα.
Απλα η κοπελα εχει καταπληκτικη φωνη εχει σκηνικη παρουσια και εκει πονταρει, συν οτι μολις τωρα βγηκε απο το x-Factor αρα εχει αρκετους fans.
- MasilntoForum Founder
Τρι Φεβ 15, 2011 12:10 am
Μου κάνει εντύπωση ότι τώρα που δημοσιεύτηκαν ολόκληρα τα τραγούδια,
το τραγούδι του Λούκα αρχίζει να κερδίζει περισσότερες θετικές εντυπώσεις στους ξένους!
το τραγούδι του Λούκα αρχίζει να κερδίζει περισσότερες θετικές εντυπώσεις στους ξένους!
- sonia10
Τρι Φεβ 15, 2011 12:15 am
HOLA έγραψε:Ο ΤΕΡΖΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!![]()
Αυτος ο Τερζης τι ζορι τραβαει καθε χρονο με την eurovision ημαρτον θεε μου.
Αν δεν γραφει τραγουδι για καποιον σχολιαζει ολα τα υπολοιπα και εννοειται αρνητικα.
Τον ειχαν περισυ (και προπερσι μη σας πω) ολα τα μεσημεριαναδικα να λεει ως σαν ειδημων την αποψη του για τα τραγουδια.
Φανταστητε τι εχει να γινει φετος που συμμετεχει κιολας.
Καλα αυτος γραφει τραγουδια 1φορα το χρονο μονο για eurovision;
- ????????Επισκέπτης
Τρι Φεβ 15, 2011 12:33 am
sonia10 έγραψε:HOLA έγραψε:Ο ΤΕΡΖΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!![]()
Αν δεν γραφει τραγουδι για καποιον σχολιαζει ολα τα υπολοιπα και εννοειται αρνητικα.
Τον ειχαν περισυ (και προπερσι μη σας πω) ολα τα μεσημεριαναδικα να λεει ως σαν ειδημων την αποψη του για τα τραγουδια.
τον υπολοιπο χρονο τον περναει στο youtube για να βρει ποιο τραγοδι θα κλεψει
Τρι Φεβ 15, 2011 12:40 am
sonia10 έγραψε:HOLA έγραψε:Ο ΤΕΡΖΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!![]()
Εμένα ούτε το περσινό των Emigre μου άρεσε...
- MasilntoForum Founder
Τρι Φεβ 15, 2011 12:54 am
Εμενα μονο το Ποια προσευχη και το With love (Τάμτα) μου άρεσαν.
Όλα τα υπόλοιπα:Die for you,To be together (Μαρία Λουίζα),Shake it,Love me tonight (Λευκορωσία 2005),και Εμιγκρε 2010,
ΔΕΝ μου άρεσαν.
Όλα τα υπόλοιπα:Die for you,To be together (Μαρία Λουίζα),Shake it,Love me tonight (Λευκορωσία 2005),και Εμιγκρε 2010,
ΔΕΝ μου άρεσαν.
Τρι Φεβ 15, 2011 12:58 am
Masilnto έγραψε:Όλα τα υπόλοιπα:Die for you,ΔΕΝ μου άρεσαν.

Εισαι ο πρώτος απο τον οποίο το ακούω!

Το Shake It πάντως και εγώ το θεωρώ απαίσιο!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Φεβ 15, 2011 12:59 am
Τα άκουσα κι εγώ!!! Δεν άλλαξε κάτι στις προτιμήσεις μου:
1. Λούκας
2. Νίκη
3. Βαλάντω
Απλά τώρα που τα άκουσα ολόκληρα, μου φάνηκαν πολύ ερασιτεχνικά της Αντιγόνης και των Τριημιτόνιο!!! Και η τσιγαροκαπνισμένη φωνή της Αντιγόνης δεν κολλάει με το ύφος του τραγουδιού!!!
Να στείλετε του Λούκα!!! Συμφωνώ με τον Κώστα, ακόμη και αν βγει τελευταίο θα είμαι ευχαριστημένη!!!
HOLA μην τολμήσεις να αλλάξεις άβαταρ!!! Αυτό είναι τέλειο!!!
1. Λούκας
2. Νίκη
3. Βαλάντω
Απλά τώρα που τα άκουσα ολόκληρα, μου φάνηκαν πολύ ερασιτεχνικά της Αντιγόνης και των Τριημιτόνιο!!! Και η τσιγαροκαπνισμένη φωνή της Αντιγόνης δεν κολλάει με το ύφος του τραγουδιού!!!
Να στείλετε του Λούκα!!! Συμφωνώ με τον Κώστα, ακόμη και αν βγει τελευταίο θα είμαι ευχαριστημένη!!!
HOLA μην τολμήσεις να αλλάξεις άβαταρ!!! Αυτό είναι τέλειο!!!

- ????????Επισκέπτης
Τρι Φεβ 15, 2011 1:06 am
ok να στειλουμε τον Λουκας
τα μπουζουκια και η λογικη τους εχουν κανει καταληψη στα παντα , ας τα στειλουμε και στην eurovision τοτε, να πει ο Λουκας τις αμπελοφιλοσοφιες του ρεφρεν και να καμαρωνουμε εμεις σαν βλαχικα σκεπαρια.και ας βγουμε και τελευταιοι, δεν μας ενδιαφερει. ωραια. μαζι σας τοτε . να γελασουμε. γιατι μονο για γελια ειναι ενα τετοιο κιτς αποτελεσμα.
τα μπουζουκια και η λογικη τους εχουν κανει καταληψη στα παντα , ας τα στειλουμε και στην eurovision τοτε, να πει ο Λουκας τις αμπελοφιλοσοφιες του ρεφρεν και να καμαρωνουμε εμεις σαν βλαχικα σκεπαρια.και ας βγουμε και τελευταιοι, δεν μας ενδιαφερει. ωραια. μαζι σας τοτε . να γελασουμε. γιατι μονο για γελια ειναι ενα τετοιο κιτς αποτελεσμα.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Φεβ 15, 2011 1:09 am
Ναι, αυτό να στείλετε!!! Τώρα το πως θα καμαρώνει ο καθένας, είναι δικό του θέμα!!!

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Τρι Φεβ 15, 2011 1:14 am
Δεν έχω να πω πολλά!!!! Με όλα όσα έχουν επιλεχθεί εως τώρα εμείς πάμε για Βραβείο (δεν λέω ότι θα κερδίσουμε)αλλά μιλάμε είμαστε μακράν...... τα υπόλοιπα είναι οδοντόκρεμες (εννοώ τα κομμάτια που έχουν επιλεχθεί μέχρι τώρα).....
Λούκας: Δεν έχω λόγια...μιλάμε για το Αριστούργημα!!!!!!!!!!!
Νίκκη:Απλά υπέροχη!!!!
Νομίζω ότι αντιστρέφετε το κλίμα με όλα αυτα και μάλλον θα φύγει ο Λούκας για Γερμανία.....
Υ.Γ Δεν μπαίνω στον κόπο να σχολιάσω τα υπόλοιπα κομμάτια.....
δεν υπάρχει λόγος άλλωστε!!!
Λούκας: Δεν έχω λόγια...μιλάμε για το Αριστούργημα!!!!!!!!!!!
Νίκκη:Απλά υπέροχη!!!!
Νομίζω ότι αντιστρέφετε το κλίμα με όλα αυτα και μάλλον θα φύγει ο Λούκας για Γερμανία.....
Υ.Γ Δεν μπαίνω στον κόπο να σχολιάσω τα υπόλοιπα κομμάτια.....

Τρι Φεβ 15, 2011 1:19 am
Απο televoting θεωρώ σχεδόν στάνταρ την επικράτηση του Λούκα, μακράν κιόλας, με δεύτερη την Νίκη. Όλα θα εξαρτηθούν από την σκηνική παρουσία, με πιο επίφοβη την Νίκη.
Η επιτροπή τι θα ψηφίσει είναι το θέμα, αλλά αφού δεν άλλαξε το αποτέλεσμα πέρσι, το θεωρώ σχεδόν απίθανο να το κάνει φέτος. Ίσως ψηφίσει πρώτη τη Βαλάντω και μετά Λούκα.
Αλλά όλα αυτά θα τα δούμε!
Η επιτροπή τι θα ψηφίσει είναι το θέμα, αλλά αφού δεν άλλαξε το αποτέλεσμα πέρσι, το θεωρώ σχεδόν απίθανο να το κάνει φέτος. Ίσως ψηφίσει πρώτη τη Βαλάντω και μετά Λούκα.
- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Τρι Φεβ 15, 2011 1:24 am
fanis1972 έγραψε:ok να στειλουμε τον Λουκας
Ρε συ Φάνη για ποιο κιτσ πράγμα μιλάς??? Εχεις δει τι γένετε με τα υπόλοιπα τραγούδια της Ευρώπης???
- ????????Επισκέπτης
Τρι Φεβ 15, 2011 1:24 am
KostasGr έγραψε:Απο televoting θεωρώ σχεδόν στάνταρ την επικράτηση του Λούκα, μακράν κιόλας, με δεύτερη την Νίκη. Όλα θα εξαρτηθούν από την σκηνική παρουσία, με πιο επίφοβη την Νίκη.
Στο esctoday
•Nikki Ponte – I don’t wanna dance (43.5 %)
•Lukas Yiorkas ft Stereo Mike – Watch my dance (26.9 %)
•Valanto Tryfonos – The time is now (10.2 %)
•Antegone Psychrami - It’s all Greek to me (9.3 %)
•Hamogela – Trihimitonio (7.4 %)
•Kokkina Halia – Come with me (2.8 %)
- ????????Επισκέπτης
Τρι Φεβ 15, 2011 1:28 am
Master έγραψε:fanis1972 έγραψε:ok να στειλουμε τον Λουκας
Ρε συ Φάνη για ποιο κιτσ πράγμα μιλάς??? Εχεις δει τι γένετε με τα υπόλοιπα τραγούδια της Ευρώπης???
ως τωρα χαλια
δεν εχω αντξει να ακουσω κανενα απο αυτα που θα πανε ως το τελος
αυτο δεν σημαινει οτι ο Μηροπανος με την ραπ δεν ειναι κιτς
Τρι Φεβ 15, 2011 1:29 am
fanis1972 έγραψε:KostasGr έγραψε:Απο televoting θεωρώ σχεδόν στάνταρ την επικράτηση του Λούκα, μακράν κιόλας, με δεύτερη την Νίκη. Όλα θα εξαρτηθούν από την σκηνική παρουσία, με πιο επίφοβη την Νίκη.
Στο esctoday
•Nikki Ponte – I don’t wanna dance (43.5 %)
•Lukas Yiorkas ft Stereo Mike – Watch my dance (26.9 %)
•Valanto Tryfonos – The time is now (10.2 %)
•Antegone Psychrami - It’s all Greek to me (9.3 %)
•Hamogela – Trihimitonio (7.4 %)
•Kokkina Halia – Come with me (2.8 %)
Ναι, μόνο που οι χρήστες του esctoday που ψηφίζουν και στα πολλ του είναι από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο από την Ελλάδα.
Και προσωπικά δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα τους ίδιους φαν που ανακήρυξαν απόλυτο φαβορί την μούμια το 2008. (Που το τραγούδι της είναι στο ίδιο στιλ με την Νίκη)
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Φεβ 15, 2011 3:43 am
* polls: Eurovision fansite votes reflect nothing, even if it is international. Shall I remind you how well songs like Iceland 2010 and Sweden 2008 and Belgium 2006 despite doing well in eurovision fan polls. Fans (overall, of course there are many people) see to have a certain preference of style.
* The songs in full:
1. Kokkina Xalia - well, xalia is the right word is.... Such a mess! It starts like one song, continues as a different song, and I think by the end there are 5 different songs there.
2. Valandw - it's pleasant enough, it's not difficult to listen to it, but it has no buildup and is very forgettable. And as lovely as Valandw's voice is, stage presence was never her strongest suit. And this song is a bit like winning song in Idol shows.
3. Trihmitonio - it's better in full than in one minute (and it's a different version anyway), but it doesn't mean much. It's an unoffensive pop track which does the biggest mistake of a Eurovision song and is out of character for the singers.
4. Antigoni - I can live with the fact it's the millionth ethnopop track in Greek NFs, but it's a bad one, too. There's no strong hook or anything to make this stand out, and it's actually a bit too heavy to be the fun that ethnopop tracks are supposed to be. And I'm not even going to mention how I think it will sound live.
5. Loukas - so so so much better in full - certainly one of the most unique and special entries in Greek selections. I think it has a great pacing and buildup - the rap creates a better structure, actually, as a fully zeimpekiko I think it would have dragged too much. The backing track is very dramatic and captivating, and the ciimax, with the instrumental bridge and key change are great. Now if we can get a good stage presentation for this it can be quite amazing.
6. Nikki - it's a nice song, it really is. Just very generic - there are a million songs like in, in Eurovision (and this one) included. There's nothing about it to tell us this is the entry from Greece and I am not convinced, based on her X Factor performances, that she can sing this live.
* The songs in full:
1. Kokkina Xalia - well, xalia is the right word is.... Such a mess! It starts like one song, continues as a different song, and I think by the end there are 5 different songs there.
2. Valandw - it's pleasant enough, it's not difficult to listen to it, but it has no buildup and is very forgettable. And as lovely as Valandw's voice is, stage presence was never her strongest suit. And this song is a bit like winning song in Idol shows.
3. Trihmitonio - it's better in full than in one minute (and it's a different version anyway), but it doesn't mean much. It's an unoffensive pop track which does the biggest mistake of a Eurovision song and is out of character for the singers.
4. Antigoni - I can live with the fact it's the millionth ethnopop track in Greek NFs, but it's a bad one, too. There's no strong hook or anything to make this stand out, and it's actually a bit too heavy to be the fun that ethnopop tracks are supposed to be. And I'm not even going to mention how I think it will sound live.
5. Loukas - so so so much better in full - certainly one of the most unique and special entries in Greek selections. I think it has a great pacing and buildup - the rap creates a better structure, actually, as a fully zeimpekiko I think it would have dragged too much. The backing track is very dramatic and captivating, and the ciimax, with the instrumental bridge and key change are great. Now if we can get a good stage presentation for this it can be quite amazing.
6. Nikki - it's a nice song, it really is. Just very generic - there are a million songs like in, in Eurovision (and this one) included. There's nothing about it to tell us this is the entry from Greece and I am not convinced, based on her X Factor performances, that she can sing this live.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Φεβ 15, 2011 8:45 am
Εγώ ξεκινώ με τη δική μου παραδοχή: Το μπουζούκι είναι ελληνικός ήχος, αυτό πρέπει να στείλουμε, και ειδικά αυτό το τραγούδι που λεει και κάτι. Αλλά νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι η eurovision, δηλαδή κάθε χώρα να στέλνει τραγούδι που να έχει στοιχεία της παράδοσης, της μουσικής της παιδείας, της ταυτότητάς της. Αλλιώς στέλνουμε europop κομμάτια και δεν υπάρχει και λόγος να ψηφίζουμε σαν χώρες. Ας ψηφίσουμε εταιρείες.fanis1972 έγραψε:ok να στειλουμε τον Λουκας
- ????????Επισκέπτης
Τρι Φεβ 15, 2011 12:41 pm
dimmyc έγραψε:Εγώ ξεκινώ με τη δική μου παραδοχή: Το μπουζούκι είναι ελληνικός ήχος, αυτό πρέπει να στείλουμε, και ειδικά αυτό το τραγούδι που λεει και κάτι. Αλλά νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι η eurovision, δηλαδή κάθε χώρα να στέλνει τραγούδι που να έχει στοιχεία της παράδοσης, της μουσικής της παιδείας, της ταυτότητάς της. Αλλιώς στέλνουμε europop κομμάτια και δεν υπάρχει και λόγος να ψηφίζουμε σαν χώρες. Ας ψηφίσουμε εταιρείες.fanis1972 έγραψε:ok να στειλουμε τον Λουκας
Δεν ηξερα οτι τα μπουζουκοτραγουδα στυλ Μητροπανου (σε αναζητω στη σαλονικη) ειναι η παραδοσιακη μας μουσικη και οτι τα μπουζουκομαγαζα της ιερας οδου με πλουταρχους κλπ ειναι μαγαζια ελληνικης παραδοσιακης μουσικης. μαλλον μαγαζια καταντιας της αισθητικης ειναι και τα τραγουδια στυλ Λουκα της δεκαετιας 80 και 90 αντιγραφη των τραγουδιων ειναι.
αλλα πραγματα εχω διαβασει οτι ειναι η παραδοση μας. αυτα ειναι απλως τα αποτελεσματα του νεοπλουτισμου.
ακου παραδοση και παιδεια μουσικη η καταντια της ιερας οδου!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|