Ελλάδα 2018 (επέλεξε τραγούδι)
+7
Elfo_Del_Infierno
Master
EuroPsycho
merda2004
Masilnto
HOLA
Romanus
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Ελλάδα 2018 (επέλεξε τραγούδι)
Παρ Ιουν 16, 2017 7:04 pm
Ας ανοίξουμε από τώρα το θέμα της Ελλάδας, παραθέτοντας τις ουτοπικές μας φαντασιώσεις.
Και μιας και το Ηπειρώτικο είναι της μοδός, τι θα λέγατε για κάτι τέτοιο;
οκ, στις επιτροπές θα ήμασταν στα κλασσικά, αλλά στο σύνολο πιστεύω πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα πλασάρισμα ανάλογο της φετινής Ουγγαρίας.
Και μιας και το Ηπειρώτικο είναι της μοδός, τι θα λέγατε για κάτι τέτοιο;
οκ, στις επιτροπές θα ήμασταν στα κλασσικά, αλλά στο σύνολο πιστεύω πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα πλασάρισμα ανάλογο της φετινής Ουγγαρίας.
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Μαρούσκα!!! Το evian!
Απ: Ελλάδα 2018 (επέλεξε τραγούδι)
Παρ Ιουν 16, 2017 8:13 pm
Πολύ μ'αρέσουν οι ουτοπικές μας φαντασιώσεις μας!!!
Και με έναν όμορφο πρόσωπο... καλύτερα από την Ουγγαρία μη σου πω!
Και με έναν όμορφο πρόσωπο... καλύτερα από την Ουγγαρία μη σου πω!
- HOLAEuroStar
Παρ Ιουν 16, 2017 8:15 pm
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 14003
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
"Fuck all these fucking siberfans"
Σαβ Ιουν 17, 2017 8:33 am
Υπάρχει μια σημαντική εξέλιξη στην ΕΡΤ που θα επηρεάσει τη συμμετοχή μας.
Παραιτήθηκε ο Λάμπης Ταγματάρχης.
Πιθανοί αντικαταστάτες του στη θέση του δντος συμβούλου στην ΕΡΤ:
Ο Βασίλης Ταλαμάγκας που είναι δντης ειδήσεων και προέρχεται από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Θανάσης Παπαγεωργίου πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που θήτευσε στην ΕΡΤ επί πρωθυπουργίας Γ. Παπανδρέου και τέλος ο Τζώνη Καλημέρης.
Τους πρώτους δύο δεν τους ξέρω.
Για τον Καλημέρη δεν ξέρω αν θα χαρώ σε περίπτωση που είναι αυτός ο αντικαταστάτης.
Ναι ξέρω ότι θα επενδύσει στη Eurovision, αλλά επίσης έχω μια ιδέα και για το γούστο του/ αισθητική του/ και γενικά τι νομίζει ότι είναι η Eurovision (που πλέον δεν είναι).
Παραιτήθηκε ο Λάμπης Ταγματάρχης.
Πιθανοί αντικαταστάτες του στη θέση του δντος συμβούλου στην ΕΡΤ:
Ο Βασίλης Ταλαμάγκας που είναι δντης ειδήσεων και προέρχεται από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Θανάσης Παπαγεωργίου πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που θήτευσε στην ΕΡΤ επί πρωθυπουργίας Γ. Παπανδρέου και τέλος ο Τζώνη Καλημέρης.
Τους πρώτους δύο δεν τους ξέρω.
Για τον Καλημέρη δεν ξέρω αν θα χαρώ σε περίπτωση που είναι αυτός ο αντικαταστάτης.
Ναι ξέρω ότι θα επενδύσει στη Eurovision, αλλά επίσης έχω μια ιδέα και για το γούστο του/ αισθητική του/ και γενικά τι νομίζει ότι είναι η Eurovision (που πλέον δεν είναι).
- HOLAEuroStar
Σαβ Ιουν 17, 2017 10:14 am
Mη θυμηθώ το 2008 και εκνευριστώ!!! Που ήθελε σώνει και καλά να στείλει Μαρτάκη και για να πούμε και την αλήθεια 1-2 τρικλοποδιές τις έβαλε στη Καλομοίρα!Masilnto έγραψε:.............
Ή το 2011 που περιφερόταν στα κανάλια για να μας πει πως ο Λούκας ΔΕΝ κάνει για το διαγωνισμό!!
Σαβ Ιουν 17, 2017 1:46 pm
To ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.
Στο νετ για τον Ταλαμάγκα βρήκα πως έχει το συντονισμό και τη συνολική εποπτεία του τομέα των ειδήσεων και – ειδικότερα – την επίβλεψη της διαδικασίας υποδοχής, επεξεργασίας και τεκμηρίωσης κάθε είδους ειδήσεων, εθνικών και διεθνών στη Σοβιετική τηλεόραση από το 2016.
Για τον Παπαγεωργίου η βίκυ αναφέρει τα εξής https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85
Έτσι, στην πρώτη περίπτωση ψυχανεμίζομαι τον δεύτερο αποκλεισμό της Ελλάδας από ημιτελικούς με απ'ευθείας ανάθεση τύπου Argο.
Στη δεύτερη περίπτωση δεν ξέρω που μπορεί να προσανατολιστεί ο συγκεκριμένος, γιατί μου φαίνεται και παντελώς άσχετος με το αντικείμενο.
Στη τρίτη περίπτωση αναμένω κάτι ανάλογο με το 2017 με "όνομα" τύπου Μαρτάκης.
Αλλά και πάλι τον Μάρτιο έλεγα οτι η Πορτογαλία δεν πρόκειται να κερδίσει με την καμία στο άμεσο μέλλον, οπότε είμαι εντελώς ντεφορμέ τον τελευταίο καιρό. Ίσως με ταλαιπωρεί κάποια μορφή Φυσκιλίτιδας, οπότε ευελπιστώ να (ξανα)διαψευστώ.
Στο νετ για τον Ταλαμάγκα βρήκα πως έχει το συντονισμό και τη συνολική εποπτεία του τομέα των ειδήσεων και – ειδικότερα – την επίβλεψη της διαδικασίας υποδοχής, επεξεργασίας και τεκμηρίωσης κάθε είδους ειδήσεων, εθνικών και διεθνών στη Σοβιετική τηλεόραση από το 2016.
Για τον Παπαγεωργίου η βίκυ αναφέρει τα εξής https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85
Έτσι, στην πρώτη περίπτωση ψυχανεμίζομαι τον δεύτερο αποκλεισμό της Ελλάδας από ημιτελικούς με απ'ευθείας ανάθεση τύπου Argο.
Στη δεύτερη περίπτωση δεν ξέρω που μπορεί να προσανατολιστεί ο συγκεκριμένος, γιατί μου φαίνεται και παντελώς άσχετος με το αντικείμενο.
Στη τρίτη περίπτωση αναμένω κάτι ανάλογο με το 2017 με "όνομα" τύπου Μαρτάκης.
Αλλά και πάλι τον Μάρτιο έλεγα οτι η Πορτογαλία δεν πρόκειται να κερδίσει με την καμία στο άμεσο μέλλον, οπότε είμαι εντελώς ντεφορμέ τον τελευταίο καιρό. Ίσως με ταλαιπωρεί κάποια μορφή Φυσκιλίτιδας, οπότε ευελπιστώ να (ξανα)διαψευστώ.
Δευ Ιουν 19, 2017 2:54 pm
Πάντως για την ώρα...
ΕΡΤ: Προσωρινά στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ο Διονύσης Τσακνής
Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ, κατά τη συνεδρίασή του, σήμερα Δευτέρα, αποφάσισε να αναθέσει στον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου, Διονύση Τσακνή, τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου μέχρι τον διορισμό του νέου διευθύνοντος συμβούλου.
#ouden_monimoteron_touproswrinou
Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ, κατά τη συνεδρίασή του, σήμερα Δευτέρα, αποφάσισε να αναθέσει στον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου, Διονύση Τσακνή, τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου μέχρι τον διορισμό του νέου διευθύνοντος συμβούλου.
- Σπόιλερ:
- HOLAEuroStar
Δευ Ιουν 19, 2017 3:25 pm
Θα παίρνει διπλό μισθό;;;;Romanus έγραψε:Πάντως για την ώρα...
- Σπόιλερ:
Πάντως ένα είναι σίγουρο... ουδέν κακό αμιγές καλού!! Γλιτώσαμε από την Εντέλα!!
- MasilntoForum Founder
Δευ Ιουν 19, 2017 10:28 pm
O Τσακνής πιστεύω θα "πολιορκήσει" τη Μαρίνα Σάτι.
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 5260
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο : Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Δευ Ιουν 19, 2017 10:55 pm
Masilnto έγραψε:O Τσακνής πιστεύω θα "πολιορκήσει" τη Μαρίνα Σάτι.
Party for everybody!!!!!!!!!
Off topic, αλλά χτες βγήκα πεντάδα με τη Μάντισσα σε μεγάλο online διαγωνισμό τραγουδιού σε eurovision forum! Άρεσε πάρα πολύ γενικά!!!!
Κατά τα άλλα, και το άιντε κόσμε θα μ' άρεσε ως τραγούδι,όχι όμως με τη Δρακοπούλου ως ερμηνεύτρια.
Βέβαια, στρατηγικά και μόνο, θεωρώ πως η επόμενη συμμετοχή μας πέρα από ethnic/folk ήχο και ελληνικό στίχο, καλό θα ήταν να έχει γρήγορο κι ανεβαστικό ρυθμό.
Προσωπικά, θα υποστήριζα και κάτι σαν το στιλάκι των Locomondo!
- HOLAEuroStar
Τρι Ιουν 20, 2017 2:44 am
Mακάρι!!! Δεν τον έχω για τόσο έξυπνο στο θέμα ESC!Masilnto έγραψε:O Τσακνής πιστεύω θα "πολιορκήσει" τη Μαρίνα Σάτι.
Τρι Ιουν 20, 2017 11:40 am
Δεν καταλαβαίνω τι έχετε/έχουν πάθει όλοι με τη Σάτι.
Η κοπέλα είναι παντελώς αδιάφορη. Καλλιτεχνικά, φωνητικά, σκηνικά, από άποψη "άστρου"/ταλέντου, εμφανισιακά, κινησεολογικά κλπ κλπ.
Αν τη στείλουμε μην περιμένετε καλύτερο αποτέλεσμα από το φετινό, ανεξαρτήτως τραγουδιού.
Η κοπέλα είναι παντελώς αδιάφορη. Καλλιτεχνικά, φωνητικά, σκηνικά, από άποψη "άστρου"/ταλέντου, εμφανισιακά, κινησεολογικά κλπ κλπ.
Αν τη στείλουμε μην περιμένετε καλύτερο αποτέλεσμα από το φετινό, ανεξαρτήτως τραγουδιού.
- HOLAEuroStar
Τρι Ιουν 20, 2017 1:42 pm
Αααα εδώ θα διαφωνήσουμε ...για πρώτη ίσω ς φόρα!Romanus έγραψε:Δεν καταλαβαίνω τι έχετε/έχουν πάθει όλοι με τη Σάτι.
Αυτό που μου αρέσει στη Σάτι είναι ότι είναι girl next door και εμφανισιακά και κινησεολογικά!! Αυτό το putano-sexy κουνάω/χαϊδεύω τον κ@λ@ μου και μετά κοιτάζω την κάμερα με ύφος "είμαι θεά" το έχει βαρεθεί η ψυχή μου, πραγματικά!!
Υ.Γ. Eίστε και συνάδελφοι φίλτατε (σχεδόν)!!! https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1_%CE%A3%CE%AC%CF%84%CF%84%CE%B9
Τρι Ιουν 20, 2017 2:09 pm
HOLA έγραψε:Αααα εδώ θα διαφωνήσουμε ...για πρώτη ίσω ς φόρα!Romanus έγραψε:Δεν καταλαβαίνω τι έχετε/έχουν πάθει όλοι με τη Σάτι.
Για δεύτερη... η πρώτη, ήταν το μακρινό 2010!
HOLA έγραψε:Αυτό που μου αρέσει στη Σάτι είναι ότι είναι girl next door και εμφανισιακά και κινησεολογικά!! Αυτό το putano-sexy κουνάω/χαϊδεύω τον κ@λ@ μου και μετά κοιτάζω την κάμερα με ύφος "είμαι θεά" το έχει βαρεθεί η ψυχή μου, πραγματικά!!
Το οτι συμφωνώ απόλυτα στο boldαρισμένο δεν σημαίνει οτι θα αποθεώσω την απόλυτη μετριότητα που εκπροσωπεί η Σάττι
Καταλαβαίνω όμως αν το δούμε από την οπτική "στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος" και η ελλαδική μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια δεν είναι μόνο τυφλή, είναι και κουφή.
HOLA έγραψε:Υ.Γ. Eίστε και συνάδελφοι φίλτατε (σχεδόν)!!! https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1_%CE%A3%CE%AC%CF%84%CF%84%CE%B9
Α, έτσι εξηγείται!
Και πολύ καλή εικόνα έχω σχηματίσει λοιπόν, αναλογικά
Πάντως ρε παιδιά εγώ αυτό το girly style συμμετοχών από την Ελλάδα το έχω βαρεθεί και έχει χιλιοεπαναληφθεί. Δεν θα θέλατε ειλικρινά για πρώτη φορά μετά από χρόνια να στείλουμε εναν άντρα άντρα; Με κανα κομματάκι που να μην είναι πολύ ροζουλί, αν δεν θέλουμε έστω να έχει ελληνικό στοιχείο;
Και κανα μπουζουκόβιο σαν τον Αργυρό δέχομαι, δεν έχω πρόβλημα. Δεν πουλάει πια η Ελληνίδα (χαζο)γκόμενα, δε βρίσκετε;
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 5260
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο : Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Τρι Ιουν 20, 2017 4:03 pm
Παιδιά οκ ο καθένας έχει τη γνώμη του περί άστρου, εμφάνισης κτλ, αλλά ας μην κάνουμε το άσπρο μαύρο και λέμε ότι η κοπέλα είναι αδιάφορη ως φωνή. Έχει κάνει σπουδές κλασσικού τραγουδιού και όσοι την ξέρουμε από το 2006 (τότε την είχα πρωτοδει στο "μαγαζάκι του τρόμου", στο Θέατρο της οδού Πειραιώς) γνωρίζουμε ότι έχει εξαιρετική φωνή.
Πάντως νομίζω ότι η γιουροβίζιον δεν είναι στο στιλ της, οπότε εκ του περισσού τα λέμε όλα αυτά.
Για άντρα ερμηνευτή και λαϊκό κομμάτι είμαι σχετικά οκ, αλλά προσωπικά σκυλοβαριέμαι αυτές τις κλαψομούνικες μπαλάντες της σχολής Ρέμου. Και για το παιδάκι από το rising star που βλέπω ότι έχουν ξεσηκωθεί κάποιοι, πρέπει να πω ότι επίσης χασμουριέμαι με το τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα, κι ας υπογράφει τους στίχους φίλη μου - Αγγελική still love ya, hihi!
Πάντως νομίζω ότι η γιουροβίζιον δεν είναι στο στιλ της, οπότε εκ του περισσού τα λέμε όλα αυτά.
Για άντρα ερμηνευτή και λαϊκό κομμάτι είμαι σχετικά οκ, αλλά προσωπικά σκυλοβαριέμαι αυτές τις κλαψομούνικες μπαλάντες της σχολής Ρέμου. Και για το παιδάκι από το rising star που βλέπω ότι έχουν ξεσηκωθεί κάποιοι, πρέπει να πω ότι επίσης χασμουριέμαι με το τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα, κι ας υπογράφει τους στίχους φίλη μου - Αγγελική still love ya, hihi!
- HOLAEuroStar
Τετ Ιουν 21, 2017 1:11 am
Θα συμφωνήσω! Με την Έλενα και τη Καλομοίρα το τερματίσαμε, άντε να βρεις τώρα κάτι αντίστοιχο! Με κάτι δευτεράντζες προκοπή δεν είδαμε οπότε αλλαγή εδώ και τώρα!!Romanus έγραψε:...
Πάντως ρε παιδιά εγώ αυτό το girly style συμμετοχών από την Ελλάδα το έχω βαρεθεί και έχει χιλιοεπαναληφθεί. Δεν θα θέλατε ειλικρινά για πρώτη φορά μετά από χρόνια να στείλουμε εναν άντρα άντρα; Με κανα κομματάκι που να μην είναι πολύ ροζουλί, αν δεν θέλουμε έστω να έχει ελληνικό στοιχείο;
Και κανα μπουζουκόβιο σαν τον Αργυρό δέχομαι, δεν έχω πρόβλημα.
Μη σου πω Κώστα καλύτερα με μπουζουκόβιο παρά με ποπ τραγουδιστή!! Και ο Αργυρός καλή ιδέα...είναι και ομορφόπαιδο!
Τι το συζητάμε...εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Λούκας!
Για αυτό λύσσαξαν όλοι να πάει η Αλβανίδα (χαζο)γκόμενα!Romanus έγραψε: Δεν πουλάει πια η Ελληνίδα (χαζο)γκόμενα, δε βρίσκετε;
- MasilntoForum Founder
Τετ Ιουν 21, 2017 8:06 am
Nα στείλουμε, λέει, τη Μαλού, γιατί ξέρει και πορτογαλέζικα
Δεν ψάχνουμε διερμηνέα !
Δεν ψάχνουμε διερμηνέα !
- HOLAEuroStar
Τετ Ιουν 21, 2017 9:49 am
Eίναι έγκυος, γεννάει Νοέμβρη-Δεκέμβρη αρα ΔΕΝ!Masilnto έγραψε:Nα στείλουμε, λέει, τη Μαλού, γιατί ξέρει και πορτογαλέζικα
Δεν ψάχνουμε διερμηνέα !
- MasilntoForum Founder
Παρ Ιουν 23, 2017 4:01 pm
Κάποιοι λένε να στείλουμε τον Μάριο απ' το Survivor, επειδή έχει καλή φωνή
- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο : mindfuck according to Romanus....
Παρ Ιουν 23, 2017 9:34 pm
Romanus έγραψε:
Πάντως ρε παιδιά εγώ αυτό το girly style συμμετοχών από την Ελλάδα το έχω βαρεθεί και έχει χιλιοεπαναληφθεί. Δεν θα θέλατε ειλικρινά για πρώτη φορά μετά από χρόνια να στείλουμε εναν άντρα άντρα;
τι εννοεις αντρα αντρα?
- EuroPsycho
- Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο : Ηλικία : 28
Τόπος : Ελλάς
Γιαννούλα... Την κουκούλα!
Σαβ Ιουν 24, 2017 11:06 am
Θα εννοεί κανένα μπρουτάλ νταλκαδιάρη αναστενάρη να πεί κανα ζεϊμπέκικο, από ότι κατάλαβα!?(πάνω-κάτω )merda2004 έγραψε:Romanus έγραψε:
Πάντως ρε παιδιά εγώ αυτό το girly style συμμετοχών από την Ελλάδα το έχω βαρεθεί και έχει χιλιοεπαναληφθεί. Δεν θα θέλατε ειλικρινά για πρώτη φορά μετά από χρόνια να στείλουμε εναν άντρα άντρα;
τι εννοεις αντρα αντρα?
- HOLAEuroStar
Σαβ Ιουν 24, 2017 10:42 pm
merda2004 έγραψε:....
τι εννοεις αντρα αντρα?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Ιουν 27, 2017 9:50 am
Romanus έγραψε:Δεν καταλαβαίνω τι έχετε/έχουν πάθει όλοι με τη Σάτι.
Αχ επιτέλους, ένας άνθρωπος που έχει την ίδια απορία με μένα!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Ιουν 27, 2017 9:55 am
HOLA έγραψε:Αααα εδώ θα διαφωνήσουμε ...για πρώτη ίσω ς φόρα!Romanus έγραψε:Δεν καταλαβαίνω τι έχετε/έχουν πάθει όλοι με τη Σάτι.
Αυτό που μου αρέσει στη Σάτι είναι ότι είναι girl next door και εμφανισιακά και κινησεολογικά!! Αυτό το putano-sexy κουνάω/χαϊδεύω τον κ@λ@ μου και μετά κοιτάζω την κάμερα με ύφος "είμαι θεά" το έχει βαρεθεί η ψυχή μου, πραγματικά!!
Κι εγώ!
Αλλά και το στυλ τριχωτής ταγαροκνίτισσας που τραγουδάει στιχάκια ημερολογίου, δεν το αντέχω!
- HOLAEuroStar
Τρι Ιουν 27, 2017 10:53 am
Δεν υπάρχουν πια τέτοιες ξυρίστηκαν, πήγαν κομμωτήριο, φόρεσαν Armani και είναι βουλευτίνες!Mastiha έγραψε:.....
Αλλά και το στυλ τριχωτής ταγαροκνίτισσας που τραγουδάει στιχάκια ημερολογίου, δεν το αντέχω!
Σελίδα 1 από 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|