Πρόβες!
+7
Elfo_Del_Infierno
HOLA
EvNickGR
Romanus
liakleo
Master
lol3
11 απαντήσεις
Σελίδα 26 από 27 •
1 ... 14 ... 25, 26, 27 

- NoirJo
- Αριθμός μηνυμάτων : 1045
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2018
Φύλο :Τόπος : Αθήνα
Δεν κρύβομαι μωρή, δεν καταζητούμαι.
Απ: Πρόβες!
Τρι Μάης 08, 2018 3:12 pm
Υπάρχουν "καλές" και "κακές" popιές. Οι καλές μπορούν να φτάσουν στην πρώτη θέση (βλ. Loreen και σε μικρότερο βαθμό π.χ. από Παπαρίζου μέχρι Mans). Οι κακές μπορούν να φτάσουν πολύ υψηλά γιατί υπάρχει κοινό και για αυτές, αλλά η νίκη είναι εξαιρετικά δύσκολη. Πάλι υπό το πρίσμα των τελευταίων ετών. Το ότι κέρδισαν Τζαμάλα και Σαλβαδόρ τα προηγούμενα δύο χρόνια δε σημαίνει πως αποκλείεται να κερδίσει ένα χορευτικό κομμάτι. Αλλά θα πρέπει να είναι ένα "έξυπνο"/"ποιοτικό" (όχι απλώς πιασάρικο) χορευτικό κομμάτι. Φέτος έχουμε πολύ λίγες τέτοιες επιλογές (λ.χ. Τσεχία και Ισραήλ). Κάπου ανάμεσα στη μπαλάντα και το αμιγώς ποπ, βέβαια, βρίσκονται συμβιβαστικές λύσεις όπως Γαλλία, Ιταλία και Βουλγαρία. Και, φυσικά, καραδοκεί η Εσθονία η οποία έχει και "σοφιστικέ" και τηλεοπτικά εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Αν αποφύγει τον πιθανό σκόπελο των προκαταλήψεων των επιτροπών σε βάρος της όπερας, τότε έχει πολλές αξιώσεις και "κουμπώνει" με τους τελευταίους δύο νικητές. Όπως και η απλότητα και ακρίβεια της Γαλλίας φέτος που εξακολουθώ να πιστεύω πως μπορεί να κερδίσει. Σε γενικές γραμμές, όλοι προσπαθούν να βρουν ένα pony γιατί ο διαγωνισμός είναι υπερβολικά ρευστός. Θα φανεί, σίγουρα τα φετινά αποτελέσματα θα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον γιατί θα εξακριβώσουμε 1) κατά πόσο τα στοιχήματα θα ανταποκριθούν στις επιλογές κοινού και επιτροπής ή πρόκειται για buzz των eurofans και μόνο και 2) σε ποια κατεύθυνση βρίσκεται πλέον ο διαγωνισμός, θα συνεχίσει με ένα σχετικά "ήσυχο"/εσωστρεφές κομμάτι, θα το γυρίσει στην fast food pop, θα βρει την ισορροπία ανάμεσα στα δύο με ένα "προσεγμένο" ανεβαστικό κομμάτι κλπ.
- EuroPsycho
- Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο :Ηλικία : 27
Τόπος : ΕλλάςΓιαννούλα... Την κουκούλα!
Τρι Μάης 08, 2018 3:19 pm
πχ Ουκρανία ή Μολδαβία φέτος είναι decent τραγουδάκια και πακέτα για τον διαγωνισμό.HOLA έγραψε:To ποπ δε σημαίνει πως είναι και τρασ υπάρχει και ποπ που δεν είναι..
- EuroPsycho
Τρι Μάης 08, 2018 3:20 pm
Συμφωνώ, οψόμεθα. Να προσθέσω πως και εμείς όπως και η Γαλλία, ακόμη και μετά από αυτά, έχουμε ελπίδα για το τρόπαιο... Τουλάχιστον για την νίκη στο τ/β.NoirJo έγραψε:Υπάρχουν "καλές" και "κακές" popιές. Οι καλές μπορούν να φτάσουν στην πρώτη θέση (βλ. Loreen και σε μικρότερο βαθμό π.χ. από Παπαρίζου μέχρι Mans). Οι κακές μπορούν να φτάσουν πολύ υψηλά γιατί υπάρχει κοινό και για αυτές, αλλά η νίκη είναι εξαιρετικά δύσκολη. Πάλι υπό το πρίσμα των τελευταίων ετών. Το ότι κέρδισαν Τζαμάλα και Σαλβαδόρ τα προηγούμενα δύο χρόνια δε σημαίνει πως αποκλείεται να κερδίσει ένα χορευτικό κομμάτι. Αλλά θα πρέπει να είναι ένα "έξυπνο"/"ποιοτικό" (όχι απλώς πιασάρικο) χορευτικό κομμάτι. Φέτος έχουμε πολύ λίγες τέτοιες επιλογές (λ.χ. Τσεχία και Ισραήλ). Κάπου ανάμεσα στη μπαλάντα και το αμιγώς ποπ, βέβαια, βρίσκονται συμβιβαστικές λύσεις όπως Γαλλία, Ιταλία και Βουλγαρία. Και, φυσικά, καραδοκεί η Εσθονία η οποία έχει και "σοφιστικέ" και τηλεοπτικά εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Αν αποφύγει τον πιθανό σκόπελο των προκαταλήψεων των επιτροπών σε βάρος της όπερας, τότε έχει πολλές αξιώσεις και "κουμπώνει" με τους τελευταίους δύο νικητές. Όπως και η απλότητα και ακρίβεια της Γαλλίας φέτος που εξακολουθώ να πιστεύω πως μπορεί να κερδίσει. Σε γενικές γραμμές, όλοι προσπαθούν να βρουν ένα pony γιατί ο διαγωνισμός είναι υπερβολικά ρευστός. Θα φανεί, σίγουρα τα φετινά αποτελέσματα θα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον γιατί θα εξακριβώσουμε 1) κατά πόσο τα στοιχήματα θα ανταποκριθούν στις επιλογές κοινού και επιτροπής ή πρόκειται για buzz των eurofans και μόνο και 2) σε ποια κατεύθυνση βρίσκεται πλέον ο διαγωνισμός, θα συνεχίσει με ένα σχετικά "ήσυχο"/εσωστρεφές κομμάτι, θα το γυρίσει στην fast food pop, θα βρει την ισορροπία ανάμεσα στα δύο με ένα "προσεγμένο" ανεβαστικό κομμάτι κλπ.
- liakleo
- Αριθμός μηνυμάτων : 867
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2011
Φύλο :Ηλικία : 51
Τρι Μάης 08, 2018 3:49 pm
Σε κάποιο σχόλιο στο youtube διάβασα από έναν ξένο "Το τραγούδι της Ελλάδας εξακολουθεί να είναι υπέροχο παρόλο που το staging δεν λέει πολλά".
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μάης 08, 2018 5:11 pm
ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΙΚΟΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ 8 ΣΗΜΕΙΩΝ....ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟ Νο 6....ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ....
6. Βρείτε τι αγχώνει την Γιάννα και διώξτε το από δίπλα της. Ο,τιδήποτε της δημιουργεί ανασφάλεια. Από κουλό παρατρεχάμενο μέχρι το μπλε χέρι. Όλο αυτό που γίνεται έχει να κάνει καθαρά με την ψυχολογία της που την έχετε γαμήσει. Μαθαίνω τι γίνεται στη Λισαβόνα και φρίττω. Μην κοιτάτε που δεν τα γράφω.
6. Βρείτε τι αγχώνει την Γιάννα και διώξτε το από δίπλα της. Ο,τιδήποτε της δημιουργεί ανασφάλεια. Από κουλό παρατρεχάμενο μέχρι το μπλε χέρι. Όλο αυτό που γίνεται έχει να κάνει καθαρά με την ψυχολογία της που την έχετε γαμήσει. Μαθαίνω τι γίνεται στη Λισαβόνα και φρίττω. Μην κοιτάτε που δεν τα γράφω.
- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Τρι Μάης 08, 2018 5:15 pm
Πες μας όλα οσα γράφει....
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μάης 08, 2018 5:19 pm
ΑΥΤΑ :Master έγραψε:Πες μας όλα οσα γράφει....
Εξηγούμαι. (σε όσους την θέλουν μασημένη την τροφή - οι υπόλοιποι ας προσπεράσουν).
1. Έχουμε ένα υπέροχο τραγούδι. Συνεχίζω και το πιστεύω και το εννοώ.
2. Έχουμε μια εμφάνιση κατώτερη των προσδοκιών όλων μας. Ποιες ήταν οι προσδοκίες; Να χτυπήσουμε βραβείο ξανά.Ή να έρθουμε όσο πιο κοντά γίνεται. Με αυτή την εμφάνιση οι ελπίδες εξανεμίζονται.
3. Είναι τόσο δυνατό το τραγούδι που πολύ δύσκολα θα μείνει εκτός τελικού. Θα πρέπει να φαλτσάρουν όλοι και όλα πολύ, για να καταστραφεί.
4. Θεωρώ την δεκάδα ανέφικτη σε μια τόσο δύσκολη χρονιά - πάντα μ'αυτή την εμφάνιση. Με άλλη, θα ήταν ακλόνητο φαβορί. Τώρα θα παίξουμε σε μια θέση από το 11 ως το 19. Μόνο αν αλλάξει κάτι δραματικά θα αλλάξει και αυτό. Το εύχομαι με όλη μου την καρδιά.
5. Απειλούμαστε ξαφνικά από χώρες που δεν ήταν καν στον χάρτη για να περάσουν. Βλέπε Ελβετία, Αρμενία, Λιθουανία, Ιρλανδία. Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους ούτε στο ελάχιστο ερμηνευτικά.
7. Οι παρατηρήσεις που κάνω είναι για να βοηθηθεί η Ελληνική αποστολή. Ακόμα και οι πιο ακραίες. Αποφεύγω τα κραυγαλέα σημεία στίξης επίτηδες γιατί ακόμα κι ένα θαυμαστικό μπορεί να τινάξει τα νεύρα της μισής Ελλάδας στον αέρα. Με το να με βρίζετε σε διάφορα Eurovision γκρουπ της πλάκας ως μαλάκα επειδή λέω την άποψή μου με αφήνει παγερά αδιάφορο. Όπως αδιάφορος θα σας ήμουν αν δεν ήμουν ο Καρατζίκος. Το ξέρω το παιχνίδι.
8. Κάποιοι μου χρεώνουν οτι δημιουργώ κλίμα αποτυχίας. Η αποτυχία καλά μου παιδιά δεν θα έρθει εξαιτίας μου. Θα είναι ήδη δρομολογημένη, όσο και η επιτυχία. Δεν πάει να λέω εγώ, δεν πάει να λέτε εσείς, το καλό πράγμα θα βγει στην επιφάνεια, όσες τρικλοποδιές και να φάει στο δρόμο του. Όπως και το κακό επιβεβαιώνεται "άμα τη εμφανίσει". Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Με την ελπίδα οτι θα πανηγυρίσουμε διπλά για Ελλάδα και Κύπρο απόψε, σταματώ εδώ. Καλή επιτυχία κορίτσια μας, να σκίσετε απόψε και καλή συνέχεια στον τελικό του Σαββάτου! Και ποιος δεν το θέλει!
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4978
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Τρι Μάης 08, 2018 5:19 pm
Το 7 για μας το γράφει; 

- EuroPsycho
Τρι Μάης 08, 2018 5:25 pm
Για την Εντέλα τπτ αρνητικό... 
Καρατζίκος

Καρατζίκος

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μάης 08, 2018 5:30 pm
Το κειμενο αφορα αποκλειστικα εμας τι να γραψει για την κυπρο????αυτοι μια χαρα εχουν κανονισει τα παντα...trash ξεtrash επαγγελματισμος στο φουλ....
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μάης 08, 2018 5:37 pm
Λες να μας κανει την τιμη και να μπαινει εδω????Libertus έγραψε:Το 7 για μας το γράφει;

- Elfo_Del_Infierno
Τρι Μάης 08, 2018 5:41 pm
Μαρια S έγραψε:Λες να μας κανει την τιμη και να μπαινει εδω????Libertus έγραψε:Το 7 για μας το γράφει;
Τόσοι επισκέπτες μπαίνουν εδώ. Πού ξέρεις;

Στην πρόβα τζενεράλε έμαθα καλά τα πήγαμε. Μπράβο!
- NoirJo
Τρι Μάης 08, 2018 5:55 pm
Libertus, ναι! Κι εγώ διάβασα πως φωνητικά ήταν καλύτερη από ποτέ και ο αμανές ήταν όπως στο studio version.
Το χέρι μπλε και σήμερα αλλά έχω μπερδευτεί. Πέφτει το γαλάζιο φως στο στίχο όπως χθες ή δεν υπάρχει ούτε αυτό; "Εφέ" πάντως δε λειτούργησε (και) σήμερα. Και δε χρειάζεται να αγχώνεται η Γιάννα γι'αυτό το πράγμα πλέον.

Το χέρι μπλε και σήμερα αλλά έχω μπερδευτεί. Πέφτει το γαλάζιο φως στο στίχο όπως χθες ή δεν υπάρχει ούτε αυτό; "Εφέ" πάντως δε λειτούργησε (και) σήμερα. Και δε χρειάζεται να αγχώνεται η Γιάννα γι'αυτό το πράγμα πλέον.
- Elfo_Del_Infierno
Τρι Μάης 08, 2018 5:57 pm
NoirJo έγραψε:Libertus, ναι! Κι εγώ διάβασα πως φωνητικά ήταν καλύτερη από ποτέ και ο αμανές ήταν όπως στο studio version.![]()
![]()
Δεν έχω ιδέα, έχω μπερδευτεί. Ας τραγουδήσει καλά απόψε και ας τ' αφήσουμε το λέιζερ στην άκρη.
Επίσης...
INFEGREECE έγραψε:Μετά και τα χθεσινά προβλήματα που είχαμε στη Jury Rehearsal, με το λάθος που έγινε με τα πυροτεχνήματα και την άρνηση των διοργανωτών να επιτρέψουν στη Γιάννα να ερμηνεύσει ξανά το Όνειρο Μου, η ελληνική αποστολή ζήτησε και έγινε αποδεκτό η Chaili Jennings να είναι στο control room, προκειμένου να επιβλέπει αν όλα πηγαίνουν όπως έχουν σχεδιαστεί για την παρουσίασή μας. Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε γίνεται ώστε να διασφαλιστεί πως δεν θα υπάρξουν νέα απρόοπτα στην εμφάνιση μας, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μάης 08, 2018 5:59 pm
Δεν ηξερα καν πως ειχαμε κι αλλη προβα 
Με τοση πιεση που εχει στους ωμους της
ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!!!!!!

Με τοση πιεση που εχει στους ωμους της
ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!!!!!!

- lol3
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2018
Φύλο :Ηλικία : 32
Τόπος : Χώρα του φωτός21 points to Sweden from t/v
Τρι Μάης 08, 2018 6:01 pm
Προφανως ειτε θα το έβαφε ειτε δεν θα το έβαφε το χερι και θα έπεφτε το μπλε φως.Και τα δυο μαζι πλεονασμός ειναιNoirJo έγραψε:Libertus, ναι! Κι εγώ διάβασα πως φωνητικά ήταν καλύτερη από ποτέ και ο αμανές ήταν όπως στο studio version.![]()
![]()
- EuroPsycho
Τρι Μάης 08, 2018 6:03 pm
Πάμε γερά! 

- NoirJo
Τρι Μάης 08, 2018 6:04 pm
Και η Netta πολύ βελτιωμένη σήμερα σύμφωνα με όσα διάβασα.
Και φαντάζεστε σχέδιο της Chaili να πατήσει όλα τα κουμπάκια κατά τη διάρκεια της γέφυρας για να πάρουμε τη ρεβάνς μετά το χθεσινό.
lol3, στη jury rehearsal το έβαψε και το φως έπεσε στο χέρι αλλά δε φάνηκε λόγω πυροτεχνημάτων. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία νομίζω. Μου αρκεί που φωνητικά ήταν πολύ καλή σήμερα!
Και φαντάζεστε σχέδιο της Chaili να πατήσει όλα τα κουμπάκια κατά τη διάρκεια της γέφυρας για να πάρουμε τη ρεβάνς μετά το χθεσινό.

lol3, στη jury rehearsal το έβαψε και το φως έπεσε στο χέρι αλλά δε φάνηκε λόγω πυροτεχνημάτων. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία νομίζω. Μου αρκεί που φωνητικά ήταν πολύ καλή σήμερα!
Τρι Μάης 08, 2018 7:08 pm
Άντε, να διαβάζω και κάτι τέτοια γιατί έχω πάθει Μάστερ από το μεσημέρι και μετά.

- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Τρι Μάης 08, 2018 7:30 pm
ελεος με αυτο το ρημαδι το χερι. μια μπλε μια οχι! τοσο δυσκολο ειναι να εστιασουν επανω του κ να βγει το λειζερ που θελουν? ενα χερι στασιμο ειναι πια , δεν χορευει ποντιακα να ειναι πανω κατω , περα δωθε! επισης καποια απο αυτα που λεει ο Καρατζικος σωστα ειναι. αυτα. θελω τελικο κ μετα δεν με νοιαζει αν δενειναι 10αδα. Καλη επιτυχια. θελω να περασει για να τους δω το σαββατο γαμωτο!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μάης 08, 2018 8:16 pm
ΑΠΟ ΤΟ INFE

Κύπρος
Το μεγάλο φαβορί πλέον Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή! Τα χειροκροτήματα δεν σταματούν εδώ! Η Ελένη Φουρέιρα είναι ακόμα καλύτερη από χθες βράδυ. Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στη σκηνική της εμφάνιση. Στο τέλος της εμφάνισης της αγκαλιάζεται με τις κοπέλες πυο τη συνοδεύουν στα φωνητικά και πανηγυρίζουν! Θα πάμε στην Κύπρο; Γιατί όχι;
Σελίδα 26 από 27 •
1 ... 14 ... 25, 26, 27 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|