Ελλάδα 2018 | Γιάννα Τερζή - Όνειρό Μου
+10
lol3
liakleo
merda2004
Master
Masilnto
EvNickGR
Romanus
HOLA
Elfo_Del_Infierno
EuroPsycho
14 απαντήσεις
Σελίδα 31 από 32 •
1 ... 17 ... 30, 31, 32 

Απ: Ελλάδα 2018 | Γιάννα Τερζή - Όνειρό Μου
Κυρ Μάης 13, 2018 3:26 am
Μαρια S έγραψε:Απο το να ειμασταν παροντες και να καναμε παρεα στην πορτογαλια καλυτερα που δεν περασαμε....θυμασαι τα περσινα....HOLA έγραψε:Θα είμασταν παρόντες όμως!!!!!!!Μαρια S έγραψε:Τι βλεπουμε στην φωτο???το τ/β του ημιτελικου???αν ναι σιγα τα ωα ρε παιδια 10η ειμασταν να ειμασταν 5οι και να μας χαντακωσουν οι επιτροπες να το καταλαβω....στο τελικο θα ειμασταν στην δεξια πλευρα του πινακα με ολα αυτα που ειδαμε κ οσα εγιναν
Πολλα τα θύματα των επιτρόπων φέτος! Αν ήταν λίγο πιο φιλικοί προς την Ιταλία θα γλιτώναμε απο τις 2 γελοιότητες στο τοπ2!
Μη πω για τον κακομοίρη τον Ουκρανό και των Τσέχο!

- EuroPsycho
- Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο :Ηλικία : 27
Τόπος : ΕλλάςΓιαννούλα... Την κουκούλα!
Κυρ Μάης 13, 2018 8:47 pm
Libertus μου επιτρέπεις να έχω το ίδιο άβαταρ?

- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Κυρ Μάης 13, 2018 8:49 pm
EuroPsycho έγραψε:Libertus μου επιτρέπεις να έχω το ίδιο άβαταρ?![]()
Ναι καλέ, ελεύθερα...

- EuroPsycho
- Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο :Ηλικία : 27
Τόπος : ΕλλάςΓιαννούλα... Την κουκούλα!
Κυρ Μάης 13, 2018 8:54 pm
Ευχαριστώ ήταν το πιο όμορφο άβαταρ που έχω δει ποτέ

Κυρ Μάης 13, 2018 9:03 pm
O Νεπτούν πήρε την τρίαινά του, την χτύπησε στο βυθό του μπλε της θαλάσσης μας που δεν ξέβαψε τελικά και τι δεν έσουρε ο στόμας του:
https://www.gossip-tv.gr/showbiz/eurovision/story/538552/eurovision-2018-agrio-xespasma-kata-tis-ert-stin-ert-yparxei-katalipsi-apo-tagaropoyles
https://www.gossip-tv.gr/showbiz/eurovision/story/538552/eurovision-2018-agrio-xespasma-kata-tis-ert-stin-ert-yparxei-katalipsi-apo-tagaropoyles
Άγριο ξέσπασμα κατά της ΕΡΤ και των επιλογών της τα τελευταία χρόνια για τον διαγωνισμό. Ο αποκλεισμός της Ελλάδας, αλλά και το γεγονός ότι η χώρας μας δεν έστελνε τόσα χρόνια την Ελένη Φουρέιρα, έκαναν τον Ποδειδώνα Γιαννόπουλο να τα πει «έξω από τα δόντια».
«Η ΕΡΤ δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει. Αυτή τη στιγμή στην ΕΡΤ υπάρχει κατάληψη από… ταγαροπούλες, οι οποίες έχουν ταγάρι στον εγκέφαλο. Από τη μία απορρίπτεις τη Φουρέιρα τρία χρόνια και αυτά τα τρία χρόνια έχεις να επιδείξεις δύο αποκλεισμούς και μια 20η θέση. Να την απέρριπτες γιατί είχες μια άλλη καταπληκτική ιδέα, να το καταλάβω. Η Γιάννα Τερζή δεν φέρει ευθύνες. Φέρει πάλι ευθύνες η ΕΡΤ!
Υπάρχει κάτι πολύ σοβαρό με την Eurovision και πρέπει να το μάθει ο κόσμος. Έχει καταντήσει κουραστικό να την υποβαθμίζουμε ως “το πανηγυράκι”. Είναι αποδεδειγμένο από τα νούμερα τηλεθέασης παγκοσμίως ότι είναι το σημαντικότερο τηλεοπτικό event μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Μουντιάλ. Το νούμερο τρία είναι η Eurovision. Μόνο που η Eurovision είναι ετήσιο event, άρα πολύ σημαντικό.
Όποια χώρα συμμετέχει διαφημίζει το όνομά της και τη σημαιούλα της για κάποιον άσχετο εκείνη τη στιγμή που μπορεί να πει “που θα πάω το καλοκαίρι διακοπές; Α, ωραία σημαία, ωραίο τραγούδι, ωραία χώρα. Θα κλείσω Ελλάδα”. Μια ζωή υποβαθμίζουμε τη Eurovision και δεν μπορεί πια η ΕΡΤ να λέει “δεν έχω λεφτά να πληρώσω τον Καπουτζίδη, δεν έχω λεφτά να πληρώσω σκηνικό στη Γιάννα Τερζή”. Για τι έχουν λεφτά; Για τα κομματόσκυλα και τους καρεκλοκένταυρους. Οι μισθοί “τρέχουν”, ξέρουμε τι γίνεται. Έλεος!
Δεν θα ρίξω ευθύνες στη Γιάννα Τερζή… Γι’ αυτό είμαι σκασμένος! Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Το κομμάτι άρεσε πάρα πολύ. Στο ίντερνετ έγραφαν τα καλύτερα όλοι. Και την στέλνεις ξυπόλητη στ’ αγκάθια χωρίς τίποτα να την υποστηρίξει; Η δουλειά του τραγουδιστή είναι να τραγουδήσει σωστά, να χορέψει σωστά. Δεν είναι να σκηνοθετήσει. Δεν την υποστήριξαν, δεν της έκαναν τίποτα. Γιατί; Δεν είχαν χρήματα; Για τους καρεκλοκένταυρους έχουν. Εμάς που τους πληρώνουμε μας νοιάζει. Τα λέω έτσι έντονα γιατί πιστεύω και ο κόσμος το θέλει αυτό το πράγμα. Να το βλέπει και να πηγαίνει καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη.
- Elfo_Del_Infierno
Κυρ Μάης 13, 2018 9:11 pm
Ταγαροπούλες...
Έλιωσα.
Για Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, τα λέει εξαιρετικά πάντως.

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Κυρ Μάης 13, 2018 9:20 pm
Για τη ΠΑΝΙΚ δε τολμά να μιλήσει κανείς πάντως!Libertus έγραψε:Ταγαροπούλες...Έλιωσα.
- Elfo_Del_Infierno
Κυρ Μάης 13, 2018 9:30 pm
HOLA έγραψε:Για τη ΠΑΝΙΚ δε τολμά να μιλήσει κανείς πάντως!Libertus έγραψε:Ταγαροπούλες...Έλιωσα.
Νομίζω πως η ΠΑΝΙΚ ό,τι είχε συμφωνήσει με τη δικιά μας να συνεισφέρει το συνεισέφερε. Από και και πέρα, μάλλον δεν ήταν αρκετά, αλλά σε κάθε περίπτωση, το γνώριζε και η ίδια.
- HOLAEuroStar
Κυρ Μάης 13, 2018 9:39 pm
Η ΕΡΤ είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής πως δε θα ασχοληθεί...για αυτό και τα θέματα με τις εγγυητικές κλπ! Απλά όταν η ΠΑΝΙΚ μπήκε στη διαδικασία με τη Γιάννα δεν υπήρχε ακόμα η Κύπρος δεν ήταν στο προσκήνιο! Ήταν άτυχη η Γιάννα...και εμεις κατ'επεκταση
- lol3
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2018
Φύλο :Ηλικία : 32
Τόπος : Χώρα του φωτός21 points to Sweden from t/v
Κυρ Μάης 13, 2018 9:41 pm
Η πανικ ιδιωτική εταιρεια ειναι οχι κρατικός φορέας το κερδος της θα κοιτάξει,παντως τις συμβατικές τις υποχρεώσεις φαντάζομαι τις εκπλήρωσε
- HOLAEuroStar
Κυρ Μάης 13, 2018 9:44 pm
Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα....
Ας είμαστε ευγνώμονες που δε τους έστειλαν με τα πόδια στη Πορτογαλία
Ας είμαστε ευγνώμονες που δε τους έστειλαν με τα πόδια στη Πορτογαλία
- Elfo_Del_Infierno
Κυρ Μάης 13, 2018 9:45 pm
lol3 έγραψε:Η πανικ ιδιωτική εταιρεια ειναι οχι κρατικός φορέας το κερδος της θα κοιτάξει,παντως τις συμβατικές τις υποχρεώσεις φαντάζομαι τις εκπλήρωσε
Αυτό ακριβώς. Δεν είναι ότι αν δεν υπήρχε η Φουρέιρα στο παιχνίδι, η Τερζή θα λάμβανε κάποιες πρόσθετες παροχές. Τα ίδια ακριβώς θα έπαιρνε. Η εταιρεία δε θα επενδύσει ποτέ σε κάποιον περισσότερα απ' όσα εκτιμά ότι μπορεί να της φέρει.
- HOLAEuroStar
Κυρ Μάης 13, 2018 9:47 pm
Αυτό δε θα το μάθουμε ποτέ... εννοώ πως θα ήταν συμμετοχή μας αν γινόταν τα στοιχειώδη! Που νομίζω θα γινόταν εάν έβλεπαν τη υποδοχή του τραγουδιού και υπήρχαν και τα περιθώρια!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Μάης 13, 2018 10:18 pm
Επιτελους καποιος ειπε τα αυτονοητα!!!!!!

- Elfo_Del_Infierno
Τρι Μάης 15, 2018 9:24 pm
Το lyric video έπιασε τα 10 εκατομμύρια views.
Α, ρε Γιάννα...
Α, ρε Γιάννα...

- Elfo_Del_Infierno
Τετ Μάης 16, 2018 3:41 pm
- Elfo_Del_Infierno
Τετ Μάης 16, 2018 3:49 pm
@8.33
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Τετ Μάης 16, 2018 4:16 pm
Libertus έγραψε:https://www.facebook.com/saraclaroprof/videos/2461149533910549/
H stand-in πρόβα της Ελλάδας.
Ενδιαφέρον..!
Ό,τι περίπου είδαμε και στον ημιτελικό.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μάης 16, 2018 6:20 pm
Και απο την stand in καταλαβαινουμε οτι αυτα που μας ειπαν περι ανικανοτητας τεχνικων,σκηνοθετων κτλ. ηταν απλα τριχες κατσαρες για να δικαιολογησουν μια χωρις εμπνευση σκηνικη παρουσια που περιμεναν οτι η απλοτητα της θα εντυπωσιαζε τους παντες και οταν διαψευστηκαν πανυγηρικα επρεπε να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα!!!!!!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μάης 16, 2018 6:26 pm
Libertus έγραψε:Το lyric video έπιασε τα 10 εκατομμύρια views.
Α, ρε Γιάννα...
+1
Το μοναδικο τραγουδι που αδικηθηκε απο τους ιδιους τους συντελεστες του....

Εναν επαγγελματια χορογραφο θελαμε να το κανει αριστουργημα και επι σκηνης....εναν!!!!!!
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Τετ Μάης 16, 2018 6:58 pm
Μαρια S έγραψε:Και απο την stand in καταλαβαινουμε οτι αυτα που μας ειπαν περι ανικανοτητας τεχνικων,σκηνοθετων κτλ. ηταν απλα τριχες κατσαρες για να δικαιολογησουν μια χωρις εμπνευση σκηνικη παρουσια που περιμεναν οτι η απλοτητα της θα εντυπωσιαζε τους παντες και οταν διαψευστηκαν πανυγηρικα επρεπε να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα!!!!!!
Aκριβώς.

- Elfo_Del_Infierno
Τετ Μάης 16, 2018 7:20 pm
Μαρια S έγραψε:Libertus έγραψε:Το lyric video έπιασε τα 10 εκατομμύρια views.
Α, ρε Γιάννα...
+1
Το μοναδικο τραγουδι που αδικηθηκε απο τους ιδιους τους συντελεστες του....
Εναν επαγγελματια χορογραφο θελαμε να το κανει αριστουργημα και επι σκηνης....εναν!!!!!!
Καλά, κι ένας τελειόφοιτος της Κρατικής Σχολής Χορού θα έκανε καλύτερη δουλειά από την Τσάλι. Χαίρομαι που δεν αναγκάστηκα να πω εγώ τα αυτονόητα, αλλά το έκανε η Μαρία.
Τελευταίο πράγμα που θα γράψω και θα το κλείσω εδώ το θέμα με την Ελλάδα, γιατί στενοχωρήθηκα αρκετά φέτος με μας. Θέλω να το αναφέρω, για να δείξω πόσο κομβικό ρόλο παίζουν η παρουσίαση και η ερμηνεία.
Ένας ξένος διαδικτυακός μου φίλος από άλλο φόρουμ ακολουθεί μια ιδιότυπη πρακτική σε σχέση τον διαγωνισμό: δεν ακούει κανένα τραγούδι πριν τις βραδιές των ημιτελικών και των τελικών, γιατί θέλει να υπάρχει το στοιχείο την έκπληξης. Διαβάζει βέβαια τα πάντα που αφορούν στις συμμετοχές και τους ερμηνευτές, ενημερώνεται για τα σχόλια και τις ψηφοφορίες που γίνονται, όπως και για τα στοιχήματα.
Για την Ελλάδα ήξερε ότι έχει ένα "πολύ καλό και ιδιαίτερο τραγούδι", το οποίο αποσπούσε εξαιρετικές κριτικές και ήταν περίεργος να το ακούσει.
Την επόμενη του ημιτελικού μας, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι δεν του άρεσε το τραγούδι. Μάλιστα το βρήκε πολύ βαρετό και δεν κατάλαβε τη μελωδία. Τον προέτρεψα να ακούσει τη στούντιο βερσιόν και να δει το κλιπ. Μου υποσχέθηκε ότι θα το κάνει.
Σήμερα το πρωί λοιπόν, βρήκα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο skype ένα μήνυμα από αυτόν, με το οποίο έχεζε πατόκορφα την αποστολή μας. Χαρακτήρισε μάλιστα έγκλημα αυτό που έκαναν στο κομμάτι. Του φάνηκε πραγματικά άλλο τραγούδι, ενώ σε συνδυασμό με το κλιπ, που το χαρακτήρισε "μια 3λεπτη ταινία", δημιουργούσε στον ίδιο μια απίστευτη, επική αίσθηση, τα δε "xtra haunting vocals" (ενν. στο τελευταίο ρεφρέν το "μα γιατί;") του έφεραν ανατριχίλα.
Αυτά και περαστικά μας. Του χρόνου ό,τι τραγούδι κι αν στείλουμε (καλό, κακό, παρωδία, δεν ξέρω), θερμή παράκληση: να στείλουμε επαγγελματίες!
- lol3
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2018
Φύλο :Ηλικία : 32
Τόπος : Χώρα του φωτός21 points to Sweden from t/v
Τετ Μάης 16, 2018 8:07 pm
Οςο περνάνε οι μερες και η κρίση μας γινεται πιο αντικειμενικη και αποστασιοποιημένη ειναι νομιζω ξεκάθαρο οτι μόνοι μας κάψαμε την εξαιρετική πρωτη υλη που διαθέταμε,καλες και εύκολες οι κατηγοριες για τους διοργανωτές και τα τεχνικά λάθη τους αλλα δεν ειναι εκει η ρίζα του κακού...μεγαλη διαφορα το απλό και λιτό με το βαρετό και το ανεμπνευστο,αλλο να μην θες να γίνεις κιτς και υπέρ φορτωμένος και αλλο να μην μπορεις να μεταδοσεις το μυνημα του κομματιού σου...Τελος πάντων καλη καρδιά
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μάης 16, 2018 8:51 pm

Αυτά και περαστικά μας. Του χρόνου ό,τι τραγούδι κι αν στείλουμε (καλό, κακό, παρωδία, δεν ξέρω), θερμή παράκληση: να στείλουμε επαγγελματίες!
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!
Σελίδα 31 από 32 •
1 ... 17 ... 30, 31, 32 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|