Ελλάδα 2018 | Γιάννα Τερζή - Όνειρό Μου
+10
lol3
liakleo
merda2004
Master
Masilnto
EvNickGR
Romanus
HOLA
Elfo_Del_Infierno
EuroPsycho
14 απαντήσεις
Σελίδα 32 από 32 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 14003
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
"Fuck all these fucking siberfans"
Απ: Ελλάδα 2018 | Γιάννα Τερζή - Όνειρό Μου
Πεμ Μάης 17, 2018 8:15 am
Δεν θυμάμαι αν αναφέρθηκε κάπου,
αλλά στον ημιτελικό από τους 53 βαθμούς που πήρε η Ελλάδα στο televoting,
οι 40 ήταν από Κύπρο/Αλβανία/Αρμενία/Βουλγαρία
Και κάτι ψιλά από Ην.Βασίλειο, Βέλγιο, Ελβετία, Σκόπια.
αλλά στον ημιτελικό από τους 53 βαθμούς που πήρε η Ελλάδα στο televoting,
οι 40 ήταν από Κύπρο/Αλβανία/Αρμενία/Βουλγαρία
Και κάτι ψιλά από Ην.Βασίλειο, Βέλγιο, Ελβετία, Σκόπια.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Μάης 17, 2018 10:28 am
ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΟ infegreece.gr
Η Stand-in Rehearsal μαρτυρεί/επιβεβαιώνει οτί αυτό ήταν από την αρχή το concept της σκηνικής παρουσίας. Υπάρχουν μόνο διαφοροποιήσεις στον φωτισμό στο 1ο & 2ο κουπλέ & 1ο ρεφραίν.
Οι δικοί μας όταν έφτασαν εκεί ζήτησαν να κάνουν προβολές πάνω στο φόρεμα ή να το κάνουν μπλε & να ξεβάφει, αλλά έφαγαν άκυρο γιατί έπρεπε οι ίδιοι να φέρουν ειδικό προβολέα & δεύτερον, κάτι ανάλογο θα το έκανε ήδη η Εσθονία.
Στη 2η πρόβα σκεφτηκαν & ζήτησαν το λέιζερ, οπως πχ δείχνει μια εικόνα που δημοσίευσε ο Γιάννης Πουλόπουλος. Από την παραγωγή τους είπαν οκ, φερτε το, αλλά δεν είχαν τα χρήματα. Και στο τέλος έκαναν αυτό με τα φώτα στο χέρι της Τερζή. Αυτά εννοούν τελικά ότι ήταν τα άκυρα που έφαγαν. Όσο για το τελωνείο, υποτίθεται είχε παραγγείλει η Αμερικάνα πυροτεχνήματα από την Αμερική, & τελικά έβαλαν άλλα.
Η Stand-in Rehearsal μαρτυρεί/επιβεβαιώνει οτί αυτό ήταν από την αρχή το concept της σκηνικής παρουσίας. Υπάρχουν μόνο διαφοροποιήσεις στον φωτισμό στο 1ο & 2ο κουπλέ & 1ο ρεφραίν.
Οι δικοί μας όταν έφτασαν εκεί ζήτησαν να κάνουν προβολές πάνω στο φόρεμα ή να το κάνουν μπλε & να ξεβάφει, αλλά έφαγαν άκυρο γιατί έπρεπε οι ίδιοι να φέρουν ειδικό προβολέα & δεύτερον, κάτι ανάλογο θα το έκανε ήδη η Εσθονία.
Στη 2η πρόβα σκεφτηκαν & ζήτησαν το λέιζερ, οπως πχ δείχνει μια εικόνα που δημοσίευσε ο Γιάννης Πουλόπουλος. Από την παραγωγή τους είπαν οκ, φερτε το, αλλά δεν είχαν τα χρήματα. Και στο τέλος έκαναν αυτό με τα φώτα στο χέρι της Τερζή. Αυτά εννοούν τελικά ότι ήταν τα άκυρα που έφαγαν. Όσο για το τελωνείο, υποτίθεται είχε παραγγείλει η Αμερικάνα πυροτεχνήματα από την Αμερική, & τελικά έβαλαν άλλα.
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 5261
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο : Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Πεμ Μάης 17, 2018 7:51 pm
Η Γιάννα ήταν σήμερα στο στούντιο με τον μπασίστα των Ονιράμα, υπονοώντας ότι έρχεται νέο τραγούδι - ίσως ακόμα και κάποια συνεργασία με το γκρουπ;
Μακάρι της κοπέλας να της έρθουν καλά τα πράγματα από δω και πέρα, τώρα που έκανε ένα κάποιο comeback και να συνεχίσει να παράγει καλή μουσική (ιδανικά για άλλους καλλιτέχνες).
Μακάρι της κοπέλας να της έρθουν καλά τα πράγματα από δω και πέρα, τώρα που έκανε ένα κάποιο comeback και να συνεχίσει να παράγει καλή μουσική (ιδανικά για άλλους καλλιτέχνες).
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 18, 2018 1:16 am
Δεν ξέρω πόσοι προλάβατε να δείτε το stand in rehearsal. Το βίντεο δυστυχώς κατέβηκε γιατί η ebu έχει απαγορέψει να δημοσιοποιούνται οι stand in rehearsals δυστυχώς. Είναι παραπάνω από σαφές ότι από την αρχή η ελληνική αποστολή αυτό που είχε περιγράψει ότι θα κάνει στους παραγωγούς ήταν τελικά αυτό που είδαμε. Όλα τα υπόλοιπα που τους ήρθαν να κάνουν είτε δεν είχαν τα λεφτά να τα κάνουν είτε δεν είχαν ενημερώσει την παραγωγή εγκαίρως είτε θα τα έκαναν άλλες χώρες. Όταν έχεις πάνω από το κεφάλι σου 43 αποστολές δεν είναι δυνατόν τελευταία στιγμή να κάτσεις να στήσεις οπτικά τη συμμετοχή της Ελλάδας από την αρχή πέντε μέρες πριν τον διαγωνισμό - αν και οι πληροφορίες που έχω είναι ότι ως ένα βαθμό μια προθυμία την είχαν δείξει. Επίσης από τα πλάνα που είχε δημοσιεύσει η Τερζη μέσα από το viewing room η Τσαλι ακουγόταν ενθουσιασμενη - πήγαινε το YES!!! σύννεφο. Απλά ας ελεγαν από την αρχή ότι δεν τους βγήκε και ας αναλάμβαναν την ευθύνη. Προφανώς βέβαια κανεις από την ΕΡΤ δεν θα τους είχε ενημερώσει ότι «παιδάκια εκεί πάμε πανέτοιμοι σκηνικά και δεν ψαχνόμαστε τελευταία στιγμή». Τέλος να πω ότι συγκρίνοντας τις φωνητικές ικανότητες της Πορτογαλιδας, λυπαμαι αλλά Η ΤΕΡΖΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ.
- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 18, 2018 8:11 am
Nαι, ήταν ακριβώς το ίδιο.
Μέχρι και εκείνο το -αμήχανο- σπάσιμο της μέσης σε κάποιο σημείο του τραγουδιού.
Μέχρι και εκείνο το -αμήχανο- σπάσιμο της μέσης σε κάποιο σημείο του τραγουδιού.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 18, 2018 7:07 pm
http://infegreece.gr/yianna-terzi-diagwnismos-remix/
Η Γιάννα Τερζή και η Panik Records διοργανώνουν διαγωνισμό remix για το «Ονειρο Μου»
- Elfo_Del_Infierno
Τρι Μάης 22, 2018 1:01 am
https://www.instagram.com/p/BjDVjuBBPgY/?taken-by=yiannaterzi
Στιγμές από τα backstage. Εγώ πάντως εδώ τους ακούω καλά σε όλα τα βιντεάκια. Τώρα τι συνέβη στη σκηνή, δεν ξέρω.
Στιγμές από τα backstage. Εγώ πάντως εδώ τους ακούω καλά σε όλα τα βιντεάκια. Τώρα τι συνέβη στη σκηνή, δεν ξέρω.
- Elfo_Del_Infierno
Τρι Ιουν 05, 2018 6:11 pm
Αύριο 12 το μεσημέρι θα δημοσιευθεί στο κανάλι της ΠΑΝΙΚ στο yt η αγγλική βερσιόν του τραγουδιού.
Meanwhile, κάπου στη Βραζιλία...
https://www.instagram.com/p/BjcmcT6DxRf/?taken-by=isis_jamespreston
- MasilntoForum Founder
Τρι Ιουν 05, 2018 8:49 pm
Libertus έγραψε:
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Ιουν 06, 2018 6:59 am
Η Ελευθερια Ελευθεριου εδωσε συνεντευξη και ρωτηθηκε για τα της φετινης γιουροβιζιον....απαντησε οτι ειναι πολυ χαρουμενη για την 2η θεση της Κυπρου και οτι η Ελλαδα ειχε ενα πολυ ωραιο τραγουδι αλλα η Γιαννα Τερζη δεν στηριχθηκε οσο θα επρεπε (ευτυχως καποιος το ειπε ξεκαθαρα)....
Οσο για την ιδια ειπε θα ξαναπηγαινε γιουροβιζιον αν της δυνοταν η ευκαιρια μονο που αυτην την φορα θα ειχε λογο στα της συμμετοχης της γιατι την 1η φορα που πηγε δεν ειχε λογο σε τιποτα και εκανε οτι της ελεγαν οι αλλοι....
Οσο για την ιδια ειπε θα ξαναπηγαινε γιουροβιζιον αν της δυνοταν η ευκαιρια μονο που αυτην την φορα θα ειχε λογο στα της συμμετοχης της γιατι την 1η φορα που πηγε δεν ειχε λογο σε τιποτα και εκανε οτι της ελεγαν οι αλλοι....
- Elfo_Del_Infierno
Τετ Ιουν 06, 2018 2:35 pm
Όμορφο είναι και στ' αγγλικά.
- MasilntoForum Founder
Τετ Ιουν 06, 2018 4:41 pm
Not bad !
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Ιουν 06, 2018 10:07 pm
Τι το συζηταμε βρε παιδια ειχαμε τραγουδαρα τι στα ελληνικα τι στα αγγλικα....μας εφαγαν οι τσιγκουνιες ερτ/δισκογραφικης και οι λαθος επιλογες της Γιαννας....
- Elfo_Del_Infierno
Πεμ Ιουν 14, 2018 11:33 pm
Αύριο η Τερζή θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή της Σκορδά, στην 1η της συνέντευξη μετά τη Γιουροβίζιον. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα πει.
12.30 είναι προγραμματισμένο να βγει, προς το τέλος δλδ της εκπομπής. Όσοι είστε σπίτι, συντονιστείτε, εγώ θα το δω από τα βιντεάκια που θ' ανεβούν στο yt το απόγευμα!
Επίσης, δεν ξέρω αν στείλατε το δικό σας remix στο διαγωνισμό που διοργάνωσε η PANIK για το Όνειρό μου, αλλά να ξέρετε ότι οι νικητές ανακοινώθηκαν. Τα remixes αυτά θα κυκλοφορήσουν ψηφιακά από την εταιρεία στις 16 Ιουνίου. Ανάμεσα στους νικητές βρίσκουμε και τον λατρεμένο μου Pade, κατά κόσμον Παντελή Λουπασάκη, ο οποίος από τη Γαλλία πλέον, παράγει ωραιότατη folk-electro/chill out μουσική.
12.30 είναι προγραμματισμένο να βγει, προς το τέλος δλδ της εκπομπής. Όσοι είστε σπίτι, συντονιστείτε, εγώ θα το δω από τα βιντεάκια που θ' ανεβούν στο yt το απόγευμα!
Επίσης, δεν ξέρω αν στείλατε το δικό σας remix στο διαγωνισμό που διοργάνωσε η PANIK για το Όνειρό μου, αλλά να ξέρετε ότι οι νικητές ανακοινώθηκαν. Τα remixes αυτά θα κυκλοφορήσουν ψηφιακά από την εταιρεία στις 16 Ιουνίου. Ανάμεσα στους νικητές βρίσκουμε και τον λατρεμένο μου Pade, κατά κόσμον Παντελή Λουπασάκη, ο οποίος από τη Γαλλία πλέον, παράγει ωραιότατη folk-electro/chill out μουσική.
- Elfo_Del_Infierno
Παρ Ιουν 15, 2018 8:08 pm
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Ιουν 16, 2018 8:28 am
Ευτυχως που η Γιαννα μιλησε και δεν ειπε τιποτα.....μονο ο Χατζηπετρης δεν μας ειπε οτι εφταιγε που λεει και το τραγουδι του Κηλαηδονη....Δηλαδη τωρα οτι αποκλειστηκαμε απο ενα λαθος πυροτεχνημα???Εχει μιλησει τοσες φορες και μια φορα δεν μας ειπε "η σκηνικη μας παρουσια θα ηταν ετσι κ ετσι"...
Η προβα που της εστειλαν πισω ηταν οτι ειχαν ζητησει οι ιδιοι....
Την συμπαθω την Γιαννα αλλα ας παραδεχτει μια φορα το αυτονοητο οτι δεν υπηρχε σκηνικη παρουσια για ενα τετοιο τραγουδι....Γι αυτο σαν Ελλαδα παμε κατα δι@@@@@ μια φορα καποιος να αναλαβει την ευθυνη για κατι....Εμεις δεν φταιμε ποτε μονο οι αλλοι.....
Η προβα που της εστειλαν πισω ηταν οτι ειχαν ζητησει οι ιδιοι....
Την συμπαθω την Γιαννα αλλα ας παραδεχτει μια φορα το αυτονοητο οτι δεν υπηρχε σκηνικη παρουσια για ενα τετοιο τραγουδι....Γι αυτο σαν Ελλαδα παμε κατα δι@@@@@ μια φορα καποιος να αναλαβει την ευθυνη για κατι....Εμεις δεν φταιμε ποτε μονο οι αλλοι.....
- Elfo_Del_Infierno
Τρι Ιουν 26, 2018 3:10 pm
Μάααααααααλιστα.
- MasilntoForum Founder
Τρι Ιουν 26, 2018 5:55 pm
Άρα επιβεβαιώνονται οι φήμες που υπήρχαν για τον Ιβάν ως χορευτή.
- Elfo_Del_Infierno
Τρι Ιουν 26, 2018 6:19 pm
Masilnto έγραψε:Άρα επιβεβαιώνονται οι φήμες που υπήρχαν για τον Ιβάν ως χορευτή.
Ω, ναι. Αν θυμάστε, το είχα ποστάρει κι εγώ όταν επελέγη το τραγούδι. Η Chali είχε κάνει ένα story στο IG για τις προετοιμασίες και είχε κάνει tag τον Σβιτάιλο. Γιατί δεν πήγε κι αυτός στη Λισαβόνα; Μα γιατί μάλλον δεν ήθελε η Γιάννα μας, η οποία όπως είχε δηλώσει ήταν επιλογή της να είναι μόνη της στη σκηνή. Ίσως τελικά να είχαν ένα δίκιο εκείνοι που έλεγαν ότι την είχε δει Τζαμάλα.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Ιουν 27, 2018 9:10 am
1000 φορες να χορογραφουσε την Γιαννα ο Σβιταιλο ο ιδιος παρα αυτο το φαιδρο που ειδαμε....τελικα απο αυτα που μαθαινουμε κουτσα στραβα η Γιαννα αν και εβλεπε eurovision κατα δηλωση της, ηταν εκτος πραγματικοτητας οσο αφορα τον διαγωνισμο.....τζαμαλα wanna be =δεν ειναι καθε μερα του Αη Γιαννιου!!!!!Libertus έγραψε:Masilnto έγραψε:Άρα επιβεβαιώνονται οι φήμες που υπήρχαν για τον Ιβάν ως χορευτή.
Ω, ναι. Αν θυμάστε, το είχα ποστάρει κι εγώ όταν επελέγη το τραγούδι. Η Chali είχε κάνει ένα story στο IG για τις προετοιμασίες και είχε κάνει tag τον Σβιτάιλο. Γιατί δεν πήγε κι αυτός στη Λισαβόνα; Μα γιατί μάλλον δεν ήθελε η Γιάννα μας, η οποία όπως είχε δηλώσει ήταν επιλογή της να είναι μόνη της στη σκηνή. Ίσως τελικά να είχαν ένα δίκιο εκείνοι που έλεγαν ότι την είχε δει Τζαμάλα.
Σελίδα 32 από 32 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης