Συμμετοχές
+3
Master
lol3
Masilnto
7 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4 •
1, 2, 3, 4 

- jovla
- Αριθμός μηνυμάτων : 2117
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο :Ηλικία : 23
Απ: Συμμετοχές
Δευ Φεβ 18, 2019 12:14 am
Σόρρυ δεν παρατήρησα το λινκ που ανέβασες... Για την Αρετή ίσως να έχεις δίκιο... Αλλά ο Άκης με μία δυναμική ποπ-ροκ μπαλάντα είμαι σίγουρος πως θα σάρωνε!!! Με θλίβει το γεγονός που τώρα πια τραγουδάει ελαφρολαϊκά...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Φεβ 18, 2019 12:25 am
Δεν νομιζω πως εχουν περαση οι ανδρικες μπαλαντες στον θεσμο πλεον....Δεν ξερω καν την μετεπειτα καριερα του παιδιου γι αυτο και δεν το σχολιασα....Αν θυμαμαι καλα αυτος ζουσε στο εξωτερικο πριν????
Στο σωου του αντ1 την αλλη Κυριακη ο Ιαν Στρατης θα γινει Καλομοιρα και η Χρυσπα Βασιλης Καρρας!!!!!

Στο σωου του αντ1 την αλλη Κυριακη ο Ιαν Στρατης θα γινει Καλομοιρα και η Χρυσπα Βασιλης Καρρας!!!!!

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Σαβ Φεβ 23, 2019 1:06 pm
Απόψε έχουμε 4 τελικούς:
στις 19.00 Ουκρανία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
στις 20.30 Ουγγαρία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
στις 21.00 Λιθουανία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
στις 21.00 Δανία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
στις 19.00 Ουκρανία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
στις 20.30 Ουγγαρία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
στις 21.00 Λιθουανία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
στις 21.00 Δανία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Σαβ Φεβ 23, 2019 1:14 pm
Φαντάζομαι ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το έχει ο Ουκρανικός εθνικός τελικός. Αν κερδίσει η Maruv, ετοιμαστείτε για ακόμη μια χρονιά με απίστευτο hype Ουκρανίας - και με ένα καλό αποτέλεσμα βαθμολογικά μάλλον. 

- liakleo
- Αριθμός μηνυμάτων : 867
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2011
Φύλο :Ηλικία : 51
Τετ Φεβ 27, 2019 12:41 pm
Είμαι σπίτι γιατί έχω κάνει μια επέμβαση και αναγκαστικά κάθομαι. Είπα ν ακούσω όλα τα κομμάτια που μέχρι τώρα έχουν επιλεγεί. Μερικά τα σταματούσα πριν φτάσουν στο ρεφρέν, άλλα ήταν επαναλήψεις παλαιότερων κομματιών και μόνο 1 ή 2 μου άρεσαν απλά, χωρίς να ενθουσιαστώ. Περιμένω την στιγμή που θα βγει μια καινούργια Αμινάτα μ ένα νέο Love Injected για να αναφωνήσω!!
- Elfo_Del_Infierno
Τετ Φεβ 27, 2019 12:50 pm
liakleo έγραψε:Είμαι σπίτι γιατί έχω κάνει μια επέμβαση και αναγκαστικά κάθομαι. Είπα ν ακούσω όλα τα κομμάτια που μέχρι τώρα έχουν επιλεγεί. Μερικά τα σταματούσα πριν φτάσουν στο ρεφρέν, άλλα ήταν επαναλήψεις παλαιότερων κομματιών και μόνο 1 ή 2 μου άρεσαν απλά, χωρίς να ενθουσιαστώ. Περιμένω την στιγμή που θα βγει μια καινούργια Αμινάτα μ ένα νέο Love Injected για να αναφωνήσω!!
Αμήν!
- liakleo
Τετ Φεβ 27, 2019 12:57 pm
Η Κατερίνα μας βρε θα κάνει τη διαφορά!!!Libertus έγραψε:liakleo έγραψε:Είμαι σπίτι γιατί έχω κάνει μια επέμβαση και αναγκαστικά κάθομαι. Είπα ν ακούσω όλα τα κομμάτια που μέχρι τώρα έχουν επιλεγεί. Μερικά τα σταματούσα πριν φτάσουν στο ρεφρέν, άλλα ήταν επαναλήψεις παλαιότερων κομματιών και μόνο 1 ή 2 μου άρεσαν απλά, χωρίς να ενθουσιαστώ. Περιμένω την στιγμή που θα βγει μια καινούργια Αμινάτα μ ένα νέο Love Injected για να αναφωνήσω!!
Αμήν!

- Elfo_Del_Infierno
Τετ Φεβ 27, 2019 1:14 pm
Aminata δεν ξέρω αν θα είναι, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας να είναι. Νομίζω πως η συνθετική ομάδα υπόσχεται πολύ όμορφα πράγματα.
Μια βδομάδα ακόμα...
Μια βδομάδα ακόμα...

- liakleo
Τετ Φεβ 27, 2019 1:22 pm
Όχι όχι, δεν εννοώ να είναι στο ίδιο ύφος, απλά να είναι κάτι που θα με κάνει να αναφωνήσω, όπως τότε. Και δεν το περιμένω απαραίτητα από τη δική μας συμμετοχή αλλά από οποιαδήποτε άλλη.Libertus έγραψε:Aminata δεν ξέρω αν θα είναι, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας να είναι. Νομίζω πως η συνθετική ομάδα υπόσχεται πολύ όμορφα πράγματα.
Μια βδομάδα ακόμα...
- MasilntoForum Founder
Τετ Φεβ 27, 2019 2:23 pm
@liakleo,
περαστικά & καλή ανάρρωση !
Ναι φέτος είναι αδύναμη χρονιά !
περαστικά & καλή ανάρρωση !
Ναι φέτος είναι αδύναμη χρονιά !
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Φεβ 27, 2019 6:38 pm
Περαστικα σου και σιδερενια!!!!liakleo έγραψε:Είμαι σπίτι γιατί έχω κάνει μια επέμβαση και αναγκαστικά κάθομαι. Είπα ν ακούσω όλα τα κομμάτια που μέχρι τώρα έχουν επιλεγεί. Μερικά τα σταματούσα πριν φτάσουν στο ρεφρέν, άλλα ήταν επαναλήψεις παλαιότερων κομματιών και μόνο 1 ή 2 μου άρεσαν απλά, χωρίς να ενθουσιαστώ. Περιμένω την στιγμή που θα βγει μια καινούργια Αμινάτα μ ένα νέο Love Injected για να αναφωνήσω!!
Τα τραγουδια παραειναι βαρετα φετος....Μακαρι μετα την Νετα να εχουμε εμεις την Κατερινετα με την ιδια πορεια

- liakleo
Τετ Φεβ 27, 2019 7:14 pm
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας για την υγεία μου!
Ναι, τα κομμάτια φέτος είναι βαρετά, φλατ, χωρίς εκπλήξεις, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Κάπως ακούγονται η ημιλιπόθυμη κοπέλα από την Σλοβενία, η καμπαρετζού από την Ρουμανία και ο Ιταλός μουσουλμάνος. Α! Βλέπω και τον Εσθονό για πραγματάκια, με το φλατ σκανδιναυικού τύπου τραγουδάκι του.
Ναι, τα κομμάτια φέτος είναι βαρετά, φλατ, χωρίς εκπλήξεις, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Κάπως ακούγονται η ημιλιπόθυμη κοπέλα από την Σλοβενία, η καμπαρετζού από την Ρουμανία και ο Ιταλός μουσουλμάνος. Α! Βλέπω και τον Εσθονό για πραγματάκια, με το φλατ σκανδιναυικού τύπου τραγουδάκι του.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Φεβ 27, 2019 8:23 pm
ημιλιποθυμη κοπελα???????liakleo έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας για την υγεία μου!
καμπαρετζου απο την ρουμανια
ιταλος μουσουλμανος??????

κλαιωωωωωωωω
την ημιλιποθυμη εγω την συνεκρινα με την αγαθουλα αστυνομικο της μεγαλης των μπατσων σχολης

- Elfo_Del_Infierno
Τετ Φεβ 27, 2019 8:26 pm
Καθολικός είναι ο Ιταλός...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Φεβ 27, 2019 8:31 pm
Με αραβικο ονομα κ καθολικος πως γινεται??????Libertus έγραψε:Καθολικός είναι ο Ιταλός...
- Elfo_Del_Infierno
Τετ Φεβ 27, 2019 8:32 pm
Alessandro είναι το όνομα του παιδιού...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Φεβ 27, 2019 8:45 pm
Μητερα Ιταλιδα πατερας Αιγυπτιος εξου και το επιθετο γιατι το επιθετο του ειναι το Μαχμουντ......Δηλαδη ειναι αραβας στην καταγωγη τωρα πως δεχτηκε ο πατερας του να βαπτιστει εντυπωση μου κανει εκτος αν ο πατερας ειναι κοπτης........Libertus έγραψε:Alessandro είναι το όνομα του παιδιού...
- MasilntoForum Founder
Τετ Φεβ 27, 2019 9:26 pm
Μαρια S έγραψε:Μητερα Ιταλιδα πατερας Αιγυπτιος εξου και το επιθετο γιατι το επιθετο του ειναι το Μαχμουντ......Δηλαδη ειναι αραβας στην καταγωγη τωρα πως δεχτηκε ο πατερας του να βαπτιστει εντυπωση μου κανει εκτος αν ο πατερας ειναι κοπτης........Libertus έγραψε:Alessandro είναι το όνομα του παιδιού...
Ο πατέρας του τους παράτησε όταν ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, αυτό είναι και το θέμα του τραγουδιού.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Φεβ 27, 2019 10:59 pm
Το ξερω....Ισως γι αυτο και βαπτιστηκε τελικα γιατι σιγα μην αφηνε ο πατερας.....Masilnto έγραψε:Μαρια S έγραψε:Μητερα Ιταλιδα πατερας Αιγυπτιος εξου και το επιθετο γιατι το επιθετο του ειναι το Μαχμουντ......Δηλαδη ειναι αραβας στην καταγωγη τωρα πως δεχτηκε ο πατερας του να βαπτιστει εντυπωση μου κανει εκτος αν ο πατερας ειναι κοπτης........Libertus έγραψε:Alessandro είναι το όνομα του παιδιού...
Ο πατέρας του τους παράτησε όταν ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, αυτό είναι και το θέμα του τραγουδιού.
Εγω αν με αφηνε ο πατερας μου θα εγραφα τραγουδι για την ηρωιδα μητερα που με μεγαλωσε αυτον θα τον ειχα γραμμενο....Μεχρι επιθετο θα αλλαζα ενω αυτος το κρατησε......
- liakleo
Τετ Φεβ 27, 2019 11:11 pm
Εντάξει, ότι και να είναι, μουσουλμάνος ή καθολικός, δεν μας νοιάζει, έχει ένα τραγουδάκι που ακούγεται.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Φεβ 27, 2019 11:54 pm
Συζητηση να γινεται....liakleo έγραψε:Εντάξει, ότι και να είναι, μουσουλμάνος ή καθολικός, δεν μας νοιάζει, έχει ένα τραγουδάκι που ακούγεται.

- MasilntoForum Founder
Πεμ Φεβ 28, 2019 1:24 pm
Μαρια S έγραψε:Το ξερω....Ισως γι αυτο και βαπτιστηκε τελικα γιατι σιγα μην αφηνε ο πατερας.....Masilnto έγραψε:Μαρια S έγραψε:Μητερα Ιταλιδα πατερας Αιγυπτιος εξου και το επιθετο γιατι το επιθετο του ειναι το Μαχμουντ......Δηλαδη ειναι αραβας στην καταγωγη τωρα πως δεχτηκε ο πατερας του να βαπτιστει εντυπωση μου κανει εκτος αν ο πατερας ειναι κοπτης........Libertus έγραψε:Alessandro είναι το όνομα του παιδιού...
Εγω αν με αφηνε ο πατερας μου θα εγραφα τραγουδι για την ηρωιδα μητερα που με μεγαλωσε αυτον θα τον ειχα γραμμενο....Μεχρι επιθετο θα αλλαζα ενω αυτος το κρατησε......
Διακρίνω μια εμπάθεια, σε ένα πολύ λεπτό θέμα, που καλό είναι να μην κρίνουμε εύκολα,
το πώς αντιδράει ο καθένας, τι συναισθήματα έχει μέσα του, και τι θέλει να εκφράσει προς τα έξω.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Φεβ 28, 2019 2:49 pm
Πως μπορω να εχω εμπαθεια για καποιον που μεχρι προχθες δεν γνωριζα καν?????Απλα την αποψη μου εγραψα και εφερα παραδειγμα το τι θα εκανα εγω σε μια παρομοια περιπτωση...Masilnto έγραψε:Μαρια S έγραψε:Το ξερω....Ισως γι αυτο και βαπτιστηκε τελικα γιατι σιγα μην αφηνε ο πατερας.....Masilnto έγραψε:Μαρια S έγραψε:Μητερα Ιταλιδα πατερας Αιγυπτιος εξου και το επιθετο γιατι το επιθετο του ειναι το Μαχμουντ......Δηλαδη ειναι αραβας στην καταγωγη τωρα πως δεχτηκε ο πατερας του να βαπτιστει εντυπωση μου κανει εκτος αν ο πατερας ειναι κοπτης........Libertus έγραψε:Alessandro είναι το όνομα του παιδιού...
Διακρίνω μια εμπάθεια, σε ένα πολύ λεπτό θέμα, που καλό είναι να μην κρίνουμε εύκολα,
το πώς αντιδράει ο καθένας, τι συναισθήματα έχει μέσα του, και τι θέλει να εκφράσει προς τα έξω.
- MasilntoForum Founder
Πεμ Φεβ 28, 2019 5:46 pm
Μαρια S έγραψε:
Πως μπορω να εχω εμπαθεια για καποιον που μεχρι προχθες δεν γνωριζα καν?????Απλα την αποψη μου εγραψα και εφερα παραδειγμα το τι θα εκανα εγω σε μια παρομοια περιπτωση...
Φυσικά και έγραψες την άποψή σου, εγώ δεν είπα το αντίθετο.
Έθιξα το γεγονός ότι αυτά είναι λεπτά & ευαίσθητα ζητήματα, ώστε να κρίνουμε αβίαστα.
Για παράδειγμα, ένα παιδί που σε τόσο τρυφερή ηλικία νιώθει την εγκατάλειψη από έναν γονιό,
μπορεί και να αισθάνεται ενοχές, ότι κάπου φταίει το ίδιο που το άφησε ο γονιός του.
Μπορεί και να αισθάνεται απόρριψη, επομένως να έχει την ανάγκη της πατρικής αποδοχής.
Και όλα αυτά, ένας καλλιτέχνης, θέλει να τα επικοινωνήσει, γιατί αυτή είναι η φύση του.
Σελίδα 3 από 4 •
1, 2, 3, 4 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|