The Greek Forum of Eurovision Song Contest
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ελλάδα 2019 (Επέλεξε τραγούδι)

+18
Phil_Fog
iniseven
stskrg21
Jennoula
Jacko
space28
NoirJo
Dia
Master
liakleo
panos
jovla
merda2004
EvNickGR
Elfo_Del_Infierno
lol3
Masilnto
HOLA
22 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Ελλάδα 2019 (Επέλεξε τραγούδι) - Σελίδα 3 Empty Απ: Ελλάδα 2019 (Επέλεξε τραγούδι)

Κυρ Νοε 18, 2018 6:20 pm
Libertus έγραψε:
Μαρια S έγραψε:
Libertus έγραψε:Εγώ πάλι νομίζω ότι, αν το πλάνο της ΕΡΤ για να σπάσει το σερί των κακών αποτελεσμάτων, είναι να μας σερβίρει λύση 2008, τότε καλύτερα ν' αποσυρθεί για λίγο, μπας και σκεφτεί πιο νηφάλια. Δηλαδή, sorry, αλλά θα στείλουμε μια 34αρα να νιαουρίζει παριστάνοντας την britney; Το 2008 η Καλομοίρα ήταν ένα φρέσκο, δροσερό κορίτσι, χωρίς φωνή μεν, αλλά με τρομερό χάρισμα (αυτό το αναγνωρίζω).Τώρα όλο αυτό το στιλ θα φαίνεται απλά γραφικό.

Τέλος, να μην ξεχνάμε πως η Καλομοίρα είναι τα τελευταία χρόνια stay at home mom, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Καμία επαφή με δισκογραφία ή τη σκηνή. Δεν ξέρω πως μια τέτοια επιλογή εκ μέρους της ΕΡΤ μπορεί να μας οδηγήσει σε κάτι εξαιρετικό.
Καλημερα.....αλλοι καταξιωμενοι καλλιτεχνες δεν προκειται να πανε,η ερτ λεφτα δεν βαζει βλ.Τερζη περσι,οποτε στην αναβροχια καλο ειναι και το χαλαζι που λενε....απο το να στειλει η ερτ κανεναν αγνωστο αγνωστοπουλο μονο κ μονο για να βγαλει την υποχρεωση καλυτερα η Καλομοιρα....και η J.Lo κοντευει τα 50 αλλα μια χαρα σωου κανει στην σκηνη.....υποθετω αν παει η Καλομοιρα τελικα οποιος της γραψει θα σκεφτει οτι εχει μεγαλωσει πλεον για να νιαουριζει οποτε θα γραψει αναλογα...στο infe διαβασα πως εδειξε και ενδιαφερον για την eurovision και ο ηθοποιος που επαιζε στο ΤΑΜΑΜ το ονομα του δεν το θυμαμαι....

Το point μου δεν είναι ότι στα 34 είσαι μεγάλος για να κάνεις σόου. Απλά η Καλομοίρα έχει ένα πολύ συγκεκριμένο στιλ, αυτό της λολίτας, της καλής κόρης, της γλυκούλας. Και η εμφάνισή της, αλλά και η ένρινη, νιαουριστή φωνή της την εγκλωβίζουν σε αυτό.Και δυστυχώς, ηλικιακά δεν την παίρνει να το κάνει πλέον, χωρίς να φαίνεται αστεία. Η JLo κάνει σόου στα 50 της και βγαίνει γυναικάρα. Η Καλομοίρα δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, εκτός από το χαριτωμένο κοριτσάκι. Προσωπικά, την κάνω από τώρα εικόνα στο μυαλό μου να στέλνει "φιλάκιαααααα" στους φανς και στους δημοσιογράφους και cringάρω. 

Το ότι δε θέλουν να πάνε καταξιωμένοι καλλιτέχνες δε λέει από μόνο του τίποτα. Όρεξη να υπήρχε από μεριάς ΕΡΤ και θα μπορούσε να βρει κάποιον λιγότερο γνωστό, αλλά ταλαντούχο και με το σωστό τραγούδι και την κατάλληλη ομάδα να φτάναμε σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Και κατά τη γνώμη μου, η σκέψη της ΕΡΤ για Καλομοίρα εν έτει 2018, δείχνει αυτό ακριβώς που όλοι ξέρουμε. Ότι η ΕΡΤ βαριέται που ζει και καταφεύγει σε τεμπέλικες λύσεις. Αλήθεια, με το τραγούδι τι γίνεται; έχουν σκεφτεί κάτι, ή θα έχουμε τα καλά του 2017;

Ο Χατζηγεωργίου από το Ταμάμ πάλι, δεν ξέρω. Συμπαθέστατο παιδί, αλλά αν σκέφτεται να πάει με κάτι σαν αυτό το σινγκλ που έβγαλε με την PANIK, τότε καλύτερα να κάτσει σπίτι του. 

Masilnto έγραψε:Ας πει μια μπαλάντα βρε παιδιά ! green

Αριστούργημα!  Ελλάδα 2019 (Επέλεξε τραγούδι) - Σελίδα 3 1262296416

Σπόιλερ:
Οπως ξερεις η ερτ δεν το εχει καθολου ουτε με τους "νεους ταλαντουχους" δες argo η τα αλλα τα παιδια που ειχαν παει ( με το τραμπολινο στην σκηνη ) και που τελικα διαλυθηκαν δεν ειναι γκρουπακι πλεον.....ασε που σε "ταλαντουχο" κανεις δεν θα βαλει λεφτα πανω του ως σπονσορινγκ οποτε αν ειναι να παμε σαν ζητιανοι καλυτερα να μην παμε καθολου..το μονο φρεσκο που επιασε ηταν οι ΚοζαΜοστρα.....

Κατσαριδες στο ισραηλ?????στο ισραηλ????αν σου ερθει κανενας πυραυλος δωρακι μην απορησεις γιατι Very Happy Very Happy
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno
Αριθμός μηνυμάτων : 4937
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο : Άντρας Τόπος : Cornelia's pussy
ΧιούμορΔεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!

Ελλάδα 2019 (Επέλεξε τραγούδι) - Σελίδα 3 Empty Απ: Ελλάδα 2019 (Επέλεξε τραγούδι)

Κυρ Νοε 18, 2018 7:00 pm
Αν η ΕΡΤ δεν το έχει γενικώς, ας κάτσει σπίτι της. Και το λέω εγώ αυτό, που πίστευα ανέκαθεν ότι είναι καλό να πηγαίνουμε σε αυτόν τον διαγωνισμό.

Πάντως η είδηση διαψεύστηκε και επίσημα πλέον και από τις 2 πλευρές, οπότε όλα τα υπόλοιπα είναι νά 'χαμε να λέγαμε.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder
Αριθμός μηνυμάτων : 13896
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Χιούμορ"Fuck all these fucking siberfans"

Δευ Νοε 19, 2018 8:56 am
Libertus έγραψε:
Αριστούργημα!  Ελλάδα 2019 (Επέλεξε τραγούδι) - Σελίδα 3 1262296416

Σπόιλερ:

lol! 
Κακιούλες !
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τετ Νοε 21, 2018 1:47 pm
Για οσους διαφωνουσαν με την καλομοιρα...

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Τετ Νοε 21, 2018 5:57 pm
Τον προτιμώ από την Καλομοίρα στην παρούσα φάση. Εφόσον δηλαδή, η Ελλάδα αποφασίσει να κινηθεί σε pop/dance μονοπάτια φέτος, ο Γκάνος θα ήταν μια αξιοπρεπής επιλογή, εφόσον έχει στα χέρια του ένα καλό χιτάκι.

Βέβαια, διαφωνώ με το ενδεχόμενο της απευθείας ανάθεσης. Αν θέλει να συμμετάσχει σε εθνικό τελικό μαζί με άλλους καλλιτέχνες, καλοδεχούμενος.

Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Τετ Νοε 21, 2018 11:02 pm
Εδώ ρε παιδιά έχουμε κάνει ανάθεση στους Argo, τι να λέμε..!
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Κυρ Δεκ 02, 2018 1:31 pm

Δεν το είχα δει αυτό. Θέλει η ΠΑΝΙΚ απευθείας ανάθεση σε κάποιο από τα πουλέν της (βλ. Κα(γ)κουριώτης) για να αναμειχθεί στη φετινή Γιουροβίζιον;

Hvala, ne!

lol3
lol3
Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2018
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 32
Τόπος : Χώρα του φωτός
Χιούμορ21 points to Sweden from t/v

Δευ Δεκ 03, 2018 12:26 am
ποιος ειναι παλι αυτος ρε παιδια αυτος απο τους boys and noise;Χριστος και Παναγια σορι κιολας αλλα δεν ειναι καθολου της αισθητικης μου ολοι αυτοι της νεας κοπης αυτος,ο λεγακης,ο σταν κτλ και δεν ειναι οτι ειμαι κανας γερο παραξενος συνομηλικος τους ειμαι αλλα δεν κανουν τα παιδια,ντεμεκ ψευτοσταρ και κακεκτυπα μπιμπερ.Δεν νομιζω οτι μπορουν να κανουν και τη διαφορα στη σκηνη της γιουροβιζιον,ειμαι υπερ του να πηγαινουν στη διοργανωση νεα,ταλαντουχα παιδια και οχι κορεσμενοι σταρ αλλα να εχουν μια ποιοτητα και ενα εκτοπισμα.Και η Ιταλια το 15 πχ εστειλε ενα νεανικο γκρουπακι χωρις τοτε ιδιαιτερη φημη αλλα τα παιδια ξεχωριζαν και σε στυλ και σε ικανοτητες.Γενικα μια απο τα ιδια και φετος δεν βλεπω ουτε ιδιαιτερο ενδιαφερον-εμπνευση απο την πλευρα της ερτ αλλα η αληθεια ειναι οτι και η δεξαμενη ταλεντου ειναι σχετικα περιορισμενη.Ελπιζω τουλαχιστον να γινει τελικος,ας μαζευτουν 6-7 τετοιοι να επιλεξει ο κοσμος το καλυτερο κομματι και μην πανικ-ερτ μας φορτωσουν καποιον χωρις να εχουμε τουλαχιστον την δυνατοτητα της επιλογης
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δευ Δεκ 03, 2018 7:04 pm
Libertus έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Δεν το είχα δει αυτό. Θέλει η ΠΑΝΙΚ απευθείας ανάθεση σε κάποιο από τα πουλέν της (βλ. Κα(γ)κουριώτης) για να αναμειχθεί στη φετινή Γιουροβίζιον;

Hvala, ne!
 Ελλάδα 2019 (Επέλεξε τραγούδι) - Σελίδα 3 2437130571 Ελλάδα 2019 (Επέλεξε τραγούδι) - Σελίδα 3 2437130571 Ελλάδα 2019 (Επέλεξε τραγούδι) - Σελίδα 3 2437130571 Ελλάδα 2019 (Επέλεξε τραγούδι) - Σελίδα 3 2437130571 Ελλάδα 2019 (Επέλεξε τραγούδι) - Σελίδα 3 2437130571
ΑΥΤΟ!!!!!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δευ Δεκ 03, 2018 10:28 pm
Παιδάκια καλησπέρα μετά από καιρό!

Σας μεταφέρω τα νέα που γνωρίζω ως τωρα... 

Η ΕΡΤ ασχολείται στα χαζά για την ώρα με τη Γιουροβίζιον, πατώντας πρακτικά στα παλιά χνάρια. Υπάρχει πρακτικά η Πάνικ που θέλει και πάλι να το πάρει ολίγον εργολαβία και να προωθήσει καλλιτέχνες που ανήκουν στο δυναμικό της (συγκεκριμένα τον Κακουριώτη). Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι και με Φουρέιρα (εννοείται) αλλά και με Τερζή (που πρακτικά όπως σας είχα πει είχε μαζί της συμφωνία αποκλειστικά για το "Όνειρό μου" και τέλειωσε εκεί, το νέο της τραγούδι το κυκλοφόρησε από την Μίνος και μάλιστα άργησε πολύ να βρει δισκογραφική να την αναλάβει) η Πάνικ έβγαλε αρκετό χρήμα και θέλει να το επαναλάβει και φέτος. Την Κύπρο η Πάνικ φαίνεται να την χάνει φέτος μιας και μάλλον όλα δείχνουν ότι θα πάει με Τάμτα και θα σας πω σε λίγο πολλές λεπτομέρειες. Με Καλομοίρα υπάρχει κάποια επικοινωνία, η οποία πλέον δεν είναι στη Heaven αλλά στην 314 records. Η ίδια το θέλει πολύ αλλά κύριο εμπόδιο για την ώρα είναι... ο σύζυγος, ο οποίος είναι τελείως αρνητικός στην ιδέα η Καλομοίρα να πάει πάλι στη Eurovision. Ο Γκάνος περισσότερο έχει εκφράσει ο ίδιος επιθυμία να πάει, χωρίς να έχει προχωρήσει κάποια επικοινωνία με την ΕΡΤ.

Και πάμε και λίγο στη Κύπρο... εκεί θα έχουμε Alex Papaconstantinou σε απευθείας ανάθεση και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε και Τάμτα, η οποία για την ώρα όμως δεν έχει απαντήσει. Η Τάμτα ανήκει στην Μίνος ΕΜΙ. Το τραγούδι υπάρχει αυτή τη στιγμή σε demo, το οποίο έχει κάνει άντρας τραγουδιστής - δεν ξέρω όνομα, είναι εξάλλου ένα demo. Η Τάμτα το έχει ακούσει και είναι θετική, χωρίς να έχει δώσει όμως το οκ για την ώρα. Το κομμάτι είναι ΠΟΛΥ καλό και θυμίζει πολύ unloved. Δεν έχει κανένα απολύτως latin χρώμα όπως το Fuego, θα μπορούσα να πω ότι είναι σαν να έχει κάποιος μιξάρει το Unloved με το Fuego χωρίς τα στοιχεία latin. Η πρώτη μου αίσθηση ήταν ότι είναι πολύ καλύτερο από το Fuego, πιο σύγχρονο, πιο δουλεμένο και προσωπικά το βλέπω δεκάδα για πλάκα αν έχει μια καλή σκηνική παρουσία. Στο τραπέζι υπήρχε και μια μπαλάντα στην οποία είχαν ανάμιξη οι Joy Deb και Linnea Deb (Heroes, Statements, Monsters κλπ). Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο κομμάτι και η πιθανότητα να επιλεγεί αυτό αντί του ρυθμικού αγγίζουν μάλλον το μηδέν. 

Για την ώρα... τα φιλιά μου... περισσότερα λίαν συντόμως!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τρι Δεκ 04, 2018 11:33 am
Ποσο πιο ξεφτιλα πια????αλλα τι απαιτησεις να εχεις απο αριστεροκρατικοδιαιτους????εδω "εκοψαν" τον Μικη Θεοδωρακη απο το μεγαρο μουσικης γιατι εκανε το λαθος....να παει στο συλλαλητηριο για την Μακεδονια και να πει αυτα που ειπε.....
lol3
lol3
Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2018
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 32
Τόπος : Χώρα του φωτός
Χιούμορ21 points to Sweden from t/v

Τρι Δεκ 04, 2018 1:03 pm
Δλδ πρακτικα η κυπρος ακολουθεί την ιδια συνταγή με περσι με θα μπορούσα να πω κάποιες πινελιέ παραπάνω ποιότητας.Οκ not bad φαινεται δυνατό τιμ δύσκολα δεν θα παει καλα.Οσο για την καλομοιρα ειμαι επιφυλακτικος για να μην πω αρνητικός η συμπαθέστατη καλομοιρα μπορει να υπηρετήσει ενα συγκεκριμένο στυλ αυτο του ναζιαρικου baby girl και πλεον δεν νομιζω οτι μπορει να το κανει αυτο εξάλλου τα τελευταια χρονια εχει χαθεί απο την επικαιρότητα και ζει στην αμερικη με την οικογενεια της και καλα κανει και μονο που ακούσθηκε το ονομα της μου φάνηκε λιγο κουφό.Για τις ταλενταρες της πανικ σχολίασα άνωθεν και ολίγον τι πικρόχολα
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Τρι Δεκ 04, 2018 2:41 pm
Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση !
Απ' ότι φαίνεται δηλαδή για την Ελλάδα, θα το πάρει πάλι πάνω της η Πάνικ. Ελλάδα 2019 (Επέλεξε τραγούδι) - Σελίδα 3 3261839802
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τρι Δεκ 04, 2018 9:20 pm
Masilnto έγραψε:Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση !
Απ' ότι φαίνεται δηλαδή για την Ελλάδα, θα το πάρει πάλι πάνω της η Πάνικ. Ελλάδα 2019 (Επέλεξε τραγούδι) - Σελίδα 3 3261839802

Για την ώρα μοιάζει το πιθανότερο σενάριο για την Ελλάδα. Δεν υπάρχει διάθεση για κάτι διαφορετικό και τα "ανώτερα κλιμάκια" βλέπουν την γιουροβίζιον εντελώς διαδικαστικά...

Για την Κύπρο να συμπληρώσω ότι θεωρείται σχεδόν σίγουρη και η Sacha Jean-Baptiste που έκανε την σκηνική παρουσία της Φουρέιρα... αρκεί να την προλάβουν και το εξηγώ: κάθε φορά αναλαμβάνει μάξιμουμ 3 χώρες και κάθεται με την αποστολή της χώρας που θεωρεί ότι θα τα πάει καλύτερα...
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Τετ Δεκ 05, 2018 2:11 pm
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.].

Άλλος  ένας χρόνος δλδ που η Ελλάδα στη Γιουροβίζιον θα είναι το μαγαζάκι της PANIK. 

Ελπίζω το 2020, που θα έχουμε νέα ηγεσία στην ΕΡΤ, κατά πως δείχνουν τα πράγματα, ν' αλλάξει κάτι.  green

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τετ Δεκ 05, 2018 9:46 pm
impressedguy έγραψε:
Masilnto έγραψε:Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση !

Για την ώρα μοιάζει το πιθανότερο σενάριο για την Ελλάδα. Δεν υπάρχει διάθεση για κάτι διαφορετικό και τα "ανώτερα κλιμάκια" βλέπουν την γιουροβίζιον εντελώς διαδικαστικά...

Για την Κύπρο να συμπληρώσω ότι θεωρείται σχεδόν σίγουρη και η Sacha Jean-Baptiste που έκανε την σκηνική παρουσία της Φουρέιρα... αρκεί να την προλάβουν και το εξηγώ: κάθε φορά αναλαμβάνει μάξιμουμ 3 χώρες και κάθεται με την αποστολή της χώρας που θεωρεί ότι θα τα πάει καλύτερα...

Μόλις επιβεβαιώθηκε και επίσημα η συμμετοχη της Sacha Jean-Baptiste στην σκηνική παρουσία της Κύπρου, για την οποία σας μίλησα χθες.

Νεώτερες πληροφορίες μου θέλουν την Τάμτα να έχει σχεδόν πει το ναι.
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Δευ Δεκ 24, 2018 1:49 pm

Interesting...

Λέτε να έχουμε και φέτος ελληνοπρεπές τραγούδι;

Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Δευ Δεκ 24, 2018 5:21 pm
Χαίρομαι για αυτήν την εξέλιξη !
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Τρι Ιαν 01, 2019 7:30 pm

infe cyprus έγραψε:Μάλιστα ξεκίνησε ήδη να κυκλοφορεί το σενάριο ότι η Ελλάδα θα πορευτεί με απευθείας ανάθεση. [...] πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι αρμόδιοι έχουν ήδη  προσεγγίσει γυναικείο πρόσωπο για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Τελ Αβίβ.

Κάποια "κουλτουριάρα" θα είναι μάλλον...έλα, ρε Νατασούλα... green

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Πεμ Ιαν 03, 2019 7:21 pm
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Πεμ Ιαν 03, 2019 7:28 pm
Χα, κι ό,τι μπήκα να το ποστάρω, αλλά με πρόλαβες. Ανάθεση λοιπόν...για να πέφτουν στοιχήματα. Ποιος/α;

Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Πεμ Ιαν 03, 2019 7:33 pm
Με προλάβατε..! 
Η υπόθεση μυρίζει...έντεχνο !
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Πεμ Ιαν 03, 2019 7:38 pm
Στο club του OGAE ακούγεται η Κετιμέ...  Rolling Eyes

Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Πεμ Ιαν 03, 2019 7:39 pm
Libertus έγραψε:Στο club του OGAE ακούγεται η Κετιμέ...  Rolling Eyes

Μακάριιιιι
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Πεμ Ιαν 03, 2019 7:40 pm
Θέλω όμως κάτι πιο ζωηρό από αυτό που της είχαν δώσει πέρσι.

Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης