Ελλάδα 2019 (Επέλεξε τραγούδι)
+18
Phil_Fog
iniseven
stskrg21
Jennoula
Jacko
space28
NoirJo
Dia
Master
liakleo
panos
jovla
merda2004
EvNickGR
Elfo_Del_Infierno
lol3
Masilnto
HOLA
22 απαντήσεις
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Ελλάδα 2019 (Επέλεξε τραγούδι)
Τετ Φεβ 27, 2019 6:45 pm
Με καλυψατε για τα του τραγουδιου.....2 φορες επιχειρησα να απαντησω αλλα μου κολλησε το πληκτρολογιο του ταμπλετ 

- liakleo
- Αριθμός μηνυμάτων : 867
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2011
Φύλο :Ηλικία : 51
Τετ Φεβ 27, 2019 7:02 pm
Α! Ενθαρρυντικό ότι δεν έχει γραφτεί για την Eurovision!Libertus έγραψε:This Is Flop δεν θα είναι, αυτό το θεωρώ κάτι παραπάνω από δεδομένο. Επίσης, επιβεβαιώθηκε και από την ίδια την Κατερίνα ότι το τραγούδι γράφτηκε από την ίδια και μάλιστα ΟΧΙ με αφορμή τη Γιουροβίζιον, πράγμα που είναι θετικό, γιατί προφανώς δεν μιλάμε για κάποια "συνταγή". Τώρα, αν επελέγη το συγκεκριμένο κομμάτι από αυτά που είχε έτοιμα για το δίσκο της ως το πιο φιλικό προς το ευρύ κοινό στο πρώτο άκουσμα, δεν το θεωρώ κακό.
- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Τετ Φεβ 27, 2019 7:32 pm
EvNickGR έγραψε:Κάποιοι λένε στα ξένα φορουμ οτι το Βέλγιο στέλνει τραγουδάρα (), το μόνο που θέλω είναι να έχουμε πολύ καλύτερο να σκάσουνε φέτος, να δω τι θα λένε, αλλά και τέλειο να είναι το τραγούδι, κάτι θα βρούνε να πούνε...
θα μαθουμε αυριο! παντως το τραγουδι το εγραψε αυτος που εγραψε το city lights to 2017... τωρα αυτος εμενα δε μου γεμιζει το ματι κ μαλλον δεν γεμισε κ το ματι στους Βελγους αλλιως δε θα επαιρνε δρομο απο το the voice απο το πρωτο λαιβ
- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Τετ Φεβ 27, 2019 8:00 pm
EvNickGR έγραψε:^merda το τραγούδι έχει διαρρεύσει από σήμερα, ψάξ'το, είναι μέτριο.
εγω οταν διαβασα το μεσημερι ενα ποστ, ειχαν μονο ενα μικρο κομματι απο το τραγουδι κ ειπαν αυριο θα βγει ολο. Εμενα δε μου αρεσει αυτος κ απο τα λιγα βιντεακια που ειδα λαιβ δε μου αρεσε.
- panosESC Guru 2017
- Αριθμός μηνυμάτων : 478
Ημερομηνία εγγραφής : 21/04/2015
Πεμ Φεβ 28, 2019 1:06 pm
Λογικά η Ερασμία Μαρκίδη που ήταν στα φωνητικά το 2017 θα είναι και φέτος μιας και η Ντούσκα την ακολούθησε στο instagram.
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4941
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Πεμ Φεβ 28, 2019 1:28 pm
Το είδα κι εγώ χτες!!!! Δεν ξέρω αν χάρηκα για να είναι ειλικρινής. Θυμόμαστε όλοι που Ντέμι και ομάδα φωνητικών δεν μπορούσαν να συντονιστούν με τίποτα το 2017. όχι ότι έφταιγε η κοπέλα σώνει και ντε, βέβαια. Η Μαρκίδη είναι επίσης σε εκείνο το γυναικείο μουσικό σχήμα που έχει δημιουργήσει η Σάττι και με το οποίο δίνει συναυλίες.
- jovla
- Αριθμός μηνυμάτων : 2115
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο :Ηλικία : 22
Παρ Μαρ 01, 2019 11:01 am
Σήμερα η Ντούσκα στην ΕΡΤ1 στη 13.00 στην εκπομπή "για την Ελλάδα"! Εκεί στην ΕΡΤ καλά κάνετε και την προωθείτε αλλά στείλτε την και σε καμιά εκπομπή ιδιωτικού καναλιού για την μάθουν και άλλοι!! Π.χ. "Στην Φωλιά των ΚουΚου"....
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μαρ 01, 2019 11:29 am
Διαβασα σε σχολιο οτι στην συνεντευξη που εδωσε στο 2ο προγραμμα (δεν την ακουσα η ιδια) οτι ο εκφωνητης της ελεγε συνεχεια "εκπροσωπεις την ερτ" ισχυει αυτο????Γιατι δεν εκπροσωπει καμια ερτ αλλα την χωρα της!!!!JoVla έγραψε:Σήμερα η Ντούσκα στην ΕΡΤ1 στη 13.00 στην εκπομπή "για την Ελλάδα"! Εκεί στην ΕΡΤ καλά κάνετε και την προωθείτε αλλά στείλτε την και σε καμιά εκπομπή ιδιωτικού καναλιού για την μάθουν και άλλοι!! Π.χ. "Στην Φωλιά των ΚουΚου"....
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13896
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Παρ Μαρ 01, 2019 11:32 am
Εγώ άκουσα τη συνέντευξη στο ραδιόφωνο, αλλά δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο..
- jovla
Παρ Μαρ 01, 2019 11:54 am
Ίσως να το είπε μία, άντε δύο φορές, αλλά καθόλου προπαγανδιστικά (όπως το παρουσιάζουν κάποιοι)!! Δεν τους ξέρεις τους Έλληνες Φαν???!!! Πάντα ψάχνουν να πιαστούν από κάτι... Εδώ στον ogae ένας hater, δεν μπορούσε να βρει κάτι αρνητικό να πει, οπότε είπε "μου την σπάει εντελώς η φάτσα της".... Γενικά οι Έλληνες eurofan είναι οι πιο μη αντικειμενικοί σε όλη την Ευρώπη...Μαρια S έγραψε:Διαβασα σε σχολιο οτι στην συνεντευξη που εδωσε στο 2ο προγραμμα (δεν την ακουσα η ιδια) οτι ο εκφωνητης της ελεγε συνεχεια "εκπροσωπεις την ερτ" ισχυει αυτο????Γιατι δεν εκπροσωπει καμια ερτ αλλα την χωρα της!!!!JoVla έγραψε:Σήμερα η Ντούσκα στην ΕΡΤ1 στη 13.00 στην εκπομπή "για την Ελλάδα"! Εκεί στην ΕΡΤ καλά κάνετε και την προωθείτε αλλά στείλτε την και σε καμιά εκπομπή ιδιωτικού καναλιού για την μάθουν και άλλοι!! Π.χ. "Στην Φωλιά των ΚουΚου"....
Υ.Γ: Και οι Ισπανοί είναι μη αντικειμενικοί, αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους (εκείνοι αποθεώνουν κάθε απαίσια συμμετοχή τους).
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μαρ 01, 2019 12:03 pm
Δεν ειναι θεμα απαξιωσης...Αυτο δεν λεγεται και ασφαλως αν εγινε ειναι προπαγανδα του χειριστου ειδους....Ξαναλεω δεν εκπροσωπει την ερτ η την οποια ερτ οπως οι αθλητες του στιβου που θα αγωνιστουν στην γλασκωβη αυτες τις ημερες δεν εκπροσωπουν κανεναν ΣΕΓΑΣ και οπως η Σκληβα οταν κερδισε στα miss world δεν εκπροσωπουσε κανεναν αντ1!!!!!!JoVla έγραψε:Ίσως να το είπε μία, άντε δύο φορές, αλλά καθόλου προπαγανδιστικά (όπως το παρουσιάζουν κάποιοι)!! Δεν τους ξέρεις τους Έλληνες Φαν???!!! Πάντα ψάχνουν να πιαστούν από κάτι... Εδώ στον ogae ένας hater, δεν μπορούσε να βρει κάτι αρνητικό να πει, οπότε είπε "μου την σπάει εντελώς η φάτσα της".... Γενικά οι Έλληνες eurofan είναι οι πιο μη αντικειμενικοί σε όλη την Ευρώπη...Μαρια S έγραψε:Διαβασα σε σχολιο οτι στην συνεντευξη που εδωσε στο 2ο προγραμμα (δεν την ακουσα η ιδια) οτι ο εκφωνητης της ελεγε συνεχεια "εκπροσωπεις την ερτ" ισχυει αυτο????Γιατι δεν εκπροσωπει καμια ερτ αλλα την χωρα της!!!!JoVla έγραψε:Σήμερα η Ντούσκα στην ΕΡΤ1 στη 13.00 στην εκπομπή "για την Ελλάδα"! Εκεί στην ΕΡΤ καλά κάνετε και την προωθείτε αλλά στείλτε την και σε καμιά εκπομπή ιδιωτικού καναλιού για την μάθουν και άλλοι!! Π.χ. "Στην Φωλιά των ΚουΚου"....
Αν η Κατερινα αποκλειστει και βγει τελευταια παραδειγμα παντα θα εξοκολουθησει να εκπροσωπει την ερτ?????
- Elfo_Del_Infierno
Παρ Μαρ 01, 2019 12:24 pm
Δεν είπε κάτι που δεν ισχύει ο άνθρωπος. Διαγωνισμός που συμμετέχουν ραδιοτηλεοπτικοί φορείς είναι, μέσω των οποίων συμμετέχουν και οι χώρες, οπότε ναι, την ΕΡΤ εκπροσωπεί κατά βάση. Επίσης συμφωνώ με τον JoVla, οι Έλληνες fans πρέπει να είμαστε μακράν από τους χειρότερους, αν όχι ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ! Γκρινιάρηδες και μίζεροι και δυστυχώς αυτό το μεταφέρουμε και σε ξένα fora.
Υ.Γ Ηρεμήστε μερικοί. Εκλογές έχουμε σε λίγους μήνες και θα φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία. Λυσσάξατε πια!
Υ.Γ Ηρεμήστε μερικοί. Εκλογές έχουμε σε λίγους μήνες και θα φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία. Λυσσάξατε πια!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μαρ 01, 2019 2:29 pm
Θα το δεχτω οτι κατα βαση εκπροσωπει την ερτ οποτε καλα εκανε ο παρουσιαστης και το τονισε ΑΝ μου βρεις μια συνεντευξη ξενου/ης καλλιτεχνη/δας παλιοτερη η τωρινη οπου δημοσιογραφος της λεει το ιδιο πραγμα η εστω κατι παρομοιο...Επισης θα εχει δικαιωμα να το πει μονο οταν στην βαθμολογια δεν θα υπαρχουν σημαιες κρατων αλλα τα λογοτυπα των ραδιοτηλεοπτικων φορεων...Μεχρι τοτε επιμενω ειναι προπαγανδα του χειροτερου ειδους...Libertus έγραψε:Δεν είπε κάτι που δεν ισχύει ο άνθρωπος. Διαγωνισμός που συμμετέχουν ραδιοτηλεοπτικοί φορείς είναι, μέσω των οποίων συμμετέχουν και οι χώρες, οπότε ναι, την ΕΡΤ εκπροσωπεί κατά βάση. Επίσης συμφωνώ με τον JoVla, οι Έλληνες fans πρέπει να είμαστε μακράν από τους χειρότερους, αν όχι ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ! Γκρινιάρηδες και μίζεροι και δυστυχώς αυτό το μεταφέρουμε και σε ξένα fora.
Το θεμα συριζα στο μονο που με αφορα ειναι η απαξιωση του διαγωνισμου και ολη τους η συμπεριφορα (οχι για φετος)...
Ακομη και αν φυγει οπως λες και νουθετεις καποιους γι αυτο,δεν προκειται να αλλαξει τιποτα ουτε και στον θεσμο...Θυμομαστε ολοι αλλωστε την αντιμετωπιση της ερτ μετα το 2008 που η πολιτικη κατασταση ηταν αλλη να πηγαινουμε ως οι φτωχοι συγγενεις, γιατι καποιοι ξεχνουν επιτηδες οτι ο διαγωνισμος ειναι πανω απο ολα τηλεοπτικος και πρεπει να δαπανηθουν χρηματα για να βγαινεις σωστος και να μην σε ρωτουν οι ξενοι:"αν κερδισετε τον διαγωνισμο εχετε λεφτα να τον διοργανωσετε??" βλ.Αλκαιο...
Και ναι γκρινιαζω στο μονο θεμα που δεν σηκωνω υποχωρησεις...Θελω να πηγαινει ο καθε εκπροσωπος μας οπως πρεπει να παει...Σταυρωστε με...Ο Ωνασης εντυνε τις αεροσυνοδους της Ολυμπιακης στους καλυτερους οικους και το εκανε γιατι οπως ελεγε "αυτες ειναι ο καθρεφτης της Ελλαδας στο εξωτερικο..."
Ερτ παρακολουθω μονο για τις αθλητικες μεταδοσεις,την eurovision και καποιες σειρες μυστηριου που μου αρεσουν...Ειμαι 45 χρονων και εχω ζησει το ποσο κυβερνητοκαναλο ειναι χρονια τωρα με οποιαδηποτε κυβερνηση...
Και αν με ηξερες σαν ανθρωπο απο κοντα και οχι μεσω ενος φορουμ,θα ηξερες οτι εγω δεν χαριζω καστανα ακομη και στον Θεο που λεει ο λογος αν δω κατι στραβο...Τα προηγουμενα χρονια δεν ημουν μελος για να γραφω αλλα σας διαβαζα γιατι συμφωνουσα με οσα αναποδα βλεπατε και γραφετε...
Και τελος αν η ερτ θελει να εκπροσωπηθει απο καποιον ας ακυρωσει την Ντουσκα για να στειλει την ακριβοπουλου!!!!!!
- Elfo_Del_Infierno
Παρ Μαρ 01, 2019 2:33 pm
^
Too long, did not read (Kagia mode on)
_____________________________________________________________________________________
Ωραία τα είπε η Κατερίνα και μου άρεσε πολύ το λευκό κοστούμι και το κόκκινο κραγιόν. 5 και σήμερα, σαν τον φαντάρο μετράω!
Too long, did not read (Kagia mode on)
_____________________________________________________________________________________
Ωραία τα είπε η Κατερίνα και μου άρεσε πολύ το λευκό κοστούμι και το κόκκινο κραγιόν. 5 και σήμερα, σαν τον φαντάρο μετράω!

- jovla
Παρ Μαρ 01, 2019 5:30 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μήπως να στοιχηματίσω και εγώ????? Γιατί μετά όταν θα έχουν πέσει οι αποδόσεις δεν θα έχει νόημα...
Άρε Κατερινιώ τι μας κάνεις??!!!
Μήπως να στοιχηματίσω και εγώ????? Γιατί μετά όταν θα έχουν πέσει οι αποδόσεις δεν θα έχει νόημα...

Άρε Κατερινιώ τι μας κάνεις??!!!
- Elfo_Del_Infierno
Παρ Μαρ 01, 2019 5:32 pm
Παιδια, ερχεται κατι καλοοοο. Το νιωθω. Δωσε πονο Κατερινα.
- lol3
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2018
Φύλο :Ηλικία : 32
Τόπος : Χώρα του φωτός21 points to Sweden from t/v
Παρ Μαρ 01, 2019 7:35 pm
Θελω να το ακουσωωω τωραααα !!!!!!!
- Elfo_Del_Infierno
Παρ Μαρ 01, 2019 8:09 pm
Κι εγώ!!!!!!!!!!!!
Πού είναι κι αυτοί οι Ρώσοι υπερχάκερς όταν τους χρειάζεσαι;

Πού είναι κι αυτοί οι Ρώσοι υπερχάκερς όταν τους χρειάζεσαι;

- liakleo
- Αριθμός μηνυμάτων : 867
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2011
Φύλο :Ηλικία : 51
Παρ Μαρ 01, 2019 8:37 pm
Ελπίζω να έχουμε κανένα μικρό leak το συντομότερο. Να προετοιμαστούμε ρε παιδιά!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μαρ 02, 2019 7:59 pm
Αυτο το σχολιο-απαντηση το βρηκα στο infe και επειδη μου φανηκε ενδιαφερον ειπα να το βαλω εδω να το διαβασετε....
"Λάζαρε εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ σε αυτα που λες!Γνωριζω κι εγω εκ των εσω οτι το τραγουδι της Ελλαδαςφετο θα ειναι μια πανευρωπαικη ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ θα κανει αισθηση και αυτο αποτελει οντως ενα βημα προς τη ΝΙΚΗ!Τα ειπες ολα για εμενα,εχω ακριβως τις ιδιες πληροφοριες και θεωρω πως θα ειμαστε η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ του 2017!"
"Λάζαρε εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ σε αυτα που λες!Γνωριζω κι εγω εκ των εσω οτι το τραγουδι της Ελλαδαςφετο θα ειναι μια πανευρωπαικη ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ θα κανει αισθηση και αυτο αποτελει οντως ενα βημα προς τη ΝΙΚΗ!Τα ειπες ολα για εμενα,εχω ακριβως τις ιδιες πληροφοριες και θεωρω πως θα ειμαστε η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ του 2017!"
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Μαρ 03, 2019 11:51 pm
Μαρια S έγραψε:Αυτο το σχολιο-απαντηση το βρηκα στο infe και επειδη μου φανηκε ενδιαφερον ειπα να το βαλω εδω να το διαβασετε....
Παιδιά ψυχραιμία. Το κομμάτι είναι καλό, ας μείνουμε σε αυτό, είναι πολύ νωρίς να συζητηθεί το οτιδήποτε άλλο. Ας περιμένουμε και τα υπόλοιπα για αρχή και κυρίως ΤΗ ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|