Γεωργία 2011 (επέλεξε τραγούδι)
+4
Master
EvNickGR
merda2004
Masilnto
8 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3 •
1, 2, 3 

Απ: Γεωργία 2011 (επέλεξε τραγούδι)
Δευ Φεβ 28, 2011 12:20 am
Masilnto έγραψε:....στείλαμε ένα τραγουδι να μην πω τι,το παρουσιάσαμε ωραία,και έπεισε!
Μια χαρά ήταν το τραγούδι μας πέρσι!!!

Όσο για το περσινό της Γαλλίας, ο τυπάς ήταν χαρισματικός αλλά το τραγούδι του νηπιαγωγείου! Καλά έκανε η επιτροπή που το χαντάκωσε!

- Mr. Curiosity
- Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Φύλο :No, you didn't!
Δευ Φεβ 28, 2011 12:25 am
KostasGr έγραψε:Masilnto έγραψε:....στείλαμε ένα τραγουδι να μην πω τι,το παρουσιάσαμε ωραία,και έπεισε!
Μια χαρά ήταν το τραγούδι μας πέρσι!!!![]()
Όσο για το περσινό της Γαλλίας, ο τυπάς ήταν χαρισματικός αλλά το τραγούδι του νηπιαγωγείου! Καλά έκανε η επιτροπή που το χαντάκωσε!
ε όχι και μια χαρά το τραγούδι μας πέρσι..

τραγούδι του νηπιαγωγείου το Allez ola ole? :PPPPPPPPPPPPPPP

τα περισσότερα τραγούδια που ακούμε στο ραδιόφωνο έτσι είναι... και μην μου πεις ότι ήταν χειρότερο από τις διάφορες π#π@ριες που ακούσαμε εκείνο το βράδυ! η Γαλλία ξεσήκωσε και ήταν μεγάλη επιτυχία μετά τον διαγωνισμό (αυτό λέει πολλά!!)
Δευ Φεβ 28, 2011 12:30 am
Mr Curiosity έγραψε:
ε όχι και μια χαρά το τραγούδι μας πέρσι..![]()
τραγούδι του νηπιαγωγείου το Allez ola ole? :PPPPPPPPPPPPPPP
τα περισσότερα τραγούδια που ακούμε στο ραδιόφωνο έτσι είναι... και μην μου πεις ότι ήταν χειρότερο από τις διάφορες π#π@ριες που ακούσαμε εκείνο το βράδυ! η Γαλλία ξεσήκωσε και ήταν μεγάλη επιτυχία μετά τον διαγωνισμό (αυτό λέει πολλά!!)
Το τραγούδι μας πέρσι ήταν τέλειο + σκυλάδικο και δεν δέχομαι αντίδραση πάνω σε αυτό!!

Και να σου πώ κατι για την Γαλλία πέρσι; Όντως στον τελικό δεν ακούστηκε κακό σε σύγκριση με τις άλλες μούφες. Αλλά αν δεν ήταν το πρόμο του Μουντιάλ ούτε στα ραδιόφωνα θα το άκουγες ούτε επιτυχία θα είχε γίνει. Και επίσης, το οτι ήταν καλύτερο από κάποιες περσινές αηδίες, δεν το κάνει αυτόματα και καλό.

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Δευ Φεβ 28, 2011 12:30 am
Η κοπέλα από την Γεωργία δεν είχε απλώς καλή φωνή!
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Δευ Φεβ 28, 2011 12:35 am
KostasGr έγραψε:.....Μια χαρά ήταν το τραγούδι μας πέρσι!!! ....

- Mr. Curiosity
Δευ Φεβ 28, 2011 12:38 am
δεν ακούστηκε κακό απλώς? ξεχώριζε!!!!ο περσινός τελικός ήταν βαρετός και 2 τραγούδια τον ανέβασαν: της Γαλλίας και της Γερμανίας (κατα την γνώμη μου!).KostasGr έγραψε:
Και να σου πώ κατι για την Γαλλία πέρσι; Όντως στον τελικό δεν ακούστηκε κακό σε σύγκριση με τις άλλες μούφες. Αλλά αν δεν ήταν το πρόμο του Μουντιάλ ούτε στα ραδιόφωνα θα το άκουγες ούτε επιτυχία θα είχε γίνει. Και επίσης, το οτι ήταν καλύτερο από κάποιες περσινές αηδίες, δεν το κάνει αυτόματα και καλό.![]()
Δεν έχει σχέση το μουντιαλ, αυτό ήταν για εσωτερική κατανάλωση (γαλλία). απλώς το τραγούδι ήταν μοντέρνο και σε ανέβαζε (καλύτερο από το waka wake που ήταν το official song). απορώ γιατί δεν πήρε περισσότερες ψήφους από Ισπανία, Βέλγιο, Ελβετία, Γερμανία & Τουρκία...
Δευ Φεβ 28, 2011 12:44 am
Mr Curiosity έγραψε:δεν ακούστηκε κακό απλώς? ξεχώριζε!!!!ο περσινός τελικός ήταν βαρετός και 2 τραγούδια τον ανέβασαν: της Γαλλίας και της Γερμανίας (κατα την γνώμη μου!).
Και η γαλοπούλα της Ιρλανδίας ξεχώριζε το 2008 αλλά ήταν απαίσια!!! Με αυτό θέλω να πω ότι δεν φτάνει να ξεχωρίζεις για να είσαι "καλός". Θα συμφωνήσω ωστόσο οτι ξεσήκωσε τον κόσμο από την περσινή Υπνοβίζιον! Καταλήγωντας για την Γαλλία, δεν θεωρώ καθόλου άδικη την 12η θέση της στο μεικτό, αλλά αν είχε μόνο τελεβοτινγκ, θα θεωρούσα άδικη την θέση της στη δεκάδα! (Μαζί και με άλλες μπούρδες, όπως η Δανία και η Σαβούρα

Όσο για την σαχλαμάρα της Γερμανίας, δεν θεωρώ οτι ξεσήκωσε... Απλά με το πρόμο που της είχε γίνει εδώ και μήνες κέρδισε με άνεση γιατι ήταν ένα (χαζό)χαρούμενο τραγούδι που είχε γίνει ήδη γνωστό!
HOLA έγραψε:KostasGr έγραψε:.....Μια χαρά ήταν το τραγούδι μας πέρσι!!! ....

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Δευ Φεβ 28, 2011 12:51 am
KostasGr έγραψε:HOLA έγραψε:KostasGr έγραψε:.....Μια χαρά ήταν το τραγούδι μας πέρσι!!! ....

- Mr. Curiosity
Δευ Φεβ 28, 2011 12:59 am
KostasGr έγραψε:
Και η γαλοπούλα της Ιρλανδίας ξεχώριζε το 2008 αλλά ήταν απαίσια!!! Με αυτό θέλω να πω ότι δεν φτάνει να ξεχωρίζεις για να είσαι "καλός". Θα συμφωνήσω ωστόσο οτι ξεσήκωσε τον κόσμο από την περσινή Υπνοβίζιον! Καταλήγωντας για την Γαλλία, δεν θεωρώ καθόλου άδικη την 12η θέση της στο μεικτό, αλλά αν είχε μόνο τελεβοτινγκ, θα θεωρούσα άδικη την θέση της στη δεκάδα! (Μαζί και με άλλες μπούρδες, όπως η Δανία και η Σαβούρα)
μην τα μπερδεύεις. η γαλοπούλα ξεχώριζε αρνητικά και δεν ήταν καν τραγούδι. μην σου πω ότι έκανε καλό σε κάποιες χώρες που είχαν καλά τραγούδια.
Η Γαλλία όχι μόνο είχαν ένα καλό ΜΟΝΤΕΡΝΟ τραγούδι αλλά ξεσήκωσαν τον κόσμο που αγάπησε το τραγούδι (και αυτό φάνηκε στις πωλήσεις που πήγε καλύτερα από άλλες χώρες που ήταν στην πεντάδα). Η Eurovision δεν είναι san remo, ένας τηλεοπτικός διαγωνισμός που ο κόσμος τον παρακολουθεί για να περάσει καλά..
Θεωρώ μεγάλη αδικία την 12η θέση (το είπαν πολλοί μάλιστα και απόρησαν πως άλλες συμμετοχές πήγαν καλύτερα από το Allez Ola Ole), και ακόμα μεγαλύτερη αδικία την 22η θέση από τις επιτροπές.
Όσο για την σαχλαμάρα της Γερμανίας, δεν θεωρώ οτι ξεσήκωσε... Απλά με το πρόμο που της είχε γίνει εδώ και μήνες κέρδισε με άνεση γιατι ήταν ένα (χαζό)χαρούμενο τραγούδι που είχε γίνει ήδη γνωστό!
ναι ξεσήκωσε η Γερμανία γιατί είχε ωραίο ρυθμό και η εμφάνιση ήταν απλή (μεγάλη μούτζα έφαγαν οι χώρες π είχαν ετοιμάσει perfomances πολύ φορτωμένες τύπου Μολδαβία). η Lena ήταν γλυκιά και ίσως η περίεργη προφορά της την ευνόησε επίσης. σε άλλους άρεσε σε άλλους δεν άρεσε καθόλου. πάντως το τραγούδι έγινε επιτυχία στην Ευρώπη και είναι το μοναδικό #1 winning song στο European Hot 100 Singles (βέβαια αυτό οφείλεται στην Γερμανία που είναι μεγάλη αγορά..).
όσον αφορά το promo, εδώ γελάμε. περισσότερο promo είχε ο Αλκαίος παρά η Lena. δεν κούνησε ούτε το μικρό της δαχτυλάκι για να promoτάρει το τραγούδι εκτός Γερμανίας + το video ήταν εντελώς απλό και δεν τους κόστισε μια (σε σύγκριση με άλλες συμμετοχές που ξόδεψαν πολλά euros)
σόρρυ για το OFFTOPIC.
Δευ Φεβ 28, 2011 1:05 am
Mr Curiosity έγραψε:
όσον αφορά το promo, εδώ γελάμε. περισσότερο promo είχε ο Αλκαίος παρά η Lena. δεν κούνησε ούτε το μικρό της δαχτυλάκι για να promoτάρει το τραγούδι εκτός Γερμανίας + το video ήταν εντελώς απλό και δεν τους κόστισε μια (σε σύγκριση με άλλες συμμετοχές που ξόδεψαν πολλά euros)
σόρρυ για το OFFTOPIC.
Να τελειώσω και εγώ το δικό μου Offtopic εδώ απλά συμπληρώνοντας οτι το πρόμο δεν γίνεται μονο πηγαίνοντας σε μερικές χωρες να βγεις σε κάποιες εκπομπες, αμφιβόλου τηλεθεασης και τελικού αποτελέσματος (ψήφοι από αυτούς που σε είδαν στην εκπομπή

- MasilntoForum Founder
Δευ Φεβ 28, 2011 11:14 pm
H Γεωργία άλλαξε την τραγουδίστρια του συγκροτήματος!
Τώρα μάλιστα να το δεχθω!Δεν νομιζω οτι μπορουν να βρουν χειρότερη,οπότε μόνο για καλό μου φαίνεται αυτή η αλλαγή!

Τώρα μάλιστα να το δεχθω!Δεν νομιζω οτι μπορουν να βρουν χειρότερη,οπότε μόνο για καλό μου φαίνεται αυτή η αλλαγή!

- Mr. Curiosity
Δευ Φεβ 28, 2011 11:16 pm
σίγουρα θα είναι καλύτερη τραγουδίστρια..άλλωστε γι'αυτό την άλλαξαν την προηγούμενη
μου αρέσει που δεν το βάζουν κάτω πάντως!!!
άρα τώρα έχει ελπίδες να περάσει

μου αρέσει που δεν το βάζουν κάτω πάντως!!!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Φεβ 28, 2011 11:19 pm
Καλό αυτό γιατί το τραγούδι δεν είναι άσχημο!!!

Δευ Φεβ 28, 2011 11:29 pm
Masilnto έγραψε:H Γεωργία άλλαξε την τραγουδίστρια του συγκροτήματος!![]()
Τώρα μάλιστα να το δεχθω!Δεν νομιζω οτι μπορουν να βρουν χειρότερη,οπότε μόνο για καλό μου φαίνεται αυτή η αλλαγή!![]()
Τη λένε και Σόφω!

- cst003
- Αριθμός μηνυμάτων : 710
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Φύλο :Τόπος : Athens
Τρι Μαρ 01, 2011 12:26 am
Οπότε να τους ευχηθούμε καλό π-Σόφο να 'χουν.KostasGr έγραψε:
Τη λένε και Σόφω!![]()
![]()
Πανάθλιοι.
Μισές δουλειές έκανε ο Πούτιν πριν 3 χρόνια....
- MasilntoForum Founder
Τετ Μαρ 09, 2011 6:41 pm
H νέα version του τραγουδιού με αλλαγες στην παραγωγη και διαφορετική τραγουδίστρια.
- MasilntoForum Founder
Σαβ Μαρ 12, 2011 1:38 pm
Βίντεοκλιπ
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μαρ 12, 2011 1:53 pm
Το τραγούδι μου αρέσει αλλά θέλω να το ακούσω λάιβ!!! Η τραγουδίστρια δεν ταιριάζει με το κομμάτι ούτε φωνητικά, ούτε οπτικά!!!
- MasilntoForum Founder
Σαβ Μαρ 12, 2011 1:54 pm
Ναι συμφωνω
αλλα τουλαχιστον
1)εχει καλυτερη φωνη απο την προηγουμενη (ουτε εκεινη ταιριαζε)
2)εχει καλυτερα αγγλικα απο την προηγουμενη
αλλα τουλαχιστον
1)εχει καλυτερη φωνη απο την προηγουμενη (ουτε εκεινη ταιριαζε)
2)εχει καλυτερα αγγλικα απο την προηγουμενη
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μαρ 12, 2011 2:00 pm
Masilnto έγραψε:1)εχει καλυτερη φωνη απο την προηγουμενη
Δε νομίζω να δυσκολεύτηκαν να την βρούν!!!

- MasilntoForum Founder
Σαβ Μαρ 12, 2011 2:04 pm
χαχαχα

- Mr. Curiosity
Σαβ Μαρ 12, 2011 3:49 pm
εγώ θέλω την προηγούμενη που ήταν άφωνη....
Σαβ Μαρ 12, 2011 3:51 pm
Γίνεται η Γεωργία να μείνει στον ημιτελικό ή ζητάω πολλά;;

- MasilntoForum Founder
Σαβ Μαρ 12, 2011 4:37 pm
Ζητάς πολλά!

- MasilntoForum Founder
Πεμ Μαρ 24, 2011 10:19 am
Μου αρέσει,και πιστεύω όχι μόνο θα περάσει τελικό,
αλλά για άλλη μια φορά θα πλασαριστεί 12άδα.
αλλά για άλλη μια φορά θα πλασαριστεί 12άδα.

Σελίδα 2 από 3 •
1, 2, 3 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|