- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Γερμανια 2019 (Επέλεξε τραγούδι)
Παρ Φεβ 22, 2019 1:40 am
Οποιος αντεξει να τα ακουσει εχει καλως...Εγω μονο τα 2 πρωτα αντεξα κι αυτα μεχρι την μεση!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- jovla
- Αριθμός μηνυμάτων : 2115
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο :Ηλικία : 22
Απ: Γερμανια 2019 (Επέλεξε τραγούδι)
Παρ Φεβ 22, 2019 1:50 pm
Δεν μπαίνω στο κόπο να τα ακούσω, γιατί έτσι κι αλλιώς το βράδυ θα έχουμε νικητή... Πάντως η Γερμανία ανέβηκε στα στοιχήματα και βλέπω μια ζέστη ανταπόκριση στα social media...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Φεβ 22, 2019 1:58 pm
Εμεις στα στοιχηματα που ειμαστε?????JoVla έγραψε:Δεν μπαίνω στο κόπο να τα ακούσω, γιατί έτσι κι αλλιώς το βράδυ θα έχουμε νικητή... Πάντως η Γερμανία ανέβηκε στα στοιχήματα και βλέπω μια ζέστη ανταπόκριση στα social media...
- jovla
Παρ Φεβ 22, 2019 2:32 pm
19η θεση μεχρι στιγμης... Και γενικα απο τη στιγμη που ανακοινωθηκε καλιτεχνις, εχουμε μια μικρη ανοδικη πορεια.... Ολα θα κριθουν οταν βγει το τραγουδι!!!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Φεβ 22, 2019 6:28 pm
Επειδη με ενδιαφερει να ενημερωνεις πως τα παμε γενικα οταν υπαρχει κατι απο πλευρας θεσης....JoVla έγραψε:19η θεση μεχρι στιγμης... Και γενικα απο τη στιγμη που ανακοινωθηκε καλιτεχνις, εχουμε μια μικρη ανοδικη πορεια.... Ολα θα κριθουν οταν βγει το τραγουδι!!!

- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4941
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Παρ Φεβ 22, 2019 7:06 pm
^^ Νομίζω ότι πρέπει να φτιάξουμε ένα θρεντ με τίτλο στοιχήματα και δημοσκοπήσεις, όπως κάνουμε κάθε χρόνο.
Τώρα, στο θέμα της Γερμανίας, επειδή κάθισα και τ' άκουσα από μια φορά το καθένα, θα έλεγα ότι δε χάνετε και πολλά. Πρόκειται για έναν εθνικό τελικό, με αξιοπρεπή τραγούδια, καλού επιπέδου παραγωγής, αλλά και λίγο "της σειράς". Για μένα, ξεχωρίζει το "Surprise" μακράν. Βέβαια, το "Wear your love" είναι ένα σύγχρονο και πιασάρικο uptempo, που σαφώς και μπορεί να κερδίσει τον τελικό της Γερμανίας - είδα ότι είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ξένων fans. Αν συμβεί βέβαια κάτι τέτοιο, τότε μυρίζομαι #flop στο Τελ Αβίβ.
Πρόβλεψη του ενστίκτου : μάλλον θα κερδίσει ένα από τ' αγόρια...ίσως ο Gregor Hagele, που είναι λίγο και στο στιλ της περσινής συμμετοχής της Merkelland.
Τώρα, στο θέμα της Γερμανίας, επειδή κάθισα και τ' άκουσα από μια φορά το καθένα, θα έλεγα ότι δε χάνετε και πολλά. Πρόκειται για έναν εθνικό τελικό, με αξιοπρεπή τραγούδια, καλού επιπέδου παραγωγής, αλλά και λίγο "της σειράς". Για μένα, ξεχωρίζει το "Surprise" μακράν. Βέβαια, το "Wear your love" είναι ένα σύγχρονο και πιασάρικο uptempo, που σαφώς και μπορεί να κερδίσει τον τελικό της Γερμανίας - είδα ότι είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ξένων fans. Αν συμβεί βέβαια κάτι τέτοιο, τότε μυρίζομαι #flop στο Τελ Αβίβ.

Πρόβλεψη του ενστίκτου : μάλλον θα κερδίσει ένα από τ' αγόρια...ίσως ο Gregor Hagele, που είναι λίγο και στο στιλ της περσινής συμμετοχής της Merkelland.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Φεβ 22, 2019 8:04 pm
MerkellandLibertus έγραψε:^^ Νομίζω ότι πρέπει να φτιάξουμε ένα θρεντ με τίτλο στοιχήματα και δημοσκοπήσεις, όπως κάνουμε κάθε χρόνο.
Τώρα, στο θέμα της Γερμανίας, επειδή κάθισα και τ' άκουσα από μια φορά το καθένα, θα έλεγα ότι δε χάνετε και πολλά. Πρόκειται για έναν εθνικό τελικό, με αξιοπρεπή τραγούδια, καλού επιπέδου παραγωγής, αλλά και λίγο "της σειράς". Για μένα, ξεχωρίζει το "Surprise" μακράν. Βέβαια, το "Wear your love" είναι ένα σύγχρονο και πιασάρικο uptempo, που σαφώς και μπορεί να κερδίσει τον τελικό της Γερμανίας - είδα ότι είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ξένων fans. Αν συμβεί βέβαια κάτι τέτοιο, τότε μυρίζομαι #flop στο Τελ Αβίβ.![]()

Ωραιο θα το χρησιμοποιω και εγω......

Και το γειτονικο μας κρατιδιο....copyland

Χαρα στο κουραγιο σου που τα ακουσες!!!!!!!

- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Παρ Φεβ 22, 2019 11:19 pm
βλεπεις κανεις τον Γερμανικο τελικο? Μονο το surprise μου αρεσε κ αυτη η Μakeda πως τη λενε... αυτα.
- Elfo_Del_Infierno
Παρ Φεβ 22, 2019 11:58 pm
Lol, o Gregor που ψυχανεμιζόμουν ότι θα κερδίσει, προτελευταίος...πώς τα βρίσκω ο άτιμος!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Φεβ 23, 2019 12:20 am
Αυτο κερδισε?Λιγο μ αρεσει προς το τελος που εχει μια ενταση...
Και ξαναλεω:τι εχουν παθει ολοι φετος???
Εσυ Libertus κοιτα να πεσεις μεσα με εμας οι αλλοι δεν μας απασχολουν!!!!!

Και ξαναλεω:τι εχουν παθει ολοι φετος???
Εσυ Libertus κοιτα να πεσεις μεσα με εμας οι αλλοι δεν μας απασχολουν!!!!!

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13896
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Σαβ Φεβ 23, 2019 12:21 am
Από μπούρδες καλά πάμε φέτος πάντως, μην έχετε παράπονο
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Φεβ 23, 2019 12:22 am
Μπααα κανενα...Αν ειναι το τραγουδι μας τοσο καλο οσο λενε μην κερδισουμε κιολας απο το πουθενα να λεςMasilnto έγραψε:Από μπούρδες καλά πάμε φέτος πάντως, μην έχετε παράπονο

- jovla
Σαβ Φεβ 23, 2019 12:28 am
Έχει αρχίσει ήδη η κατρακύλα της Γερμανίας στα στοιχήματα!!! Προβλέπω πανηγυρική νίκη Ντούσκας τον Μάη!!
- Elfo_Del_Infierno
Σαβ Φεβ 23, 2019 12:36 am
Ο Δρόσος τώρα δικαιώνεται! 

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Φεβ 23, 2019 12:52 am
Έχει αρχίσει ήδη η κατρακύλα της Γερμανίας στα στοιχήματα!!! Προβλέπω πανηγυρική νίκη Ντούσκας τον Μάη!!
Ο Δρόσος τώρα διακαιώνεται! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ο Δρόσος τώρα διακαιώνεται! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Φεβ 23, 2019 1:25 am
Δεν είναι τόσο κακό αλλά στον τελικό δεν το βλέπω να γλιτώνει το bottom 5. Επίσης να σημειωθεί ότι οι υπόλοιποι στον τελικό της Γερμανίας ήταν κάτω του μετρίου κι έτσι δεν υπήρχε κάποιο που άξιζε περισσότερο. Μόνο αυτές και η Makeda έκαναν ήταν καλές αλλά το τραγούδι της Makeda ήταν δεν ήταν καλό.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Φεβ 23, 2019 1:38 am
Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι και με δεδομένα ότι μέχρι τώρα η χρονιά δείχνει αδύναμη και ότι οι επιτροπές ψηφίζουν κάπως περίεργα δεν αποκλείεται να το βάλουν ακόμα και 10αδα στον τελικό αλλά televoting δεν νομίζω να έχει οποιαδήποτε τύχη!
- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Σαβ Φεβ 23, 2019 10:06 am
Libertus έγραψε:
Lol, o Gregor που ψυχανεμιζόμουν ότι θα κερδίσει, προτελευταίος...πώς τα βρίσκω ο άτιμος!Βέβαια, δε φταίω εγώ, οι Γερμανοί είναι ψιλοαπρόβλεπτοι.
εγω παντως που ηθελα Μακεντα κ Λιλλυ ηρθαν 2ες κ τριτες... κριμα!!!! ας πανε με τις ψευτικες αδελφες να πιασουν πατο
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Φεβ 23, 2019 11:56 am
Γενικα με οτι και να πηγαινουν καθε χρονο καλο πατο τους ευχομαιmerda2004 έγραψε:Libertus έγραψε:
Lol, o Gregor που ψυχανεμιζόμουν ότι θα κερδίσει, προτελευταίος...πώς τα βρίσκω ο άτιμος!Βέβαια, δε φταίω εγώ, οι Γερμανοί είναι ψιλοαπρόβλεπτοι.
εγω παντως που ηθελα Μακεντα κ Λιλλυ ηρθαν 2ες κ τριτες... κριμα!!!! ας πανε με τις ψευτικες αδελφες να πιασουν πατο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|