1ος Ημιτελικός (Σχολιασμός & Προβλέψεις)
+16
Haris
liakleo
alexg
fertsod
Gianissos
bop-whop-a-lu
Jacko
space28
NoirJo
Elfo_Del_Infierno
jovla
Dia
merda2004
EvNickGR
lol3
Masilnto
20 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4 •
1, 2, 3, 4 

- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Απ: 1ος Ημιτελικός (Σχολιασμός & Προβλέψεις)
Τετ Μάης 15, 2019 12:25 am
ασε κ πηγα να βαλω στοιχημα οτι θα περασει κ δε θυμαμαι γιατι δεν εβαλα! μαλλον θα δουλευα χαχαχα.....liakleo έγραψε:Λευκορωσία ρε παιδιά? Λευκορωσία? Σαν Μαρίνο???? merda εσύ φταις!!!![]()
τωρα θελουμε ολοι μια καλη θεση στον τελικο για την Κατερινα! Νομιζω τωρα που περασε θα της φυγει το αγχος κ θα το πει καλυτερα...
- fertsod
- Αριθμός μηνυμάτων : 18
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2019
Τετ Μάης 15, 2019 12:27 am
Πάντως στην παρέα μου που το είδαμε μαζί βγάλαμε την παρακάτω κατάταξη (είμαστε 5 άτομα σύνολο, αλλά οι άλλοι 4 δεν είχαν ξανακούσει καθόλου τα τραγούδια. Το παραθέτω γιατί πιστεύω ότι έτσι βλέπουμε πως κινείται περίπου ο κόσμος που ακούει τα τραγούδια για πρώτη φορά (ή τουλάχιστον οι Έλληνες 
)) :
1. Ελλάδα (εντάξει ίσως λίγο πατριωτικά
)
2. Σερβία
3. Κύπρος
4. Τσεχία
5. Αυστραλία
6. Λευκορωσία
7. Άγιος Μαρίνος
8. Σλοβενία
9. Ουγγαρία
10. Φινλανδία
-------------------------
11. Εσθονία
12. Βέλγιο
13. Γεωργία
14. Πορτογαλία
15. Πολωνία
16. Ισλανδία
17. Μαυροβούνιο
Αν εξαιρέσεις την Ισλανδία δηλαδή (που είναι ξεκάθαρα αμφιλεγόμενο) πέσαμε πολύ κοντά στις προκρίσεις .

1. Ελλάδα (εντάξει ίσως λίγο πατριωτικά

2. Σερβία
3. Κύπρος
4. Τσεχία
5. Αυστραλία
6. Λευκορωσία
7. Άγιος Μαρίνος
8. Σλοβενία
9. Ουγγαρία
10. Φινλανδία
-------------------------
11. Εσθονία
12. Βέλγιο
13. Γεωργία
14. Πορτογαλία
15. Πολωνία
16. Ισλανδία
17. Μαυροβούνιο
Αν εξαιρέσεις την Ισλανδία δηλαδή (που είναι ξεκάθαρα αμφιλεγόμενο) πέσαμε πολύ κοντά στις προκρίσεις .
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13895
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Τετ Μάης 15, 2019 12:27 am
Από τις χώρες που προκρίθηκαν μόνο η Σερβία έχει μπαλάντα.
Όλα τα υπόλοιπα είναι ή mid tempo ή up tempo.
Όλα τα υπόλοιπα είναι ή mid tempo ή up tempo.
- Gianissos
- Αριθμός μηνυμάτων : 65
Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2019
Τετ Μάης 15, 2019 12:28 am
Εντωμεταξύ εκεί π ξεκινάει η κορώνα η μπάλα πήγε να γυρισει προς τη σκηνή κ λέω ωχ τώρα θα γίνει το λαθος
- lol3
- Αριθμός μηνυμάτων : 851
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2018
Φύλο :Ηλικία : 31
Τόπος : Χώρα του φωτός21 points to Sweden from t/v
Τετ Μάης 15, 2019 12:29 am
Mιας και περασε το αγχος να πουμε λιγο και για την δικη μας συμμετοχη οτι υπηρχαν αρκετα ψεγαδια,τα φωνητικα δεν ακουγονταν καλα και κυριως αυτο που λεγαμε και ξαναλεγαμε χαθηκαν αρκετες κινησεις και δρασεις επι σκηνης λογω των πλανων
- Gianissos
- Αριθμός μηνυμάτων : 65
Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2019
Τετ Μάης 15, 2019 12:30 am
Τα φωνητικά εμένα μ ακούστηκαν αρκετά καλά. Για τα πλάνα θα συμφωνήσω αλλά όταν δεν είσαι Αυστραλία (ή Σουηδία) δεν παίρνεις αυτό που θες
- MasilntoForum Founder
Τετ Μάης 15, 2019 12:31 am
Gianissos έγραψε:Εντωμεταξύ εκεί π ξεκινάει η κορώνα η μπάλα πήγε να γυρισει προς τη σκηνή κ λέω ωχ τώρα θα γίνει το λαθος
Σκέφτηκα το ίδιο ! Χαχα
- MasilntoForum Founder
Τετ Μάης 15, 2019 12:33 am
Σε λίγο η συνέντευξη τύπου, όπου θα δούμε και τις κληρώσεις των χωρών που προκρίθηκαν..!!!
- MasilntoForum Founder
Τετ Μάης 15, 2019 12:49 am
Στο 1ο μισό η Ελλάδα...
- lol3
Τετ Μάης 15, 2019 12:50 am
Oχι και τοσο καλο αλλα εδω δεν μπορουμε να κανουμε κατι,καθαρα τυχη ειναι αυτο thats it
- MasilntoForum Founder
Τετ Μάης 15, 2019 12:53 am
Στο 1ο μισό και η Κύπρος..
- rozaelia
- Αριθμός μηνυμάτων : 8
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019
Τετ Μάης 15, 2019 1:01 am
Θέλω να πιστεύω πως δεν κρίνονται όλα από την θέση!! και ο Πορτογάλος 11ος είχε βγει στον τελικό..
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4845
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Τετ Μάης 15, 2019 1:05 am
Καλύτερα που δεν κληρωθήκαμε στον β μισό μαζί με Αυστραλία και Ισλανδία.
Πόσες θέσεις έμειναν στο β μισό αλήθεια; μακάρι να πάνε εκεί Ολλανδία και Σουηδία.
Πόσες θέσεις έμειναν στο β μισό αλήθεια; μακάρι να πάνε εκεί Ολλανδία και Σουηδία.

- MasilntoForum Founder
Τετ Μάης 15, 2019 1:06 am
Στο 1ο μισό θα εμφανιστούν: Κύπρος, Τσεχία, Ελλάδα, Άγιος Μαρίνος, Σλοβενία
Στο 2ο μισό θα εμφανιστούν: Λευκορωσία, Σερβία, Αυστραλία, Ισλανδία, Εσθονία
Στο 2ο μισό θα εμφανιστούν: Λευκορωσία, Σερβία, Αυστραλία, Ισλανδία, Εσθονία
- MasilntoForum Founder
Τετ Μάης 15, 2019 1:06 am
Libertus έγραψε:Καλύτερα που δεν κληρωθήκαμε στον β μισό μαζί με Αυστραλία και Ισλανδία.
τρεις !
- lol3
Τετ Μάης 15, 2019 1:09 am
Και ολα αυτα επειδη σχεδον ολοι οι big-5 κληρωθηκαν στο β' μισο
- Elfo_Del_Infierno
Τετ Μάης 15, 2019 1:34 am
Να κι ένα ενδιαφέρον άρθρο για τα στατιστικά σχετικά με τη σειρά ανακοίνωσης των φιναλίστ στον ημιτελικό.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- NoirJo
- Αριθμός μηνυμάτων : 1023
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2018
Φύλο :Τόπος : Αθήνα
Δεν κρύβομαι μωρή, δεν καταζητούμαι.
Τετ Μάης 15, 2019 2:16 am
Σημασία έχει σε ποια θέση του α’ μισού θα μας βάλουν και ποιοι θα ειναι πριν και μετά απο εμάς. Οι θέσεις 9-12 θεωρούνται οι καλύτερες νομίζω. Από την άλλη, η Αυστρία ήρθε 3η πέρυσι από την πέμπτη θέση. Είναι λίγο σχετικά αυτά.
Πάντως Σαν Μαρίνο λογικά ανοίγει τον τελικό και η Γερμανία εμφανίζεται 2η ή 3η. Εκτός αν θέλουν να την κάψουν τελείως και τη βάλουν μεταξύ 2-3 φαβορί προς το τελος του α’ μισού.
Πάντως Σαν Μαρίνο λογικά ανοίγει τον τελικό και η Γερμανία εμφανίζεται 2η ή 3η. Εκτός αν θέλουν να την κάψουν τελείως και τη βάλουν μεταξύ 2-3 φαβορί προς το τελος του α’ μισού.
- Elfo_Del_Infierno
Τετ Μάης 15, 2019 2:26 am
- no1
- Αριθμός μηνυμάτων : 24
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2013
Τετ Μάης 15, 2019 2:38 am
Καλησπέρα σε όλους,
Φέτος μπορώ να πω ότι δεν ασχολήθηκα τόσο όσο άλλες χρονιές. Από τον σημερινό ημιτελικό, αυτό που μου έμεινε είναι η Αυστραλία με την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία και η Ισλανδία. Ελλάδα και Κύπρος πολύ καλές. Καλές και η Σλοβενία και η Τσεχία.
Φέτος μπορώ να πω ότι δεν ασχολήθηκα τόσο όσο άλλες χρονιές. Από τον σημερινό ημιτελικό, αυτό που μου έμεινε είναι η Αυστραλία με την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία και η Ισλανδία. Ελλάδα και Κύπρος πολύ καλές. Καλές και η Σλοβενία και η Τσεχία.
- Σπόιλερ:
- Πέρασε και ο Άγιος κι έσπασε το ρεκόρ της Βαλεντίνας
- Jacko
- Αριθμός μηνυμάτων : 1617
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2019
Τετ Μάης 15, 2019 4:24 am
Έπιασα 8/10 ..πάλι καλά
Από τις χώρες που μου έκανε εντύπωση που πέρασε ήταν η Εσθονία μονο ..το Σαν Μαρίνο και την Λευκορωσία δεν τα είχα ξεγραψει
Λογικά το Σαν Μαρίνο θα ανοίξει και τον τελικό
Πάμε αναλυτικά
Ελλάδα
Μου φανηκε λιγάκι αγχωμενη και φωνητικα ότι δεν ήταν η καλύτερη της φορά χωρίς να σημαίνει ότι δεν ήταν καλή
Τώρα που έφυγε το πρώτο άγχος ελπίζω να τα δώσει όλα στον τελικό
Τώρα για το σκηνικό και αν με το λουλούδι στο πατωμα έδειχνε περισσότερο εντυπωσιακη η εμφάνιση κτλ δεν χρειάζεται να το συζητάμε άλλο.Δεν έγινε τελείωσε πάμε παρακάτω.
Η εμφάνιση μας όντως ξεχωρίζει και είναι καλαίσθητη
Αν μπορούν να βελτιώσουν λίγο ακόμη τα πλάνα καλώς.
Πλέον νομίζω το μεγαλύτερο μας όπλο είναι η ίδια η Κατερίνα και η φωνή της που σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αλλά υπάρχουν άλλοι τόσοι που τους θυμίζει φωνές τύπου Λένοξ κτλ και την λατρεύουν
Είμαστε διαφορετικοί φέτος και σκηνικά κ φωνητικά ..κι ότι πιάσουμε
Πάντως σίγουρα κάνεις δεν μπορεί να πει ότι φέτος πάμε σαν φτωχοί συγγενείς
Κύπρος
Εμένα μου φάνηκε μια χαρά φωνητικά
Λίγο το εφέ με χαλάει αλλά οκ
Παρατήρησα ότι ο απλός κόσμος στο εξωτερικό που δεν ασχολείται με τον διαγωνισμό δεν συγκρίνει ούτε με Φουρέιρα ίσως δεν θυμάται καν πέρυσι τι έκανε η Κύπρος ούτε παρακολουθει πρόβες κτλ κτλ
Τους άρεσε
Βλέπουν μια ωραία παρουσία με ένα πολύ πιασαρικο τραγούδι
Ίσως δεν θα πάει τόσο χάλια όσο περιμένουμε τελικά ..θα δείξει
Λευκορωσία
Το ένιωθα ότι θα περάσει
Ήταν τα 2 χορευτικά μαζί με την Τάμτα
Χειρότερο τραγούδι από το replay αλλά είχε την ζωντάνια και την ενέργεια που έλειπε από την Τάμτα
Σερβία Αυστραλία Ισλανδία αναμενομενα
Η Ισλανδια ίσως να νικήσε στο κοινό
Η Έκπληξη ; Τσεχία
Όχι ότι δεν περίμενα να περάσει αλλά αν με ρωτουσες ποιο με ενθουσίασε περισσότερο σήμερα ήταν η Τσεχία
Νομίζω ταίριαξε απίστευτα το staging και το ανέδειξε
Όχι δεν είναι το αγαπημένο μου τραγούδι αλλά ταίριαξε απόλυτα το τραγούδι με την σκηνική παρουσία από κάθε αλλη χώρα για μένα
Εκεί που είχα αρχίσει να ξενερώνω βλέποντας ότι η καλή μουσική δεν περνάει..ακούω Σλοβενία στο τελος και ευτυχώς κλείνει ευχάριστα η βραδιά !
Νομίζω και εύχομαι να πάει καλύτερα από όσο νομίζουμε
είναι η απάντηση για τους eurofans ότι ένα καλό τραγούδι αν αγγίζει τον κόσμο θα το ψηφίσει ανεξάρτητα αν δεν έχει εντυπωσιακό staging πυροτεχνήματα και φτερά κ πουπουλα και απλώς στέκονται και τραγουδάνε με ένα μικρόφωνο..μπράβο !
εύχομαι μόνο να μην την βάλουν στο no2 σε σειρά εμφάνισης
Γενικά έμεινα ευχαριστημένος από την βραδιά και σαν οργάνωση και σαν ημιτελικός γενικότερα
Τέλεια τα postcards γρήγορη ροή ..μια χαρά

Από τις χώρες που μου έκανε εντύπωση που πέρασε ήταν η Εσθονία μονο ..το Σαν Μαρίνο και την Λευκορωσία δεν τα είχα ξεγραψει
Λογικά το Σαν Μαρίνο θα ανοίξει και τον τελικό

Πάμε αναλυτικά
Ελλάδα
Μου φανηκε λιγάκι αγχωμενη και φωνητικα ότι δεν ήταν η καλύτερη της φορά χωρίς να σημαίνει ότι δεν ήταν καλή
Τώρα που έφυγε το πρώτο άγχος ελπίζω να τα δώσει όλα στον τελικό
Τώρα για το σκηνικό και αν με το λουλούδι στο πατωμα έδειχνε περισσότερο εντυπωσιακη η εμφάνιση κτλ δεν χρειάζεται να το συζητάμε άλλο.Δεν έγινε τελείωσε πάμε παρακάτω.
Η εμφάνιση μας όντως ξεχωρίζει και είναι καλαίσθητη
Αν μπορούν να βελτιώσουν λίγο ακόμη τα πλάνα καλώς.
Πλέον νομίζω το μεγαλύτερο μας όπλο είναι η ίδια η Κατερίνα και η φωνή της που σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αλλά υπάρχουν άλλοι τόσοι που τους θυμίζει φωνές τύπου Λένοξ κτλ και την λατρεύουν
Είμαστε διαφορετικοί φέτος και σκηνικά κ φωνητικά ..κι ότι πιάσουμε
Πάντως σίγουρα κάνεις δεν μπορεί να πει ότι φέτος πάμε σαν φτωχοί συγγενείς

Κύπρος
Εμένα μου φάνηκε μια χαρά φωνητικά
Λίγο το εφέ με χαλάει αλλά οκ
Παρατήρησα ότι ο απλός κόσμος στο εξωτερικό που δεν ασχολείται με τον διαγωνισμό δεν συγκρίνει ούτε με Φουρέιρα ίσως δεν θυμάται καν πέρυσι τι έκανε η Κύπρος ούτε παρακολουθει πρόβες κτλ κτλ
Τους άρεσε
Βλέπουν μια ωραία παρουσία με ένα πολύ πιασαρικο τραγούδι
Ίσως δεν θα πάει τόσο χάλια όσο περιμένουμε τελικά ..θα δείξει
Λευκορωσία
Το ένιωθα ότι θα περάσει
Ήταν τα 2 χορευτικά μαζί με την Τάμτα
Χειρότερο τραγούδι από το replay αλλά είχε την ζωντάνια και την ενέργεια που έλειπε από την Τάμτα
Σερβία Αυστραλία Ισλανδία αναμενομενα
Η Ισλανδια ίσως να νικήσε στο κοινό
Η Έκπληξη ; Τσεχία
Όχι ότι δεν περίμενα να περάσει αλλά αν με ρωτουσες ποιο με ενθουσίασε περισσότερο σήμερα ήταν η Τσεχία
Νομίζω ταίριαξε απίστευτα το staging και το ανέδειξε
Όχι δεν είναι το αγαπημένο μου τραγούδι αλλά ταίριαξε απόλυτα το τραγούδι με την σκηνική παρουσία από κάθε αλλη χώρα για μένα
Εκεί που είχα αρχίσει να ξενερώνω βλέποντας ότι η καλή μουσική δεν περνάει..ακούω Σλοβενία στο τελος και ευτυχώς κλείνει ευχάριστα η βραδιά !
Νομίζω και εύχομαι να πάει καλύτερα από όσο νομίζουμε
είναι η απάντηση για τους eurofans ότι ένα καλό τραγούδι αν αγγίζει τον κόσμο θα το ψηφίσει ανεξάρτητα αν δεν έχει εντυπωσιακό staging πυροτεχνήματα και φτερά κ πουπουλα και απλώς στέκονται και τραγουδάνε με ένα μικρόφωνο..μπράβο !
εύχομαι μόνο να μην την βάλουν στο no2 σε σειρά εμφάνισης

Γενικά έμεινα ευχαριστημένος από την βραδιά και σαν οργάνωση και σαν ημιτελικός γενικότερα

Τέλεια τα postcards γρήγορη ροή ..μια χαρά
- Jacko
Τετ Μάης 15, 2019 4:40 am
NoirJo έγραψε:Πωπω, κανένα με έθνικ ήχο δεν κατάφερε να περασει. RIP
Αυτό παρατηρήσω κ εγώ γενικά τα τελευταία χρόνια από τις επιτροπές
Σαν να θέλουν να γίνει ο διαγωνισμός μόνο ποπ και στα αγγλικά
Σνομπαρουν κάθε τι έθνικ η κάτι που πρεσβεύει μια κουλτούρα μια χώρας
- Jacko
Τετ Μάης 15, 2019 4:43 am
Δεν φοβάμαι τόσο για την Ελλάδα που κληρώθηκε στο πρώτο μέρος δεν είναι απαραίτητα κακό ..γιατί γενικά σαν εμφάνιση διαφερουμε
Ίσως με αδιάφορες συμμετοχές να μας κάνει και καλο
Πιο πολύ ίσως προβληματιζει για τη Τάμτα
Η καημένη φάνηκε το ήθελε πολύ αφού άνοιξε τον ημιτελικο
Ίσως με αδιάφορες συμμετοχές να μας κάνει και καλο
Πιο πολύ ίσως προβληματιζει για τη Τάμτα
Η καημένη φάνηκε το ήθελε πολύ αφού άνοιξε τον ημιτελικο

- Theogr
- Αριθμός μηνυμάτων : 286
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019
Φύλο :
Τετ Μάης 15, 2019 11:22 am
Καλημέρα
Είδα τον ημιτελικό στο BBC και το όπως πάντα δεν θεωρώ αντικειμενική την κάλυψη του τηλεοπτικού προγράμματος! Κατά τα άλλα έχω να κάνω τα παρκάτω σχόλια για Ελλάδα κυρίως και φυσικά καλοπροαίρετα μήπως και τα διαβάσει κανείς από την Ελληνική αποστολή!
Υπέροχη φωνή η Κατερίνα και γενικά μου άρεσε πολύ η παρουσίαση του τραγουδιού. Δικαίως προκρίθηκε και θα την έβαζα στο τοπ 3 του ημιτελικού! Το μπάλονι πολύ ωραίο επίσης! Αυτά που δεν μου άρεσαν ή ήταν κάπως είναι τα ακόλουθα:
-Το Μακιγιάζ των κοριτσιών δεν μου άρεσε καθόλου γιατί αγριεύει και δεν αναδεικνύει την ομορφιά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κοριτσιών!
-Η Κατερίνα να κρύβεται πίσω από το μικρόφωνο.
-Τα κορίτσια να τρέχουν να πάρουν θέση! Λίγο απαράδεκτο αυτό!
-Το ροζ το πάτωμα. Τελικα ίσως να είχαν δίκιο αυτοί που αναφέραν το άσπρο λουλούδι στη αρχή! Να μπει ξανά αν γίνεται!
-Τα μακρινά πλάνα που δεν αναδεικνύουν τίποτα. Άμα δεν έχεις γράφικα από πίσω δεν βγαίνει ωραίο. Ας δείχνουν πιο πολύ την Κατερίνα από κοντά-to capture the feelings-αυτό είναι που μετράει! εντυπωσιάστηκα πιο πολύ από τα κοντινά της Σλοβένας κοπέλας παρόλο που ήταν λίγο τρομακτικά-φοβήθηκα για τον φίλο της
Όσον αφορά την Κύπρο ήλπιζα να εντυπωσιαστώ πολύ περισσότερο. Κάτι λείπει απο την παρουσίαση που γενικώς είναι πολύ επαγγελματική και η Τάμτα πάρα πολύ καλή. Εκτός από το πολύ σκοτάδι και το βρεγμένο μαλλί της Τάμτα! Μα γιατί!!! Όπως είπαν και άγγλοι φίλοι μου την κάνει να φαίνεται φτηνή (Cheap).
Κατά τα άλλα εκτός απο την Λευκορωσία, συμφωνώ με όλες τις χώρες που πέρασαν. Χάρηκα πολύ που δεν πέρασε η Πορτογαλία!
Είδα τον ημιτελικό στο BBC και το όπως πάντα δεν θεωρώ αντικειμενική την κάλυψη του τηλεοπτικού προγράμματος! Κατά τα άλλα έχω να κάνω τα παρκάτω σχόλια για Ελλάδα κυρίως και φυσικά καλοπροαίρετα μήπως και τα διαβάσει κανείς από την Ελληνική αποστολή!
Υπέροχη φωνή η Κατερίνα και γενικά μου άρεσε πολύ η παρουσίαση του τραγουδιού. Δικαίως προκρίθηκε και θα την έβαζα στο τοπ 3 του ημιτελικού! Το μπάλονι πολύ ωραίο επίσης! Αυτά που δεν μου άρεσαν ή ήταν κάπως είναι τα ακόλουθα:
-Το Μακιγιάζ των κοριτσιών δεν μου άρεσε καθόλου γιατί αγριεύει και δεν αναδεικνύει την ομορφιά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κοριτσιών!
-Η Κατερίνα να κρύβεται πίσω από το μικρόφωνο.
-Τα κορίτσια να τρέχουν να πάρουν θέση! Λίγο απαράδεκτο αυτό!
-Το ροζ το πάτωμα. Τελικα ίσως να είχαν δίκιο αυτοί που αναφέραν το άσπρο λουλούδι στη αρχή! Να μπει ξανά αν γίνεται!
-Τα μακρινά πλάνα που δεν αναδεικνύουν τίποτα. Άμα δεν έχεις γράφικα από πίσω δεν βγαίνει ωραίο. Ας δείχνουν πιο πολύ την Κατερίνα από κοντά-to capture the feelings-αυτό είναι που μετράει! εντυπωσιάστηκα πιο πολύ από τα κοντινά της Σλοβένας κοπέλας παρόλο που ήταν λίγο τρομακτικά-φοβήθηκα για τον φίλο της

Όσον αφορά την Κύπρο ήλπιζα να εντυπωσιαστώ πολύ περισσότερο. Κάτι λείπει απο την παρουσίαση που γενικώς είναι πολύ επαγγελματική και η Τάμτα πάρα πολύ καλή. Εκτός από το πολύ σκοτάδι και το βρεγμένο μαλλί της Τάμτα! Μα γιατί!!! Όπως είπαν και άγγλοι φίλοι μου την κάνει να φαίνεται φτηνή (Cheap).
Κατά τα άλλα εκτός απο την Λευκορωσία, συμφωνώ με όλες τις χώρες που πέρασαν. Χάρηκα πολύ που δεν πέρασε η Πορτογαλία!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μάης 15, 2019 12:54 pm
Με εξαίρεση San Marino και Estonia τα υπόλοιπα τα περίμενα. (πίστευα ότι θα περάσει Ουγγαρία και Πολωνία αλλά να που τα εθνικ του ημιτελικού τα βρήκαν... σκούρα, να λοιπόν ίσως η απάντηση σε όσους επιμένουν ότι πρέπει στη Eurovision να πηγαίνει κάθε χώρα με τραγούδι έθνικ από την παράδοσή της...)
Λευκορωσία και Τσεχία μου φάνηκε ξεκάθαρο ότι θα περνούσαν.
Παραλίγο να πάθω μέχρι να ακούσω το όνομα της Σλοβενίας. Για μένα το καλύτερο κομμάτι του ημιτελικού. Αν είχα δισκογραφική τους είχα κάνει sign χθές.
Η Κύπρος μου φάνηκε πολύ άνευρη. Σαφώς και βελτιωμένη από αυτά που είχα δει στις πρόβες, με κάποια μικρά τεχνικά θέματα, αλλά σχετικά καλή εμφάνιση. Νιώθω ελαφρώς την Τάμτα εκτός χαρακτήρα μέσα σε όλο αυτό. Έχει πάρει άπειρα views στο youtube - περισσότερα και από την Αυστραλία.
Η Αυστραλία εξακολουθεί να μου φαίνεται joke entry. Με χαλάει το τραγούδι, με χαλάει το μακιγιάζ της, με χαλάνε οι χορεύτριες, με ΕΝΟΧΛΕΙ.
Η Ισλανδία είναι μια φούσκα που θα σκάσει στον τελικό με θόρυβο. Συγκεκριμένο είδος ναι, αλλά δεν θα τραβήξει.
Χάρηκα με τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας. Η συμμετοχή προσπαθούσε να είναι avant guard αλλά ήταν απλά γελοία. Λάθος το να γδύσουν τον χορευτή τους και πολύ λάθος ρούχα, άκρως κακοραμμένα και τελείως άσχετα με τα παπούτσια. Μαθαίνω ότι η αποστολή της Πορτογαλίας είχε κατέβει με στυλ "φέτος ξανακερδίζουμε τη Eurovision".
H συμμετοχή μας είναι ότι πιο επαγγελματικό έχουμε στείλει τα τελευταία 10 χρόνια. Πολύ βελτιωμένο σκηνοθετικά από το jury rehearsal, μαθαίνω γενικά ότι η αποστολή μας έχει αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση με τους υπεύθυνους εκει, οι οποίοι περιγράφουν την συμμετοχή μας ως "gentle". Η Κατερίνα ήταν αρκετά αγχωμένη αλλά νομίζω ότι έβαλε όλο αυτό το συναίσθημα στην ερμηνεία της, η σκηνή ΔΕΝ την κατάπιε, η ιστορία σκηνικά λειτούργησε, η μπάλα - σπόρος μου άρεσε και μου άρεσε και η αλληλεπίδραση με το κοινό, αν και ήμουν με το άγχος μην τους την πετάξουν ξανά στη σκηνή. Λεπτομέρειες μπορούν να διορθωθούν, πολλοί αναφέρουν θέμα ήχου, δεν ανίχνευσα τέτοιο θέμα, αντιθέτως βρήκα τη συμμετοχή μας ηχητικά πολύ αρμονικά κουρδισμένη.
Θεωρώ ότι η νίκη έχει κλειδώσει στην Ολλανδία, τα όποια ανεβοκατεβάσματα στα στοιχήματα γίνεται απλά για να πετούν "τυρακια" και να μαζεύουν λεφτά. Θεωρώ ότι μπορούμε να μπούμε δεκάδα, η Κύπρος επίσης.
Λευκορωσία και Τσεχία μου φάνηκε ξεκάθαρο ότι θα περνούσαν.
Παραλίγο να πάθω μέχρι να ακούσω το όνομα της Σλοβενίας. Για μένα το καλύτερο κομμάτι του ημιτελικού. Αν είχα δισκογραφική τους είχα κάνει sign χθές.
Η Κύπρος μου φάνηκε πολύ άνευρη. Σαφώς και βελτιωμένη από αυτά που είχα δει στις πρόβες, με κάποια μικρά τεχνικά θέματα, αλλά σχετικά καλή εμφάνιση. Νιώθω ελαφρώς την Τάμτα εκτός χαρακτήρα μέσα σε όλο αυτό. Έχει πάρει άπειρα views στο youtube - περισσότερα και από την Αυστραλία.
Η Αυστραλία εξακολουθεί να μου φαίνεται joke entry. Με χαλάει το τραγούδι, με χαλάει το μακιγιάζ της, με χαλάνε οι χορεύτριες, με ΕΝΟΧΛΕΙ.
Η Ισλανδία είναι μια φούσκα που θα σκάσει στον τελικό με θόρυβο. Συγκεκριμένο είδος ναι, αλλά δεν θα τραβήξει.
Χάρηκα με τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας. Η συμμετοχή προσπαθούσε να είναι avant guard αλλά ήταν απλά γελοία. Λάθος το να γδύσουν τον χορευτή τους και πολύ λάθος ρούχα, άκρως κακοραμμένα και τελείως άσχετα με τα παπούτσια. Μαθαίνω ότι η αποστολή της Πορτογαλίας είχε κατέβει με στυλ "φέτος ξανακερδίζουμε τη Eurovision".

H συμμετοχή μας είναι ότι πιο επαγγελματικό έχουμε στείλει τα τελευταία 10 χρόνια. Πολύ βελτιωμένο σκηνοθετικά από το jury rehearsal, μαθαίνω γενικά ότι η αποστολή μας έχει αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση με τους υπεύθυνους εκει, οι οποίοι περιγράφουν την συμμετοχή μας ως "gentle". Η Κατερίνα ήταν αρκετά αγχωμένη αλλά νομίζω ότι έβαλε όλο αυτό το συναίσθημα στην ερμηνεία της, η σκηνή ΔΕΝ την κατάπιε, η ιστορία σκηνικά λειτούργησε, η μπάλα - σπόρος μου άρεσε και μου άρεσε και η αλληλεπίδραση με το κοινό, αν και ήμουν με το άγχος μην τους την πετάξουν ξανά στη σκηνή. Λεπτομέρειες μπορούν να διορθωθούν, πολλοί αναφέρουν θέμα ήχου, δεν ανίχνευσα τέτοιο θέμα, αντιθέτως βρήκα τη συμμετοχή μας ηχητικά πολύ αρμονικά κουρδισμένη.
Θεωρώ ότι η νίκη έχει κλειδώσει στην Ολλανδία, τα όποια ανεβοκατεβάσματα στα στοιχήματα γίνεται απλά για να πετούν "τυρακια" και να μαζεύουν λεφτά. Θεωρώ ότι μπορούμε να μπούμε δεκάδα, η Κύπρος επίσης.
Σελίδα 3 από 4 •
1, 2, 3, 4 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|