The Greek Forum of Eurovision Song Contest
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder
Αριθμός μηνυμάτων : 13895
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Χιούμορ"Fuck all these fucking siberfans"

Top 10 για το 2019 Empty Top 10 για το 2019

Κυρ Μαρ 10, 2019 9:14 pm
Για να κάνουμε σιγά σιγά τις λίστες μας Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Masilnto στις Σαβ Μάης 04, 2019 12:16 am, 1 φορά
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Top 10 για το 2019 Empty Απ: Top 10 για το 2019

Κυρ Μαρ 10, 2019 9:18 pm
12 Σλοβενία
10 Ιρλανδία
8 Αλβανία
7 Γεωργία
6 Ελβετία
5 Ολλανδία
4 Ελλάδα
3 Ηνωμένο Βασίλειο
2 Ρουμανία
1 Νορβηγία
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Δευ Μαρ 11, 2019 9:01 am
Βέβαια να πω ότι φέτος με το ζόρι έφτιαξα top-10,
που σημαίνει ότι τα τελευταία τραγούδια της λίστας, κάποια άλλη χρονιά δεν θα ήταν ούτε στην 20άδα μου.
Άρα για μένα, είναι μια σχετικά μέτρια χρονιά.
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno
Αριθμός μηνυμάτων : 4845
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο : Άντρας Τόπος : Cornelia's pussy
ΧιούμορΔεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!

Δευ Μαρ 11, 2019 2:07 pm
12 Ολλανδία
10 Ελλάδα
08 Σλοβενία 
07 Πορτογαλία
06 Ισλανδία
05 Ιταλία
04 Αλβανία
03 Λετονία
02 Βέλγιο
01 Τσεχία

Αυτάααααα σε πρώτη φάση.  Very Happy

lol3
lol3
Αριθμός μηνυμάτων : 851
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2018
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 31
Τόπος : Χώρα του φωτός
Χιούμορ21 points to Sweden from t/v

Δευ Μαρ 11, 2019 7:16 pm
Για παμε

01 Σαν μαρινο (γιατι αγαπαμε τα joke entry και το σαν τρολινο Razz)
02 Λετονια (καλυτερο κατ εμε απο οσο θεωρειται απο το ευρυ κοινο,αρκετα ξεκουραστο και χαλαρωτικο κομματι για μενα περναει)
03 Αλβανια (μυστηριακο τραγουδι στα αλβανικα κιολας,δευτερη συνεχομενη χρονια που η Αλβανια μπαινει στο τοπ10 μου)
04 Βελγιο (υποτιμημενο,στην λογικη των τελευταιων συμμετοχων του Βελγιου,αυτο ισως εχει κουρασει τους φανς αλλα δεν παυει να ειναι αξιοπρεπες κομματι)
05 Σλοβενια (η εκπληξη για φετος,πολυ απλο και ανεπιτηδευτο κομματι και μεσα στην απλοτητα του σε κερδιζει)
06 Ελβετια (απο τα λατιν-dance κομματια το καλυτερο για φετος,οπως ειχα γραψει ο,τι καλυτερο για να το ακους το καλοκαιρι,ειναι παντως απο τις συμμετοχες που θελω μεν να παει καλα αλλα οχι παρα πολυ καλα,παραδοξο το ξερω αλλα εννοω οτι το βλεπω μεχρι την θεση της περσινης τσεχιας κατι παραπανω το θεωρω υπερβολη)
07 Ρωσια (κανεις δεν θα στηριξει την dream team παλιοπαιδα; Laughing Laughing Laughing Περαν της πλακας εμενα μου αρεσει το κομματι,οχι ολο αλλα το ρεφρεν ειναι αρκετα επικο και η μελωδια μη τετριμμενη,δεν ξερω τι προσδοκιες ειχαν καλλιεργηθει αλλα εμενα μου κανει,το προτιμω απο το gospel της σουηδιας που παριστανουμε οτι ειναι παρθενογεννεση και οτι δεν το εχουμε ξανακουσει δεν το προτιμω βεβαια απο το δωδεκαρι μου)
08 Ιταλια(λοιπον αυτο το κομματι εχει ενα καλο που μετατρεπεται και σε κακο ομως,ειναι φοβερα catchy την πρωτη φορα που το ακουσα με μαγνητισε η λουπα του μαχμουντ και το ακουγα συνεχεια εκεινες τις μερες,αλλα σχετικα συντομα το βαριεσαι,φανταζομαι ομως οτι η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου ακουει το καθε τραγουδι μια δυο φορες αρα θα παει καλα)
10 Νορβηγια (Αμφιταλαντευτηκα πολυ για να το εχω τοσο ψηλα,αλλα η studio version του μου αρεσε πολυ,δεν διεκδικει δαφνες πρωτοτυπιας σαν κομματι αλλα ειχε το κατι που σου κολλαγε και με ενθουσιασε πραγματικα,αντιθετως στον εθνικο τους τελικο δεν μου αρεσαν και τοσο δεν εδεναν και τοσο σαν εικονα,επομενως μετα τις προβες ελεγχεται αν θα το κρατησω τοσο ψηλα)
12 Ολλανδια (ξεκαθαρο φαβορι για μενα,ξεκαθαρα το καλυτερο κομματι με αγγιξε και το ερωτευτηκα απο την πρωτη φορα,αν φωνητικα και επι σκηνης ειναι τοσο αρτιος για μενα δεν θα πρεπει να χασει την πρωτια)

Προφανως δεν εβαλα μεσα την Ελλαδα για να ειμαι οσο το δυνατον αντικειμενικοτερος αλλα και την Κυπρο(αν και μεταξυ μας δεν νομιζω οτι θα την εβαζα στο τοπ μου ετσι και αλλιως)
Τουναντιον,το χειροτερο για φετος με μεγαλη χαρα θα το δωσω στην Αυστραλια,δεν ειναι απλα κακο για μενα,ειναι βαθυτατα ενοχλητικο σε σημειο να σκεφτομαι να κανω σκιπ σε αυτο στο σοου,απο κοντα και η τσεχια με το παιδικο ρεφρεν

Ο συγγραφέας αυτού του μηνύματος έχει αποκλειστεί απο το φόρουμ - Δείτε το μήνυμα

Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Δευ Μαρ 11, 2019 11:43 pm
Δοκιμάστε κι εσείς !
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

RankEntry
1[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Slovenia
Zala Kralj &
Gašper Šantl
Sebi
2[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Albania
Jonida Maliqi
Ktheju tokës
3[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Georgia
Oto Nemsadze
Sul tsin iare
4[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Switzerland
Luca Hänni
She Got Me
5[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Netherlands
Duncan Laurence
Arcade
6[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Ireland
Sarah McTernan
22
7[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Greece
Katerine Duska
Better Love
8[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] United Kingdom
Michael Rice
Bigger than Us
9[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Azerbaijan
Chingiz Mustafayev
Truth
10[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Armenia
Srbuk
Walking Out
11[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Israel
Kobi Marimi
Home
12[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Romania
Ester Peony
On a Sunday
13[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Sweden
John Lundvik
Too Late for Love
14[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Norway
KEiiNO
Spirit in the Sky
15[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Russia
Sergey Lazarev
Scream
16[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Denmark
Leonora
Love is Forever
17[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Italy
Mahmood
Soldi
18[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Belgium
Eliot
Wake Up
19[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Moldova
Anna Odobescu
Stay
20[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] France
Bilal Hassani
Roi
21[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Belarus
ZENA
Like It
22[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Czech Republic
Lake Malawi
Friend of a Friend
23[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Hungary
Joci Pápai
Az én apám
24[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Estonia
Victor Crone
Storm
25[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Croatia
Roko Blažević
The Dream
26[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Spain
Miki
La venda
27[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Serbia
Nevena Božović
Kruna
28[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Iceland
Hatari
Hatrið mun sigra
29[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Lithuania
Jurijus
Run With the Lions
30[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] North Macedonia
Tamara Todevska
Proud
31[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Cyprus
Tamta
Replay
32[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Australia
Kate Miller-Heidke
Zero Gravity
33[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Finland
Darude
feat. Sebastian Rejman
Look Away
34[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Portugal
Conan Ósiris
Telemóveis
35[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Malta
Michela Pace
Chameleon
36[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Montenegro
D-Moll
Heaven
37[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Poland
Tulia
Palie Się
38[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Germany
S!sters
Sister
39[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Latvia
Carousel
That Night
40[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] San Marino
Serhat
Say Na Na Na
41[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Austria
Paenda
Limits
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τρι Μαρ 12, 2019 10:35 pm
Πριν ξεκινήσω να γράψω το οτιδήποτε, θα πω αυτό που λέω κάθε χρόνο, ότι πριν πούμε οτιδήποτε για προτιμήσεις ή προβλέψεις θα πρέπει κανονικά να δούμε πρώτα τη ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. Εδώ και χρόνια συμμετοχές με τρομερή δυναμική καταποντίζονται από κακές εμφανίσεις και ερμηνείες, ενώ άλλες ξεπετάγονται από το πουθενά. 

Όπως και να έχει για την ώρα η δική μου κατάταξη έχει περίπου ως εξής:

Το δωδεκάρι μου: Αβίαστα στο ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ της Σλοβενίας. Ειλικρινές, αβίαστο, ταπεινό, ταλαντούχο, δημιουργικό. Με πήρε και με σήκωσε αυτό το κομμάτι από το πρώτο άκουσμα, όχι μόνο λόγω της ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΗΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗΣ όσο και λόγω της τόσο απίστευτα ταιριαστής χρήσης της γλώσσας τους, που ήταν μεγάλο ρίσκο και τους βγήκε - και θέλει τεράστεια μαεστρία να αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα σου πάνω σε τέτοια μουσική και να "ρέει" ο στίχος σαν νερό. Ήταν σαν οι t.A.T.u. του 2001 να συνάντησαν τους The XX. Φοβάμαι δυστυχώς ότι θα χαθεί στο διαγωνισμό σκηνικά και ανάμεσα σε τόσο πιο εύκολα και πιασιάρικα ακούσματα - έχει τη ψήφο μου. (1)

The conflicts of interest: Κύπρος και Ελλάδα. Όπως έχω ξαναπεί θεωρώ τη συμμετοχή της Ελλάδας ανώτερη απο αυτής της Κύπρου - χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι απαραίτητα η Ελλάδα θα πάει καλύτερα από τη Κύπρο. Η Κύπρος θα δώσει πόνο σκηνικά από όσο έχω μάθει και δεδομένου του... αμαρτωλού παρελθόντος της ΕΡΤ που στέλνει τους εκπροσώπους μας απροετοίμαστους όσον αφορά το τί πρέπει να κάνουν για να στηθεί σωστά σκηνικά η εμφάνισή μας ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ της αποστολής μας ΚΑΙ ΠΡΙΝ την πρώτη πρόβα, κρατάω μικρό καλάθι. Το τραγούδι μας παρόλα αυτά ήταν μια έκπληξη, πολύ όμορφο και αρκετά μακριά από συνταγές - τον δρόμο δηλαδή που ακολούθησε η Κύπρος και μένει να δούμε αν θα της βγει και ως πιο βαθμό - αν και προβλέπω ότι πολύ δύσκολα θα επαναλάβει την περσινή επιτυχία της Φουρέιρα. (2,3)

Το ποιοτικό εμπορικό της Ιταλίας: το λάτρεψα αυτό το κομμάτι για άπειρους λόγους και μου άρεσε που δεν ακολουθεί καθαρούς rap δρόμους, που μπλέκει λίγο από disco, που δεν έχει ξεκάθαρο ρεφρέν, που έχει έναν τόσο χαρισματικό ερμηνευτή με ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό στυλ. Μπορώ να καταλάβω απόλυτα γιατί η επιτροπή του Σαν Ρέμο του έδωσε πρακτικά τη νίκη (και καθόλου η τηλεψηφοφορία) και απομένει να δούμε αν θα το λατρέψουν και οι υπόλοιποι - σε επιτροπές και μη - Ευρωπαίοι. Κρατάω επιφυλάξεις για τις ερμηνευτικές δυνατότητες του Mahmood, που για την ώρα στα live του είναι μέτριος φωνητικά. (4)

Το... φαβορι: Η Ολλανδία όντως αυτή τη στιγμή φαντάζει το εξώφθαλμο φαβορί για τη νίκη και όντως αυτή τη στιγμή προσπαθώ να βρω τί θα μπορούσε να το κερδίσει και νομίζω ότι δε μπορώ να βρω τίποτα. Όμορφη μπαλάντα που σε πιάνει από τις πρώτες νότες - όχι όμως για κάτι υστερίες που έχω δει σε κάτι βίντεο αντίδρασης που δήθεν το ακούν για πρώτη φορά και στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα βάζουν τα κλάμματα. Μου θυμίζει λίγο Coldplay, δεν έχω χάσει το μυαλό μου αλλά αναγνωρίζω τη δυναμική και μου αρέσει. (5)

Το... παρολίγον φαβορί: Η Γαλλία... θα μπορούσε να τα πάρει όλα και να φύγει, αν το κομμάτι ήταν λίγο πιο δουλεμένο, αν είχε έναν πιο σταθερό φωνητικά ερμηνευτή και ίσως αν είχε βγει λίγο αργότερα σαν συμμετοχή. Μου αρέσει το μήνυμα, μου αρέσει το κομμάτι, μου αρέσει η ΔΥΣΚΟΛΗ μίξη Γαλλικών και Αγγλικών που μπορεί να δουλέψει δύσκολα και μπορεί να σου θάψει το κομμάτι - αλλά εδώ έγινε αριστοτεχνικά. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να τα πάει πολύ καλά, αλλά θα αφήσει κάτι στο φετινό διαγωνισμό. (6)

Οι συνήθεις... ύποπτοι...: Σουηδία. Σε μια πολύ καλή χρονιά μετά από χρόνια, οι Σουηδοί από όλα τα κομμάτια του Melodifestivalen διάλεξαν το πιο generic, προφανές και νερόβραστο. Είναι πιασιάρικο, θυμίζει Αυστρία 2018 και αν οι επιτροπές λάτρεψαν πέρυσι την Αυστρία δεν βρίσκω λόγο γιατί να μη λατρέψουν και τη φετινή συμμετοχή. Το ακούω, μου αρέσει αλλά η Σουηδία θα μπορούσε να διαλέξει πολύ καλύτερο κομμάτι - κατά τη γνώμη μου θα είχε πολύ ενδιαφέρον να στείλει τη Liza Ajax. (7)

Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία...: Το Βέλγιο. Κάθε φορά που το ακούω αναρωτιέμαι γιατί διάλεξαν ένα τόσο ΦΡΙΚΤΟ ρεφρέν μετά από τόσο όμορφο και ενδιαφέρον κουπλέ. Είναι λες και είναι από άλλο κομμάτι... πραγματικά κρίμα, το κρατάω για τα κουπλέ και μόνο. (Cool

Το "δεν μπορώ να αποφασίσω" της Ισλανδίας: εδώ πραγματικά τα έχω χαμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν το λατρεύω ή το μισώ αυτό το κομμάτι. Η Ισλανδία μας ξαναπάει σε S&M μονοπάτια 22 χρόνια μετά τη σοκαριστική για την εποχή εμφάνιση του Paul Oscar - που εκείνη τη χρονιά βλέποντάς το χτυπιόμουν ότι πρέπει να κερδίσει, για την ιστορία ήταν και το αγαπημένο της Δάφνης Μπόκοτα - που λάτρεψε το τελεβοτινγκ, που εκείνη τη χρονιά έκανε πρεμιέρα δοκιμαστικά σε 5 χώρες, αλλά σνόμπαραν οι τότε συντηρητικές επιτροπές. Θα έχω τα μάτια μου πάνω τους τη βραδιά του ημιτελικού, μπορεί να με κερδίσουν, μπορεί και όχι. ( 9 )

Το γλυκούλι της χρονιάς... Αυστρία. Γλυκούλι και ωραίο που μπορεί πολύ απλά ακόμα και να αποκλειστεί. (10)

Από εκεί και πέρα το χάος... 

Φρικτή Ρωσία με την μπαλάντα του Κοντόπουλου που μοιάζει να έχει στερέψει από ιδέες - και λίγες πληροφορίες για τη συμμετοχή, η προετοιμασία της συμμετοχής έχει ξεκινήσει από τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΑΒΑΝΙ στο budget, και όποιος σας πει ότι ξέρει τί θα κάνουν σκηνικά ψεύδεται διότι το όλο project αποτελεί εφτασφράγιστο μυστικό.

ΓΕΛΟΙΟΤΑΤΗ Πορτογαλία που θέλησε να περπατήσει πάνω στην άκρως λεπτή γραμμή που χωρίζει το αριστούργημα από το γελοίο και προσγειώθηκε εκκωφαντικά στη πλευρά του γελοίου. Είναι άπειρα τα προβλήματα με την συγκεκριμένη ΑΚΡΩΣ ΔΗΘΕΝ συμμετοχή, της οποίας τα "ευρήματα" ούτε δικαιολογούνται, ούτε δένουν, ούτε λειτουργουν. Δυστυχώς ο Βασιλιάς είναι γυμνός αλλά ελάχιστοι θα έχουν το θάρρος να το πουν.

Fuego 2.0 από την Ελβετία και αν στη Κύπρο μπορείς να δώσεις ένα δικαιολογητικό που ο Παπακωνσταντίνου αντέγραψε... τον εαυτό του, εδώ δεν μπορώ να δώσω κανένα. Περιέχει όλα όσα σιχαίνομαι σε ένα κομμάτι, αν δε στηθεί σωστά σκηνικά μπορεί πολύ εύκολα να καταποντιστεί.

Η...απέλπιδα προσπάθεια του Darude να αναστήσει μια καριέρα με τη Φιλανδία, βαρετό, ανέμπνευστο και του αξίζει ο αποκλεισμός.

Αυτά από μένα για φέτος... αναμένοντας τις σκηνικές παρουσίες... σας φιλω!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τετ Μαρ 13, 2019 1:44 am
Φαντάζομαι ότι τόσο νωρίς κάποιος καταρτίζει τα αγαπημένα του με βάση τις studio version!
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Τετ Μαρ 13, 2019 12:51 pm
αναλυτής έγραψε:Φαντάζομαι ότι τόσο νωρίς κάποιος καταρτίζει τα αγαπημένα του με βάση τις studio version!

Ε ναι.
Μετά στο live μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Τετ Μαρ 13, 2019 2:18 pm
Masilnto έγραψε:12 Σλοβενία
10 Ιρλανδία
8 Αλβανία
7 Γεωργία
6 Ελβετία
5 Ολλανδία
4 Ελλάδα
3 Ηνωμένο Βασίλειο
2 Ρουμανία
1 Νορβηγία

Μια μικρή αλλαγή green 

12 Σλοβενία
10 Ιρλανδία
8 Αλβανία
7 Γεωργία
6 Ελβετία
5 Ολλανδία
4 Ελλάδα
3 Αζερμπαϊτζάν
2 Ηνωμένο Βασίλειο
1 Ρουμανία
space28
space28
Αριθμός μηνυμάτων : 377
Ημερομηνία εγγραφής : 17/03/2019

Top 10 για το 2019 Empty top 10

Πεμ Μαρ 28, 2019 6:05 pm
12 Ολλανδια
10 Ιταλια
8 Σλοβενια
7 Ουγγαρια
6 Ελλαδα
5 Ισλανδια
4 Κυπρος
3 Δανια
2 Βελγιο
1 Ισπανια
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Πεμ Μαρ 28, 2019 6:23 pm
Καλώς ήρθες !
Ωραίο top-5 ! Smile
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Τρι Απρ 09, 2019 12:26 am
Το ανανεωμένο μου top 10

12 Σλοβενία
10 Ελβετία
8 Γεωργία
7 Σερβία
6 Αλβανία
5 Ολλανδία
4 Ιρλανδία
3 Ελλάδα
2 Αζερμπαϊτζάν
1 Πολωνία

Ο συγγραφέας αυτού του μηνύματος έχει αποκλειστεί απο το φόρουμ - Δείτε το μήνυμα

Jacko
Jacko
Αριθμός μηνυμάτων : 1617
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2019

Τρι Απρ 30, 2019 4:29 pm
12 Σλοβενία
10 Ιταλία
8   Μαλτα
7   Τσεχία 
6   Ισλανδία 
5   Κύπρος