The Greek Forum of Eurovision Song Contest
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πρόβες

+34
Jennoula
iniseven
Nadine
Akis_z
Baked Potato
panosesc
GiannisEsc
alexg
Nick44
Gianissos
space28
ESCREGION
smart-attack
rozaelia
Albedo
Wow11
merda2004
WhenTheMusicDies
Master
Le Parisien
fertsod
liakleo
NoirJo
Lullaby.
Dia
Maria kat
jovla
panos
stskrg21
Jacko
lol3
Masilnto
EvNickGR
Elfo_Del_Infierno
38 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder
Αριθμός μηνυμάτων : 13896
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Χιούμορ"Fuck all these fucking siberfans"

Πρόβες - Σελίδα 3 Empty Απ: Πρόβες

Κυρ Μάης 05, 2019 3:40 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
panos
ESC Guru 2017
Αριθμός μηνυμάτων : 478
Ημερομηνία εγγραφής : 21/04/2015

Κυρ Μάης 05, 2019 3:43 pm
EurovisionApocalypse:
There appears to be a giant semi-rolled condom on stage awaiting the #Greece show! Πρόβες - Σελίδα 3 3261839802
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Κυρ Μάης 05, 2019 3:44 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno
Αριθμός μηνυμάτων : 4937
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο : Άντρας Τόπος : Cornelia's pussy
ΧιούμορΔεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!

Κυρ Μάης 05, 2019 3:57 pm
Επαθαν Τουτκια 2011 οι Ισλανδοι;  green

Ο Πορτογαλος κρατησε το κονσεπτ του εθνικου τελικου, απλα φορεσε πρασινα ρουχα. Χμ...

Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Κυρ Μάης 05, 2019 3:58 pm
panos έγραψε:EurovisionApocalypse:
There appears to be a giant semi-rolled condom on stage awaiting the #Greece show! Πρόβες - Σελίδα 3 3261839802

Surprised

Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Κυρ Μάης 05, 2019 4:18 pm
Φωνητικα πηγαμε καλα. Οι wiwi ενθουσιαστηκαν. Χιχι.

lol3
lol3
Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2018
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 32
Τόπος : Χώρα του φωτός
Χιούμορ21 points to Sweden from t/v

Κυρ Μάης 05, 2019 4:25 pm
Φωνητικα πηγε πολυ καλα τουλαχιστον αυτο επιασε το αμαθο αυτι μου,σαν το βιντεο κλιπ ευτυχως καμια σχεση με τα παρτυ!Ο χορος ισως λιγο υποτονικος αλλα θα το βρουν.Για τα της σκηνικης παρουσιας απο οτι καταλαβα οι χορευτριες κανουν καποιες κινησεις με τις κορδελες σαν ασκησεις ρυθμικης και καποιο ρολο παιζει και μια μπαλα Πρόβες - Σελίδα 3 3261839802.Αν δεν δουμε εστω καποιες φωτο δεν μπορουμε να κρινουμε
panos
ESC Guru 2017
Αριθμός μηνυμάτων : 478
Ημερομηνία εγγραφής : 21/04/2015

Κυρ Μάης 05, 2019 4:25 pm
Βίντεο από την πρόβα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Jacko
Jacko
Αριθμός μηνυμάτων : 1617
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2019

Κυρ Μάης 05, 2019 4:39 pm
Έσκισε φωνητικά !και η χορωδία επίσης μου άρεσε όπως το άκουγα 
Για το stage δεν κατάλαβα ακριβώς τι γίνεται αλλά διαβαζω ότι γίνονται πολλά πράγματα πάνω στη σκηνή και σίγουρα ξεχωρίζουμε και έχουμε ενδιαφέρον 
Νομίζω πήγαμε πολύ καλά  Very Happy
liakleo
liakleo
Αριθμός μηνυμάτων : 867
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2011
Φύλο : Θηλυκό Ηλικία : 51

Κυρ Μάης 05, 2019 4:43 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Apparently, the floor blossoms during the chorus. This is one of the spectacular and different stagings this year. I think a potential candidate to win Eurovision. Good luck Greece!
jovla
jovla
Αριθμός μηνυμάτων : 2113
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 22

εγω από αυτά που κατάλαβα στο πρώτο ρεφραίν η κατερίνα είναι σαν να βγαίνει από ένα λουλούδι μέσα! Εκείνη η σκήνη αρέσε σε πολλούς αφού ακουστηκαν πολλά ουαου!
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

liakleo έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]  [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]  

Apparently, the floor blossoms during the chorus. This is one of the spectacular and different stagings this year. I think a potential candidate to win Eurovision. Good luck Greece!

Πού είναι ο Master ρε παιδιά να πάει να ξεσκονίσει το ΟΑΚΑ;  green

Ο συγγραφέας αυτού του μηνύματος έχει αποκλειστεί απο το φόρουμ - Δείτε το μήνυμα

Ο συγγραφέας αυτού του μηνύματος έχει αποκλειστεί απο το φόρουμ - Δείτε το μήνυμα

liakleo
liakleo

Κυρ Μάης 05, 2019 4:45 pm
Παναγιά μου!!! Beyond the unexpected το Κατερινάκι μας`!!!!
NoirJo
NoirJo
Αριθμός μηνυμάτων : 1045
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2018
Φύλο : Άντρας Τόπος : Αθήνα
ΧιούμορΔεν κρύβομαι μωρή, δεν καταζητούμαι.

Κυρ Μάης 05, 2019 4:48 pm
Από τις αντιδράσεις αλλά και από όσο άκουσα, η Κατερίνα έσκισε φωνητικά και τις τρεις φορές. Μπράβο. Στο wiwi έλεγαν πως είναι πολύ πιθανό να κερδίσουμε τον ημιτελικό. Υπήρχαν κάποια θέματα με μερικά πλάνα και το φωτισμό σε κάποια σημεία.

Γίνονται πολλά επί σκηνής, οι δυο χορεύτριες έχουν ξίφη και σε κάποια στιγμή μεταφέρουν μία μεγάλη μπάλα στο κοινό. Εκεί υπήρχαν κάποια θέματα με τα πλάνα. Τα φωνητικά ντυμένα στα κίτρινα και η Κατερίνα με λευκά. Το όλο κόνσεπτ παραπέμπει σε κήπο / παράδεισο και ειδικότερα στην άνθιση ενός λουλουδιού, η Κατερίνα «γίνεται» το άνθος. Κάτι τέτοιο κατάλαβα πάντως.

lol3
lol3
Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2018
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 32
Τόπος : Χώρα του φωτός
Χιούμορ21 points to Sweden from t/v

Κυρ Μάης 05, 2019 4:54 pm
Απο οτι καταλαβα αυτο το prop(που σε καποιους θυμισε προφυλακτικο) ανοιγει στο πρωτο ρεφραιν και βγαινουν λουλουδια και πρασιναδα στυλ κηπος δλδ,σε εκεινο το σημειο την πρωτη φορα που εγινε δεν το περιμεναν και εντυπωσιαστηκαν ολοι στο press room.Απο οτι φανηκε αφησαμε θα πω μετριοπαθως τουλαχιστον θετικες εντυπωσεις!!

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Κυρ Μάης 05, 2019 4:55 pm
Θα ζητηθούν κάποιες ελάχιστες αλλαγές στα πλάνα. Τα φωνητικά μας θέλουν λίγο ανέβασμα και ελάχιστα καλύτερο συντονισμό στις κινήσεις. 

Σε γενικές γραμμές... σαρώσαμε!!!

Η αίσθηση μου είναι ότι θα κερδίσουμε τον ημιτελικο.
liakleo
liakleo

Κυρ Μάης 05, 2019 5:01 pm
Νομίζω ότι διακρίνω κάποιες ομοιότητες με το staging της Καλομοίρας..... Πρόβες - Σελίδα 3 1629334161
stskrg21
stskrg21
Αριθμός μηνυμάτων : 45
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019

Κυρ Μάης 05, 2019 5:05 pm
Ηταν μια πολυ καλη εμφανιση. Περιμενα κατι τελειως διαφορετικο αλλα και αυτο μου αρεσε αρκετα. Περιμενω να το δω και πως θα δειχνει στη καμερα, να δω τις αλλαγες.
NoirJo
NoirJo
Αριθμός μηνυμάτων : 1045
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2018
Φύλο : Άντρας Τόπος : Αθήνα
ΧιούμορΔεν κρύβομαι μωρή, δεν καταζητούμαι.

Κυρ Μάης 05, 2019 5:09 pm
Βρήκα ενδιαφέροντα τα σχόλια κάποιων δημοσιογράφων στους οποίους δεν άρεσε τόσο το music video και ενθουσιάστηκαν με αυτό που είδαν live σήμερα. 

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ περίμενα κάτι πολύ διαφορετικό. Χαίρομαι που τα σχόλια είναι τόσο θετικά όμως.
Le Parisien
Le Parisien
Αριθμός μηνυμάτων : 511
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019

Κυρ Μάης 05, 2019 5:14 pm
Γεια σας παιδιά! Από ότι κατάλαβα εγώ η εμφάνισή μας τα πήγε πάρα πολύ καλά. Είδα 2 διαφορετικά live stream από το press room (esc united & wiwiblogs) και είπαν πραγματικά τα καλύτερα. Μάλιστα σε σχόλια που έλεγαν αν θα νικήσει, Athens 2020 κτλ. αν θυμάμαι καλά απάντησαν ότι θα μπορούσαν να την δουν μέχρι και νικήτρια. Το σημείο που από ότι κατάλαβα "ανθίζει" το πάτωμα άφησε τους πάντες άφωνους στην αίθουσα όπως επίσης και τα φωνητικά της. Συνεπώς από ότι κατάλαβα τα πήγε εκπληκτικά όλη η ομάδα αλλά έχω να πω 2 πράγματα. 1) Τι μας έλεγαν για πίνακες και τρισδιάστατα σκηνικά, εγώ από το μικρό βιντεάκι που ανέβηκε μια πλατφόρμα με λουλούδια είδα. 2) Γιατί κάνουμε ελεύθερη πτώση στα στοιχήματα αφού άρεσε τόσο πολύ; Κάτι δεν κολλάει. Πρόβες - Σελίδα 3 3261839802
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Κυρ Μάης 05, 2019 5:16 pm
Le Parisien έγραψε:Γεια σας παιδιά! Από ότι κατάλαβα εγώ η εμφάνισή μας τα πήγε πάρα πολύ καλά. Είδα 2 διαφορετικά live stream από το press room (esc united & wiwiblogs) και είπαν πραγματικά τα καλύτερα. Μάλιστα σε σχόλια που έλεγαν αν θα νικήσει, Athens 2020 κτλ. αν θυμάμαι καλά απάντησαν ότι θα μπορούσαν να την δουν μέχρι και νικήτρια. Το σημείο που από ότι κατάλαβα "ανθίζει" το πάτωμα άφησε τους πάντες άφωνους στην αίθουσα όπως επίσης και τα φωνητικά της. Συνεπώς από ότι κατάλαβα τα πήγε εκπληκτικά όλη η ομάδα αλλά έχω να πω 2 πράγματα. 1) Τι μας έλεγαν για πίνακες και τρισδιάστατα σκηνικά, εγώ από το μικρό βιντεάκι που ανέβηκε μια πλατφόρμα με λουλούδια είδα. 2) Γιατί κάνουμε ελεύθερη πτώση στα στοιχήματα αφού άρεσε τόσο πολύ; Κάτι δεν κολλάει. Πρόβες - Σελίδα 3 3261839802

Καλώς ήλθες !
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης