The Greek Forum of Eurovision Song Contest
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ελλάδα 2020 (επέλεξε τραγούδι)

+12
panos
Erotevmenaki
John2000
Le Parisien
EvNickGR
merda2004
jovla
lol3
space28
Jacko
Masilnto
Elfo_Del_Infierno
16 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
space28
space28
Αριθμός μηνυμάτων : 402
Ημερομηνία εγγραφής : 17/03/2019

Ελλάδα 2020 (επέλεξε τραγούδι) - Σελίδα 2 Empty Απ: Ελλάδα 2020 (επέλεξε τραγούδι)

Τρι Μάης 21, 2019 11:59 pm
lol3 έγραψε:Τα τελευταια νικητηρια κομματια παντως ξεχαστηκαν σχετικα γρηγορα ενω πχ το euphoria ακομα το ακουω σε μαγαζια κτλ

Λογικο μου φαινεται να ακους το euphoria σε ενα μαγαζι παρα την Ουκρανη να οδυρεται για την γιαγια της ή τον Πορτογαλο! Smile
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno
Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο : Άντρας Τόπος : Cornelia's pussy
ΧιούμορΔεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!

Ελλάδα 2020 (επέλεξε τραγούδι) - Σελίδα 2 Empty Απ: Ελλάδα 2020 (επέλεξε τραγούδι)

Τετ Μάης 22, 2019 12:01 am
Αχ, δεν μπορώ... Ελλάδα 2020 (επέλεξε τραγούδι) - Σελίδα 2 2262866851 Ελλάδα 2020 (επέλεξε τραγούδι) - Σελίδα 2 2262866851 Ελλάδα 2020 (επέλεξε τραγούδι) - Σελίδα 2 2262866851 Ελλάδα 2020 (επέλεξε τραγούδι) - Σελίδα 2 2262866851

lol3
lol3
Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2018
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 32
Τόπος : Χώρα του φωτός
Χιούμορ21 points to Sweden from t/v

Τετ Μάης 22, 2019 12:04 am
Χαχαχα ναι υπο αυτη την εννοια εχεις δικιο,αλλα και το Toy που ηταν πολυ πιο ευπεπτο και αυτο ξεφουσκωσε πολυ ευκολα
space28
space28

Τετ Μάης 22, 2019 12:09 am
lol3 έγραψε:Χαχαχα ναι υπο αυτη την εννοια εχεις δικιο,αλλα και το Toy που ηταν πολυ πιο ευπεπτο και αυτο ξεφουσκωσε πολυ ευκολα

Γιατι ειναι τραγουδι πυροτεχνημα, το οποιο προωθηθηκε μεχρι τελικης πτωσεως. Το ηθελαν πολυ και το πηραν οι ανθρωποι που μιλουν ισραηλιτικα που λεει και ο ειδικος της γιουροβιζιον (τρομαρα του) το πουλοπουλακι, κατι σαν την Ελενα το 2005! Αν και υποτιθεται πως εκανε 100 εκ. προβολες ή κανω λαθος ;
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Τετ Μάης 22, 2019 12:11 am
space28 έγραψε:
lol3 έγραψε:Χαχαχα ναι υπο αυτη την εννοια εχεις δικιο,αλλα και το Toy που ηταν πολυ πιο ευπεπτο και αυτο ξεφουσκωσε πολυ ευκολα

Γιατι ειναι τραγουδι πυροτεχνημα, το οποιο προωθηθηκε μεχρι τελικης πτωσεως. Το ηθελαν πολυ και το πηραν οι ανθρωποι που μιλουν ισραηλιτικα που λεει και ο ειδικος της γιουροβιζιον (τρομαρα του) το πουλοπουλακι, κατι σαν την Ελενα το 2005! Αν και υποτιθεται πως εκανε 100 εκ. προβολες ή κανω λαθος ;

Παιδιά σταματήστε, κλαίω...δεν μπορώ...

lol3
lol3

Τετ Μάης 22, 2019 12:17 am
space28 έγραψε:

εκανε ναι 100+,προσωπικα παντως ποτε δεν το χωνεψα σε σημειο να ανταγωνιζεται το διδυμο της συμφορας του Αζερ το 11 ως το χειροτερο νικητηριο
space28
space28

Τετ Μάης 22, 2019 12:24 am
lol3 έγραψε:
space28 έγραψε:

εκανε ναι 100+,προσωπικα παντως ποτε δεν το χωνεψα σε σημειο να ανταγωνιζεται το διδυμο της συμφορας του Αζερ το 11 ως το χειροτερο νικητηριο

Νομιζω το toy ειναι πολυ πιο ενδιαφερον κομματι σε ολα τα επιπεδα. Το μονο στο οποιο ανταγωνιζεται το Αζερικο του 2011 ειναι η κατηγορια ΄΄το πιο αγορασμενο βραβειο του διαγωνισμου΄΄, που εκει οι Αζερμπαιτζαν ανθρωποι κερδιζουν με διαφορα (δεν εχει υπαρξει μεγαλυτερη αθλιοτητα στον διαγωνισμο, ξεπερναει ακομα και το στησιμο των επιτροπων απο τη Σουηδια, που ο Bjorkman δεν την κατατασσει στη σειρα εμφανισης συναισθηματικα καθε χρονο αλλα με λογικη δικαιοσυνης για το show).
jovla
jovla
Αριθμός μηνυμάτων : 2117
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 23

Τετ Μάης 22, 2019 8:14 am
lol3 έγραψε:Γενικα τα τελευταια νικητηρια κομματια παντως ξεχαστηκαν σχετικα γρηγορα ενω πχ το euphoria ακομα το ακουω σε μαγαζια κτλ
Εγώ πάλι δσν έχω ακούσει το euphoria ποτέ, ούτε σε ραδιόφωνο, ούτε σε κλαμπ, ούτε σε καφετέρια... Αυτό που ακούω πόλυ σύχνα να παίζεται από αυτήν την δεκαέτια είναι το Goodbye to yesterday. Που σημαίνει πως εάν ένα τραγούδι είναι καλό, θα ακουστεί ανεξαρτήτως θέσης και ημερομήνια κυκλοφορίας...
Jacko
Jacko
Αριθμός μηνυμάτων : 1617
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2019

Τετ Μάης 22, 2019 3:00 pm
Και με μένα θα μου φαινόταν περίεργο αν αποσυρθουμε.
Βέβαια με την νέα κυβέρνηση που έρχεται δεν ξέρεις τι μπορεί να περιμένουμε ...άντε στη χειρότερη να μην το πάρει σοβαρά και να στείλει ότι να ναι αλλά να αποσυρθουμε το θεωρώ δύσκολο 

Τώρα σχετικα με την Φουρέιρα 
Δεν την κόβω για χαζή ..οπότε δεν νομίζω να ξαναπάει στο άμεσο μελλον.
Η κοπέλα πήρε ότι ήταν να πάρει από τον διαγωνισμο και με το παραπανω.

Τώρα για άλλους καλλιτέχνες που λέτε τύπου Σιολα κτλ είναι πολύ δύσκολο τέτοιοι καλλιτέχνες να αποδεχτούν μια τέτοια πρόταση 
Και πες ότι κάποιος το σκέφτεται η τον ιντριγκάρει κάτι τέτοιο με τα τελευταία αποτελέσματα της Ελλάδας δεν είναι εύκολο κάποιος να δεχτεί τη πρόταση 
Πιστεύω και η Τάμτα αν δεν υπήρχε η περσινή χρονιά της Κύπρου δεν θα πήγαινε ποτέ με την Κύπρο 

Τέλος πάντων είναι πολύ νωρις 
Εμένα δε θα με πείραζε ένας εθνικός τελικός αρκεί να είναι live κ όχι playback
merda2004
merda2004
Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο : Άντρας Χιούμορmindfuck according to Romanus....

Σαβ Μάης 25, 2019 11:16 am
Η Φουρειρα ειχε πει αν παει ξανα θα ειναι μονο με Ελλαδα...
Κ γιατι να παει Σιολας κτλ? Η Στικουδη σας χαλαει? Μετα το επειδοσιο του YFSF, που τραγουδησε Like a phoenix ,εχει να πει κατι ασχημο  καποιος για τη φωνη της?
Ομορφη ειναι, προσιτη , με ενα καλο τραγουδι θα τα πηγαινε πολυ καλα. Εξαλλου μονο με δυναμικο τραγουδι να παμε του χρονου. Μετα τι νικη μπαλαντας , θα ακουστουν πολλες του χρονου. Οποτε πας με dance τραγουδι.

Ο συγγραφέας αυτού του μηνύματος έχει αποκλειστεί απο το φόρουμ - Δείτε το μήνυμα

Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Σαβ Μάης 25, 2019 5:55 pm
Sorry guys, αλλά διαφωνώ για Στικούδη. Και νoμίζω ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό το παραμύθι ότι έγινε φωνάρα επειδή πήρε κάποιες καλές κριτικές στο YFSF. Το σπρώξιμο που έφαγε από τους κριτές ήταν απλά για γέλια. Αν είναι να την στείλουμε να της γράψουμε κάτι σαν το Siren Song, να μην χρειάζεται να τραγουδά τουλάχιστον.
Όσο για τον εθνικό τελικό, πολύ καλό σαν ιδέα, αλλά στην πράξη ξέρουμε όλοι ότι θα μαζέψουμε τριτοτέταρτους τραγουδιστές και κακά τραγούδια - ό,τι ζήσαμε δηλαδή τη διετία 2014-2015.

merda2004
merda2004

Σαβ Μάης 25, 2019 6:01 pm
Libertus έγραψε:Sorry guys, αλλά διαφωνώ για Στικούδη. Και νoμίζω ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό το παραμύθι ότι έγινε φωνάρα επειδή πήρε κάποιες καλές κριτικές στο YFSF. Το σπρώξιμο που έφαγε από τους κριτές ήταν απλά για γέλια. Αν είναι να την στείλουμε να της γράψουμε κάτι σαν το Siren Song, να μην χρειάζεται να τραγουδά τουλάχιστον.
Όσο για τον εθνικό τελικό, πολύ καλό σαν ιδέα, αλλά στην πράξη ξέρουμε όλοι ότι θα μαζέψουμε τριτοτέταρτους τραγουδιστές και κακά τραγούδια - ό,τι ζήσαμε δηλαδή τη διετία 2014-2015.

Ετσι ελεγαν κ για Φουρειρα κ τελικα τα πηρανε ολα πισω κ μετα ελεγαν κ μπραβο. Κ οχι δεν εγινε φωναρα τυπου Αρβανιτακη κτλ αλλα μπορει να σταθει μια χαρα στη σκηνη της γιουροβιζιον.
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Σαβ Μάης 25, 2019 6:06 pm
Στείλτε και τη Στέλλα Μπεζ, αν θέλετε, εμένα δε θα με πειράξει. Εξάλλου, μετά τη 10η θέση του μπάρμπα-Σερχάτ στο t/v, θεωρώ ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο.  green

merda2004
merda2004

Σαβ Μάης 25, 2019 6:24 pm
Libertus έγραψε:Στείλτε και τη Στέλλα Μπεζ, αν θέλετε, εμένα δε θα με πειράξει. Εξάλλου, μετά τη 10η θέση του μπάρμπα-Σερχάτ στο t/v, θεωρώ ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο.  green

Γιατι οχι ποτε δε ξερεις! Επισης να στειλουμε τους Macabre Omen... ολοι εχουν δικαιωμα στο ονειρο. ισως τα πανε πολυ καλα.
jovla
jovla
Αριθμός μηνυμάτων : 2117
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 23

Σαβ Μάης 25, 2019 6:28 pm
Ούτε εγώ την συμπαθώ την Στικούδη, αλλά μόνο αυτή έμεινε (και Josephine) σαν μια νέα (γκουχ)/διαφορετική (γκουχ) πρόταση από την Ελλάδα... Έχουμε να στείλουμε slutpop αφωνία από το '12, ίσως ήρθε ξανά η ώρα... Είναι πραγματικά ντροπή να έχουμε αρνητικό ρεκόρ εδώ και 6 χρόνια... Πρέπει να αλλάξει άμεσα... Επίσης, το Brandname Greece στην eurovision, δεν έχει φύγει (χαθεί) καθόλου, ίσα ίσα νομίζω πως δεν πάμε καλά τα τελευταία χρόνια εξαιτίας του... Ο Ευρωπαίος περιμένει να δει από την Ελλάδα έθνικ σλατποπ κομμάτια δίχως νόημα με όμορφα κορίτσια, ε ας τους το δώσουμε... Δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνια πριν κάποιος youtuber κάνει reaction στο τραγούδι μας, λέει πως συνήθως τους αρέσει η Ελλάδα στην eurovision, επειδή στέλνει dance ethnic κομμάτια...
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Σαβ Μάης 25, 2019 6:59 pm
Δεν έχεις και τελείως άδικο. Βέβαια, σε αυτήν την περίπτωση θα προτιμούσα για του χρόνου κάποιον άρρενα (Γκάνο ίσως; ) με χιτάκι τύπου She got me, να βάλουμε το χέρι στην τσέπη να κλείσουμε τη Σάσα για να του κάνει videoclip επί σκηνής και νομίζω θα είμαστε ok.  green

lol3
lol3

Σαβ Μάης 25, 2019 8:23 pm
Κοιταξτε αφου σαρωσε η Φουρειρα,καλλιστα μπορει να εχει ελπιδες και η Στικουδη για παρομοια πορεια.Η συνταγη ειναι γνωστη Αλεξ συνθετης,Σασουλινι για τα υπολοιπα,μπακαρισμα Κριστοφερ και για ποτε επιστρεφουμε δεκαδα δεν θα το εχουμε καταλαβει.Προσωπικα ημουν κατα αυτων των συνταγων μεχρι και προσφατα αλλα εχω αρχισει να πιστευω μετα και απο τα φετινα οτι μονο με κατι τετοια μπορει να αναστηθουμε στο televoting,δεν ξερω δεν χωνευεται τοσος πατος.Αν ειναι να το κανουμε ομως να το κανουμε καλα οχι τριτοδευτερη ερμηνευτρια ουτε αγνωστοι χορογραφοι,η Στικουδη σε ενα κομματι με λατιν στοιχεια που θα επικεντρωνεται στις χορευτικες κινησεις και δεν θα απαιτει πολλα πολλα φωνητικα ειναι κομπλε.Eιδαλλως καμια σλαγκερια κατα τα σουηδικα προτυπα με καποια εθνικ στοιχεια ισως θα δουλευε επισης
space28
space28

Κυρ Μάης 26, 2019 3:11 pm
Το να θες να στειλεις τη Στικουδη νομιζω οτι ειναι τουλαχιστον κινηση πανικου και απελπισιας. Επιπλεον ουδεμια σχεση εχει με τη Φουρειρα και την θεωρω παντελως αδιαφορη ασχετα αν πηγε σε ενα show μιμησεων και κλασικα αποθεωθηκε, φαινομενο συνηθες στη χωρα μας σε πολλες περιπτωσεις μετριοτητας. Οσο για τον Σιολα (επειδη ετυχε και εριξα την ιδεα) θα ειχε πιθανοτητες να δεχτει, μιας και απο οσο γνωριζω ειναι και φαν του διαγωνισμου. Μια αλλη ιδεα θα ηταν η ερτ να κανει υπομονη μεχρι τον Νοεμβριο και να στειλει μια μεγαλη επιτυχια που θα κυκλοφορησει μετα τον Σεπτεμβρη, ειναι μεσα στους κανονες του διαγωνισμου. Δυστυχως η δεξαμενη τραγουδιστων στη συγχρονη ελληνικη δισκογραφια ειναι περιορισμενη και ακομα πιο δυστυχως τα διαφορα talent shows βγαζουν ειτε αδιαφορους μετριους τραγουδιστες ειτε Κυπριους επειδη ψηφιζονται μαζικα απο τη μεγαλονησο. Για αυτο και ολοι (μαζι και εγω) δυσκολευεστε να κανετε μια προταση και φτασαμε στο σημειο να προτεινουμε τη Στικουδη (Jesus Smile )!

ΥΓ.Αν γινει εθνικος τελικος βαζω στοιχημα οτι θα τραβατε τα μαλλια σας και θα αναπολειτε στιγμες better love που αν και 21οι ημασταν τουλαχιστον αξιοπρεπεις. Στη φετινη συνεντευξη τυπου εμμεσως πλην σαφως ο Παπαδημητριου αυτο ειπε. Οτι τα μεγαλα ονοματα (εννοωντας βεβαια Μποφιλιου, Ζουγανελη και τις λοιπες) δεν δεχονται και ετσι θα καταληγαμε σε δευτεροτριτους, τυπου Σαγια, Μαρτακη κλπ (στην καλυτερη) !
Jacko
Jacko

Κυρ Μάης 26, 2019 4:15 pm
Ούτε εγώ συμφωνώ για Στικούδη 
Η Φουρέιρα είναι αλλιώς πέρα από σέξυ/slut pop girl που λέμε μπορεί να υποστηρίξει μια απαιτητική χορογραφία διεθνών προδιαγραφών
Και φαίνεται και από την φετινή πορεία της Κύπρου ίδιος συνθέτης παρόμοιο τραγούδι ίδια σκηνοθέτης κτλ αυτό που ξεχώρισε με την Φουρέιρα ήταν η χορογραφία και ο αέρας που βγάζει 

Η Στικούδη πέρα από το να κουνάει το ποπό και να γλείφει τα δαχτυλα της δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο.Θα είναι ένα ακόμη slutpop girl του διαγωνισμού..

Η Shaya κάποτε είχε βγάλει ένα ωραίο τραγούδι(Far From Everything) αλλά δε ξέρω τι μπορεί να κάνει live η τι αέρα βγάζει 

Εμένα δεν με απασχολεί αν θα στείλουμε έθνικ μπαλάντα η slutpop αρκεί να είναι κάποιος που μπορεί να υποστηρίξει αυτό που κάνει καλά.
space28
space28

Κυρ Μάης 26, 2019 4:23 pm
Jacko έγραψε:Ούτε εγώ συμφωνώ για Στικούδη 
Η Φουρέιρα είναι αλλιώς πέρα από σέξυ/slut pop girl που λέμε μπορεί να υποστηρίξει μια απαιτητική χορογραφία διεθνών προδιαγραφών
Και φαίνεται και από την φετινή πορεία της Κύπρου ίδιος συνθέτης παρόμοιο τραγούδι ίδια σκηνοθέτης κτλ αυτό που ξεχώρισε με την Φουρέιρα ήταν η χορογραφία και ο αέρας που βγάζει 

Η Στικούδη πέρα από το να κουνάει το ποπό και να γλείφει τα δαχτυλα της δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο.Θα είναι ένα ακόμη slutpop girl του διαγωνισμού..

Η Shaya κάποτε είχε βγάλει ένα ωραίο τραγούδι(Far From Everything) αλλά δε ξέρω τι μπορεί να κάνει live η τι αέρα βγάζει 

Εμένα δεν με απασχολεί αν θα στείλουμε έθνικ μπαλάντα η slutpop αρκεί να είναι κάποιος που μπορεί να υποστηρίξει αυτό που κάνει καλά.

Xμ..Νομιζω ειδες τι μπορει να κανει η Shaya live το 2015..Το οτι φτασαμε στο σημειο να μιλαμε για τη Στικουδη με ξεπερναει!
Jacko
Jacko

Κυρ Μάης 26, 2019 4:59 pm
Τα τελευταία χρόνια παντού διαβάζαμε για Demy-Ταμτα-Φουρειρα από τα τωρινά popgirls που έχουμε στην Ελλάδα ...όλες αυτές πλέον δοκιμαστηκαν
Δεν ξέρω τι άλλο έχει μείνει αξιόλογο από τα popgirls 

Ίσως σε άντρα κάποιος σαν τον Ιαν Στρατή?
Τουλάχιστον ξέρουμε ότι φωνητικά live δεν θα χει πρόβλημα  Laughing
lol3
lol3

Κυρ Μάης 26, 2019 6:20 pm
Πω πω με ξεφτιλισατε και να πεις οτι ειμαι καμια φαν της Στικουδη αλλα εχω μπερδευτει και εγω τι κατευθυνση πρεπει να παρουμε,παντως δεν την θεωρω χειροτερη απο κατι Ζοζεφιν και Σαγιες...Ο Ιαν μου αρεσει
space28
space28

Κυρ Μάης 26, 2019 6:43 pm
Μηπως αντι της Στικουδη να γινει reunion των hi - 5 και να στειλουμε τη Μαρλαιν να σκουζει κατι σαν το επικο ΄΄θα ναι ερουυτας΄΄ ;
Θα ειναι μεγαλη στιγμη Smile
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Κυρ Μάης 26, 2019 6:58 pm
Πόσο flop στιγμή εκείνη με τη Μαρλέν... lol!

Τον Ίαν τον πιστεύω κι εγώ αρκετά. Σωστή φωνή, σκηνική άνεση και τολμώ να πω ότι βλέπω σε αυτόν κάτι από το επονομαζόμενο star quality. Πρέπει όμως να του βρούμε το κατάλληλο τραγούδι - προφανώς κάτι σαν το Amazing δεν μας κάνει.

Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης