Ελλάδα 2020 (επέλεξε τραγούδι)
+12
panos
Erotevmenaki
John2000
Le Parisien
EvNickGR
merda2004
jovla
lol3
space28
Jacko
Masilnto
Elfo_Del_Infierno
16 απαντήσεις
- Le Parisien
- Αριθμός μηνυμάτων : 488
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019
Απ: Ελλάδα 2020 (επέλεξε τραγούδι)
Κυρ Μάης 26, 2019 8:50 pm
Ρε παιδιά μόνο σε εμένα άρεσε η Σάγια το 15;
Σίγουρα φωνητικά δεν θα ήταν και ότι καλύτερο αλλά νομίζω ότι μπορεί να σταθεί σε μια σκηνή, με ένα καλό τραγούδι και μια καλή χορογραφία θα πάει καλά νομίζω. Ακόμα πιστεύω ότι με το sunshine θα είχαμε μια λίγο καλύτερη τύχη από το one last breath στον τελικό (πιθανόν τοπ 10 στο tv όπως η Ελευθερίου).
Δυστυχώς έχουμε λίγες ακόμα επιλογές, η μόνη λύση για να μην αναγκαστούμε να πάρουμε Στικούδη/Σάγια ή κανένα Ιαν από άντρες είναι να πάρουμε την συνταγή των δυτικών χωρών και να πάμε σε κάποιο νέο παιδί από κανένα the voice/xfactor και να ελπίσουμε ότι θα δώσουν βάση στο τραγούδι και την σκηνή και δεν θα το αφήσουν απλά με μια ωραία φωνή καταλήγοντας σε καμιά 19η θέση.

Δυστυχώς έχουμε λίγες ακόμα επιλογές, η μόνη λύση για να μην αναγκαστούμε να πάρουμε Στικούδη/Σάγια ή κανένα Ιαν από άντρες είναι να πάρουμε την συνταγή των δυτικών χωρών και να πάμε σε κάποιο νέο παιδί από κανένα the voice/xfactor και να ελπίσουμε ότι θα δώσουν βάση στο τραγούδι και την σκηνή και δεν θα το αφήσουν απλά με μια ωραία φωνή καταλήγοντας σε καμιά 19η θέση.
- jovla
- Αριθμός μηνυμάτων : 2072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο :Ηλικία : 22
Κυρ Μάης 26, 2019 8:59 pm
Le Parisien έγραψε:Ρε παιδιά μόνο σε εμένα άρεσε η Σάγια το 15;Σίγουρα φωνητικά δεν θα ήταν και ότι καλύτερο αλλά νομίζω ότι μπορεί να σταθεί σε μια σκηνή, με ένα καλό τραγούδι και μια καλή χορογραφία θα πάει καλά νομίζω. Ακόμα πιστεύω ότι με το sunshine θα είχαμε μια λίγο καλύτερη τύχη από το one last breath στον τελικό (πιθανόν τοπ 10 στο tv όπως η Ελευθερίου).
ΕΥΑ ΤΣΑΧΡΑ και ΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ!!! Δύο ταλεντάρες που χαραμίζονται στην εγχώρια ελληνική σκηνή...
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4845
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Δευ Μάης 27, 2019 12:04 am
JoVla έγραψε:Le Parisien έγραψε:Ρε παιδιά μόνο σε εμένα άρεσε η Σάγια το 15;Σίγουρα φωνητικά δεν θα ήταν και ότι καλύτερο αλλά νομίζω ότι μπορεί να σταθεί σε μια σκηνή, με ένα καλό τραγούδι και μια καλή χορογραφία θα πάει καλά νομίζω. Ακόμα πιστεύω ότι με το sunshine θα είχαμε μια λίγο καλύτερη τύχη από το one last breath στον τελικό (πιθανόν τοπ 10 στο tv όπως η Ελευθερίου).
ΕΥΑ ΤΣΑΧΡΑ και ΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ!!! Δύο ταλεντάρες που χαραμίζονται στην εγχώρια ελληνική σκηνή...
Και μένα μ' αρέσει ο Άκης, θα μπορούσε με το κατάλληλο τραγούδι να τα πάει καλά. Βέβαια, ιδιαίτερο ηχόχρωμα, με αρκετό γρέζι, μήπως για του χρόνου τουλάχιστον να στέλναμε μια πιο mainstream φωνή; η Κατερίνα τους ξένισε αρκετά τους φαν φέτος, φοβάμαι μήπως φανεί και η δική του φωνή αρκετά "ιδιότροπη" στο κοινό.
__________________________________________________________________________________________________________________
Και επίσημα εκλογές τον Ιούνιο λοιπόν...θα έχουμε καινούργια Κυβέρνηση από το καλοκαίρι και πιθανώς νέα διοίκηση στην ΕΡΤ. Για να δούμε...

- Elfo_Del_Infierno
Τρι Μάης 28, 2019 8:56 pm
- jovla
Τρι Μάης 28, 2019 9:01 pm
Ελπίζω η ΕΡΤ να της ρίξει το άκυρο που έριχνε στην Φουρέιρα τόσα χρόνια
!!!

- Elfo_Del_Infierno
Πεμ Μάης 30, 2019 4:22 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μακαρι, αν και με ΝΔ χλωμο...
Μακαρι, αν και με ΝΔ χλωμο...
- Le Parisien
- Αριθμός μηνυμάτων : 488
Παρ Μάης 31, 2019 9:18 pm
Όλα όσα είπε για την Eurovision και ειδικά η φράση " δεν θα ρισκάρω να καταστρέψω όσα έχτισα για μια βραδιά" είναι ακριβώς ο λόγος γιατί έχουμε ελάχιστες πιθανότητες πλέον να στείλουμε κάποιον που έχει πάνω από 2-3 χρόνια καριέρας. Πραγματικά κανείς άλλος δεν θα θέλει να πάρει τέτοιο ρίσκο.
- space28
- Αριθμός μηνυμάτων : 377
Ημερομηνία εγγραφής : 17/03/2019
Παρ Μάης 31, 2019 10:30 pm
Le Parisien έγραψε:Όλα όσα είπε για την Eurovision και ειδικά η φράση " δεν θα ρισκάρω να καταστρέψω όσα έχτισα για μια βραδιά" είναι ακριβώς ο λόγος γιατί έχουμε ελάχιστες πιθανότητες πλέον να στείλουμε κάποιον που έχει πάνω από 2-3 χρόνια καριέρας. Πραγματικά κανείς άλλος δεν θα θέλει να πάρει τέτοιο ρίσκο.
Γιατι ποιος εμεινε με χρονια καριερας διαθεσιμος για να παει ; Ολοι πηγαν κ εσχατως οι 2 που ειχαν απομεινει με Κυπρο..
Εχω μεγαλη περιεργεια με την πιθανη αλλαγη της κυβερνησης τι τελικα θα στειλουν του χρονου!
- Jacko
- Αριθμός μηνυμάτων : 1617
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2019
Σαβ Ιουν 01, 2019 3:24 pm
Καλά υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι που δεν έχουν πάει η μπορεί να μην θέλουν να πάνε γενικά
Εμένα π.χ μου αρέσει η ποπ που κάνει ο Monsieur Mininal αλλά δεν ξέρω τι προοπτικές θα είχε στη Eurovision
Πρέπει απλά ο καλλιτέχνης που θα πάει να το χει με τη σκηνή και μην τον φάει η σκηνή γιατί και καλό τραγούδι να έχουμε δε θα πάει καλά (Τερζη)
Όπως επίσης το θέμα με την σκηνοθεσία αλλά και την τηλεσκηνοθεσια
Νομίζω εκεί δυσκολευομαστε πιο πολύ σαν χώρα γενικά παρά να βρούμε καλό τραγούδι
Εμένα π.χ μου αρέσει η ποπ που κάνει ο Monsieur Mininal αλλά δεν ξέρω τι προοπτικές θα είχε στη Eurovision
Πρέπει απλά ο καλλιτέχνης που θα πάει να το χει με τη σκηνή και μην τον φάει η σκηνή γιατί και καλό τραγούδι να έχουμε δε θα πάει καλά (Τερζη)
Νομίζω εκεί δυσκολευομαστε πιο πολύ σαν χώρα γενικά παρά να βρούμε καλό τραγούδι
- Elfo_Del_Infierno
Σαβ Ιουν 01, 2019 9:20 pm
space28 έγραψε:Le Parisien έγραψε:Όλα όσα είπε για την Eurovision και ειδικά η φράση " δεν θα ρισκάρω να καταστρέψω όσα έχτισα για μια βραδιά" είναι ακριβώς ο λόγος γιατί έχουμε ελάχιστες πιθανότητες πλέον να στείλουμε κάποιον που έχει πάνω από 2-3 χρόνια καριέρας. Πραγματικά κανείς άλλος δεν θα θέλει να πάρει τέτοιο ρίσκο.
Γιατι ποιος εμεινε με χρονια καριερας διαθεσιμος για να παει ; Ολοι πηγαν κ εσχατως οι 2 που ειχαν απομεινει με Κυπρο..
Εχω μεγαλη περιεργεια με την πιθανη αλλαγη της κυβερνησης τι τελικα θα στειλουν του χρονου!
Ακριβώς. Όσο για το τι θα στείλουν, εχω αρχίσει ήδη να οσμίζομαι μια εσάνς μπουζουκοpop-ίλας. Μακάρι να μην είναι έτσι.

Jacko έγραψε:Καλά υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι που δεν έχουν πάει η μπορεί να μην θέλουν να πάνε γενικά
O Monsieur Minimal είναι πολύ καλός. Φίνα και ντελικάτη pop... To Heart Full Of Dreams πχ, δε θα ήταν υπέροχη συμμετοχή;

Γενικά, έχουμε κάποιους καλούς στην ποπ σκηνή (δε θα πιάσω πολύ εναλλακτικούς), πχ Gaultier, Papercut, Sundayman. Τώρα τι τύχη θα είχαν στον διαγωνισμό, πλέον μετά τα φετινά δεν ξέρω...

- space28
- Αριθμός μηνυμάτων : 377
Ημερομηνία εγγραφής : 17/03/2019
Κυρ Ιουν 02, 2019 12:06 am
Jacko έγραψε:Καλά υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι που δεν έχουν πάει η μπορεί να μην θέλουν να πάνε γενικά
Οταν λεω με χρονια καριερας εννοω ατομα γνωστα στο ευρυ κοινο που θα υπηρχε και το κοστος του να γινει ζημια στην καριερα τους. Ο Monsieur Minimal και οι λοιποι που ανεφερε ο Libertus μια χαρα επιλογες θα ηταν αρκει οπως ειχα πει και σε αλλο ποστ να υπηρχε γυρω τους ομαδα που θα μπορουσε να στησει κατι στα δεδομενα της μουσικης που υπηρετουν. Και στην τελικη η γιουρο ,οπως και στην Ντουσκα, καλο θα τους εκανε αν το ζητουμενο για αυτους θα ηταν να γινουν ευρεως γνωστοι. Οσο για την μπουζοκοποπ επιλογη, αν υπηρχε καποιος καταλληλος να το υποστηριξει μπορει και να τα πηγαιναμε καλα, αφου οι οποιοι πειραματισμοι απετυχαν παταγωδως. Δεν μπορω ομως να σκεφτω καποιον ή καποια που στην παρουσα θα μπορουσε να παει ψηλα με κατι τετοιο, γιατι σε μια τετοια επιλογη φανταζομαι οτι θα εστελναν κατι τυπου Ζοζεφιν ή Τσαγκρινου (που θα το αφησω ασχολιαστο). Ειναι χαρακτηριστικο του ποια ειναι η αντιληψη πολλων στην χωρα για το τι ειναι η γιουροβιζιον. Ρωτησα φιλους που στην καθημερινοτητα τους δεν ειναι φαν της νταχτιρντι ποπ μουσικης και μου απαντησαν οτι τους αρεσε η Ελβετια και η Νορβηγια, γιατι τον διαγωνισμο ετσι τον αντιλαμβανονται. Με αυτα και με εκεινα και με τα τωρινα δεδομενα επιμενω οτι η Τζωρτζινα θα ηταν πολυ καλη επιλογη!
- Elfo_Del_Infierno
Παρ Ιουν 07, 2019 8:24 pm
Ευτυχώς που η Στικουδάρα εξακολουθεί να έχει αρκετούς ενδοιασμούς στο να πάει Γιουροβίζιον. Κράτα χαρακτήρα, Κατερίνα!

- Elfo_Del_Infierno
Σαβ Ιουν 08, 2019 9:49 pm
Btw, οι Sillyboy's ghost relatives θα γράψουν το νέο τραγούδι στου Στρατή, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα (συνεχίζω την καμπάνια Ίαν, μήπως και η θετική μου ενέργεια βοηθήσει να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις.
)

- Jacko
Πεμ Ιουν 13, 2019 3:30 pm
Άσχετο αλλά ο Luca θα τραγουδήσει φέτος στα Mad μαζί με τον Κακουριωτη
Πέρυσι είχε τραγουδήσει η Τάμτα με τον Mikolas
Το 2016 η Demy είχε κάνει εμφάνιση μαζί με την Poli Genova
Μήπως οντως τον προορίζουν για εκεί τελικά ; Ίσως και με τη Κύπρο

- jovla
Πεμ Ιουν 13, 2019 4:45 pm
Προφανώς και τον προορίζουν για εκεί, (όπως άλλωστε προόριζαν Ντέμι και Τάμτα για εκεί)... Αλλά, δεν ξέρω αν θα κάτσει στις δισκογραφικές(+mad) για τρίτη συνεχόμενη χρόνια το συγκεκριμένο κολπάκι... Βεβαία αν έχουμε νέα κυβέρνηση ίσως να είναι τυχεροί...Jacko έγραψε:Άσχετο αλλά ο Luca θα τραγουδήσει φέτος στα Mad μαζί με τον Κακουριωτη
Υ.Γ.: Πάντως αυτός ο Κακουριώτης εδώ μου κάθεται (λίγο μιμείται Ρουβά, λίγο Bieber, γενικά δεν δείχνει καθόλου πρωτοτυπία...). Προτιμώ χίλιες φορές Josephine από αυτόν, και αυτή ατάλαντη είναι, αλλά τα τραγούδια της ακούγονται σε ραδιόφωνο και πάρτυ/clubs, σε αντίθεση με τον άλλον, που δεν έχει σταυρώσει χιτάκι ούτε μία φόρα σε ολόκληρη την καριέρα του. Τουλάχιστον με την Josephine, θα δημιουργηθεί hype από τους Έλληνες-μη-φαν-του-διαγωνισμού, αφού τώρα πια έχει πάρει την θέση που άφησε η Φουρέιρα..
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13895
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Πεμ Ιουν 13, 2019 6:17 pm
JoVla έγραψε:αφού τώρα πια έχει πάρει την θέση που άφησε η Φουρέιρα..
Τι εννοείς ?

- jovla
Πεμ Ιουν 13, 2019 6:51 pm
Masilnto έγραψε:JoVla έγραψε:αφού τώρα πια έχει πάρει την θέση που άφησε η Φουρέιρα..
Τι εννοείς ?![]()
Από πέρσι, έχει γίνει η νέα βασίλισσα της Πάνικ, και έχει πάρει όλα τα τραγούδια που προοριζόταν για Φουρέιρα [έθνοποπ τρας (Μάγια, Τι)]... Δεν είναι τυχαίο που η καριέρα της εκτοξεύθηκε μόλις η Φουρέιρα στράφηκε στο international/ισπανικό κοινό περισσότερο και άλλαξε ρεπερτόριο [από Βασίλισσα, Mόνο Για Σένα, Στο Θεό Με Πάει (ξεκάθαρα έθνικ τραγούδια) σε Tomame, Triumph, Sirens, El Ritmo Psycodelico (καθαρόαιμα international ποπ/latin κομμάτια)].... Απλά, οι άνθρωποι της Πάνικ την εμπιστεύθηκαν και την άφησαν να συμπληρώσει το κενό που άφησε στην Ελληνική μουσική βιομηχανία η Φουρέιρα... Αν παρατηρήσεις τα κομμάτια που έβγαζε η Josephine, πριν πάει η Φουρέιρα γιουροβίζιον, ήταν σαχλό-ποπ τραγουδάκια της σειράς χωρίς κανένα έθνικ στοιχείο (κάνεις δεν μπορεί να ξεχάσει το πιο-generic-πεθαίνεις τραγουδάκι "Dancing Night", και την ακόμη πιο κάκιστη ερμηνεία του στον εθνικό τελικό του 14...).
Υ.Γ.: Ελπίζω να έχει βελτιωθεί φωνητικά, 5 χρόνια πέρασαν από τότε...
- Elfo_Del_Infierno
Πεμ Ιουν 13, 2019 10:26 pm
Jacko έγραψε:Άσχετο αλλά ο Luca θα τραγουδήσει φέτος στα Mad μαζί με τον Κακουριωτη
Σύμπραξη καλλιτεχνικών γιγάντων, όχι αστεία...

Είναι επίσημο πλέον, είμαστε περικυκλωμένοι από τους ατάλαντους και δεν υπάρχει διαφυγή. Πιέζουν, βλέπετε, και διάφοροι fans-πρόβατα για Στικούδηδες, Καγκουριώτηδες, Τζοζεφίνες, Σάγιες (πόσο αίσχος το καινούργιο της κομμάτι, αλήθεια!!!!). Πώς λέμε hæfileika mun sigra, παραφράζοντας τον τίτλο της φετινής Ισλανδικής συμμετοχής; το ακριβώς αντίθετο!

Πάντως αν είναι να δούμε τον Βάγγουρα να μας εκπροσωπεί, 1000 φορές να πάει η Τζόζεφιν. Πού κατάντησα ο άνθρωπος...

- John2000
- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Παρ Ιουν 14, 2019 3:10 am
Εγω και παλι πιστευω πως του χρονου αν στραφουμε σε κατι dance απο τους ανδρες καλλιτεχνες στην ελλαδα ο καταλληλοτερος ειναι ο Κακουριωτης αν και ειναι καπως ξεπερασμενο αυτο που εκπροσωπει... το 2021 παντως μακαρι να μας εκπροσωπησει η Φουρειρα!
- Jacko
Σαβ Ιουν 15, 2019 4:06 pm
Ευτυχώς κάπου διάβασα ότι η Τζοσεφιν δεν ενδιαφέρεται καθόλου να πάει
Καλά δεν είναι δύσκολο να πάει ο Κακουριωτης αφού η Πανικ είναι η μόνη εταιρία που ενδιαφέρεται για τον διαγωνισμό γενικά
Πιστεύω όμως ότι θα πάει με την Κύπρο αν πάει
Ίσως επιμείνουν στην ίδια συνταγή Άλεξ + Σάσα αλλά με άντρα αυτή τη φορά

Καλά δεν είναι δύσκολο να πάει ο Κακουριωτης αφού η Πανικ είναι η μόνη εταιρία που ενδιαφέρεται για τον διαγωνισμό γενικά
Πιστεύω όμως ότι θα πάει με την Κύπρο αν πάει
Ίσως επιμείνουν στην ίδια συνταγή Άλεξ + Σάσα αλλά με άντρα αυτή τη φορά

- John2000
- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Κυρ Ιουν 16, 2019 12:24 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Ειναι καπως ενδιαφερουσα προαταση αλλα οχι και τοσο safe για την ελλαδα
- Elfo_Del_Infierno
Κυρ Ιουν 16, 2019 6:56 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Σας το είπα ότι είμαστε περικυκλωμένοι.
Σας το είπα ότι είμαστε περικυκλωμένοι.

- jovla
Παρ Ιουλ 05, 2019 9:18 pm
Θα γίνω controversial, αλλά θα το πω... Του χρόνου γιατί να μην στείλουμε κάτι σε τραπ αλά mahmood (ο οποίος πρακτικά είναι ο φετινός νικητής, αφού το τραγούδι του ακούγεται παντού σε αντίθεση με του Ολλανδού...)????.. Εδώ και δύο βδομάδες έχει κυκλοφορήσει το caliente και κυριολεκτικά γίνεται χαμός!! Είναι ένα τραγούδι με ωραία μελωδία και παράγωγη (οι στίχοι οκ, αλλά δεν έχει σημασία αυτό, ειδικά αν είναι στα Ελληνικά στη eurovision)... Γενικά, η τραπ μουσική είναι η νο1 mainstream μουσική που ακούγεται παγκοσμίως αυτή τη στιγμή, όποτε γιατί να μην στείλουμε κάτι που είναι στην μόδα??? Έτσι κι αλλιώς mainstream κομμάτι έχουμε να στείλουμε από το δε ξέρω και 'γω πότε και εννοώ ΚΑΝΟΝΙΚΟ MAINSTREAM όχι rise up και τέτοιες μπαρούφες... Αυτός ο Hawk για παράδειγμα, επειδή διάβασα συνεντεύξεις του, και έξυπνος φαίνεται και τις σπουδές του πάνω στη μουσική έχει κάνει και ωραία κομμάτια γραφεί και ρεζίλι δεν θα μας κάνει... Ξέρω ότι οι περισσότεροι θα διαφωνήσετε, αφού το κοινό της eurovision αποτελείται από hard-core pop fans, αλλά σκεφτείτε το σαν μία πρόταση... Στο κάτω κάτω, πιο πάτο στην βαθμολογία πλέον δε μπορούμε να πιάσουμε
!!!

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13895
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Σαβ Ιουλ 06, 2019 1:57 pm
Αν είναι να στείλουμε από αυτό το είδος μουσικής...
τότε καλύτερα να το τερματίσουμε, να μην πάμε safe.
Να στείλουμε κάποιον πιο ρηξικέλευθο καλλιτέχνη, που θα προκαλέσει fuss γύρω από το όνομά του.
τότε καλύτερα να το τερματίσουμε, να μην πάμε safe.
Να στείλουμε κάποιον πιο ρηξικέλευθο καλλιτέχνη, που θα προκαλέσει fuss γύρω από το όνομά του.
- Σπόιλερ:
- Elfo_Del_Infierno
Σαβ Ιουλ 06, 2019 7:49 pm
"Ρηξικέλευθος" διαβάζω...
"Καλλιτέχνης" διαβάζω...
Κατά τα άλλα, σέβομαι και κατανοώ τα όσα γράφετε περί trap μουσικής, δεν είμαι αντίθετος στο να στείλουμε κάτι τέτοιο, αλλά θέλει λίγο προσοχή. Υπάρχουν οι περιπτώσεις του "Soldi" και του "If I Were Sorry", υπάρχει και αυτή του "Who See?"...
Για να είμαι ειλικρινής, το "Calliente" μού περνά λίγο στο ντούκου, δεν θα καθόμουν ΄δηλαδή να το ακούσω 2η φορά. Το "Μαμά" από την άλλη, έχει έναν εθιστικό ρυθμό και θα έλεγα ότι στο κοινό θα τα πήγαινε καλά. Στις επιτροπούλες πάλι...
Δεν είμαστε και Σουηδία.
In other news, την προηγούμενη βδομάδα βρέθηκα στη συναυλία "Yalla 2.0" της Σάττι. Τι ταλέντο, ρε παιδί μου, αλήθεια! Πόσο κρίμα να μην γουστάρει Γιουροβίζιον.

"Καλλιτέχνης" διαβάζω...

Κατά τα άλλα, σέβομαι και κατανοώ τα όσα γράφετε περί trap μουσικής, δεν είμαι αντίθετος στο να στείλουμε κάτι τέτοιο, αλλά θέλει λίγο προσοχή. Υπάρχουν οι περιπτώσεις του "Soldi" και του "If I Were Sorry", υπάρχει και αυτή του "Who See?"...
Για να είμαι ειλικρινής, το "Calliente" μού περνά λίγο στο ντούκου, δεν θα καθόμουν ΄δηλαδή να το ακούσω 2η φορά. Το "Μαμά" από την άλλη, έχει έναν εθιστικό ρυθμό και θα έλεγα ότι στο κοινό θα τα πήγαινε καλά. Στις επιτροπούλες πάλι...

In other news, την προηγούμενη βδομάδα βρέθηκα στη συναυλία "Yalla 2.0" της Σάττι. Τι ταλέντο, ρε παιδί μου, αλήθεια! Πόσο κρίμα να μην γουστάρει Γιουροβίζιον.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|