The Greek Forum of Eurovision Song Contest
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
jovla
jovla
Αριθμός μηνυμάτων : 2117
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 23

Αζερμπαϊτζάν 2020 (επέλεξε τραγούδι) - Σελίδα 2 Empty Απ: Αζερμπαϊτζάν 2020 (επέλεξε τραγούδι)

Τετ Μαρ 11, 2020 7:59 pm
Το video clip του Cleopatra νούμερο 49 στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ στο youtube!!! 
Κάτι που δεν κατάφερε η Ελληνική συμμέτοχη... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
Το αστείο είναι ότι και τα δύο είναι έθνικ ποπ τραγούδι.... Αυτό πρέπει να έτσουξε την dream team...
Le Parisien
Le Parisien
Αριθμός μηνυμάτων : 511
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019

Αζερμπαϊτζάν 2020 (επέλεξε τραγούδι) - Σελίδα 2 Empty Απ: Αζερμπαϊτζάν 2020 (επέλεξε τραγούδι)

Τετ Μαρ 11, 2020 8:58 pm
JoVla έγραψε:Το video clip του Cleopatra νούμερο 49 στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ στο youtube!!! 
Κάτι που δεν κατάφερε η Ελληνική συμμέτοχη... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
Το αστείο είναι ότι και τα δύο είναι έθνικ ποπ τραγούδι.... Αυτό πρέπει να έτσουξε την dream team...
Παιδιά με το ελληνικό βίντεο πρέπει να υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Δεν μπορεί αν έπαιρνε 100χιλ views την ημέρα και να μην μπορούσε να περάσει το πως φτιάχνουμε μια πουτίγκα στο τέλος των τάσεων με 20χιλ views.
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno
Αριθμός μηνυμάτων : 4980
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο : Άντρας Τόπος : Cornelia's pussy
ΧιούμορΔεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!

Τετ Μαρ 11, 2020 9:07 pm
Το σαιτ του John είχε ποστάρει αυτό σχετικά με το ζήτημα των τάσεων. Δεν ξέρω, βέβαια, πώς λειτουργεί το όλο σύστημα με τα trends στο youtube. 

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Σε σχέση με το κοινο, στο οποίο στοχεύει η κάθε συμμετοχή, νομίζω πως η Ελλάδα έχει target group ξεκάθαρα παιδικές και προεφηβικές ηλικίες (14-15 μάξιμουμ). Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό (γιατι να μην μπορεί ένα γιουροβιζιονικό τραγούδι να είναι φιλικό προς τα παιδάκια), αλλά ας ελπίσουμε μόνο να μην τα έχουν βάλει οι γονείς για ύπνο τη βραδιά του διαγωνισμού... green

JoVla έγραψε:Είμαι 19 

Μαχαιριά κατάστηθα ήταν αυτό... Shocked

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Libertus στις Τετ Μαρ 11, 2020 9:28 pm, 1 φορά

jovla
jovla
Αριθμός μηνυμάτων : 2117
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 23

Τετ Μαρ 11, 2020 9:23 pm
Libertus έγραψε:
JoVla έγραψε:Είμαι 19 

Μαχαιριά κατάστηθα ήταν αυτό... Shocked
Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ δεν είχα σκοπό να πληγώσω κανέναν lol! lol! lol!!!!!
Le Parisien
Le Parisien
Αριθμός μηνυμάτων : 511
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019

Τετ Μαρ 11, 2020 11:46 pm
Καλά όχι και 15 μάξιμουμ  Razz Μέχρι την ίδια την ηλικία της Στεφανίας σίγουρα. Από εκεί και πέρα αναλόγως την σκηνική παρουσίαση ανεβαίνει και η ηλικία. Το τραγούδι από μόνο του δεν είναι αναγκαστικά για τόσο κάτω, το βίντεο με το κονσεπτ του σχολείου το κάνει να φαίνεται πιο παιδικό. Από ότι βλέπω η Στεφανία όταν θέλει μια χαρά δείχνει περισσότερο από σχολιαρόπαιδο. Και της over the knee της φοράει και τα κοντά της και όλα. Θέλω να πιστεύω ότι η Κριθαριώτη θα της έχει ετοιμάσει κάτι δυναμικό. Αλλά προσωπικά λέω να μην υποτιμούμε το κοινό των εφήβων γιατί πιθανόν να ψηφίζει αρκετά, αυτό το κοινό ήταν που επέτρεψε και στον Μπιλάλ να εκπροσωπήσει την Γαλλία όταν τον είχαν πετάξει 5η θέση(αν θυμάμαι καλά) οι επιτροπές.
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης