Ελλάδα 2023 (προτάσεις)
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4978
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Απ: Ελλάδα 2023 (προτάσεις)
Πες τα , μωρή Slayfjord, μην τα λέω πάλι εγώ. Σπάμαρε λίγο και τον λγαριασμό της Μαρίνας, όπως και του efun.

Αρέσει στους χρήστες lol3, jovla, smart-attack, Le Parisien, alexg, Constantinos, eurovisionικος και Chrisde
- smart-attack
- Αριθμός μηνυμάτων : 2744
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno και alexg
- Elfo_Del_Infierno
Πάντως, αν είναι η Μπρεάζου όντως αυτή, νομίζω πως ο space28 έχει έναν λόγο να χαμογελάσει.

Υ.Γ. πού είναι ο Στρατής, ρε;;;;;;;;;;;
Αρέσει στους χρήστες space28, smart-attack και alexg
- smart-attack
Αρέσει στον χρήστη Elfo_Del_Infierno
- jovla
- Αριθμός μηνυμάτων : 2117
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο :Ηλικία : 23
Elfo_Del_Infierno έγραψε:Και αυτή που κυκλοφόρησε πρόσφατα το 1ο της σινγκλ πού είναι;edit για συμμετέχουσα τάλεντ σόου έκανε λόγο το χιντ.
και η Καούρω έγινε γνώστη από το voice...

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno και smart-attack
- smart-attack
jovla έγραψε:και η Καούρω έγινε γνώστη από το voice...![]()
![]()
Τότε όμως κανένας δεν ασχολήθηκε μαζί της μιας και εμφανίστηκε σε λίγα επεισόδια και λόγω Κόβιντ δεν συνέχισε.
Αρα αν έγινε γνωστή (που δεν το νομίζω, μιας και δεν ασχολείται κανένας μαζί της) θα έλεγα οτι έγινε λόγω προώθησης απτο efun.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla και Chrisde
- Elfo_Del_Infierno
εμφανίστηκε σε λίγα επεισόδια και λόγω Κόβιντ δεν συνέχισε.
ΚΑΙ γκαντέμω συν τοις άλλοις!!!!

Νταξ, την Καούρω δεν τη γλιτώνουμε. Πάει σετ με τα υπόλοιπα αστροπελέκια (Μαντζούκες, Κούρτηδες).
Τον Αρχολέκα έχω χάσει τελευταία κι ανησυχώ.
Meanwhile, η Μαρίνα μάς γλεντάει.
Αρέσει στους χρήστες jovla, smart-attack, eurovisionικος και Chrisde
- eurovisionικος
- Αριθμός μηνυμάτων : 302
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2020
Φύλο :Ηλικία : 21
Τόπος : ThessalonikiBut if we flooop,we flop together
Όσο για την Τάνια το έχω ξαναπεί, τελείως ψυχρές-άνευρες ερμηνείες (ακόμα και αν παθιαστεί δεν πείθει δυστυχώς), καμία σύνδεση με κάμερα - stage charisma και ιδανική περίπτωση που θα την κατέπινε μια μεγάλη σκηνή. Κοινώς Μάλτα 2022.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla και smart-attack
- smart-attack
Πασόκ, ωραία χρόνια...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla και alexg
- Elfo_Del_Infierno
Αρέσει στους χρήστες jovla και smart-attack
- lol3
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2018
Φύλο :Ηλικία : 32
Τόπος : Χώρα του φωτός21 points to Sweden from t/v
Μια πιθανη επιστροφη του Καλημερη θα την εβλεπα θετικα, αν και χρονια εκτος παιχνιδιου και οχι και ο,τι πιο φρεσκο. Τον θεωρω αρκετα ακομπλεξαριστο και ικανο, θα μπορουσε να φερει μια εξωστρεφεια και πρακτικοτητα που χρειαζομαστε.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla, smart-attack και eurovisionικος
- impressedguy
- Αριθμός μηνυμάτων : 480
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2022
Φύλο :Γέα, γέα, φάιερ
Έχει πολύ καλή αντίληψη για το τί είναι Eurovision και τί χρειάζεται.
Αν όντως επιστρέψει και ασχοληθεί με τη Eurovision αισιοδοξώ ιδιαιτέρως.
(η Κοζάκου είναι στον Αρναούτογλου, πολύ χειρουργικά της είπε ότι το τραγούδι της Αμάντας δεν πέρασε στο κοινό και στα airplay έχει πάει άπατο, το ξεπέρασε με ένα "συμβαίνει" και μια άστοχη - αντίστροφη - αναφορά στο Volare)
Αρέσει στους χρήστες Masilnto, jovla και smart-attack
- Elfo_Del_Infierno
Επειδή δεν βλέπω τη συνέντευξη, αν όντως ανέφερε ότι το Ελληνικό κοινό πρέπει πρώτα να "εκπαιδευθεί", προτού του δοθεί ξανά ο λόγος στην επιλογή των συμμετοχών μας, τότε απλά...

Που πρέπει να μας εκπαιδεύσει ο Λιάκος και το παρεάκι του.
Αρέσει στους χρήστες jovla και smart-attack
- eurobirdo
- Αριθμός μηνυμάτων : 176
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2022
Φύλο :Ηλικία : 24
Τόπος : PolandBEJBA! IT'S KAJNDA CREZEH!!
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla και smart-attack
- Chrisde
- Αριθμός μηνυμάτων : 135
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2021
Φύλο :
Πριν μερικά χρόνια οι Έλληνες ζητούσαμε αποκλειστικά χορευτικό ποπ στη eurovision (Demy, Josephine κλπ). Το 2018 κορυφώθηκε αυτό που η Κύπρος τα πήγε καλά ενώ εμείς όχι. Από το 2019 όμως αρχίσαμε να λέμε καινούρια ονόματα π.χ. Good Job Nicky, διαφορετικής φιλοσοφίας από τα παλιά. "Εκπαίδευσαν" είναι πολύ ατυχής λέξη, αν και δεν έχω δει τη συνέντευξη. Για μένα αυτό που θέλουν να πουν είναι ότι απέδειξαν στους Έλληνες ότι μπορούμε να τα πάμε καλά με δυτικό ήχο ή μπαλάντες. Επιστρέφω στο gjn, τον θέλουμε πολλοί τώρα, ενώ το 2018 νομίζω θα ακουγόταν παραπάνω γκρίνια αν επιλεγόταν. Πολύ θετικό πάντως ότι προσανατολίζονται πλέον σε ψηφοφορία κοινού για την τελική επιλογή.
Φέτος τα πήγαμε πραγματικά άσχημα στο tv και πρέπει να ψαχτούμε, αλλά θεωρώ ότι δεν πρέπει να κακολογούμε τη συμμετοχή μας, ήταν καλή και πίστευαν σε αυτή πολλοί μέχρι την τελευταία στιγμή (matt, wiwi, alessia). Του χρόνου ελπίζω να έχουμε ένα λίγο πιο δυνατό τραγούδι (εδώ βέβαια τα πήγε άσχημα και η s10, είναι να απορείς ώρες ώρες), αλλά εν πάσει περιπτώσει είναι κρίμα να μας αφήσει πικρία η καλύτερή μας συμμετοχή από το 2013. Justice for Amanda [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, lol3, smart-attack, eurovisionικος και eurobirdo
- jovla
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack, alexg και eurobirdo
- Xdsgia
- Αριθμός μηνυμάτων : 142
Ημερομηνία εγγραφής : 14/03/2021
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla, smart-attack και eurovisionικος
- Elfo_Del_Infierno
Ορίστε και η επιβεβαίωση του efun περί Μπρεάζου. Μακάρι να καταθέσει κάτι της προκοπής, γιατί αυτό το τελευταίο της, το Love Stab, δεν ακούγεται.

Αρέσει στους χρήστες jovla, space28, smart-attack, alexg, eurovisionικος και Chrisde
- smart-attack
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Η επόμενη πρόταση είναι ο Yannis (lead vocalist of Foals). Τoo good to be true.
Εχει φωνάρα, αλλά δεν νομίζω να θέλει να συμμετέχει στον διαγωνισμό και πόσο μάλλον να θέλει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.
Απο την άλλη, αν η πρόταση γίνεται απλά για να γίνει, τότε γιατί δεν πρότειναν και την Σάττι; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, lol3, alexg και eurovisionικος
- Chrisde
- Αριθμός μηνυμάτων : 135
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2021
Φύλο :
Μου αρεσει σαν προταση, θα ηταν κατι πολυ ωραιο και διαφορετικο. Αλλα μονο σολο, οχι με τους foals. Γιατι οι foals ειναι ενα ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ συγκροτημα, και οχι, το οτι ο τραγουδιστης ειναι μισος ελληνας δε δικαιολογει την εκπροσωπηση μας απο αυτους. Οσο για τον ιδιο το Γιαννη, μακαρι να ενδιαφερεται.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, lol3, jovla, smart-attack και eurovisionικος
- Elfo_Del_Infierno
Τη Σάττι, αγαπητέ σμαρτ, δεν την προτείνουν επειδή δεν έχει γαλανόλευκο DNA και επειδή δεν είναι από κάποια ομόδοξη χώρα (κατά το ήμισυ), όπως πχ η Μπρεάζου. λολ.
Αρέσει στον χρήστη smart-attack
- jovla
Αν ειναι σολο ο Γιάννης οκ, δεν θα έχω θεμα.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno και Chrisde
- jovla
Το Βέλγιο κάνει καθε χρονο προταση στον Stromae για eurovision και κάθε χρόνο τρώει ακυρο. Όταν έχεις έναν τόσο καλό καλλιτέχνη όπως η Μαρίνα και ο Stromae. Πρέπει να το προσπαθείς καθε χρόνο γιατί ναι η Μαρίνα ειναι ένας καλλιτέχνης που με το κατάλληλο τραγούδι μπορεί εύκολα να το σηκώσει. Σε αντίθεση με την καουρω και τη μικρή την μελισσουλα.
Thank you for attending my Ted Talk.
- YENNA:
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack, eurovisionικος και Chrisde
- Elfo_Del_Infierno
- Σπόιλερ:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αρέσει στους χρήστες jovla, smart-attack και Chrisde
- smart-attack
Το οικογενειακό και μουσικό background του Γιάννη Φιλιππάκη, η τεράστια δημοφιλία του στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και σε άλλες χώρες της Β. Ευρώπης, καθώς και η καλλιτεχνική αυθεντικότητα του δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητους πολλούς στην Ελλάδα. Παρά τις μικρές πιθανότητες που συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να πει Ναι στην πρόταση για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023, στο παρασκήνιο έχουν ξεκινήσει κάποιες διεργασίες προς αυτήν την κατεύθυνση, διερευνώντας τις προθέσεις αρχικά του Γιάννη Φιλιππάκη και της πανίσχυρης δισκογραφικής του Warner Music.
Η πρόταση φυσικά θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία, αν ο διαγωνισμός διεξαχθεί την επόμενη χρονιά στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που και για τον Φιλιππάκη θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο.
Εμένα μου αρέσει σαν πρόταση. Αν και δεν μου αρέσουν τόσο τα τραγούδια των foals. Ούτε νομίζω οτι θα έχουν απήχηση στον διαγωνισμό.
Μου αρέσουν όμως οι συμμετοχές του σε remix ή featuring που έχει κάνει με γνωστούς djs.
- Σπόιλερ:
Αν είναι να πάει με κάτι τέτοιο (όπως τα παραπάνω) και σαν σόλο, απο μένα είναι 100000% μιας και τα τραγούδια αυτά είναι στην κατηγορία που ακούω.
Αλλά δεν τον νομίζω...
Απο την άλλη, αν οι πιθανότητες για να πει το ΝΑΙ είναι λίγες όπως λένε στο άρθρο, τότε αντίστοιχα γιατί δεν κάνουν αντίστοιχο άρθρο με πρόταση για την Σάττι;
Πέρυσι είχαν κάνει άρθρο μέχρι και για τον Αρχολέκα... Πραγματικά δεν τους καταλαβαίνω...
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, lol3, jovla, eurovisionικος και Chrisde
|
|