Ελλάδα 2023 (προτάσεις)
- eurovisionικος
- Αριθμός μηνυμάτων : 302
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2020
Φύλο :Ηλικία : 21
Τόπος : ThessalonikiBut if we flooop,we flop together
Απ: Ελλάδα 2023 (προτάσεις)
- wait, what
- Αριθμός μηνυμάτων : 116
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2021
Φύλο :
• Stanley. Ο παραγωγός πίσω από τα τραγούδια του Τραννου. Αν και ανήκει στην τραπ, η παραγωγές του έχουν μια ποπ βάση με τρομερά μπιτ και χουκς.
• Ermis. Ο παραγωγός πίσω από τα τραγούδια του Good job nicky και άλλων. Με κάποιον ταλαντούχο ερμηνευτή , και μια όμορφη ιστορία από πίσω μπορεί να κάνει πολλά. Δεν είναι απαραίτητο πως θα πάρουμε πίσω το κοινό, όμως θα είναι μια άρτια εκπροσώπηση.
• Marina Satti. Εντάξει, ξέρουμε ότι δεν θα γίνει ποτέ , αφήστε με να ελπίζω.
• Locomondo. Άκουσα χθες μετά από χρόνια το τραγούδι "80s" και θεωρώ πως με κάτι αντίστοιχο θα σάρωναν φέτος, και γιατί όχι και του χρόνου. Δεν είναι ότι πιο φρέσκο παράγουμε σαν χώρα, αλλά το ίδιο ισχύει και για την Μολδαβία φέτος.
• Daphne Lawrence. Γράφει τους στίχους και την μουσική του "Αμαρτίες" και του νέου τραγουδιού της Αναστασίας Δημητρα, έχει γράψει το Hold On της Τάμτα, το cover της για το Sari, είναι ίσως το πιο viewed ελληνικό cover και η ακουστική εκδοχή του τραγουδιού της "In your Eyes" με μια προσεγμένη παραγωγή θα μπορούσε να είναι το νέο Arcade.
•Saske. Ποπ/Τραπ , με ένα ανεβαστικό κομμάτι θα μπορούσε να πάει πολύ καλά.
• Evangelía. Ο,τι πιο ποπ μπορούμε να στείλουμε αυτή τη στιγμή. Το τραγούδι "όνειρα" που πρότεινε φέτος στην ΕΡΤ και το ΡΙΚ είναι μια πραγματικά χαμένη ευκαιρία, και για τους φορείς που την απέρριψαν, και για την ίδια που θα το δημοσιεύσει σε λίγες μέρες.
•Fonés. Το συγκρότημα της Μαρίνας Σάττι , χωρίς την Σάττι. Δεν έχουν κάποια δική τους δουλειά , αλλά γουαι νοτ.
Honorable mentions:
•Eleni Foureira. Αν η Γιουροβίζιον γίνει εκτός Ουκρανίας, είναι μια καλή στιγμή να επιστρέψει. Η καριέρα της έχει ψιλοχασει το μπουστ που της έδωσε η Eurovision το 2018, όμως έχοντας χτίσει ένα brand ως όνομα, πρέπει οι συνθήκες να είναι ιδανικές. Επίσης , το brand χτιστηκε με την Κύπρο και καλό θα ήταν να επιστρέψει με αυτήν.
• Josephine. Δεν θα είναι αγγούρι τύπου Εφεντι , ούτε όμως και Chanel. Θα παίξει ρόλο η χρονιά που θα πάει , και φυσικα το ποσό ζεστά θα το δει η δισκογραφική της, αφού δεν είναι international commercial όπως η Φουρέιρα , η Τάμτα και ίσως η Τσαγκρινού.
•Ζωζω Σαπουντζάκη. Ίσως να μην θέλει, και εξαρτάται και σε αυτήν η χρονιά που θα πάει, αλλά αν η Μόνικα Λιου πήρε 90 βαθμούς τελεβοουτινγκ η Ζωζαρα θα σκίσει.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, lol3, eurovisionικος και GunadaOgunkoya
- wait, what
Φύλο :
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Έχω και από ομογένεια!!!!
Βanda Magda [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Dafne Kritharas. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- smart-attack
- Αριθμός μηνυμάτων : 2744
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019
Δεν ξέρω αν θα την ήθελα σαν εκπρόσωπο μας πλέον, σίγουρα όμως είναι ταλαντούχα και θα την ήθελα στην σύνθεση.
Φουρέιρα ντουέτο με άλλο popgirl? Δεν είναι κακό. Αλλά και κάπως μου κλοτσάει.
Γενικά ίσως δούμε πιο πολλά ντουέτα στο μέλλον, μετά το colab Mahmood - Blanco.
Εγω δεν θα σας σπαμάρω με διαφορετικά ονόματα και προτάσεις.
Θα κάνω την κλασική μου πρόταση και για το 2023.
Η Τζοάν έχει όλο το πακέτο και θέλω να πιστεύω οτι αφού έγινε η πρώτη κρούση για την υποψηφιότητα της φέτος με το team Arcade / Fokas / Kokotos, θα έχουν ψηθεί όλοι τους ήδη και για του χρόνου.
Αρέσει στον χρήστη eurovisionικος
- Yiorgos Agis
- Αριθμός μηνυμάτων : 110
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2021
Φύλο :Ηλικία : 23
Είμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια ΜΗ ΧΕΣΩ;

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, Le Parisien και eurovisionικος
- Elfo_Del_Infierno
Yiorgos Agis έγραψε:Θα ήθελα παρά πολυ να δω Μαρινα Σαττι στην επομενη Eurovision. Την θελω οσο τιποτε αλλο. Οπως επισης και Ευαγγελία. Και για κατι πιο εναλλακτικό, indie, θα πρότεινα Melentini.
Αν δεν κάνω λάθος, η Μελεντίνη το 2013 ήταν σε συζητήσεις με το MAD για να λάβει μέρος στον εθνικό τελικό με τους sequence theory project, αλλά δεν έκατσε η φάση. Μ' αρέσει η Μελεντίνη, θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι ατμοσφαιρικό και σκοτεινό, αλλά παράλληλα θα ήταν τεράστιο ρίσκο. Επίσης, αποκλείεται οι Έλληνες φαν να στήριζαν την ίδια και τη μουσική της. Αποκλείεται, όμως
Αρέσει στους χρήστες eurovisionικος και Yiorgos Agis
- Yiorgos Agis
Νομίζω εχεις δικιο. Αλλα ποτε δεν ξερεις… και τους Usurum θα ηθελα να δω με ενα κομμάτι τυπου rota. Αλλα παει πολυ μακρια μεταElfo_Del_Infierno έγραψε:Yiorgos Agis έγραψε:Θα ήθελα παρά πολυ να δω Μαρινα Σαττι στην επομενη Eurovision. Την θελω οσο τιποτε αλλο. Οπως επισης και Ευαγγελία. Και για κατι πιο εναλλακτικό, indie, θα πρότεινα Melentini.
Αν δεν κάνω λάθος, η Μελεντίνη το 2013 ήταν σε συζητήσεις με το MAD για να λάβει μέρος στον εθνικό τελικό με τους sequence theory project, αλλά δεν έκατσε η φάση. Μ' αρέσει η Μελεντίνη, θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι ατμοσφαιρικό και σκοτεινό, αλλά παράλληλα θα ήταν τεράστιο ρίσκο. Επίσης, αποκλείεται οι Έλληνες φαν να στήριζαν την ίδια και τη μουσική της. Αποκλείεται, όμως

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno και eurovisionικος
- Dimitris
- Αριθμός μηνυμάτων : 99
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2021
- smart-attack
Dimitris έγραψε:Η Αντωνία Καούρη θα πάει. Το νέο βύσμα εεεεε σόρρυ η νέα μούσα του Κοντόπουλου. Μέχρι και μέλος της επιτροπής την έβαλαν. Όλα τα άλλα ονόματα είναι απλά για το θεαθηναι.
ahahhaha βρε καλώς τον.
Ομολογώ μας είχες λείψει τόσες μέρες που δεν σχολίαζες.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla και GunadaOgunkoya
- lol3
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2018
Φύλο :Ηλικία : 32
Τόπος : Χώρα του φωτός21 points to Sweden from t/v
Αλλες χρονιες παντως θα σας ελεγα οτι ειναι πολυ νωρις και δεν εχει και πολυ νοημα τι λεμε εμεις απο εδω. Αλλα μετα το περσινο αποκτουν αλλη βαρυτητα τα οσα ονοματα γραφονται στο νημα, με φειδω παρακαλω

Α και btw για την Σαττι που λετε ειναι η μονη για την οποια παραδοξως ειπαν καλα λογια στο γνωστο live. Επιβεβαιωσαν ομως και αυτοι οτι εχει ηδη αρνηθει δυο φορες και πολυ δυσκολα θα της ξαναγινει προταση. Κριμα γιατι θεωρητικα θα καλυπτε τα στανταρ πχοιοτητας που θετει τα τελευταια χρονια η επιτροπουλα μας και ειναι και σχετικως γνωστη.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla, smart-attack, Le Parisien, eurovisionικος και Chrisde
- Elfo_Del_Infierno
Δεν πήγε τότε, γιατί αισθανόταν ανέτοιμη, κυρίως από άποψη διαχείρισης άγχους. Τώρα ίσως να έλεγε ναι, αλλά σιγά μην καθόταν να της πειράζει τα κομμάτια ο μεγάλος μαέστρος (mind you, παραγωγή και ενορχήστρωση έχει σπουδάσει στο Berkley η Σάττι) και να συνεργάζεται με Κοκοτό και να έχει από πάνω τον Φωκά και τα κουτιά του.

- wait, what
Φύλο :

Αρέσει στους Masilnto, Elfo_Del_Infierno, jovla, smart-attack, Le Parisien, Theogr, Constantinos και
- lef
- Αριθμός μηνυμάτων : 90
Ημερομηνία εγγραφής : 06/05/2021
Φύλο :i can't make the music bop
Αν και κάποιοι ήδη φαίνονται αρνητικοί στο έθνικ.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack, Le Parisien, Theogr και eurovisionικος
- eurovisionικος
Αρέσει στους Masilnto, Elfo_Del_Infierno, jovla, smart-attack, Le Parisien, Theogr, Constantinos και
- Elfo_Del_Infierno

Μέχρι τότε, υπομονή.

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, smart-attack και eurovisionικος
- eurovisionικος
Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, Le Parisien και Chrisde
- smart-attack
2023: επανάληψη της επιτυχίας του 2021 και 2022 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Οσο για Αρχολἐκα δεν υπἠρχε περίπτωση να τον επιλέξει ποτε η ΕΡΤ.
Απλά αυτά τα έγραφε στο σαιτ απλα για να τα γράψει και να έχει με κάτι να ασχολείται (τόσο αυτός όσο και εμείς οι αναγνώστες).
Λογικά άκυρα ονόματα θα αναφέρει και φέτος
Αρέσει στον χρήστη jovla
- Dimitris
- Αριθμός μηνυμάτων : 99
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2021
Αρέσει στον χρήστη smart-attack
- Yiorgos Agis
Αρέσει στον χρήστη smart-attack
- liakleo
- Αριθμός μηνυμάτων : 867
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2011
Φύλο :Ηλικία : 51
Ευαγγελία και Marseaux για μένα.
Κι ένας Αναστάσιος Ράμμος δεν θα με χάλαγε. Είναι και στην ομάδα των Arcade.
Αρέσει στους χρήστες Masilnto και jovla
- smart-attack
Yiorgos Agis έγραψε:Άρχισαν τα όργανα παντως στην γνωστή αγνωστή ομαδα.
Για πες...
- Yiorgos Agis
Αρέσει στους χρήστες smart-attack και Le Parisien
- eurovisionικος
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack, Le Parisien, Yiorgos Agis και Chrisde
- jovla
- Αριθμός μηνυμάτων : 2117
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Αρέσει στους χρήστες smart-attack, alexg, eurovisionικος και Chrisde
|
|