Μαρίζα Κωχ - Παναγιά Μου, Παναγιά Μου (1976)
Τρι Μαρ 01, 2011 1:01 am
Δέν μπορώ να μην συγκινούμαι ΚΑΘΕ φορά που ακούω αυτό το τραγούδι!!
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13896
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Απ: Μαρίζα Κωχ - Παναγιά Μου, Παναγιά Μου (1976)
Τρι Μαρ 01, 2011 1:07 am
Από τις αγαπημένες μου ελληνικες συμμετοχές,
και βασικά από τις κορυφαίες ελληνικές συμμετοχές
μαζί με αυτές του 1992,1995,1997,2011.
Τρι Μαρ 01, 2011 1:10 am
Masilnto έγραψε:Από τις αγαπημένες μου ελληνικες συμμετοχές,
Έτσι μας θέλω!!

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13896
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Τρι Μαρ 01, 2011 1:12 am
Όλα τα προσέχεις..!KostasGr έγραψε:Masilnto έγραψε:Από τις αγαπημένες μου ελληνικες συμμετοχές,
Έτσι μας θέλω!!![]()
![]()

Τρι Μαρ 01, 2011 1:46 am
Masilnto έγραψε:Όλα τα προσέχεις..!KostasGr έγραψε:Masilnto έγραψε:Από τις αγαπημένες μου ελληνικες συμμετοχές,
Έτσι μας θέλω!!![]()
![]()
![]()
Όχι που θα μου ξέφευγε!!

- ????????Επισκέπτης
Τρι Μαρ 01, 2011 10:14 am
αυτη ειναι η καταντια μας
απο την Μαριζα Κωχ στα σημερινα μετρια τραγουδια ( γιατι οσο και να λεω οτι θελω να παει η Νικη, δεν σημαινει οτι δεν ειναι ενα μετριοτατο dance τραγουδι, μιας μετριας φωνης και εμφανισης κοπελιτσας ( παρθενας κατα τον Μουρατιδη που οπως ολοι γνωριζουμε εχει γνωση στο γυναικειο φυλο) ( απο το περιοδικο Μανινα ισως!)
απο την Μαριζα Κωχ στα σημερινα μετρια τραγουδια ( γιατι οσο και να λεω οτι θελω να παει η Νικη, δεν σημαινει οτι δεν ειναι ενα μετριοτατο dance τραγουδι, μιας μετριας φωνης και εμφανισης κοπελιτσας ( παρθενας κατα τον Μουρατιδη που οπως ολοι γνωριζουμε εχει γνωση στο γυναικειο φυλο) ( απο το περιοδικο Μανινα ισως!)
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μαρ 01, 2011 2:36 pm
fanis1972 έγραψε:αυτη ειναι η καταντια μας
Νομίζω ότι από δω και πέρα δεν χρειάζεται να γράφω στο φόρουμ. Ταυτίζομαι τόσο πολύ πλέον με τα γραφόμενα του Φάνη!! Ακριβώς, από τα τραγούδια που έλεγαν ¨κάτι¨ στα τραγούδια του τίποτα. Μεταμοντέρνοι ρυθμοί σε μετανεωτερικές (

- ????????Επισκέπτης
Τρι Μαρ 01, 2011 5:24 pm
dimmyc έγραψε:fanis1972 έγραψε:αυτη ειναι η καταντια μας
Νομίζω ότι από δω και πέρα δεν χρειάζεται να γράφω στο φόρουμ. Ταυτίζομαι τόσο πολύ πλέον με τα γραφόμενα του Φάνη!! Ακριβώς, από τα τραγούδια που έλεγαν ¨κάτι¨ στα τραγούδια του τίποτα. Μεταμοντέρνοι ρυθμοί σε μετανεωτερικές (εποχές. Ζήτω το εφήμερο και το εντυπωσιακό!! Ουσία μηδέν
ταυτιζεσαι μαζι μου?
να αρχισεις να ανησυχεις!!!!

δεν ειναι αστεια πραγματα αυτα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|