Διάφορα νέα
- smart-attack
- Αριθμός μηνυμάτων : 2744
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019
Διάφορα νέα
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, alexg, eurovisionικος και Chrisde
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Απ: Διάφορα νέα
Στο Η.Β κι επίσημα ο διαγωνισμός. Σοκαριστήκατε κι εσείς, ε; Μέχρι στιγμής, 14 πόλεις διεκδικούν τη διοργάνωση.
Αρέσει στους χρήστες lol3, smart-attack, Constantinos και eurovisionικος
- Elfo_Del_Infierno
And then there were two...
Στη Γλασκώβη ή στο Λίβερπουλ ο επόμενος διαγωνισμός.
Αρέσει στον χρήστη smart-attack
- Elfo_Del_Infierno
Τη ματιάσαμε τη Γλασκώβη, μου φαίνεται. Στο Λίβερπουλ τελικά ο διαγωνισμός.
Υ.Γ. Ρε συ, smart, γράψε μία στο Ελληνικό thread "Ελλάδα 2023 - Dream team ft. Antonia Kaouri ft Melissa Mantzoukis ft Vasilis Kourtis" να δω κάτι που θέλω.

Αρέσει στον χρήστη jovla
- Elfo_Del_Infierno
Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία και Βουλγαρία εκτός του διαγωνισμού για το 2023. Καλή μου EBU, είναι ώρα ν' αφήσεις τις κόνξες και να καλέσεις το Καζακστάν.

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, smart-attack και alexg
- impressedguy
- Αριθμός μηνυμάτων : 480
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2022
Φύλο :Γέα, γέα, φάιερ
https://eurovision.tv/story/bbc-announces-eurovision-song-contest-2023-senior-production-team
Αρέσει στον χρήστη smart-attack
- jovla
- Αριθμός μηνυμάτων : 2117
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο :Ηλικία : 23
Να πω ότι το In Hindsight είναι ένα πολύ ωραίο άλμπουμ και αξίζει να του δώσετε μια προσπάθεια...
Υ.Γ.: Αστείο που το μεγαλύτερο Eλληνικό site για την eurovision δεν έβγαλε ούτε ένα άρθρο για το In Hindsight, ενώ την είχαν υποστηρίξει υπέρ του δέοντος πέρσι..
Όπως είπε και η Taylor Swift: Karma's a relaxing thought, aren't you envious that for you it's not?

Τελικά για όλα υπάρχει δικαίωση.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, NoirJo, smart-attack, eurovisionικος, lef και eurobirdo
- Chrisde
- Αριθμός μηνυμάτων : 135
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2021
Φύλο :
Αρέσει στους χρήστες smart-attack και eurovisionικος
- smart-attack
- Αριθμός μηνυμάτων : 2744
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla, eurovisionικος και Chrisde
- Elfo_Del_Infierno

BANG!!!

Αρέσει στους χρήστες space28, Jacko, smart-attack και Chrisde
- Elfo_Del_Infierno

Αρέσει στους Masilnto, jovla, space28, Jacko, smart-attack, eurovisionικος, Chrisde και
- impressedguy
- Αριθμός μηνυμάτων : 480
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2022
Φύλο :Γέα, γέα, φάιερ
Ο χαμός γίνεται στις προκρίσεις των ημιτελικών και το βρίσκω πολύ καλό που αλλάζει.
Ευκαιρία να δει λίγο και η ΕΡΤ το θέμα του televoting, στις τελευταίες δυο συμμετοχές - και ειδικά με το Die Together πήγαμε άπατοι.
Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, Jacko, smart-attack, eurovisionικος, wait, what, Chrisde και Jimijoop
- jovla
- Αριθμός μηνυμάτων : 2117
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Δεν ξέρω για εσάς, άλλα εγώ αυτό τον Martin Osterdahl τον συμπαθώ φουλ! Ο τύπος έχει καταλάβει όλα τα θέματα που υπάρχουν στο θεσμό και προσπαθεί να τα διορθώσει! Δεν είναι ένας ακόμη Jon Ola Sand που εθελοτυφλούσε συνέχεια και το έπαιζε χαζός.
Υ.Γ.1: Η επιτροπή rest of the world μου κάνει λίγο OGAE φάση, αλλά μπορώ να καταλάβω πως προσπαθούν να δημιουργήσουν hype και εκτός Ευρώπης-Αυστραλίας...
Υ.Γ.2: Άραγε η Αμάντα θα τα πήγαινε τόσο καλά φέτος εάν δεν ψήφιζαν οι επιτροπές στον ημιτελικό;! Να υπενθυμίσω ότι τα 12αρια ήρθαν από τις επιτροπές του ημιτελικού μας...
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, space28, smart-attack, eurovisionικος, wait, what, Chrisde, impressedguy και eurobirdo
- wait, what
- Αριθμός μηνυμάτων : 116
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2021
Φύλο :
Η μοναδικη ουσιαστικη αλλαγη που ισως γινει, ειναι στην επιδραση των αποτελεσματων του ημιτελικου στην σειρα εμφανισης του τελικου, αφου οι διοργανωτες δεν θα γνωριζουν την 100% δυναμικη που μπορει να εχει ενα τραγουδι στις επιτροπες. Πχ. το 2018, τον α' ημιτελικο θα κερδιζε η Φουρειρα, ενω το Ισραηλ θα εβγαινε 4ο, οποτε ειναι δυναμει απιθανο να θεωρηθει η Νεττα απολυτο φαβορι, οταν ακομα και η jury-friendly Εσθονια την περασε στο τ/β.
Μοναδικη χαμενη της υποθεσης ειναι η τσεχια, αφου καθε χρονο εχει αισχρο τ/β, ακομα και αν στελνει καλα τραγουδια (μονη εξαιρεση το '18).
Αρέσει στον χρήστη Chrisde
- eurovisionlover
- Αριθμός μηνυμάτων : 45
Ημερομηνία εγγραφής : 23/05/2021
Τόπος : Αθήνα
- Paris Geo
- Αριθμός μηνυμάτων : 27
Ημερομηνία εγγραφής : 14/11/2022
- space28
- Αριθμός μηνυμάτων : 402
Ημερομηνία εγγραφής : 17/03/2019

Μεγάλη η παγίδα αυτή η απόφαση για όλες τις χώρες. Τελικά τι να στείλεις; safe μπαλάντα για να σε ψηφίσουν οι επιτροπές ή εμπορικό τραγούδι μήπως τσιμπήσει το κοινό;
Με αυτή την απόφαση της ebu βλέπω να καθυστερεί λίγο ακόμα η ανακοίνωση της ερτ.
Αρέσει στους Elfo_Del_Infierno, jovla, smart-attack, alexg, Chrisde, impressedguy, eurobirdo και
- Elfo_Del_Infierno
https://eurovisionfun.com/2022/11/editorial-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%cf%81%cf%84-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%bc%cf%8c%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4/
Εντάξει, καλά τα λέει ο ceo εδώ. Ούτε εγώ θα ήθελα να ξαναστείλουμε aphrodisiac, αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε διπλά επιλογές τύπου Monika και Κούρτης. Ειδικά για τον 2ο, νομίζω πως οι πιθανότητές του να μας εκπροσωπήσει για φέτος μειώθηκαν σημαντικά, ύστερα από τις σημερινές ανακοινώσεις της EBU (το 0 του Αζερ στο κοινό πέρσι στον ημιτελικό είναι νωπό ως θύμιση). Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιο τραγούδι στη φετινή μας διαδικασία επιλογής, που να συνδυάζει βουνό και θάλασσα.
Πάντως από το άρθρο αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι, έστω και χωρίς εθνικό τελικό, το κοινό θα έχει κάποια ανάμειξη στην ανάδειξη του επόμενου εκπροσώπου μας.
Αρέσει στους χρήστες smart-attack, PetrosIs και Paris Geo
- eurovisionικος
- Αριθμός μηνυμάτων : 302
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2020
Φύλο :Ηλικία : 21
Τόπος : ThessalonikiBut if we flooop,we flop together
Δυστυχώς η αλλαγή αυτή στενεύει τα όρια πειραματισμού για χώρες του ημιτελικού ενώ αφήνει ελεύθερες τις big5. Αν σκεφτούμε πως οι μπαλάντες στον τελικό πλέον θα είναι λιγότερες, μια χώρα bug5 με μια καλούτσικη έστω μπαλάντα θα μπορούσε να έχει τεράστια αβάντα.
Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, wait, what και Paris Geo
|
|