The Greek Forum of Eurovision Song Contest
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say"

+21
Theogr
liakleo
Yiorgos Agis
eurovisionικος
Paris Geo
PetrosIs
jerryk
Jimijoop
Chrisde
NoirJo
koninos
lef
eurobirdo
lol3
alexg
wait, what
impressedguy
jovla
space28
smart-attack
Elfo_Del_Infierno
25 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
jovla
jovla
Αριθμός μηνυμάτων : 2072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 22

Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say" - Σελίδα 9 Empty Απ: Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say"

Τετ Δεκ 07, 2022 10:01 pm
Αφού δεν εχει διαρρεύσει το shortlist νομίζω καλα είμαστε... Αν ειχε δημοσιευτεί η 5αδα τοτε θα μπορούσε να υπαρξει πιο εύκολο rigging... Τωρα π.χ. και να βαλει o jimmy sion 100 ατομα στην κλήρωση απο τη στιγμή που μάλλον δεν θα είναι μεσα στη 5αδα, δεν μας νοιαζει ιδιαίτερα..  Και να το κάνουν αυτο 50 ατομα απο τα 106 που κατέθεσαν, παλι ανοίγει η βεντάλια....  

Για ογκαεδες και λοιπούς επίσης δεν ανησυχώ... Αυτοι ολοι τους ειναι 50+ χρόνων.... Στην δημοσκοπικη επιτροπη μόνο 10 ατομα θα είναι ανω των 45...

Το efun είναι μια ομάδα 20 ατόμων περίπου εκ των οποιων οι μισοι μονο ειναι στην Αθήνα... Αρα φαντάζομαι αν ειναι τυχεροί ισως κληρωθούν μαξ 5-6 άτομα απο αυτούς...

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, Chrisde και PetrosIs

PetrosIs
PetrosIs
Αριθμός μηνυμάτων : 91
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2022

Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say" - Σελίδα 9 Empty Απ: Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say"

Τετ Δεκ 07, 2022 11:12 pm
Πολύ θετικά αυτά και για ογκαέ και για eurovision-fun. Επομένως δεν θα μπορέσουν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα και το καλύτερο θα κερδίσει! Καλη μας επιτυχία λοιπόν!
Chrisde
Chrisde
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2021
Φύλο : Άντρας

Τετ Δεκ 07, 2022 11:14 pm
Το νέο σύστημα με βρίσκει πολύ σύμφωνο. Πάντως, ακόμα και να μην κληρωθούμε, σίγουρα θα διαρρεύσει καμιά πληροφορία για το αν υπάρχουν δυνατά κομμάτια, οπότε θα έχουμε να συζητάμε. Btw το efun τελευταία είναι πολύ επιφυλακτικό. Άκουσαν τμήμα από το τραγούδι της Κύπρου, για το οποίο συμφώνησαν όλοι ότι είναι πολύ δυνατό, και σχολίασαν ότι δυστυχώς κανένα από τα ελληνικά κομμάτια δεν είναι αντίστοιχου επιπέδου, άντε ίσως ένα.

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack και eurovisionικος

PetrosIs
PetrosIs

Τετ Δεκ 07, 2022 11:35 pm
Εχω δει και εγώ τις αμφιβολιες τους απο το προηγούμενο live! Σίγουρα κάτι συμβαινει που δεν γνωρίζουμε. Σε λίγες ημέρες θα ξέρουμε γιατί θα μιλησουν αριστερα και δεξια αυτοι οι 70, οπότε θα μάθουμε!
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno
Αριθμός μηνυμάτων : 4845
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο : Άντρας Τόπος : Cornelia's pussy
ΧιούμορΔεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!

Πεμ Δεκ 08, 2022 12:12 am
Ίσως η ΕΡΤ να έχει βραχυκυκλώσει λίγο, επειδή κινήθηκε και φέτος στη λογική του να στείλει jury friendly κομμάτι και μετά έσκασε η EBU τη βόμβα για τους ημιτελικούς κι εκεί να συνειδητοποίησε ότι δεν έχει κάποιο σχετικά "σιγουράκι" για να περάσει τον σκόπελο του ημιτελικού. Και μπορεί τόσο η Κατερίνα και η Στεφανία, όσο και η Αμάντα πέρσι να περνούσαν όλες και με την ψήφο του κοινού, όμως ήταν όλες αρκετά χαμηλά στην δεκάδα του (9-8-8 αντίστοιχα). Και δυστυχώς, το 9 μια χαρά μπορεί να γίνει 11, ειδικά αν δούμε τις υπόλοιπες χώρες να επιδεικνύουν γρήγορα αντανακλαστικά και να προσαρμόζονται στη νέα πραγματικότητα. Ήδη ανακοινώθηκε ότι το FiK θα διεξαχθεί αποκλειστικά με televoting. Ρουμανία θ' ακολουθήσει την ίδια τακτική. Εμείς, θα τολμήσουμε να στείλουμε Μόνικα ή την επική φεστιβαλικη μπαλάντα του Δημητράκη;

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, space28, eurovisionικος, Chrisde και PetrosIs

PetrosIs
PetrosIs

Πεμ Δεκ 08, 2022 12:29 am
Σωστες παρατηρήσεις, αλλά είναι δυνατόν το eurovision-fun να έχει αμφιβολίες για τραγούδι του Κοντόπουλου; Μηπως εχει επιλεγει η Μόνικα και δεν το γνωρίζουμε ήδη;

Αρέσει στον χρήστη Elfo_Del_Infierno

Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Πεμ Δεκ 08, 2022 12:35 am
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι είναι η αλήθεια.  green Και λες ότι είναι ικανοί να στήσουν ολόκληρη σικέ ψηφοφορία, ώστε να φανεί ότι η Μόνικα είναι επιλογή του κοινού; θα προτιμήσω να μην είμαι τόσο καχύποπτος για την ώρα. Όπως έγραψα και παραπάνω, ας δούμε πρώτα πώς θα κυλήσει η διαδικασία και κρίνουμε μετά. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα. Εκτός κι αν κάποιος από μας επιλεγεί ως μέλος της επιτροπής, χεχε!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Elfo_Del_Infierno στις Πεμ Δεκ 08, 2022 12:39 am, 1 φορά

Αρέσει στον χρήστη jovla

PetrosIs
PetrosIs

Πεμ Δεκ 08, 2022 12:38 am
Δεν ξερώ απλά επειδή είδα και εγώ την επιφυλακτικοτητα του eurovision-fun σε σχέση με όσα ελεγαν πριν λιγο καιρο, συμπεραίνω πως δεν θα ειναι καποιο τραγούδι του Κοντόπουλου, γιατί αν ήταν Κοντόπουλος αυτοί θα πανηγύριζαν!

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, jovla και smart-attack

wait, what
wait, what
Αριθμός μηνυμάτων : 87
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2021

Πεμ Δεκ 08, 2022 6:51 pm
Να θέσω μερικές απορίες. Γράφετε για απογοητευμένα sites και blogs σε ένα έργο-διαγωνισμό που συμμετέχουν 100+ τραγούδια. Υπάρχει ρεαλιστική περίπτωση, αν έστω και τα 20 μόνο από αυτά να είναι ολοκληρωμένες προτάσεις (ασχέτως ποιότητας τραγουδιού), να έχουν διαρρεύσει και ακουστεί όλα; Το μόνο που θυμάμαι απο πέρυσι , πέρα από amanda, goodjobnicky, είναι πως τα περισσότερα μεγάλα ονόματα που κατέβασαν "επαγγελματικές" προτάσεις και γνωστοποίησαν την συμμετοχή τους (πχ Μαρσώ, Τζοάν, Ευαγγελία) έμειναν εκτός shortlist. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως αποκλείουμε κάθε πιθανότητα, και πέρυσι και κυρίως φέτος, να έχουμε κάποιο μεγάλο όνομα incognito; Είτε γιατί δεν θέλει να μαθευτεί σε περίπτωση απόρριψης, είτε απλά για το hype στην τελική.
impressedguy
impressedguy
Αριθμός μηνυμάτων : 439
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2022
Φύλο : Άντρας ΧιούμορΓέα, γέα, φάιερ

Πεμ Δεκ 08, 2022 6:56 pm
Μόνο εγώ δήλωσα συμμετοχή ή δηλώσατε και εσείς; 

Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say" - Σελίδα 9 1f605  Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say" - Σελίδα 9 1f605  Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say" - Σελίδα 9 1f605

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack και Chrisde

Yiorgos Agis
Yiorgos Agis
Αριθμός μηνυμάτων : 104
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2021
ΧιούμορΕίμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια ΜΗ ΧΕΣΩ;

Πεμ Δεκ 08, 2022 7:01 pm
Καλησπέρα σε όλα τα μωρά 😘. Δήλωσα κι εγω ώστε να μπω στην επιτροπή του κοινού 🥳🥳🥳🥳

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack και impressedguy

Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Πεμ Δεκ 08, 2022 7:10 pm
Θα δήλωνα κι εγώ, αλλά πού να τρέχω τώρα για να κρίνω Μόνικα, Κούρτη, Μαντζούκη και δεν ξέρω ποιους άλλους θα έχουν επιλέξει, λολ.  Θα εναποθέσω τις ελπίδες μου σε εσάς, καλά μου παιδιά.  green

Αρέσει στους χρήστες smart-attack και alexg

Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Πεμ Δεκ 08, 2022 7:16 pm
Ξέρουμε πόσα τραγούδια θα προκριθούν στην επόμενη φάση; κάπου είδα να γράφεται στο efun ότι μπορεί να είναι πιο πολλά από 5. Έχουν πει κάτι στα live τους μήπως;

Αρέσει στον χρήστη smart-attack

Chrisde
Chrisde

Πεμ Δεκ 08, 2022 10:44 pm
wait, what έγραψε:Να θέσω μερικές απορίες. Γράφετε για απογοητευμένα sites και blogs σε ένα έργο-διαγωνισμό που συμμετέχουν 100+ τραγούδια. Υπάρχει ρεαλιστική περίπτωση, αν έστω και τα 20 μόνο από αυτά να είναι ολοκληρωμένες προτάσεις (ασχέτως ποιότητας τραγουδιού), να έχουν διαρρεύσει και ακουστεί όλα; Το μόνο που θυμάμαι απο πέρυσι , πέρα από amanda, goodjobnicky, είναι πως τα περισσότερα μεγάλα ονόματα που κατέβασαν "επαγγελματικές" προτάσεις και γνωστοποίησαν την συμμετοχή τους (πχ Μαρσώ, Τζοάν, Ευαγγελία) έμειναν εκτός shortlist. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως αποκλείουμε κάθε πιθανότητα, και πέρυσι και κυρίως φέτος, να έχουμε κάποιο μεγάλο όνομα incognito; Είτε γιατί δεν θέλει να μαθευτεί σε περίπτωση απόρριψης, είτε απλά για το hype στην τελική.

Μακάρι, δεν αποκλείεται. Και οι του efun κρίνουν με βάση αυτά που ξέρουν. Πάντως και από τα ονόματα που έχουν δημοσιοποιηθεί, δε θυμάμαι να έχουν σχολιαστεί τα τραγούδια της Μόνικας και της Ευαγγελίας, οπότε μπορεί να μην τα έχουν ακούσει. Είναι σίγουρα αντιπροσωπευτικό δείγμα όμως να έχεις ακούσει τα τραγούδια των υπολοίπων. 

impressed προφανώς και δηλώσαμε συμμετοχή και απαιτώ να κληρωθεί έστω ένας από το φόρουμ μας.

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack, eurovisionικος και impressedguy

Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Παρ Δεκ 09, 2022 1:41 am
Chrisde έγραψε:
wait, what έγραψε:Να θέσω μερικές απορίες. Γράφετε για απογοητευμένα sites και blogs σε ένα έργο-διαγωνισμό που συμμετέχουν 100+ τραγούδια. Υπάρχει ρεαλιστική περίπτωση, αν έστω και τα 20 μόνο από αυτά να είναι ολοκληρωμένες προτάσεις (ασχέτως ποιότητας τραγουδιού), να έχουν διαρρεύσει και ακουστεί όλα; Το μόνο που θυμάμαι απο πέρυσι , πέρα από amanda, goodjobnicky, είναι πως τα περισσότερα μεγάλα ονόματα που κατέβασαν "επαγγελματικές" προτάσεις και γνωστοποίησαν την συμμετοχή τους (πχ Μαρσώ, Τζοάν, Ευαγγελία) έμειναν εκτός shortlist. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως αποκλείουμε κάθε πιθανότητα, και πέρυσι και κυρίως φέτος, να έχουμε κάποιο μεγάλο όνομα incognito; Είτε γιατί δεν θέλει να μαθευτεί σε περίπτωση απόρριψης, είτε απλά για το hype στην τελική.

Μακάρι, δεν αποκλείεται. Και οι του efun κρίνουν με βάση αυτά που ξέρουν. Πάντως και από τα ονόματα που έχουν δημοσιοποιηθεί, δε θυμάμαι να έχουν σχολιαστεί τα τραγούδια της Μόνικας και της Ευαγγελίας, οπότε μπορεί να μην τα έχουν ακούσει. Είναι σίγουρα αντιπροσωπευτικό δείγμα όμως να έχεις ακούσει τα τραγούδια των υπολοίπων. 

impressed προφανώς και δηλώσαμε συμμετοχή και απαιτώ να κληρωθεί έστω ένας από το φόρουμ μας.

Φανταστείτε σκηνικό : δηλώνουμε ο Ιμπρεσντ κι εγώ και κληρωνόμαστε αμφότεροι. Δίνουμε ραντεβου κάπου, ώστε να σκάσουμε μύτη μαζί. Πάμε και στην είσοδο λέμε το συνθηματικό "impressed & elfo". Πείτε σενάρια που σας έρχονται στο μυαλό για τη συνέχεια της ιστορίας.  green

Αρέσει στους χρήστες smart-attack, Chrisde και impressedguy

smart-attack
smart-attack
Αριθμός μηνυμάτων : 2708
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019

Παρ Δεκ 09, 2022 2:37 am
Elfo_Del_Infierno έγραψε:
Φανταστείτε σκηνικό : δηλώνουμε ο Ιμπρεσντ κι εγώ και κληρωνόμαστε αμφότεροι. Δίνουμε ραντεβου κάπου, ώστε να σκάσουμε μύτη μαζί. Πάμε και στην είσοδο λέμε το συνθηματικό "impressed & elfo". Πείτε σενάρια που σας έρχονται στο μυαλό για τη συνέχεια της ιστορίας.  green

Για αρχή να θυμάστε οτι απαγορεύεται να μπείτε στο ραδιομέγαρο μαζί με τα ρόπαλα.
https://www.grtimes.gr/ellada/athina-andras-eisevale-me-ropalo-stin-ert

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla, Chrisde και impressedguy

PetrosIs
PetrosIs

Παρ Δεκ 09, 2022 2:21 pm
Θα είναι πολύ δύσκολο να κληρωθεί ο οποιοσδηποτε! Το eurovision-fun γράφει ότι εχουν κατατεθει χιλιάδες αιτήσεις σε μία ημέρα, με τις περισσότερες στην πρώτη κατηγορία. Ολοι θέλουν να ψηφίσουν για το ελληνικό τραγούδι;Τι φάση; Να δούμε και ποιον ευνοεί η μεγάλη συμμετοχη.

Αρέσει στον χρήστη Elfo_Del_Infierno

jovla
jovla
Αριθμός μηνυμάτων : 2072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019

Παρ Δεκ 09, 2022 2:57 pm
Παιδιά οσο μεγαλύτερο το δείγμα τοσο το καλύτερο. Δεν θα υπάρξουν τυχόν κατευθυνομενες ψήφοι.

Αρέσει στους Masilnto, Elfo_Del_Infierno, smart-attack, alexg, Constantinos, eurovisionικος, Chrisde και

Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Παρ Δεκ 09, 2022 6:38 pm
To efun αναφέρει πως οι αιτήσεις είναι χιλιάδες, άρα η πιθανότα κλήρωσης για τον καθένα είναι λίγες σχετικά. Ωστόσο, ο jovla έχει δίκιο. Καλύτερα έτσι, ώστε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο κατευθυνόμενων ψήφων.

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, jovla, smart-attack και alexg

impressedguy
impressedguy
Αριθμός μηνυμάτων : 439
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2022
Φύλο : Άντρας ΧιούμορΓέα, γέα, φάιερ

Τρι Δεκ 13, 2022 2:46 pm
Επειδή έχει ξεκινήσει πάλι μια συζήτηση περί Καλομοίρας, εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η Καλομοίρα δεν κατέθεσε κομμάτι διότι δεν ήθελε εμπλοκή της DreamTeam στη συμμετοχή της - κάτι που ήταν αναπόφευκτο αν ήθελε να επιλεγεί - και η μπηχτούλα στο insta της περι DreamTeam καθόλου τυχαία δεν μου φάνηκε εμένα, όντας γέρος και καχύποπτος. Τα έχουμε ξαναπεί και να μη λέμε τα ίδια, τα απόνερα του 2009 γαρ.

Επίσης άσχετο και off topic - με τη Junior Eurovision δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, αλλά τούτο εδώ είναι κομματάρα και - θυμηθείτε τα λόγια μου - η Αρμένια με αυτό το κορίτσι θα τον κερδίσει τον διαγωνισμό.

Αρέσει στον χρήστη Chrisde

Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Τρι Δεκ 13, 2022 6:41 pm
Το νικητήριο τραγούδι της μου αρέσει περισσότερο, να ειμαι ειλικρινής. Αλλά σίγουρα η μικρή έχει στόφα νικήτρις γενικά. Λογικά η Αρμενία θα τη στείλει όταν είναι έτοιμη κι έχει καλό κομμάτι στα χέρια της.

Όσο για την Καλομοίρα, πραγματικά δεν έχω ασχοληθεί με το μαναφούκι που γίνεται πάλι. Είδα ότι είναι ο άλλος με υπογλώσσια (2 άρθρα συνεχόμενα έχει γράψει χθες και σήμερα), αλλά πέραν τούτου ουδέν.

Αρέσει στους χρήστες jovla, Chrisde, impressedguy και eurobirdo

Chrisde
Chrisde

Τετ Δεκ 14, 2022 9:30 pm
Με αφορμη τα ποστ για την καλομοιρα, ποια θα ειναι η επιστροφη eurostar το 2024 που φημολογειται; Το εψηνα να ειναι η Καλομοιρα και το efun να νευριαζει με τις συνεντευξεις που κραζουν την ερτ γιατι ξερει οτι σκοπευουν να τη στειλουν. Αλλα αυτα ειναι μαλλον η επιθυμια μου παρα η πραγματικοτητα. Τη στεφανια πιστευω θα εξεταζουν σαν προταση που ειναι μεν καλη αλλα πολυ προσφατη. Σε 2 3 χρονακια το συζηταμε. Επισης, αντε να γινει η κληρωση, κοντευουμε χριστουγεννα και δεν εχουμε κανενα νεο.

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno και smart-attack

PetrosIs
PetrosIs

Πεμ Δεκ 15, 2022 1:16 pm
Σχόλιο του David στο eurovision-fun στο άρθρο για την Ντούσκα. Λέει ενδιαφέροντα πράγματα κυρίως για τα φετινά!

"Η Κατερίνα Ντούσκα και η ομάδα της, παρότι ήταν η απόλυτη αγαπημένη της ΕΡΤ και των ανθρώπων της, άφησε μία άσχημη εικόνα στο τέλος. Οι συνεχείς διαφωνίες της με την Γούση, οι καυγάδες μέχρι και λίγη ώρα πριν τον τελικό και φυσικά το άσχημο αποτέλεσμα με την αντικειμενικότατα πολύ κακή εμφάνιση, κατέστρεψε την όποια θετική εικόνα. Αυτό βέβαια δεν έχει πλήξει καθόλου τον Τίμο (Leon of Athens), που χαίρει μεγάλης εκτίμησης ακόμα στην Αγία Παρασκευή, αφού είναι γενική ομολογία πως πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό παιδί.Προσωπική μου εκτίμηση ότι δεν θα τον δούμε στο Λίβερπουλ, μία παρόμοια διαπίστωση στα χείλη όλων όταν κυκλοφορήσει το τραγούδι του, ακριβώς όπως συνέβη πέρσι και με τον Good Job Nicky. Όλοι περιμέναμε κάτι καλύτερο και από τους δύο…Είναι χρονιά εκπλήξεων η φετινή για την Ελλάδα, αφού κανένα τραγούδι δεν έχει ξεχωρίσει, όπως συνέβη με το Die Together της Αμάντα. Το αποτέλεσμα του κοινού θα παίξει καθοριστικό ρόλο αλλά μην δένετε και κόμπο ότι θα μας εκπροσωπήσει αυτό που θα είναι πρώτο στην επιτροπή του κοινού. Νομίζω πως 3 τραγούδια έχουν τις περισσότερες πιθανότητες και δεν είναι αυτά που οι περισσότεροι φαντάζονται. Καλά Χριστούγεννα αφού ο εκπρόσωπος μας θα ανακοινωθεί μετά από χρόνια το 2023"

https://eurovisionfun.com/2022/12/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%ba%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b5%ce%b9-%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84/

Αρέσει στους χρήστες jovla, alexg, eurovisionικος, Chrisde και GunadaOgunkoya

Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Πεμ Δεκ 15, 2022 6:06 pm
https://eurovisionfun.com/2022/12/%cf%80%ce%ad%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%89%ce%b2%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%ce%ae%ce%b3%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-eurovision-%ce%ba/

Με ένα αξιοπρεπές κλαπατσίμπαλο να τον στείλουμε. Δεν είναι ου στιλ μου, αλλά θα κάναμε πάταγο στην ψηφοφορία του κοινού.  green

eurobirdo
eurobirdo
Αριθμός μηνυμάτων : 152
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2022
Φύλο : Θηλυκό Ηλικία : 23
Τόπος : Poland
ΧιούμορBEJBA! IT'S KAJNDA CREZEH!!

Πεμ Δεκ 15, 2022 6:16 pm
https://eurovisionfun.com/2022/12/88895/

Δε θα' χε πλάκα να έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του, ο Κούρτης να έμενε έξω απ' τη shortlist για κάποιο λόγο, και όλες του αυτές οι συνεντεύξεις και τα εξώφυλλα να ήταν άνευ λόγου; Θα γελούσα πολύ.

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla, eurovisionικος και Chrisde

Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης