Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say"
- jovla
- Αριθμός μηνυμάτων : 2072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο :Ηλικία : 22
Απ: Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say"
Για ογκαεδες και λοιπούς επίσης δεν ανησυχώ... Αυτοι ολοι τους ειναι 50+ χρόνων.... Στην δημοσκοπικη επιτροπη μόνο 10 ατομα θα είναι ανω των 45...
Το efun είναι μια ομάδα 20 ατόμων περίπου εκ των οποιων οι μισοι μονο ειναι στην Αθήνα... Αρα φαντάζομαι αν ειναι τυχεροί ισως κληρωθούν μαξ 5-6 άτομα απο αυτούς...
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, Chrisde και PetrosIs
- PetrosIs
- Αριθμός μηνυμάτων : 91
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2022
- Chrisde
- Αριθμός μηνυμάτων : 114
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2021
Φύλο :
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack και eurovisionικος
- PetrosIs
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4845
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Αρέσει στους χρήστες Masilnto, space28, eurovisionικος, Chrisde και PetrosIs
- PetrosIs
Αρέσει στον χρήστη Elfo_Del_Infierno
- Elfo_Del_Infierno

Αρέσει στον χρήστη jovla
- PetrosIs
Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, jovla και smart-attack
- wait, what
- Αριθμός μηνυμάτων : 87
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2021
Φύλο :
- impressedguy
- Αριθμός μηνυμάτων : 439
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2022
Φύλο :Γέα, γέα, φάιερ

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack και Chrisde
- Yiorgos Agis
- Αριθμός μηνυμάτων : 104
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2021
Είμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια ΜΗ ΧΕΣΩ;

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack και impressedguy
- Elfo_Del_Infierno

Αρέσει στους χρήστες smart-attack και alexg
- Elfo_Del_Infierno
Αρέσει στον χρήστη smart-attack
- Chrisde
Φύλο :
wait, what έγραψε:Να θέσω μερικές απορίες. Γράφετε για απογοητευμένα sites και blogs σε ένα έργο-διαγωνισμό που συμμετέχουν 100+ τραγούδια. Υπάρχει ρεαλιστική περίπτωση, αν έστω και τα 20 μόνο από αυτά να είναι ολοκληρωμένες προτάσεις (ασχέτως ποιότητας τραγουδιού), να έχουν διαρρεύσει και ακουστεί όλα; Το μόνο που θυμάμαι απο πέρυσι , πέρα από amanda, goodjobnicky, είναι πως τα περισσότερα μεγάλα ονόματα που κατέβασαν "επαγγελματικές" προτάσεις και γνωστοποίησαν την συμμετοχή τους (πχ Μαρσώ, Τζοάν, Ευαγγελία) έμειναν εκτός shortlist. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως αποκλείουμε κάθε πιθανότητα, και πέρυσι και κυρίως φέτος, να έχουμε κάποιο μεγάλο όνομα incognito; Είτε γιατί δεν θέλει να μαθευτεί σε περίπτωση απόρριψης, είτε απλά για το hype στην τελική.
Μακάρι, δεν αποκλείεται. Και οι του efun κρίνουν με βάση αυτά που ξέρουν. Πάντως και από τα ονόματα που έχουν δημοσιοποιηθεί, δε θυμάμαι να έχουν σχολιαστεί τα τραγούδια της Μόνικας και της Ευαγγελίας, οπότε μπορεί να μην τα έχουν ακούσει. Είναι σίγουρα αντιπροσωπευτικό δείγμα όμως να έχεις ακούσει τα τραγούδια των υπολοίπων.
impressed προφανώς και δηλώσαμε συμμετοχή και απαιτώ να κληρωθεί έστω ένας από το φόρουμ μας.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack, eurovisionικος και impressedguy
- Elfo_Del_Infierno
Chrisde έγραψε:wait, what έγραψε:Να θέσω μερικές απορίες. Γράφετε για απογοητευμένα sites και blogs σε ένα έργο-διαγωνισμό που συμμετέχουν 100+ τραγούδια. Υπάρχει ρεαλιστική περίπτωση, αν έστω και τα 20 μόνο από αυτά να είναι ολοκληρωμένες προτάσεις (ασχέτως ποιότητας τραγουδιού), να έχουν διαρρεύσει και ακουστεί όλα; Το μόνο που θυμάμαι απο πέρυσι , πέρα από amanda, goodjobnicky, είναι πως τα περισσότερα μεγάλα ονόματα που κατέβασαν "επαγγελματικές" προτάσεις και γνωστοποίησαν την συμμετοχή τους (πχ Μαρσώ, Τζοάν, Ευαγγελία) έμειναν εκτός shortlist. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως αποκλείουμε κάθε πιθανότητα, και πέρυσι και κυρίως φέτος, να έχουμε κάποιο μεγάλο όνομα incognito; Είτε γιατί δεν θέλει να μαθευτεί σε περίπτωση απόρριψης, είτε απλά για το hype στην τελική.
Μακάρι, δεν αποκλείεται. Και οι του efun κρίνουν με βάση αυτά που ξέρουν. Πάντως και από τα ονόματα που έχουν δημοσιοποιηθεί, δε θυμάμαι να έχουν σχολιαστεί τα τραγούδια της Μόνικας και της Ευαγγελίας, οπότε μπορεί να μην τα έχουν ακούσει. Είναι σίγουρα αντιπροσωπευτικό δείγμα όμως να έχεις ακούσει τα τραγούδια των υπολοίπων.
impressed προφανώς και δηλώσαμε συμμετοχή και απαιτώ να κληρωθεί έστω ένας από το φόρουμ μας.
Φανταστείτε σκηνικό : δηλώνουμε ο Ιμπρεσντ κι εγώ και κληρωνόμαστε αμφότεροι. Δίνουμε ραντεβου κάπου, ώστε να σκάσουμε μύτη μαζί. Πάμε και στην είσοδο λέμε το συνθηματικό "impressed & elfo". Πείτε σενάρια που σας έρχονται στο μυαλό για τη συνέχεια της ιστορίας.

Αρέσει στους χρήστες smart-attack, Chrisde και impressedguy
- smart-attack
- Αριθμός μηνυμάτων : 2708
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019
Elfo_Del_Infierno έγραψε:
Φανταστείτε σκηνικό : δηλώνουμε ο Ιμπρεσντ κι εγώ και κληρωνόμαστε αμφότεροι. Δίνουμε ραντεβου κάπου, ώστε να σκάσουμε μύτη μαζί. Πάμε και στην είσοδο λέμε το συνθηματικό "impressed & elfo". Πείτε σενάρια που σας έρχονται στο μυαλό για τη συνέχεια της ιστορίας.
Για αρχή να θυμάστε οτι απαγορεύεται να μπείτε στο ραδιομέγαρο μαζί με τα ρόπαλα.
https://www.grtimes.gr/ellada/athina-andras-eisevale-me-ropalo-stin-ert
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla, Chrisde και impressedguy
- PetrosIs
Αρέσει στον χρήστη Elfo_Del_Infierno
- jovla
- Αριθμός μηνυμάτων : 2072
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Αρέσει στους Masilnto, Elfo_Del_Infierno, smart-attack, alexg, Constantinos, eurovisionικος, Chrisde και
- Elfo_Del_Infierno
Αρέσει στους χρήστες Masilnto, jovla, smart-attack και alexg
- impressedguy
- Αριθμός μηνυμάτων : 439
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2022
Φύλο :Γέα, γέα, φάιερ
Επίσης άσχετο και off topic - με τη Junior Eurovision δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, αλλά τούτο εδώ είναι κομματάρα και - θυμηθείτε τα λόγια μου - η Αρμένια με αυτό το κορίτσι θα τον κερδίσει τον διαγωνισμό.
Αρέσει στον χρήστη Chrisde
- Elfo_Del_Infierno
Όσο για την Καλομοίρα, πραγματικά δεν έχω ασχοληθεί με το μαναφούκι που γίνεται πάλι. Είδα ότι είναι ο άλλος με υπογλώσσια (2 άρθρα συνεχόμενα έχει γράψει χθες και σήμερα), αλλά πέραν τούτου ουδέν.
Αρέσει στους χρήστες jovla, Chrisde, impressedguy και eurobirdo
- Chrisde
Φύλο :
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno και smart-attack
- PetrosIs
"Η Κατερίνα Ντούσκα και η ομάδα της, παρότι ήταν η απόλυτη αγαπημένη της ΕΡΤ και των ανθρώπων της, άφησε μία άσχημη εικόνα στο τέλος. Οι συνεχείς διαφωνίες της με την Γούση, οι καυγάδες μέχρι και λίγη ώρα πριν τον τελικό και φυσικά το άσχημο αποτέλεσμα με την αντικειμενικότατα πολύ κακή εμφάνιση, κατέστρεψε την όποια θετική εικόνα. Αυτό βέβαια δεν έχει πλήξει καθόλου τον Τίμο (Leon of Athens), που χαίρει μεγάλης εκτίμησης ακόμα στην Αγία Παρασκευή, αφού είναι γενική ομολογία πως πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό παιδί.Προσωπική μου εκτίμηση ότι δεν θα τον δούμε στο Λίβερπουλ, μία παρόμοια διαπίστωση στα χείλη όλων όταν κυκλοφορήσει το τραγούδι του, ακριβώς όπως συνέβη πέρσι και με τον Good Job Nicky. Όλοι περιμέναμε κάτι καλύτερο και από τους δύο…Είναι χρονιά εκπλήξεων η φετινή για την Ελλάδα, αφού κανένα τραγούδι δεν έχει ξεχωρίσει, όπως συνέβη με το Die Together της Αμάντα. Το αποτέλεσμα του κοινού θα παίξει καθοριστικό ρόλο αλλά μην δένετε και κόμπο ότι θα μας εκπροσωπήσει αυτό που θα είναι πρώτο στην επιτροπή του κοινού. Νομίζω πως 3 τραγούδια έχουν τις περισσότερες πιθανότητες και δεν είναι αυτά που οι περισσότεροι φαντάζονται. Καλά Χριστούγεννα αφού ο εκπρόσωπος μας θα ανακοινωθεί μετά από χρόνια το 2023"
https://eurovisionfun.com/2022/12/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%ba%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b5%ce%b9-%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84/
Αρέσει στους χρήστες jovla, alexg, eurovisionικος, Chrisde και GunadaOgunkoya
- Elfo_Del_Infierno
Με ένα αξιοπρεπές κλαπατσίμπαλο να τον στείλουμε. Δεν είναι ου στιλ μου, αλλά θα κάναμε πάταγο στην ψηφοφορία του κοινού.

- eurobirdo
- Αριθμός μηνυμάτων : 152
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2022
Φύλο :Ηλικία : 23
Τόπος : PolandBEJBA! IT'S KAJNDA CREZEH!!
Δε θα' χε πλάκα να έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του, ο Κούρτης να έμενε έξω απ' τη shortlist για κάποιο λόγο, και όλες του αυτές οι συνεντεύξεις και τα εξώφυλλα να ήταν άνευ λόγου; Θα γελούσα πολύ.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla, eurovisionικος και Chrisde
|
|