Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say"

- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Απ: Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say"
Η Κοσμίδου πάλι δεν ξέρω αν μπορεί να σταθει στη σκηνή της Γιουροβίζιον, ουτε τι εμπειρία έχει από live εμφανίσεις γενικά.
Βέβαια, τι το ψάχνετε. Το κλειδί είναι με τι ομάδα σκοπεύουν να κατέβουν αυτοί και οι λοιποί υποψήφιοι. Ο Leon of Athens ας πούμε, θα συνεργαστεί με Kokotos, Kontopoulos and Fokas. Ο γλυκός μου, μωρέ. Δεν είναι μόνο όμορφος, αλλα και έξυπνος!

Αρέσει στους χρήστες Jacko, smart-attack και Chrisde
- smart-attack
- Αριθμός μηνυμάτων : 2744
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019
Αρέσει στον χρήστη alexg
- alexg
- Αριθμός μηνυμάτων : 212
Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2019
Φύλο :Ηλικία : 27
Αρέσει στους χρήστες smart-attack και Chrisde
- smart-attack
Αρέσει στον χρήστη Elfo_Del_Infierno
- Elfo_Del_Infierno

Αρέσει στους χρήστες smart-attack και alexg
- jovla
- Αριθμός μηνυμάτων : 2117
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο :Ηλικία : 23
Elfo_Del_Infierno έγραψε:Πάμε γι' άλλα (για καλύτερα; δε νομίζω, αλλά θα δείξει...).
- Σπόιλερ:
Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, space28 και smart-attack
- Elfo_Del_Infierno
jovla έγραψε:Elfo_Del_Infierno έγραψε:Πάμε γι' άλλα (για καλύτερα; δε νομίζω, αλλά θα δείξει...).
- Σπόιλερ:

Αρέσει στους χρήστες jovla, space28 και smart-attack
- lol3
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2018
Φύλο :Ηλικία : 32
Τόπος : Χώρα του φωτός21 points to Sweden from t/v
Αρέσει στους Masilnto, Elfo_Del_Infierno, jovla, space28, smart-attack, alexg, eurovisionικος και
- impressedguy
- Αριθμός μηνυμάτων : 480
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2022
Φύλο :Γέα, γέα, φάιερ
Γενικά και εγώ με τα δικά μας για την ώρα βαριέμαι.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno και smart-attack
- Elfo_Del_Infierno
impressedguy έγραψε:Το είχα πει για Καλομοίρα από αρχές Σεπτεμβρίου ότι είναι εκτός φέτος.
Γενικά και εγώ με τα δικά μας για την ώρα βαριέμαι.
Πραγματικά κι εμένα μού έχουν φύγει τα τσαούλια απ' το χασμουρητό. Πέρσι τουλάχιστον υπήρχε περισσότερο ενδιαφέρον, λόγω Νικόλα και Αμάντας, που αμφότεροι έμοιαζαν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Το φετινό line-up είναι ολίγον τραγικό. Μια 18χρονη μέλισσα εκ Γερμανίας ορμώμενη, με μια ξερή 3η θέση στο Idol, μια τύπισσα από από το Voice που έγινε μούσα του Κοντόπουλου κι έχει ένα μόνο πρωτότυπο κομμάτι να επιδείξει (το οποίο είναι ό,τι νά'ναι μουσικά και στιχουργικά και με ελάχιστα views, μάλιστα), ένας τενόρος-Κεν της Barbie πιο άχρωμος κι άοσμος πεθαίνεις, μια Άρτεμις Ματαφιά, που αν κρίνουμε από την περσινή της πρόταση νομίζει πως ο διαγωνισμός έχει μείνει στο μακρινό 2003 και κάτι άλλοι "εναλλακτικοί" που τραγουδούν ποπ όπερα και είναι σκέτο crigne.
Μόνο ο Τίμος αξίζει αν και αυτόν τον έχω με "ναι μεν, αλλά..." στο βιβλίο μου. Τουλάχιστον έχει μια δισκογραφία από πίσω του και πολλές εμφανίσεις live, έστω και σε μουσικά φεστιβάλ. Βέβαια, μάλλον το κομμάτι που κατέθεσε δεν πρέπει να εντυπωσίασε, καθώς είδα πως ο CEO κάπου ανέφερε ότι δεν πρέπει να προτρέχουν κάποιοι που μιλούν για "δυνατά" ποπ κομμάτια, καθώς θα βρεθούν εκτεθειμένοι (ξεκάθαρη μπηχτή για τον OGAE και το άρθρο που είχε δημοσιεύσει για τον Τίμο κι έκανε λόγο για μια πολύ δυνατή συμμετοχή).
Η δική μου αίσθηση είναι ότι μιας και πέρσι κλείσαμε dream team με ημιδατροφή, αφήνοντας συνθετικά έξω τον Μπετόβεν της καρδιάς μας, φέτος η ΕΡΤ μάλλον θα κατέβει με all inclusive πακέτο, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως να δούμε ως εκπρόσωπό μας ή το Καουράκι (ειλικρινά δεν πιστεύω να καταθέσει τραγούδι από άλλο δημιουργό), ή τον προτεζέ του Φραγκούλη (επίσημα κατεβαίνει με Κοντόπουλο στη σύνθεση) ή τη μελισσούλα, η οποία ήρθε Ελλάδα για να ηχογραφήσει.
Άντε να δούμε τι θα δούμε.
Αρέσει στους χρήστες Masilnto, lol3, jovla, space28, smart-attack, eurovisionικος και impressedguy
- smart-attack
Και εγώ πάντως είμαι κάπως ξενερωμένος μιας και ξέρουμε ήδη τι να περιμένουμε για φέτος.
Βασικά ξέρουμε το γούστο της ΕΡΤ, αυτής της ομάδας των 7 ατόμων τέλος πάντων, που έβαλαν την Ευαγγελία πέρυσι εκτός 5αδας (ενώ έπρεπε να είναι τοπ3 μαζί με Αμάντα και Νικόλα).
Για την ώρα θα πω οτι απο τα ῾φαβορί᾽ ονόματα της DT, ακούγεται πιο έντονα αυτό με την μελισσούλα.
Φήμες μάλιστα λένε οτι κατεβαίνει με τραγούδι του shortbird, το οποίο προοριζόταν πέρυσι για αλλού. Και είναι, λένε, αρκετά καλό.
Γούστο μου καπέλο μου, αλλά η μελισσούλα δεν μου αρέσει καθόλου. Καθόλου όμως.
Η Ευαγγελία και η Τζοάν έχουν ξεκάθαρα το πακέτο που εγω θα ήθελα.
Προβάδισμα για φέτος ίσως να έδινα στην Ευαγγελία που γράφει δικά της τραγούδια και δείχνει περισσότερο έτοιμη.
3 μέρες ακόμα, θα γίνει λέτε η διαφορά φέτος (evil laugh) ;;;
Και για να συνεχίσω το manifesting που έχω ξεκινήσει απο πέρυσι, μακάρι η Τζοάν να καταθέσει κάνα τρελό κομματάκι.
Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, jovla, space28, alexg και eurovisionικος
- eurobirdo
- Αριθμός μηνυμάτων : 176
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2022
Φύλο :Ηλικία : 24
Τόπος : PolandBEJBA! IT'S KAJNDA CREZEH!!
smart-attack έγραψε:
Για την ώρα θα πω οτι απο τα ῾φαβορί᾽ ονόματα της DT, ακούγεται πιο έντονα αυτό με την μελισσούλα.
Φήμες μάλιστα λένε οτι κατεβαίνει με τραγούδι του shortbird, το οποίο προοριζόταν πέρυσι για αλλού. Και είναι, λένε, αρκετά καλό.
Ποιοί το λένε; Ελπίζω όχι οι ίδιοι που έλεγαν ότι η Ναταλίτσα είναι για 3άδα το 2021

Τους χαιρετισμούς μου στην ομάδα btw, έκανα ένα καλοκαιρινό hiatus (ήμουν για σεζόν, πιο μπακαλίστικα) αλλά επέστρεψα δριμύτερη.

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla, smart-attack και eurovisionικος
- Elfo_Del_Infierno
Αρέσει στους χρήστες smart-attack και eurovisionικος
- impressedguy
Μέχρι ώρας τα ονόματα που μαθαίνω είναι "ποια είναι αυτή πάλι".
Καλή και χρυσή η Αμάντα και την αγαπώ, αλλά ας μη γελιόμαστε, το κομμάτι μας εμπορικά - ραδιοφωνικά άπατο πήγε και στο televoting πάθαμε Duska.
Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, space28, smart-attack και eurovisionικος
- jovla
- Αριθμός μηνυμάτων : 2117
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο :Ηλικία : 23
Τέλος πάντων εγώ θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι φέτος κάνεις δεν είναι ενδιαφέρον... Η Βαγγελιώ μου αρέσει αλλά έχει αποδειχτεί ολίγον αγγούρω on stage και αυτή.. Ας ελπίσουμε, όμως, ότι φέτος η ΕΡΤ θα την βάλει στην 5αδα μετά από το κράξιμο που έφαγε πέρσι (μέχρι και από το efun).
Στην τελική ας κερδίσει το φρούτο που θα έχει την καλύτερη πρόταση. Αν και νομίζω, πως για όποιον έχει ασχοληθεί με την ελληνική διαδικασία επιλογής τα τελευταία 3-4 χρόνια, είναι φως φανάρι ότι η Μέλισσα έχει το προβάδισμα αυτή την στιγμή.
Άκυρο αλλά τι κομματάρα το I'll stay της Αμάντας!!! Το κορίτσι βγάζει την μία κομματάρα μετά την άλλη. Ειλικρινά για μένα είναι η πιο ταλαντούχα Ελληνίδα εκπρόσωπος που έχει υπάρξει πότε για την Ελλάδα. Αναμένουμε το In Hindsight 21 Οκτωβρίου!!
Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, space28, smart-attack και eurovisionικος
- lef
- Αριθμός μηνυμάτων : 90
Ημερομηνία εγγραφής : 06/05/2021
Φύλο :i can't make the music bop
Επίσης δεν θα μου κάνει εντύπωση να μην καταθέσει η Ευαγγελία, θεωρώ πως έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως η ΕΡΤ δεν πρόκειται να την επιλέξει και δύσκολα θα την βάλει μέχρι και στο shortlist.
Αν όντως ισχύει η φήμη για τη Μέλισσα και το τραγούδι που προοριζόταν για αλλού, μήπως είναι το κομμάτι της Klava για την Ρωσία πέρυσι;
Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, space28, smart-attack, alexg, eurovisionικος και impressedguy
- space28
- Αριθμός μηνυμάτων : 402
Ημερομηνία εγγραφής : 17/03/2019
Για την ιστορία πάντως και παρότι τα τελευταία δύο χρόνια πήγαμε σχετικά καλά εμένα όλη αυτή η νοοτροπία της κρατικής τηλεόρασης (που είναι και η συνολική νοοτροπία της φάσης που ζούμε σήμερα) δεν μου αρέσει και για τον λόγο αυτό με βλέπω και φέτος να παρακολουθώ αποστασιοποιημενα την ελληνική συμμετοχή όπως και πέρυσι. Καλή μας τύχη λοιπόν!
Προς Μελισσα το βλέπω να πηγαίνει.. Έτσι από ένστικτο

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, jovla, smart-attack, alexg και impressedguy
- Elfo_Del_Infierno

Αρέσει στους χρήστες jovla και smart-attack
- Elfo_Del_Infierno
Στην περίπτωση που επιλεγεί ως εκπρόσωπος μας, ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός θα αναλάβει την σκηνοθεσία, ο Ηλίας Κοκοτός την γενικότερη διαχείριση της προσπάθειας και ο Δημήτρης Κοντόπουλος την μουσική επιμέλεια.
Τραγούδι κατέθεσε και η Μάγια η μέλισσα. Pop dance με #metoo vibes.
Στην περίπτωση που επιλεγεί ως εκπρόσωπος μας, ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός θα αναλάβει την σκηνοθεσία, ο Ηλίας Κοκοτός την γενικότερη διαχείριση της προσπάθειας και ο Δημήτρης Κοντόπουλος την μουσική επιμέλεια.
Και ο Leon κατέθεσε.
Και ο Βασίλης Κούρτης κατέθεσε
- Σπόιλερ:
Αρέσει στους χρήστες Masilnto, NoirJo, jovla, space28, smart-attack, eurovisionικος και impressedguy
- koninos
- Αριθμός μηνυμάτων : 13
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2021
Αρέσει στον χρήστη smart-attack
- Elfo_Del_Infierno

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, jovla και space28
- space28
- Αριθμός μηνυμάτων : 402
Ημερομηνία εγγραφής : 17/03/2019
Για να δούμε

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, alexg και Chrisde
- Elfo_Del_Infierno
space28 έγραψε:Από ότι φαίνεται αυτοί οι δύο θα είναι και το τοπ 2. Μεταξύ αυτών θα επιλέξουν ποιος θα πάει. Ο ένας μπαλάντα η άλλη dance. Και οι δύο με Φωκά, Κοντόπουλο και Κοκκοτο.
Για να δούμε
Ο Κοντόπουλος είναι κυριολεκτικά η ενσάρκωση της ρήσης "δεν ανταγωνίζομαι κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό μου".

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, space28, smart-attack και eurovisionικος
- impressedguy
Η φετινή μας επιλογή μου είναι αδιάφορη, θα επικεντρωθώ στο Countdown (και) φέτος.
Αρέσει στους χρήστες space28, smart-attack και eurovisionικος
- NoirJo
- Αριθμός μηνυμάτων : 1045
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2018
Φύλο :Τόπος : Αθήνα
Δεν κρύβομαι μωρή, δεν καταζητούμαι.

Εγώ μόλις είδα τα δύο επικρατέστερα ονόματα:

Εγώ μόλις διαπίστωσα ότι και το 2023 δεν θα γλιτώσουμε από την Dream Team όποιον καλλιτέχνη κι αν στείλουμε:

Εγώ τον Μάη του 2023 ελπίζοντας ότι θα μαζέψουμε ψήφους από επιτροπές (lmao) ομογενείς (lmao x3) και "συμμάχους" (lmao x5):

Εγώ μετά το πιθανό βατερλώ προσποιούμενος πως δεν το περίμενα:

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla, space28, smart-attack, eurovisionικος και impressedguy

|
|