The Greek Forum of Eurovision Song Contest
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say"

+21
Theogr
liakleo
Yiorgos Agis
eurovisionικος
Paris Geo
PetrosIs
jerryk
Jimijoop
Chrisde
NoirJo
koninos
lef
eurobirdo
lol3
alexg
wait, what
impressedguy
jovla
space28
smart-attack
Elfo_Del_Infierno
25 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
jovla
jovla
Αριθμός μηνυμάτων : 2116
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 22

Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say" - Σελίδα 23 Empty Απ: Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say"

Κυρ Φεβ 19, 2023 3:58 pm
Η ΕΡΤ έχει το νόμιμο δικαίωμα να στείλει όποιον γουστάρει. Τώρα αν μας αρέσει ή όχι είναι άλλο θέμα.
Chrisde
Chrisde
Αριθμός μηνυμάτων : 131
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2021
Φύλο : Άντρας

Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say" - Σελίδα 23 Empty Απ: Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say"

Κυρ Φεβ 19, 2023 4:07 pm
Δηλαδή είμαστε οκ με τη διεφθαρμένη επιτροπή; Tο ονομάζουμε "εντάξει" αυτό;
Βρε παιδιά, έχω βαρεθεί κι εγώ τη dt, αλλά από όσα όσα συνέβησαν φέτος, δεν καταλαβαίνω πώς ρίχνουμε ευθύνες πρωτίστως σε αυτή.
jovla
jovla

Κυρ Φεβ 19, 2023 4:15 pm
Ότι διαφωνώ με τα καλλιτεχνικά κριτήρια της επιτροπής της ΕΡΤ δε σημαίνει ότι συμφωνώ με μηνύσεις, δικηγόρους σε παράθυρα πρωιναδικων και διασυρμό της χώρας στο εξωτερικό για το ίδιον όφελος κάποιων. 

Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια και κριντζια. Είναι ένα τσίρκο που ξεκάθαρα έχει σκοπό να βλάψει την ελληνική συμμετοχή και τον Βίκτωρα. Βγάζει μάτι ότι αυτή η μήνυση δεν έχει σκοπό την απονομή δικαιοσύνης. Λυπάμαι αν δεν μπορείτε να το δείτε και εσείς.

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, impressedguy και eurobirdo

Chrisde
Chrisde
Αριθμός μηνυμάτων : 131
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2021

Κυρ Φεβ 19, 2023 4:21 pm
Πράγματι διαφωνούμε και δεν υπάρχει λόγος να το διαιωνίζουμε, διότι εγώ δε θεωρώ ότι το σημαντικότερο πρόβλημα φέτος ήταν η μήνυση.
PetrosIs
PetrosIs
Αριθμός μηνυμάτων : 116
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2022

Κυρ Φεβ 19, 2023 4:40 pm
Η ΕΡΤ εχει δικαιωμα να στειλει πράγματι όποιον θέλει. Δεν πιστευω όμως πως μπορει να ανακοινωσει μια διαδικασια, να ανακοινωσει εναν νικητη και η διαδικασια τελικα να ηταν κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που ανακοινωσε. Εγω πιστευω πως το προβλημα ειναι αυτο σε ολη αυτη την ιστορια. Θα μπορουσε πολυ απλα να ακυρωσει ολη αυτη την παρωδια και να στειλει τον Βικτωρα ή το Shout out ή την Μονικα ή όποιον αλλο ήθελε και να μην μπλέξει με δικηγορους κλπ. Το ιδιο εκανε το 2004 εξάλλου. Η ιδια έδωσε το πάτημα στην Dream Team, στην Μελισσα ή στον οποιοδηποτε αλλο να τους πάει στα δικαστηρια. Αν ηταν έξυπνοι δεν θα ειχαν φτάσει ως εδω. Ακομα και αν ισχυει αυτο που λες, πως δηλαδη απλα καποιος τους εκδικειται γιατί δεν επέλεξαν την δικη τους συμμετοχη, η ΕΡΤ τους εδωσε όλες τις αφορμες να το φθάσουν εδω που το έφτασαν.

Αρέσει στους χρήστες Chrisde και GunadaOgunkoya

Jimijoop
Jimijoop
Αριθμός μηνυμάτων : 17
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2022

Κυρ Φεβ 19, 2023 5:29 pm
Σας το έλεγα ότι η διαδικασία θα είναι παρωδία καί θά έχουμε δράμα αλλά έφαγα άγριο κράξιμο από κάποιους εδώ μέσα και τελικά δικαιώθηκα.

Πάντως από τότε που ήρθε το ΣΥΡΙΖΑ το 2015-16 η ΕΡΤ αντιμετωπίζει τον διαγωνισμό κυριολεκτικά ότι νάναι και στέλνοντας είτε βύσματα είτε φίλους και συγγενείς στην Eurovision με τα γνωστά αποτελέσματα και την γνωστή "πχοιότητα" τους. Και βλέπω ότι και επί ΝΔ συνεχίζεται αυτή η παράδοση.  Οι επιτυχίες των 2021 & 2022 δυστυχώς αποδείχθηκαν εξαίρεση παρά ο κανόνας καθώς ούτε έκανε την ΕΡΤ να ασχοληθεί με τον διαγωνισμό πιο σοβαρά ούτε αυξήθηκε το ενδιαφέρον του κόσμου ούτε τις θυμαται άνθρωπος (στην Ελλάδα) Το ακριβώς αντίθετο η ΕΡΤ ξαναγύρισε στα καραγκιοζιλικα του 2016-2018, το ενδιαφέρον του κόσμου για τον διαγωνισμό έπεσε στα επίπεδα των τέλη 90ς και το Last Dance & Die Together ήδη ξεχάστηκαν.

Πάρτε το χαμπάρι, την ΕΡΤ δεν την ενδιαφέρει η Eurovision πλέον. Προτιμά να σπαταλά εκατομμύρια ευρώ για κανάλια που δεν τα βλέπει ούτε ψυχή και ανούσια προγράμματα που δεν θα τα έπαιζε ούτε το Τηλεφώς και τα λεω από το 2016 αλλά ελάχιστοι με κατάλαβαν δυστυχώς. Εγω την έχω σβήσει από την μνήμη μου πλέον. Θα δω τον διαγωνισμό μέσω ΡΙΚ. Χέστηκα για την ΕΡΤ και την ελληνική συμμετοχή. Την ώρα που όλο και περισσότερες χώρες ασχολούνται με τον διαγωνισμό εμείς θα μείνουμε στις στημένες αναθέσεις και στα ονόματα τύπου Argo και το χαλασμένο βερνίκι νυχιών που στέλνουμε φέτος και στους καλλιτέχνες από διασπορά που δεν θα τους θυμάται κανείς. Ώρες ώρες μετάνιωσα που διαμαρτυρήθηκα για το κλείσιμο στην ΕΡΤ το 2013. Μακάρι να μην είχε βγεί ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά τώρα......
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno
Αριθμός μηνυμάτων : 4944
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο : Άντρας Τόπος : Cornelia's pussy
ΧιούμορΔεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!

Κυρ Φεβ 19, 2023 6:38 pm
jovla έγραψε:Ότι διαφωνώ με τα καλλιτεχνικά κριτήρια της επιτροπής της ΕΡΤ δε σημαίνει ότι συμφωνώ με μηνύσεις, δικηγόρους σε παράθυρα πρωιναδικων και διασυρμό της χώρας στο εξωτερικό για το ίδιον όφελος κάποιων. 

Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια και κριντζια. Είναι ένα τσίρκο που ξεκάθαρα έχει σκοπό να βλάψει την ελληνική συμμετοχή και τον Βίκτωρα. Βγάζει μάτι ότι αυτή η μήνυση δεν έχει σκοπό την απονομή δικαιοσύνης. Λυπάμαι αν δεν μπορείτε να το δείτε και εσείς.

Ελπίζω πραγματικά το φετινό να είναι η χαριστική βολή στις σχέσεις της ομάδας της μάγιας της μέλισσας και της ΕΡΤ. Νισάφι πια με δαύτους.

Αρέσει στους χρήστες jovla, smart-attack και eurobirdo

eurobirdo
eurobirdo
Αριθμός μηνυμάτων : 172
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2022
Φύλο : Θηλυκό Ηλικία : 23
Τόπος : Poland
ΧιούμορBEJBA! IT'S KAJNDA CREZEH!!

Κυρ Φεβ 19, 2023 7:01 pm
Crying or Very sad
Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say" - Σελίδα 23 Maraki11

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno και jovla

wait, what
wait, what
Αριθμός μηνυμάτων : 115
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2021

Δευ Φεβ 20, 2023 12:33 pm
Η Ελβετία κατεβάζει Βίκτωρ Βερνίκος σε 20χρονο έμπειρο
Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say" - Σελίδα 23 200.gif?cid=c0d17ae9oye6qxddj7x8brohdaonkvxn42pulc2odjqqvozj&rid=200

Αρέσει στον χρήστη impressedguy

jovla
jovla

Δευ Φεβ 20, 2023 1:07 pm
Δόξα τω θεώ αυτοί είναι στον δύσκολο ημιτελικό σε αντίθεση με εμάς.
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Δευ Φεβ 20, 2023 6:06 pm
Έχουν την τιμητική τους τα τουίνκς φέτος. Ελλάδα, Ελβετία, Δανία, ίσως Σουηδία.  green

Αρέσει στους χρήστες jovla, Le Parisien, Constantinos, impressedguy και PetrosIs

impressedguy
impressedguy
Αριθμός μηνυμάτων : 479
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2022
Φύλο : Άντρας ΧιούμορΓέα, γέα, φάιερ

Τρι Φεβ 21, 2023 7:27 pm
Όχι ότι σε αυτή τη φάση έχει και τρομερή σημασία, αλλά η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι 34η στα στοιχήματα στις 37.

Είναι η χειρότερη θέση της Ελλάδας από τότε που ξεκίνησαν τα online στοιχήματα και από τις χειρότερες αποδόσεις που θυμάμαι ακόμα και από εποχής στοιχημάτων "πάγκου" στα παρασκήνια.

Αρέσει στον χρήστη smart-attack

jovla
jovla

Πεμ Φεβ 23, 2023 4:43 pm
Τώρα σοβαρά την άλλη εβδομάδα έχουμε δικαστήρια;;;; Και ότι τι;;;; Θα νιώσει η Μελίσσα ηθική δικαίωση που θα στερήσει την εκπροσώπηση από ένα 16χρόνο παιδί που κάνει τα πρώτα του βήματα;;; ΣΑΠΙΛΑ και ΠΑΡΩΔΙΑ. Ας ζητήσει τα 160 χιλιάρικα που θέλει αλλά αφού πλέον ξέρει ότι η ΕΡΤ δε πρόκειται να τη στείλει ποτέ των ποτών γιατί να εμποδίσει ένα άλλο παιδί;;;; Καλά τα είπε το πρωί η ΚατΚεν η φάση θυμίζει "να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα".

Υ.Γ.: Να σημειωθεί πως ούτε τα 160 χιλιάρικα θέλω να πάρει. Εμείς πληρώνουμε την ΕΡΤ για να μην πηγαίνουμε eurovision και να τα δίνουμε σε όποιον του καπνίσει να κάνει μηνύσεις;;;!!!

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, NoirJo, impressedguy και eurobirdo

Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Πεμ Φεβ 23, 2023 5:17 pm
Το μόνο που θα γράψω στην παρούσα φάση είναι ότι τουλάχιστον χαίρομαι που, με εξαίρεση κάποιους μελισσοκαμένους, οι περισσότεροι φαν έχουν πλήρως αντιληφθεί το ρόλο που παίζει η Μαντζούκαινα και τι συμβαίνει παρασκηνιακά. Δεν θεωρώ ότι θα τους περάσει αυτών που παθαίνουν απανωτές ονειρώξεις με αγωγές και μηνύσεις, αλλά και μόνο το δράμα που προκάλεσαν αρκεί. Από μια άλλη άποψη, βέβαια, καλά να πάθει η ΕΡΤ. Να μάθει με ποιους είχε μπλέξει.

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, NoirJo και impressedguy

impressedguy
impressedguy
Αριθμός μηνυμάτων : 479
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2022
Φύλο : Άντρας ΧιούμορΓέα, γέα, φάιερ

Πεμ Φεβ 23, 2023 5:38 pm
Λίγο κακό όλο αυτό που κάνει η κοπέλα. Και για την καριέρα της και για την Ελλάδα και για το Βικτωρα. 

Η ΕΡΤ δεν πρόκειται να καταδικαστεί για το οτιδήποτε. Δεν την δεσμεύει οποιοσδήποτε και οτιδήποτε να τηρήσει ακόμα και ανακοινωμένες διαδικασίες. 

Για την ιστορία όταν το 2004 ακυρώθηκε το αποτέλεσμα από το talent show για να πάει ο Ρουβας - και το πήρε όλο πάνω του ο Καλημέρης - η ΕΡΤ πριν το κάνει είχε νομικά κατοχυρώσει ότι δεν θα έχει τέτοια μπλεξίματα αν διεκδικήσει οτιδήποτε κάποιος υποψήφιος, ακόμα και ο ίδιος ο Ψυχράμης που ήταν νικητής. 

Τιποτα δεν πρόκειται να κερδίσει και κακώς συστήνεται έτσι στο ελληνικό κοινό. 

Βέβαια αν έχω καταλάβει καλά - που μπορεί να κάνω και λάθος, γέρος άνθρωπος γαρ - από πίσω της βρίσκονται συγκεκριμένοι άνθρωποι που την καθοδηγούν. 

Πάντως και το 1998 τα ιδια είχαν γίνει (που και τότε μαλλον τέρατα είχε γίνει με το televoting) τιποτα δεν πέτυχαν, οι ΘΑΛΑΣΣΑ μια χαρα πήγαν στο UK - τι σύμπτωση - και τα έκαναν ΘΑΛΑΣΣΑ - ελπίζω στη μη επανάληψη - παρά μόνο έγιναν κολλητοί η Ηρώ με τον Κοντόπουλο, έβγαλε της Ηρούς το δίσκο ο Γιάννης Πετρίδης από την Virgin και έγινε star συνθέτης και περιζήτητος ο Κοντοπουλος…

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, NoirJo, smart-attack και eurobirdo

PetrosIs
PetrosIs

Πεμ Φεβ 23, 2023 7:32 pm
Εγω δεν βλέπω καμια ομοιοτητα με το 2004. Σιγουρα η ΕΡΤ θα μπορουσε να ακυρωσει τη διαδικασια και να στειλει τον Victor, αλλά δεν το έκανε και ούτε θα το κάνει γιατί δεν θέλουν προφανως να παραδεχθουν οτι πειραξαν την διαδικασια. Ο Καλημερης πηρε το κοστος το 2004 και πολυ καλα εκανε. Υπηρξαν δημοσιευματα για 2-3 ημερες και μετα μια χαρα. Πιστευω πως και φέτος επρεπρε το ιδιο να πράξει η ΕΡΤ εφόσον δεν ήθελε με τιποτα όπως φαίνεται να στείλει την Μελίσσα. Τωρα δεν είμαι σίγουρος πως νομικα είναι εντάξει.
Επισης αν αποδειχθεί πως έχει δικαιο η Μαντζούκης τότε ναι εννοείται πως δεν θα πρέπει να πάει ο Victor και ο κάθε Victor, εκτός αν μας δικαιολογούμε την παρανομία. Είναι θέμα της δικαιοσυνης πάντως πλέον ξεκάθαρα και ας αποφασίσει εκείνη το τι πρέπει να γίνει. Εξάλλου από ότι διάβασα απο βδομάδα θα έχουμε το πρώτο δικαστήριο οπότε σύντομα θα φανεί που πάει η ιστορία.
wait, what
wait, what

Πεμ Φεβ 23, 2023 7:43 pm
δεν έχω και καμία ιδέα από νομικά, και δεν θα αναλωθώ σε αναλύσεις δικηγόρων σε πρωινές εκπομπές, αλλά είναι δυνατόν να μπορεί κάποι@ συμμετέχοντας/ουσα, με περιοριστικά μέτρα να διακόψει ολόκληρο το πρότζεκτ, τουλάχιστον μέχρι να εκδικαστεί; Ηθική αποζημίωση ζητάει κυρίως /(συγκρίνοντας τα ποσά), πως αποδεικνύεται η παράνομη ενέργεια;

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla, smart-attack και eurobirdo

PetrosIs
PetrosIs

Πεμ Φεβ 23, 2023 7:59 pm
Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω. Αυτό ομως που μου κάνει εντύπωση και το καταθέτω είναι πως και εγώ όπως και πολλοί άλλοι πίστευαν μέχρι τώρα πως οτι γίνεται γίνεται για τη δημοσιότητα. Το αν κατέθεταν απλα μια αγωγη που θα συζητηθεί μετά απο μήνες ίσως και χρόνια θα γινόταν απλά για να έχουν κάτι να συνεχίσουν να λένε στα παράθυρα. Τώρα όμως όταν λένε πως κατεθεσαν ασφαλιστικα μέτρα και ζητάνε και προσωρινη διαταγη την επόμενη εβδομάδα σημαίνει πως πιστεύουν ότι έχουν ελπιδες να κερδίσουν, γιατί αν δεν το πίστευαν αυτό δεν θα προχωρουσαν σε αυτή την κίνηση με τον κίνδυνο να χάσουν και χάσουν και το δικαίωμα τους να βγαινουν στα παραθυρα κλπ..Πιστευω πως έχουν κάποια στοιχεια στα χέρια τους για αυτό και το συνεχίζουν. Προσωπικη εκτιμηση το τελευταιο σχόλιο.

Αρέσει στον χρήστη wait, what

Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Πεμ Φεβ 23, 2023 8:01 pm
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το πανηγυράκι που έστησε η μαντζούκαινα θα λάβει τέλος την επόμενη εβδομάδα, με την εκδίκαση της προσωρινής. Ίσα για να μας βγει η ψυχή σχετικά με τη συμμετοχή μας στον διαγωνισμό, καθώς είμαστε οριακά με τον χρόνο.

Αρέσει στους χρήστες NoirJo, jovla, smart-attack, wait, what, eurobirdo και PetrosIs

PetrosIs
PetrosIs

Πεμ Φεβ 23, 2023 8:05 pm
Μακάρι! Απλά αν κερδίσει την προσωρινή διαταγή τότε όλα ανατρέπονται και τότε βγαίνει αυτή κερδισμένη και εκτεθειμένη η ΕΡΤ παντου.
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Πεμ Φεβ 23, 2023 8:11 pm
Θεωρώ πως δεν θα κερδίσει καμία προσωρινή διαταγή.

Αρέσει στους χρήστες NoirJo, wait, what, impressedguy και eurobirdo

wait, what
wait, what

Πεμ Φεβ 23, 2023 8:15 pm
στο βιντεο, ο δικηγορος αναφερει τα ποσοστά των επίσημων ανακοινώσεων της ερτ, αποκλειεται οι 7 και οι 3 shortlisted να μην εχουν ξεχωριστη ενημερωση, ή να μην έχουν υπογράψει καποια σύμβαση εμπιστευτικότητας εστω. απο την μικρη μου εμπειρια με γραφειοκρατιες κλπ, μου φαινεται απιθανο, αν η ομαδα της μελισσα δεν εχει κατι τετοιο, να εχουν οποια νομικη υποσταση σε δικαστηριο, ποσο μαλλον να διακοψεις ολοκληρη διαδικασια που ξεπερναει τον τηλεοπτικο φορεα. 

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας  Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say" - Σελίδα 23 4037559606

Αρέσει στον χρήστη PetrosIs

Le Parisien
Le Parisien
Αριθμός μηνυμάτων : 511
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019

Παρ Φεβ 24, 2023 12:46 am
Ακόμα με αυτήν ασχολούμαστε;

Το τραγούδι μας πότε θα βγει επίσημα και ολόκληρα; Να μπούμε λίγο σε πραγματικούς ρυθμούς γιατί έχει αρχίσει και κουράζει όλο αυτό. Τα στοιχήματα μας έχουν πολύ χαμηλά, και μόνο από το 12αρι της Κύπρου δεν θα τερματίζαμε κάτω από 30αδα, αλλά τέλος πάντων καταλαβαίνω πως τώρα δεν θα μας έπαιζε ούτε η μάνα του για πρωτιά. Βέβαια θα είχε πολύ φάση να ήμασταν τελικά ένα τεράστιο dark horse που έφτανε πολύ ψηλά όσο φτάναμε τελικό, αλλά δεν προβλέπεται να γίνει έτσι.

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, NoirJo, smart-attack και impressedguy

PetrosIs
PetrosIs

Τρι Φεβ 28, 2023 4:57 pm
6/3 η κυκλοφορία του τραγουδιού.
Σκηνοθετης video clip: Γεωργιουδάκης (ειναι σκηνοθετης της ΕΡΤ) - πρώτη φορά τον ακουω
Σκηνοθετης στο Λιβερπουλ: Ρηγος (εκανε Γιωρκα και Ελευθεριου)
Παραγωγός: Κώστας Καλημέρης

https://eurovisionfun.com/2023/02/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-6-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%b7-%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-wha/

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, NoirJo, smart-attack, Le Parisien, κωνσταντινος και Chrisde

Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Τρι Φεβ 28, 2023 7:13 pm
Θετικό αυτό με τον Ρήγο. Γλιτώσαμε τον Μαριάνο!  Twisted Evil Τώρα αυτός ο σκηνοθέτης Ο Γεωργιουδάκης είναι καλός, άραγε; τον έψαξα και το όνομά του μου βγαίνει μόνο σε σελίδες σχετικά με σκηνοθεσία κάποιων project της ΕΡΤ. Επίσης ο OGAE ανέφερε σε σχετικό άρθρο του ότι ήδη γυρίζονται βίντεο και postcard. Προς τι η τόση μυστικότητα, δεν ξέρω.

Αρέσει στον χρήστη Chrisde

Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης