The Greek Forum of Eurovision Song Contest
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say"

+21
Theogr
liakleo
Yiorgos Agis
eurovisionικος
Paris Geo
PetrosIs
jerryk
Jimijoop
Chrisde
NoirJo
koninos
lef
eurobirdo
lol3
alexg
wait, what
impressedguy
jovla
space28
smart-attack
Elfo_Del_Infierno
25 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
jerryk
jerryk
Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2022
Φύλο : Άντρας Τόπος : Ελλάδα

Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say" - Σελίδα 4 Empty Απ: Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say"

Πεμ Οκτ 27, 2022 12:26 pm
Καλησπέρα σε όλους. Διάβαζα τώρα τα ονόματα και πέρα από την Μόνικα και τον Leon of Athens δεν γνωρίζω κανέναν άλλο. Μου φαίνονται πολύ καλές προτάσεις.

Αρέσει στον χρήστη Elfo_Del_Infierno

Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno
Αριθμός μηνυμάτων : 4978
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο : Άντρας Τόπος : Cornelia's pussy
ΧιούμορΔεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!

Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say" - Σελίδα 4 Empty Απ: Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say"

Κυρ Οκτ 30, 2022 3:07 pm
Γεια σου και καλώς μας ήρθες! Very Happy

Αρέσει στον χρήστη jerryk

PetrosIs
PetrosIs
Αριθμός μηνυμάτων : 143
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2022

Δευ Οκτ 31, 2022 11:24 pm
Γεια σας και από μένα! Ξεχωρίζω και εγώ τον Leon of Athens και τον Βασίλη Κούρτη. Θα ήθελα μετά από χρόνια να στείλουμε άνδρα.

Αρέσει στον χρήστη smart-attack

Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Τρι Νοε 01, 2022 2:36 pm
Καλώς ήρθες κι εσύ. Very Happy Όντως, η Ελλάδα έναν φόβο του πέους φαίνεται να τον έχει σε σχέση με τη Γιουροβίζιον, κάτι που ελπίζω ν' αλλάξει από φέτος (αλλά όχι με τον Κουρτη, σόρριιιιιιιι  green).

Είδα ότι κατέθεσε και ο Άκης Παναγιωτίδης, εκείνο το παιδί με το γρέζι στη φωνή, που είχε πάρει μέρος το 2015 στο Voice του ANT1. Θα είχε ενδιαφέρον η πρόταση αυτή. Μακάρι ννα έχει καλό κομμάτι.

Αρέσει στον χρήστη smart-attack

jerryk
jerryk
Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2022
Φύλο : Άντρας Τόπος : Ελλάδα

Τρι Νοε 01, 2022 8:28 pm
Νομίζω ο Άκης Παναγιωτίδης δεν ταιριάζει με τη Eurovision σαν κονσεπτ, δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος.
PetrosIs
PetrosIs

Τρι Νοε 01, 2022 11:38 pm
Ούτε και εμένα μου αρέσει ο Ακης Παναγιωτίδης. Είπε ότι θα έχει και ροκ τραγούδι, δεύτερη κόκκινη κάρτα για μένα αυτό, πέραν της φωνής του που δεν μου αρέσει καθόλου! Κάτι ακόμα δεν ξέρω αν ισχύει αλλά είδα πως την Μαρία Μαραγκού την ακολουθούν στο Instagram ο Πρόεδρος της ΕΡΤ, ο Κοντόπουλος και το eurovision fun. Μήπως έχει καταθέσει τραγούδι και αυτή; Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say" - Σελίδα 4 3261839802
impressedguy
impressedguy
Αριθμός μηνυμάτων : 480
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2022
Φύλο : Άντρας ΧιούμορΓέα, γέα, φάιερ

Τετ Νοε 02, 2022 2:46 pm
Leon of Athens μην έχετε προσδοκίες για κομμάτι αριστούργημα. 

Και ένα τυχαίο κομμάτι. 

Αρέσει στους χρήστες wait, what και Chrisde

Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Τετ Νοε 02, 2022 4:08 pm
Γιατί, Τίμο, γιατί; (με φωνή Άντζελας)

Δηλαδή το κομμάτι που κατέθεσε η Μόνικα θυμίζει αυτό που πόσταρες; πολύ flat, ρε παιδί μου (έχει να πέσει revamp από τον shortbird, έτσι κι επιλεγεί).

Αρέσει στους χρήστες smart-attack και Chrisde

Chrisde
Chrisde
Αριθμός μηνυμάτων : 135
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2021
Φύλο : Άντρας

Τετ Νοε 02, 2022 6:59 pm
Elfo_Del_Infierno έγραψε:Γιατί, Τίμο, γιατί; (με φωνή Άντζελας)

Δηλαδή το κομμάτι που κατέθεσε η Μόνικα θυμίζει αυτό που πόσταρες; πολύ flat, ρε παιδί μου (έχει να πέσει revamp από τον shortbird, έτσι κι επιλεγεί).

Ισχυει, χρειαζομαστε σιγουρα κατι καλυτερο απο αυτο. @impressedguy εσυ εγκρινεις αυτο που ακουσες;
eurobirdo
eurobirdo
Αριθμός μηνυμάτων : 176
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2022
Φύλο : Θηλυκό Ηλικία : 24
Τόπος : Poland
ΧιούμορBEJBA! IT'S KAJNDA CREZEH!!

Τετ Νοε 02, 2022 7:45 pm
Αν το τραγούδι της Μόνικας κινείται στο ίδιο κύμα με αυτό που μόλις άκουσα τότε ιιιχχχ. Μονότονο και η χροιά της ακούγεται ιδιαίτερα εκνευριστική. Γενικά είμαι πεπεισμένη ότι δεν έχει καμία θέση στη Γιουροβίζιον η Μόνικα.

Αρέσει στους χρήστες jovla, space28, alexg και GunadaOgunkoya

space28
space28
Αριθμός μηνυμάτων : 402
Ημερομηνία εγγραφής : 17/03/2019

Τετ Νοε 02, 2022 8:21 pm
Ας αφήσουμε τη Μόνικα εκεί που βρίσκεται και ας διαλέξουμε κάτι άλλο για φέτος. Θα προτιμούσα κάτι πιο ανεβαστικο για φέτος με ελληνικό ήχο. Νομίζω ότι είναι και ο μόνος τρόπος για να ξυπνήσουμε την ομογένεια από τη στιγμή που δεν στέλνουμε γνωστά ονόματα, ειδικά αν έχουμε στόχο να κερδίσουμε άμεσα..

PetrosIs
PetrosIs

Τετ Νοε 02, 2022 8:29 pm
Αν το τραγούδι της Μονικας ειναι όπως αυτό τότε κλάφτα Χαραλαμπε!
Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Κυρ Νοε 06, 2022 3:27 pm
space28 έγραψε:Ας αφήσουμε τη Μόνικα εκεί που βρίσκεται και ας διαλέξουμε κάτι άλλο για φέτος. Θα προτιμούσα κάτι πιο ανεβαστικο για φέτος με ελληνικό ήχο. Νομίζω ότι είναι και ο μόνος τρόπος για να ξυπνήσουμε την ομογένεια από τη στιγμή που δεν στέλνουμε γνωστά ονόματα, ειδικά αν έχουμε στόχο να κερδίσουμε άμεσα..

Συμφωνώ, αλλά βλέπεις εσύ κάποιον ανάμεσα στα φημολογούμενα ονόματα που να μπορεί να προσφέρει κάτι τέτοιο; μάλλον όχι, οπότε ας ελπίσουμε από το 2024, όπου τα πράγματα ίσως να είναι διαφορετικά...γενικότερα.  green

Υ.Γ. Χθες το βράδυ ήμουν στον Σταυρό του Νότου και είδα λάιβ 1η φορά τους Πόλκαρ. Τους είχα ξαναπροτείνει εδώ μέσα και η γνώμη μου δεν άλλαξε. Αυτή είναι η ενέργεια που χρειαζομαστε επι σκηνής για να ξεχωρίσουμε.

Αρέσει στους χρήστες space28, smart-attack και PetrosIs

PetrosIs
PetrosIs

Κυρ Νοε 06, 2022 8:28 pm
Απιστευτο! Νομιζα πως μονο εγω ονειρευόμουν τους Πόλκαρ στην Eurovision! Υπεραγαπώ και θα ηταν πραγματικά μία πρόταση από εμάς. Μακάρι του χρόνου να έχουμε αλλαγη πραγμάτων γενικά...
Το αγαπημένο μου απο Πολκαρ:
 https://www.youtube.com/watch?v=ACKnsdibj-Y

space28
space28

Δευ Νοε 07, 2022 2:03 am
Elfo_Del_Infierno έγραψε:
space28 έγραψε:Ας αφήσουμε τη Μόνικα εκεί που βρίσκεται και ας διαλέξουμε κάτι άλλο για φέτος. Θα προτιμούσα κάτι πιο ανεβαστικο για φέτος με ελληνικό ήχο. Νομίζω ότι είναι και ο μόνος τρόπος για να ξυπνήσουμε την ομογένεια από τη στιγμή που δεν στέλνουμε γνωστά ονόματα, ειδικά αν έχουμε στόχο να κερδίσουμε άμεσα..

Συμφωνώ, αλλά βλέπεις εσύ κάποιον ανάμεσα στα φημολογούμενα ονόματα που να μπορεί να προσφέρει κάτι τέτοιο; μάλλον όχι, οπότε ας ελπίσουμε από το 2024, όπου τα πράγματα ίσως να είναι διαφορετικά...γενικότερα.  green

Υ.Γ. Χθες το βράδυ ήμουν στον Σταυρό του Νότου και είδα λάιβ 1η φορά τους Πόλκαρ. Τους είχα ξαναπροτείνει εδώ μέσα και η γνώμη μου δεν άλλαξε. Αυτή είναι η ενέργεια που χρειαζομαστε επι σκηνής για να ξεχωρίσουμε.

Δεν μπορώ να έχω άποψη για το τι μπορεί να συμβεί φέτος για να είμαι ειλικρινής διότι από τα ονόματα κανένα δεν με ενθουσιάζει από την άλλη όμως δεν έχουμε ιδέα και για το τι τραγούδια έχουν κατατεθεί. Σε γενικές γραμμές όλα τα μεγάλα ονόματα έχουν πάει στον διαγωνισμό οπότε τα επόμενα χρόνια μάλλον θα πρέπει να βασιζόμαστε κυρίως στο τραγούδι παρά στο όνομα. Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι η λογική του μονοπώλιου. Δεν είμαστε Ισλανδία Μάλτα ή Κύπρος σε μέγεθος, οπότε θα ήθελα να δω περισσότερες προτάσεις ως προς το project γενικότερα. Και με το δεδομένο του πώς λειτουργεί η ιστορία στην ερτ αλλά και με το ότι η Ρωσία δεν θα γυρίσει στον διαγωνισμό νομίζω η ντριμ τιμ θα είναι για αρκετά χρόνια στο παιχνίδι. Οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να περιμένουμε. Η παρούσα διοίκηση της ερτ έχει βασιστεί πάνω τους, μια άλλη όμως διοίκηση αλλού πολιτικού χρώματος φοβάμαι ότι θα απαξιώσει και πάλι τον διαγωνισμό. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα γενικώς η φάση.

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno και jovla

wait, what
wait, what
Αριθμός μηνυμάτων : 116
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2021
Φύλο : Άντρας

Δευ Νοε 07, 2022 3:16 am
Δεν θεωρώ πως η ΕΡΤ το '19 απαξίωσε τον διαγωνισμό. Και μεγάλο μπάτζετ έδωσε, και ενδιαφέρθηκε για την καλλιτεχνική επιμέλεια του project, ασχέτως αν, εν τέλει, δεν έφερε ένα πολύ καλό αποτελέσμα.

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, Chrisde, eurobirdo και PetrosIs

PetrosIs
PetrosIs

Δευ Νοε 07, 2022 10:28 am
Συμφωνώ για το 2019. Με αλλη κυβέρνηση και όμως ασχολήθηκαν αρκετά και είχαμε μία πολύ όμορφη συμμετοχή ασχέτως θέσης. Προσωπικά προτιμώ απο το να έχουμε μονιμως Κοντοπουλο και Φωκά και ας πατώσαμε!

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno και Chrisde

Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Δευ Νοε 07, 2022 2:36 pm
space28 έγραψε:μια άλλη όμως διοίκηση αλλού πολιτικού χρώματος φοβάμαι ότι θα απαξιώσει και πάλι τον διαγωνισμό

Η αλήθεια είναι πως όταν έγραφα την απάντησή μου φανταζόμουν την επόμενη Κυβέρνηση πολυκομματική, όχι αποκλειστικά της αριστεράς.  green Πάντως σίγουρα ελπίζω σε μια αλλαγή στη διοίκηση της ΕΡΤ που θα μας απαλλάξει από το μονοπώλιο Κοντόπουλου-Κοκοτού-Ευαγγελινού. 
Τέλος, θα συμφωνήσω ότι η ΕΡΤ διαχειρίστηκε τη Γιουροβίζιον με κομπλεξισμό την περίοδο 2016-2018, αλλά το 2019 νομίζω πως έγινε ένα βήμα προς η σωστή κατεύθυνση και σε μια τέτοια φόρμουλα προσβλέπω στο μέλλον. Ή μάλλον, ακόμα καλύτερα, να επανέλθει η διεξαγωγή ενός τελικού, που έχει λείψει σε πολλούς από μας. Δηλαδή, δεν είναι κρίμα που μετά από 2 τοπ-10 είναι τόσο ψόφια τα πράγματα φέτος; δεν ενδιαφέρεται σχεδόν κανείς. Ακόμα κι εμείς οι φαν με το ζόρι προσπαθούμε να κρατήσουμε το ενδιαφερον μας ζωντανό (και τα βλέφαρά μας ανοικτά απο τη νύστα, θα συμπλήρωνα...)  green

Υ.Γ. Είναι η ιδέα μου ή ο Κεν του Φραγκούλη τρώει γερό σπρώξιμο τώρα τελευταία;

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, space28, smart-attack και PetrosIs

space28
space28

Δευ Νοε 07, 2022 3:15 pm
Το τι θα γίνει στις επόμενες εκλογές η αλήθεια είναι πως κανείς δεν το ξέρει και δεν είναι και το κατάλληλο μέρος για να πούμε τις απόψεις μας πάνω σε αυτό  Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say" - Σελίδα 4 1f609 . Στα δικά μου μάτια, η διαχείριση επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν κακή, με μια αστεία επιλογή το 2016, μια τσαπατσουλικη επιλογή το 2017 και ένα μεγάλο βατερλώ το 2018. Το 2019, μετά το κράξιμο και τις απανωτές επιτυχίες έγινε μια φιλότιμη προσπάθεια restart με την επιλογή μιας εναλλακτικής και για πολλούς ταλαντούχας τραγουδίστριας. Το τραγούδι ήταν καλό και οι προοπτικές πολλές, ενώ απο την άλλη φύγαμε απο την κλασική greek way συνταγή, που για πολλούς φανς ήταν το ζητούμενο (λίγο ενοχικό για μένα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Ωστόσο, αν δει κανείς το συνολικό αποτέλεσμα ήταν και πάλι απογοητευτικό, καθώς απο τα συμφραζόμενα το όλο εγχείρημα πήγε στράφι, καθώς η όλη ιστορία στήθηκε λάθος και η Κατερίνα φάνηκε ότι δεν ήταν έτοιμη για τον διαγωνισμό. Ο Κεν και ο κάθε Κεν προφανώς και θα προωθηθεί γιατί αυτή είναι η λειτουργία αυτής της χώρας, σε όλα τα επίπεδα. Δεν νομίζω ότι προκαλεί σε κάποιον έκπληξη. Τα πράγματα Elfo φέτος είναι ψόφια, διότι αφενός όπως είπα όλα τα μεγάλα ονόματα έχουν πάει, αφετέρου η ΕΡΤ δεν φαίνεται να πολυσυμπαθεί την Πανικ που έχει και το μεγαλύτερο όγκο των τραγουδιστών στη χώρα. Σε κάποιο live του evfun είχαν πει ότι αν θυμάμαι καλά ότι του χρόνου συμπληρώνονται 50 χρόνια απο την πρώτη μας συμμετοχή και η ΕΡΤ ετοιμάζει κάτι μεγάλο. Παπαρίζου again ; Ποιος ξέρει. Για να μην απογοητευόμαστε ωστόσο, ας περιμένουμε να δούμε την τελική επιλογή για φέτος. Μπορεί να υπάρχει κάτι καλό και να πάμε συμπαθητικά. Για το μονοπώλιο όσο και να χτυπιόμαστε στην παρούσα δεν αλλάζει. Άλλοι αποφασίζουν για αυτό  Ελλάδα 2023 - Victor Vernicos "What They Say" - Σελίδα 4 1f60b

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, lol3, jovla, smart-attack, Chrisde και PetrosIs

Jimijoop
Jimijoop
Αριθμός μηνυμάτων : 21
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2022

Δευ Νοε 07, 2022 3:48 pm
Αν είναι να είμαστε μεταξύ βύσματα του Κοντόπουλου και "ποιότητα" τύπου Μονικα, Τερζή και Argo χίλιες φορές προτιμώ να αποχωρήσουμε. Λυπάμαι.

Ας προσέχαμε τι ψηφίζαμε το 2015. Αν δεν είχε βγει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ τότε τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά τώρα.

Όσο για το 2024.  Αμφιβάλλω ότι θά πάει η Παπαρίζου ή κανένα μεγάλο όνομα. Πιο πιθανό είναι να δούμε Stefania 3.0 με τραγούδι του Κοντόπουλου φυσικά (που είναι εντελώς ξεχασμένη στην Ελλάδα μαζί και οι 2 συμμετοχές της και ας πήγε δεκάδα) ή νέο φρούτο των Dream Team τύπου Κούρτη/Καούρη ή καμιά Ashley Papadakos-Williams από το Τέξας που έχει να πάει Ελλάδα από τα 3 της και οι μόνες ελληνικές λέξεις που ξέρει είναι Syrtaki, Opa, Mykonos & Ouzo. Στην χειρότερη θα στείλουμε κάποια πχοιοτική τραγουδίστρια που μόλις απερρίφθη από το φεστιβάλ ΚΝΕ με τραγούδι για την κρίση και την φτώχεια με την ΕΡΤ να καμαρώνει ότι στέλνει "ποιότητα" ενώ οι eurofans θα λένε "Θεέ μου τι αισχος είναι αυτό"

Σόρρυ αλλά έχω χάσει κάθε ελπίδα για αλλαγή. Η ΕΡΤ είναι τελείως στην κοσμάρα της.
PetrosIs
PetrosIs

Δευ Νοε 07, 2022 6:39 pm
Σορρι αλλα συμφωνω με space28 και διαφωνω με jimijoop. Οπως πολύ σωστα λέει ο space ολα τα μεγάλα μας ονοματα πήγαν στην Eurovision, ελάχοστα ειναι τα πιο μεγάλα ονοματα που δεν εχουν πάει, οποτε θα βλέπουμε μικρότερα ονοματα στο διαγωνισμο. Αυτό δεν ειναι κακο και οι περισσοτερες χωρες αν δειτε στελνουν πιο νέα ονοματα. Το θεμα ειναι να βλέπουμε και άλλους δημιουργους και αλλους σκηνοθετες και οχι συνεχως την ιδια ομάδα! Αυτό ειναι το πρόβλημα. Επίσης jimijoop τα μεγάλα ονόματα δεν στέλνουν τραγούδι τώρα σε μία κλειστη διαδικασία που δεν θα εκτεθούν και πολύ και πιστευεις ότι θα στείλουν σε εναν εθνικο τελικο; Δεν το βλέπω πιθανο δυστυχως! Νομιζω καλο ειναι να μην μπλέκουμε τα πολιτικά με την Eurovision. Τοσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ εκαναν λάθη οσο αφορά την ΕΡΤ και τον διαγωνισμό. Αυτό που εγώ απλά θα παραδεχθώ στην ΝΔ σε σχέση με τους προηγουμενους είναι πως τους νοιάζει περισσοτερο το αποτέλεσμα ίσως και για αυτό και καθε χρονο στηριζονται στα ίδια πρόσωπα, γιατί τους φέρνουν αυτό που ζητούν. Βεβαια εμενα αυτό με βρίσκει αντίθετο ως προσέγγιση, απλά δεν ειναι αδιάφοροι.

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, jovla, space28, smart-attack, alexg και Chrisde

Elfo_Del_Infierno
Elfo_Del_Infierno

Δευ Νοε 07, 2022 7:15 pm
Jimijoop έγραψε:Αν είναι να είμαστε μεταξύ βύσματα του Κοντόπουλου και "ποιότητα" τύπου Μονικα, Τερζή και Argo χίλιες φορές προτιμώ να αποχωρήσουμε. Λυπάμαι.

Ας προσέχαμε τι ψηφίζαμε το 2015. Αν δεν είχε βγει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ τότε τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά τώρα.

Όσο για το 2024.  Αμφιβάλλω ότι θά πάει η Παπαρίζου ή κανένα μεγάλο όνομα. Πιο πιθανό είναι να δούμε Stefania 3.0 με τραγούδι του Κοντόπουλου φυσικά (που είναι εντελώς ξεχασμένη στην Ελλάδα μαζί και οι 2 συμμετοχές της και ας πήγε δεκάδα) ή νέο φρούτο των Dream Team τύπου Κούρτη/Καούρη ή καμιά Ashley Papadakos-Williams από το Τέξας που έχει να πάει Ελλάδα από τα 3 της και οι μόνες ελληνικές λέξεις που ξέρει είναι Syrtaki, Opa, Mykonos & Ouzo. Στην χειρότερη θα στείλουμε κάποια πχοιοτική τραγουδίστρια που μόλις απερρίφθη από το φεστιβάλ ΚΝΕ με τραγούδι για την κρίση και την φτώχεια με την ΕΡΤ να καμαρώνει ότι στέλνει "ποιότητα" ενώ οι eurofans θα λένε "Θεέ μου τι αισχος είναι αυτό"

Σόρρυ αλλά έχω χάσει κάθε ελπίδα για αλλαγή. Η ΕΡΤ είναι τελείως στην κοσμάρα της.

Πωπω γκρίνια Παναγία μου.  Razz Ποια είναι αυτή η Ashley Papadatos; δεν μου βγάζει αποτλέσματα ο κος γούγλης. 

Κατά τα άλλα, συμφωνώ με αυτό που λέτε ότι δεν υπάρχουν πλέον μεγάλα ονόματα που ενδιαφέρονται σε ρεαλιστικά πλαίσια για τον διαγωνισμό (και δεν θεωρώ ότι μπορεί να γίνει πραγματικοτητα πχ αυτό που διαβάσαμε για τον Αργυρό τις προάλλες), οπότε μια καλή φάση για να αναθερμανθεί το ενδιαφέον θα ήταν μια διαδικασία με νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες, αλλά με κάποια εμπλοκή του κοινού. Γενικά πολλή μυστικοπάθεια έχει πέσει στην ΕΡΤ με τις κλειστές πόρτες κι τις πχοιτικές επιτροπές και κάπου βαριέμαι και αρχίζω να μανουριάζω.

Αρέσει στους χρήστες smart-attack και PetrosIs

impressedguy
impressedguy
Αριθμός μηνυμάτων : 480
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2022
Φύλο : Άντρας ΧιούμορΓέα, γέα, φάιερ

Τετ Νοε 09, 2022 1:12 am
Είχαμε 2 top10 συμμετοχές τα τελευταία χρόνια που δεν άκουσε κανείς, δεν είχαν κανένα airplay και γενικότερα εμπορικά δεν ενδιέφεραν κανέναν. Το θέμα δεν είναι η θέση - εκτός αν κερδίσεις ή φτάσεις στο παρά λίγο - αλλά το τί θα κάνεις μετά. 

Είδατε και τι έγινε με το Snap φέτος. Άπατο είχε πάει και μπήκε μέχρι και στο Billboard Hot100.

Η ΕΡΤ ενδιαφέρεται μόνο για τη θέση μέσα από ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο εργασίας με πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους. Λογικό είναι να μην θέλουν να μπουν πολλοί σε τέτοια διαδικασία.

Υποψιάζομαι πως αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά το ενδιαφέρον για το διαγωνισμό θα είναι στο μηδέν.

Ειδικά αν για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή μας είναι "καλά ποι@ είναι αυτ@ πάλι".

Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, smart-attack και Jimijoop

jovla
jovla
Αριθμός μηνυμάτων : 2117
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 23

Τετ Νοε 09, 2022 10:04 pm
Νομίζω είναι ξεκάθαρο μετά από 8 χρόνια ότι η ΕΡΤ δεν ενδιαφέρεται καθόλου για εθνικό τελικό είτε με διοίκηση διορισμένη από την ΝΔ είτε από τον Σύριζα. Με γεια της και χαρά της, εμένα μου πήρε καιρό να το χωνέψω αλλά πλέον το αποδέχτηκα. Πιστεύω δύσκολα θα ξανά δούμε εθνικό τελικό.

Σχετικά με τα ονόματα έχω να πω πως πότε δεν ξέρουμε τι τραγούδια μπορεί αυτά να κρύβουν όσο και αν δεν φαίνονται τόσο καλά και promising εκ πρώτης όψεως. Τρανό παράδειγμα είναι η περσινή διαδικασία που όλες μας είχαμε σκίσει τα βρακιά μας στο ενδεχόμενο να πάει ο Nicky και εν τέλει η Αμάντα αποδείχτηκε χίλιες φόρες καλύτερη με ένα τραγούδι κλάσης ανώτερο του Nicky. Μπορεί και φέτος να επιλεγεί -out of the blue- ένα όνομα που δεν έχει κάνει τόσο ντόρο, όπως έγινε και πέρσι εξάλλου.

Πιστεύω το ενδιαφέρον για την eurovision έχει χαθεί εδώ και χρόνια... Και για να μην γελιόμαστε δεν οφείλεται τόσο στο ποιον άκυρο στέλνουμε πάλι όσο στα κακά αποτελέσματα της προηγούμενης δεκαετίας. Πιστεύω μια χαρά όλοι θα αναθαρρέψουν αν τύχει κάποια στιγμή να γίνουμε φαβορί για την νίκη. Να υπενθυμίσω ότι το 2018 όταν πήγε η Φουρέιρα κάνεις δεν είχε ενδιαφερθεί εως ότου να ξεκινήσουν οι πρόβες και να φανεί ότι έχει πιθανότητες να το σηκώσει. 

Γενικά, έχουν περάσει οι εποχές του φανατισμού που είχε η Ελλάδα για τον θεσμό και πότε δεν θα γυρίσουν ξανά. Και ίσως είναι και για κάλο, επειδή υπήρχε ένας τοξικός φανατισμός την περίοδο 2004-2012 και όχι απαραίτητα καλός. Κατά τα αλλά, ενδιαφέρον υπάρχει κάθε χρόνο την ημέρα του τελικού και η eurovision γενικά πάντα είναι στις τοπ10 καλύτερες τηλεθεάσεις της σεζόν.

Τώρα σχετικά με την διαδικασία που ακολουθεί η ΕΡΤ για την επιλογή του τραγουδιού τα έχουμε πει πολλές φόρες. Είναι red flag να βάζεις ένα μάτσο από 10 boomers να επιλέξουν την Ελληνική Συμμέτοχη. Όλοι θυμόμαστε ότι πέρσι στην 5αδα είχαν μπει joanna drigo και lou is. Όποτε αν κάτι με ανησυχεί από όλη αυτή την διαδικασία είναι κατά πόσο θα παρθεί η σωστή επιλογή. Πέρσι ήμασταν τυχέροι με την Αμάντα... Θα είμαστε και φέτος;

Αρέσει στους χρήστες lol3, space28, smart-attack, eurovisionικος, GunadaOgunkoya, eurobirdo και PetrosIs

PetrosIs
PetrosIs

Τετ Νοε 09, 2022 10:54 pm
Συμφωνώ απόλυτα με @jovla. 100% όμως. Ο φανατισμός των Ελλήνων και των εκπομπών με την Eurovision τελείωσε! Εδώ δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε ο Πουλόπουλος που παλιότερα αφιέρωνε ώρες στην Eurovision φέτος ακόμα δεν εχει πει τίποτα! Δεν ανέφερε καν στην εκπομπή του την ανακοινωση του ΡΙΚ για τον Λάμπρου. Εθνικος τελικός και εγώ εχω αποδεχθει πως πολύ δύσκολα θα ξανά δούμε. Ίσως μονο αν αποκλειστουμε και πάλι δεν το θεωρω βέβαιο. Τα όνοματα προσωπικα δεν μου λενε τίποτα. Κάθε χρόνο οι χωρες επιλέγουν ολο και πιο νέους καλλιτέχνες, ηλικιακά και καριεριστικα. Πέρσι ολοι θέλαμε τον Good Job Nicky. Τα κανάλια και τα μίντια ήθελαν Good Job Nicky και όπως πολύ σωστα ειπε ο jovla ημασταν τυχεροί που τελικά επέλεξαν την Amanda και πήραμε την όγδοη θέση. Ελπιζω να είμαστε και φέτος εξίσου τυχεροί και πισω από αυτα τα ονόματα να υπάρχει ένα καλό τραγούδι. Προσωπικά θα ήθελα τον Leon ή τον Κούρτη, με βάση αυτά που έχω διαβάσει και μόνο για τις συμμετοχές τους.
Πάντως πέρσι τετοια περίπου εποχή ειχαν ανακοινωθει οι 5 καλλιτέχνες και φέτος τιποτα. Επισης το eurovisionfun που σιγουρα γνωρίζει τι γίνεται δεν εχει γράψει τίποτα. Μήπως λέω φέτος οι boomers που ολοσωστα λέει ο jovla δεν κάναν την σωστη επιλογή και για αυτο δεν διαβάζουμε οτι πάμε πάλι να σκισουμε, πάλι στο τοπ10 και τα γνωστά; Αρχιζω λίγο να ψιλιάζομαι μια τέτοια κατάσταση. Το οτι είχαν πέρσι στην πεντάδα την Lou Is και την Drigo ειναι ένα δείγμα ότι θα μπορούσαν φέτος να επιλέξουν κάτι παρόμοιο; Θα πάμε με την Μόνικα και οι γνωστοί άγνωστοι έχουν ξενερώσει; Ισως βεβαια να μην ισχύει και τίποτα απο τα παραπάνω απλές σκέψεις κανω ομως.
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης