2ος Ημιτελικός (σχολιασμός & προβλέψεις)
Ποιες χώρες θα προκριθούν στον τελικό από τον 2ο ημιτελικό ;
- Chrisde
- Αριθμός μηνυμάτων : 135
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2021
Φύλο :
Απ: 2ος Ημιτελικός (σχολιασμός & προβλέψεις)
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla, smart-attack, eurovisionικος και impressedguy
- Yiorgos Agis
- Αριθμός μηνυμάτων : 110
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2021
Φύλο :Ηλικία : 23
Είμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια ΜΗ ΧΕΣΩ;
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla, smart-attack, eurovisionικος, Chrisde και impressedguy
- eurovisionικος
- Αριθμός μηνυμάτων : 302
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2020
Φύλο :Ηλικία : 21
Τόπος : ThessalonikiBut if we flooop,we flop together
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla και Chrisde
- Chrisde
Φύλο :
Αρέσει στον χρήστη eurovisionικος
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4980
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
eurovisionικος έγραψε:Αν ήταν μια φορά nq πριν τώρα απλώς το φωνάζει (ίσως στοιχηματικά να δώσουμε χαρά σε πολλούς) . Ειδικά τα γράμματα στο LED με το τεράστιο V και το γιγαντιαίο πρόσωπο απλά γιατί; Το ρούχο θεωρώ πως είναι το μικρότερο κακό στην όλη αδιάφορη παρουσίαση. Γιατί δεν προσπάθησαν να κάνουν κάτι σαν το βιντεοκλιπ; Δεν θα ήταν και τόσο ακριβό και θα ήταν αρκετά εντυπωσιακό. Αντιθέτως, αρκεστήκαν σε ιδέες Γιαννας πλημμυρίζοντας την σκηνή με καπνό.
Το μόνα θετικά ίσως είναι στα κοντινά όπου φαίνεται αρκετά εκφραστικός και φωτογενής και η ενέργεια του.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό το σχόλιο. Δυστυχώς ο Ρήγος άφησε την έμπνευση πίσω. Πολύ δυνατά vibes Βελγίου με Eliot. Δεν με πειράζει το σορτσάκι, αλλά το χρώμα της άμμου και το όλο safari look είναι για μια άλλη περίσταση μάλλον. Όχι για τη σκηνή. Χίλιες φορές να έβγαινε με την κιθάρα του και να την έβαζε στην άκρη στο τελευταίο ρεφρέν με τα παλαμάκια και να έκανε κάτι άλλο. Μα, led με τη φάτσα του ερμηνευτή; Πόσο cliche. Μόνο ο Βίκτωρ το σώζει με τη φωνή του και την άνεση του. Εντυπωσιακό για δεκάξι χρονών παιδί.
Όλοι για τις threesome δουλεύουν μου φαίνεται.
Αρέσει στους χρήστες NoirJo, jovla, smart-attack, eurovisionικος και Chrisde
- NoirJo
- Αριθμός μηνυμάτων : 1045
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2018
Φύλο :Τόπος : Αθήνα
Δεν κρύβομαι μωρή, δεν καταζητούμαι.

Δε με ενοχλεί ιδιαίτερα το ρούχο, αν και θα προτιμούσα κάτι διαφορετικό. Τα ολογράμματα φαίνονται τρισάθλια. Μιλάμε για τελείως παρωχημένη ιδέα (θυμίζει το έκτρωμα της Αυστραλίας το 2017). Δεν ξέρω ποιο είναι ακριβώς το κόνσεπτ πίσω από αυτό το πράγμα, αλλά βγάζει κάτι το αδέξιο και πρόχειρο. Εν ολίγοις, χάλια μαύρα. Ελπίζω τηλεοπτικά να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα. Κι ελπίζω γενικά να δώσουν έμφαση στον ίδιο το Βίκτωρα, ο οποίος ομολογουμένως έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου με τις διάφορες εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα και απ'ό,τι βλέπω, έχει πολλή ενέργεια και μεταδοτικότητα στη σκηνή. ΑΝ καταφέρουμε να προκριθούμε, αυτό θα οφείλεται κυρίως στο δικό του χάρισμα και ταλέντο και συμπληρωματικά στις χώρες-συμμάχους, διότι από πλευράς staging, it's a no. Αλλά τα πράγματα θα είναι πολύ οριακά.
Αρέσει στους Elfo_Del_Infierno, jovla, smart-attack, Le Parisien, Constantinos, eurovisionικος, wait, what και
- eurovisionικος
- Αριθμός μηνυμάτων : 302
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2020
Φύλο :Ηλικία : 21
Τόπος : ThessalonikiBut if we flooop,we flop together
[size=46][size=46]Sorry
Greece, we forgot your gallery... [/size][/size]
νομίζω είναι η πρόταση που συνοψίζει το πρόβλημα της φετινής συμμετοχής που δεν διορθώθηκε ούτε με τη σκηνική παρουσίαση.Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla, Constantinos, wait, what και impressedguy
- wait, what
- Αριθμός μηνυμάτων : 116
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2021
Φύλο :
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack και eurovisionικος
- space28
- Αριθμός μηνυμάτων : 402
Ημερομηνία εγγραφής : 17/03/2019
Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιασω για την ερτ. Νομίζω ότι πλέον είναι άδικος κόπος.
Πρώτη φορά μου συμβαίνει να μου περνάει τόσο αδιάφορη η ελληνική συμμετοχή..
Νεξτ γιαρ!

Αρέσει στον χρήστη smart-attack
- impressedguy
- Αριθμός μηνυμάτων : 480
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2022
Φύλο :Γέα, γέα, φάιερ
Το είχα γράψει από πολύ νωρίς ότι για μένα ο δύσκολος ημιτελικός είναι ο 2ος και όχι ο πρώτος, είναι πολύ πιο ανοικτός σε εκπλήξεις και πρακτικά είναι 7-8 κομμάτια που παλεύουν για τις 4 τελευταίες θέσεις της δεκάδας που δίνουν την πρόκριση.
Θα μου επιτρέψετε επίσης να αναφέρω ξανά ότι φέτος που είναι μια τόσο περίεργη χρόνια η ΕΡΤ θα έπρεπε να έχει επιλέξει τη Μονικα. Το κομμάτι της ήταν εξαιρετικό και της αξιζε σε αυτή τη φάση η ευκαιρία - προσωπικά θεωρώ ότι ήταν η πιο επαγγελματική πρόταση. Τον νικητή τον ξέρουμε - δεν νομίζω ότι υπάρχει σόφρων άνθρωπος που να πιστεύει ότι η Λοριν κινδυνεύει ή ότι οι Σουηδοί έχουν αφήσει τη σκηνική παρουσία στη τύχη του BBC - και ήταν μια καλή ευκαιρία η Ελλάδα να δοκιμάσει κάτι πραγματικά διαφορετικό - αρκεί βέβαια και αυτή να έκανε μια καλή παρουσία και να μην παραληρούσε με συγκρίσεις με την Adele.
Πολύ φοβάμαι ότι σε λίγα χρόνια κανείς δεν θα θυμάται τον Βικτωρα - μακάρι να διαψευστώ - και το κομμάτι του δεν πρόκειται να παιχτεί από κανέναν και πουθενά. Δεν συζητάμε για την μηδενική ταύτιση κοινού και έλληνα εκπροσώπου - τα έχω ξαναπει και θα επιμείνω. Αν η ΕΡΤ δεν αποφασίσει να εμπλέξει κοινό στη συμμετοχή, αν δεν απαλλαγεί από την ανεκδιήγητη επιτροπή (με περγαμηνές μεν αλλά χωρίς επαφή με τον διαγωνισμό) και αν δεν προσπαθήσει να προσελκύσει καλλιτέχνες που κάνουν επιτυχία ΣΗΜΕΡΑ χωρίς παρωπίδες στο είδος της μουσικης, τα αποτελέσματα θα συνεχίσουν να είναι πενιχρά - και θα επιμείνω ότι τόσο το 2021 όσο και το 2022 οι θέσεις στη δεκάδα ήταν συγκυριακές και μόνο.
- Elfo_Del_Infierno
Αρέσει στους χρήστες jovla, smart-attack, Le Parisien, GunadaOgunkoya και eurobirdo
- wait, what
Φύλο :
ο καθενας εχει το δικο του προσωπικο γουστο, και σπανια μπορουμε να κρινουμε αντικειμενικα, ειδικα για μια προβληματικη συμμετοχη, οπως η δικη μας φετος.
κι εγω πιστευω πως μονο η κλαυδια εν τελει θα μας εκανε πολυ δυνατο νταρκ χορς για 5αδα, αλλα δεν βλεπω πως αυτο θα ενισχυσει την κριτικη μου για την σταση της ερτ και της ομαδας του βικτωρα απεναντι στο προτζεκτ που ανελαβαν.
εν τω μεταξυ παιζει να ημουν ο μονος που πιστευα πως το τραγουδι ειναι υποτιμημενο, αν σκεφτω ποσο το παρατησαν οι ιδιοι οι συντελεστες στην μοιρα του
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla και Chrisde
- Chrisde
Φύλο :
Ο Βίκτωρας φαίνεται πραγματικά επαγγελματίας και είναι πολύ άδικο όλο αυτό.
Ελπίζω να μου φύγουν τα νεύρα σύντομα και να ασχοληθώ και με τις υπόλοιπες σημερινές πρόβες.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, NoirJo και smart-attack
- Le Parisien
- Αριθμός μηνυμάτων : 511
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019
Αρέσει στους χρήστες NoirJo, jovla, smart-attack και GunadaOgunkoya
- NoirJo
Ισλανδία: όπ.π. Προτιμώ Εσθονία νομίζω. Μία από τις δύο μάλλον θα αποκλειστεί. Μπορεί και οι δύο.
Πολωνία: Είναι κακό κομμάτι και το χορευτικό στη γέφυρα στα όρια του αστείου. Δεν το ξεγράφω, αλλά θέλω να πιστεύω πως δε θα έχουμε κάποια δυσάρεστη έκπληξη.
Σλοβενία: Χαριτωμένο κομμάτι, λογικά περνάει τελικό. Δεν μπορώ να πω πως τρελαίνομαι με αυτό που βλέπω βέβαια, αλλά αρέσουν στους φανς, οπότε δε θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα.
Γεωργία: Επίσης λογικά περνάει. Γλυκιά κοπέλα, "κλασική" και αναμενόμενη σκηνική εμφάνιση χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.
Σαν Μαρίνο: Εκτός τελικού.
Αυστρία: Ίσως η μεγαλύτερη απογοήτευση μέχρι στιγμής. Θα περάσουν, αλλά δύσκολα θα κερδίσουν τον ημιτελικό. Στο κλιπ φαίνεται άνευρο και αμήχανο το στήσιμο. Πολύ άδεια η σκηνή. Φέρνουν λίγο σε Sister σε συνδυασμό με Πία Μαρία. Γενικά περίμενα κάτι ιδιοσυγκρασιακό δεδομένων και των στίχων του κομματιού.
Αλβανία: Νομίζω πως η διασπορά θα τους στηρίξει. Έχει τις ελπίδες της η Αλβανία. Προσωπικά τη θέλω στον τελικό.
Λιθουανία: Λιτό και κομψό. Θα περάσει, ευνοείται και από τη σειρά εμφάνισης σε σχέση με τις υπόλοιπες γυναικείες μπαλάντες. Και κάπου εδώ συνειδητοποιώ πως μεταξύ Αρμενίας, Εσθονίας, Ισλανδίας, Γεωργίας και Λιθουανίας, δε νομίζω να προκριθούν οι 4 από τις 5. Μάλλον οι 3.
Αυστραλία: Δε μου αρέσει το κομμάτι, αλλά είναι καλοί performers, έχουν το πλεονέκτημα της τελευταίας θέσης στη σειρά εμφάνισης και θα δώσουν λίγη ένταση σε ένα αμήχανο και απρόβλεπτο ημιτελικό. Δε θα εκπλαγώ, αν κερδίσουν τον ημιτελικό.
Προβλέψεις περί πρόκρισης:
1. Αυστραλία
2. Κύπρος
3. Αυστρία
4. Σλοβενία
5. Βέλγιο
6. Λιθουανία
7. Γεωργία
8. Αρμενία
9. Ελλάδα
10. Αλβανία
Ρουμανία και Σαν Μαρίνο δεν έχουν ελπίδα. Πολωνία, Εσθονία, Δανία και Ισλανδία μπορούν να κάνουν την έκπληξη, δεδομένου ότι Ελλάδα και Αλβανία είναι ευάλωτες. Πιστεύω πως η Εσθονία και η Ισλανδία θα επισκιαστούν από Αρμενία, Γεωργία και Λιθουανία, ενώ η Ελλάδα - δεδομένων των συμμάχων και του περισσότερο χαρισματικού ερμηνευτή - μπορεί να αφήσει τη Δανία εκτός τελικού. Η Πολωνία μπορεί να κάνει την έκπληξη, όπως είπα προηγουμένως. Ελπίζω πως όχι, λολ. Γενικά πολύ ρευστά τα πράγματα σε αυτό τον ημιτελικό. Δε θεωρώ locked καμία απολύτως συμμετοχή.
Με μία διαφορετική σκηνική εμφάνιση, πιστεύω πως θα είχαμε πολύ περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση. Θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω. Το κομμάτι είναι καλό για τα δεδομένα του ανταγωνισμού και ο Βίκτωρ πολύ επαγγελματίας και ταλαντούχος. Και ώριμο συγκροτημένο παιδί για την ηλικία του. Περιμένω να δω το πρώτο επίσημο κλιπ με τα τηλεοπτικά πλάνα για να δω αν όντως "κλωτσάνε" - και πόσο - αυτά τα ακατανόητα ολογράμματα. Ίσως εμφανίζονται σε συγκεκριμένα σημεία του κομματιού και δεν αποσπούν την προσοχή του θεατή, ποιος ξέρει; Η ΕΡΤ χρειάζεται έναν αποκλεισμό για να αξιολογήσει καλύτερα πόσο χάλια διαχειρίστηκε τα πράγματα φέτος με τον αντιεπαγγελματισμό της. Από την άλλη, δε μου φταίει σε κάτι ο Βίκτωρ, ο οποίος προσπαθεί πολύ και αξίζει μία θέση στον τελικό. Πιστεύω πως θα τα καταφέρει, έστω οριακά. Και είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο ασχολούμαι έστω και ελάχιστα φέτος με την ελληνική συμμετοχή.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack, Le Parisien και Chrisde
- Elfo_Del_Infierno
NoirJo έγραψε: Η ΕΡΤ χρειάζεται έναν αποκλεισμό για να αξιολογήσει καλύτερα πόσο χάλια διαχειρίστηκε τα πράγματα φέτος με τον αντιεπαγγελματισμό της.
Αρκεί να μην την πιάσει πανικός. Τελευταία φορά ήταν το 2016 και όλοι θυμόμαστε τι επακολούθησε.

Αρέσει στους χρήστες Chrisde και impressedguy
- wait, what
Φύλο :
Elfo_Del_Infierno έγραψε:Αρκεί να μην την πιάσει πανικός. Τελευταία φορά ήταν το 2016 και όλοι θυμόμαστε τι επακολούθησε.
Ολοι εχουμε ξεχασει την γιαννα, αλλα οχι κι ετσι
- PetrosIs
- Αριθμός μηνυμάτων : 143
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2022
Θα ήθελα να πω κάτι που διάβασα και παραπάνω. Ημουν και έγω ενας απο αυτους που δεν μου άρεσε το γεγονος οτι τα τελευταια 3 χρονια είχαμε μονο dream team. Θα πρέπει όμως στο σημείο αυτό να πω πως ο Φωκάς δεν υπήρχε περίπτωση να παρουσιάσει κάτι τέτοιο με υλικό τον Βίκτωρα. Προσωπικά καθόλου τυχαίες και συγκυριακές δεν θεωρώ τις θέσεις μας τς 2 προηγούμενα χρόνια και μετά το διαφαινόμενο βατερλό, προβλέπω να επαναλαμβάνεται η ιστορία μετα το 2019, να επιστρατεύει η ΕΡΤ άρον αρον την dream team για να τους ξελασπώσει.
Ελπιζω την αλλη Πέμπτη να έχουμε όλη την τύχη με το μέρος μας γιατί θα την χρειαστούμε.
Αρέσει στον χρήστη Chrisde
- Elfo_Del_Infierno
Του χρόνου ελπίζω σε εθνικό τελικό. Ή έστω σε Αργυρό με απευθείας ανάθεση, αν σοβαρολογούσε σε εκείνη τη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα.
Αρέσει στους χρήστες NoirJo, jovla, smart-attack, Le Parisien, Chrisde και eurobirdo
- eurobirdo
- Αριθμός μηνυμάτων : 176
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2022
Φύλο :Ηλικία : 24
Τόπος : PolandBEJBA! IT'S KAJNDA CREZEH!!
Κυριολεκτικά καμία.
Τα δεδομένα είναι αυτά που είναι, για τους λόγους που ξέρουμε, καλώς ή κακώς. Ας εστιάσουμε σε αυτά που συμβαίνουν όντως και όχι στο τι θα γινόταν αν και αν και αν.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, NoirJo, jovla, smart-attack, Le Parisien, impressedguy και PetrosIs
- NoirJo
Elfo_Del_Infierno έγραψε:Καλά, έχει παρουσιάσει και this is flop ο Φωκάς, μην ξεχνιόμαστε. Γι' αυτό κι ανέφερα ως χρονιά πανικού το 2017. Τη Γιάννα και νά'θελα δεν μπορώ να την ξεχάσω. Εφιάλτης μού έχει γίνει.
Του χρόνου ελπίζω σε εθνικό τελικό. Ή έστω σε Αργυρό με απευθείας ανάθεση, αν σοβαρολογούσε σε εκείνη τη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα.
Πίστεψέ με, κανείς μας. Η μπλε μούντζα ακόμη με στοιχειώνει.

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack, Le Parisien και eurobirdo
- eurobirdo
- Αριθμός μηνυμάτων : 176
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2022
Φύλο :Ηλικία : 24
Τόπος : PolandBEJBA! IT'S KAJNDA CREZEH!!
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla και smart-attack
- Elfo_Del_Infierno
Αρέσει στους χρήστες smart-attack και eurobirdo
- lol3
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2018
Φύλο :Ηλικία : 32
Τόπος : Χώρα του φωτός21 points to Sweden from t/v
Αρέσει στον χρήστη wait, what
- Le Parisien
- Αριθμός μηνυμάτων : 511
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019

Αρέσει στον χρήστη smart-attack
|
|