The Greek Forum of Eurovision Song Contest
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

GR 2011 Watch MY Dance - Lukas Yiorkas ft Stereo Mike - Σελίδα 2 Empty Απ: GR 2011 Watch MY Dance - Lukas Yiorkas ft Stereo Mike

Σαβ Μαρ 05, 2011 2:17 pm
Κατ΄αρχήν είναι Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας και όχι της Ευδοξίας!!! Razz
Στο μέγαρο μουσικής ήταν το αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, αν ήταν στην Ιερά Οδό θα πήγαινα εκεί, εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους χώρους!!!
????????
Επισκέπτης

GR 2011 Watch MY Dance - Lukas Yiorkas ft Stereo Mike - Σελίδα 2 Empty Απ: GR 2011 Watch MY Dance - Lukas Yiorkas ft Stereo Mike

Σαβ Μαρ 05, 2011 2:19 pm
Masilnto έγραψε:Φανη αποτι καταλαβαίνω ο ηχος του μπουζουκιου ειναι κατι που στα δικα σου αυτια είναι αποκρουστικός.
Και το σέβομαι αυτό.
Αλλά υπάρχουν καλά λαϊκά τραγούδια και "σκυλάδικα" τραγούδια.
Υπάρχουν καλά ροκ τραγούδια και εμετικά ροκ τραγούδια.
Υπάρχουν συγκλονιστικά ποιοτικά τραγούδια και άνοστα,νερόβραστα πράγματα που πλασάρονται ως πχιοτικά.
Δηλ,με λίγα λόγια,δεν είναι όλα τόσο στερεότυπα και τετραγωνισμένα.
Πέρυσι απότι θυμαμαι,είχες ψηφίσει το τραγούδι του Αλκαίου μεσα στο τοπ10 σου από την eurovision.
Και δεν νομιζω οτι το εκανες απο φιλοπατρία,αλλά προφανως σου άρεσε.
Για μένα εκείνο ήταν σκυλάδικο και προσβολή της αισθητικής μου.
Οπότε,τα πράγματα στην μουσική είναι κάπως υποκειμενικά,ακόμη και μέσα σε εμάς τους ίδιους.

δικιο εχεις

ψηφισα Αλκαιο γιατι εκανα διαιτα και απο τα νευρα μου και την πεινα μου ειχα χασει λιγο την αισθητικη μου Very Happy Very Happy
δεν με ενοχλουν τοσο τα μπουζουκια οσο ο νεοπλουτισμος και η αμορφωσια των περισσοτερων που βρισκονται εκει μεσα ( και η επιδεξιομανια και ο νεοπλουτισμος τους και ενα σωρο αλλα πραγματα)

με ενοχλει που το φετινο τραγουδι πιανει "κοροιδα" ( αποψη μου). ειναι κατα βαση ξενο κι αυτο (ενα ραπ και μαλιστα μετριοτατο) και τσιμπαει ψηφαλακια λογω ¨το κεφαλι ψηλα' και ταχα ταχα θα περασουμε μηνυμα και μπουρδες με περικεφαλαια.

με ενοχλει η ξεπετα μουζουκι δεν με ενοχλει καθολου το μπουζουκι του Μαρκοπουλου πχ

αυτα.
????????
Επισκέπτης

Σαβ Μαρ 05, 2011 2:21 pm
Mastiha έγραψε:Κατ΄αρχήν είναι Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας και όχι της Ευδοξίας!!! Razz
Στο μέγαρο μουσικής ήταν το αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, αν ήταν στην Ιερά Οδό θα πήγαινα εκεί, εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους χώρους!!!

εγραψα παραπανω το τι με ενοχλει στους χωρους των μπουζουκιων
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Σαβ Μαρ 05, 2011 2:29 pm
fanis1972 έγραψε:εγραψα παραπανω το τι με ενοχλει στους χωρους των μπουζουκιων

Τότε να χρησιμοποιείς άλλη λέξη όταν αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα είδη μουσικής και νοοτροπίας!!!
Αν είναι έτσι, να πω κι εγώ ότι με αηδιάζουν τα βιολιά επειδή ακούγονται στα πανηγύρια!!!
????????
Επισκέπτης

Σαβ Μαρ 05, 2011 2:30 pm
Mastiha έγραψε:
fanis1972 έγραψε:εγραψα παραπανω το τι με ενοχλει στους χωρους των μπουζουκιων

Τότε να χρησιμοποιείς άλλη λέξη όταν αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα είδη μουσικής και νοοτροπίας!!!
Αν είναι έτσι, να πω κι εγώ ότι με αηδιάζουν τα βιολιά επειδή ακούγονται στα πανηγύρια!!!

ημουνα σιγουρος

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Σαβ Μαρ 05, 2011 2:39 pm
Ότι δε μου αρέσουν τα πανηγύρια;;; GR 2011 Watch MY Dance - Lukas Yiorkas ft Stereo Mike - Σελίδα 2 Grinning-smiley-9515
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder
Αριθμός μηνυμάτων : 13896
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Χιούμορ"Fuck all these fucking siberfans"

Σαβ Μαρ 05, 2011 2:54 pm
fanis1972 έγραψε:
Masilnto έγραψε:Φανη αποτι καταλαβαίνω ο ηχος του μπουζουκιου ειναι κατι που στα δικα σου αυτια είναι αποκρουστικός.
Και το σέβομαι αυτό.
Αλλά υπάρχουν καλά λαϊκά τραγούδια και "σκυλάδικα" τραγούδια.
Υπάρχουν καλά ροκ τραγούδια και εμετικά ροκ τραγούδια.
Υπάρχουν συγκλονιστικά ποιοτικά τραγούδια και άνοστα,νερόβραστα πράγματα που πλασάρονται ως πχιοτικά.
Δηλ,με λίγα λόγια,δεν είναι όλα τόσο στερεότυπα και τετραγωνισμένα.
Πέρυσι απότι θυμαμαι,είχες ψηφίσει το τραγούδι του Αλκαίου μεσα στο τοπ10 σου από την eurovision.
Και δεν νομιζω οτι το εκανες απο φιλοπατρία,αλλά προφανως σου άρεσε.
Για μένα εκείνο ήταν σκυλάδικο και προσβολή της αισθητικής μου.
Οπότε,τα πράγματα στην μουσική είναι κάπως υποκειμενικά,ακόμη και μέσα σε εμάς τους ίδιους.

δικιο εχεις

ψηφισα Αλκαιο γιατι εκανα διαιτα και απο τα νευρα μου και την πεινα μου ειχα χασει λιγο την αισθητικη μου Very Happy Very Happy
δεν με ενοχλουν τοσο τα μπουζουκια οσο ο νεοπλουτισμος και η αμορφωσια των περισσοτερων που βρισκονται εκει μεσα ( και η επιδεξιομανια και ο νεοπλουτισμος τους και ενα σωρο αλλα πραγματα)

με ενοχλει που το φετινο τραγουδι πιανει "κοροιδα" ( αποψη μου). ειναι κατα βαση ξενο κι αυτο (ενα ραπ και μαλιστα μετριοτατο) και τσιμπαει ψηφαλακια λογω ¨το κεφαλι ψηλα' και ταχα ταχα θα περασουμε μηνυμα και μπουρδες με περικεφαλαια.

με ενοχλει η ξεπετα μουζουκι δεν με ενοχλει καθολου το μπουζουκι του Μαρκοπουλου πχ

αυτα.
Oκ κατάλαβα τι σε εννοείς..!
HOLA
HOLA
EuroStar
EuroStar
Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Θηλυκό ΧιούμορΜαρούσκα!!! Το evian!

Σαβ Μαρ 05, 2011 3:16 pm
ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΙΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ! Very Happy
Master
Master
EuroPresident
EuroPresident
Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο : Άντρας

Σαβ Μαρ 05, 2011 3:17 pm
HOLA έγραψε:ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΙΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ! Very Happy

Τέλεια!!!!!....η ερτ γίνετε να μην εμπλακεί άλλο....ας μεταδόσει μόνο τον διαγωνισμό,τα υπόλοιπα ας τα κάνει η εταιρεία Very Happy
sonia10
sonia10
Αριθμός μηνυμάτων : 406
Φύλο : Θηλυκό Τόπος : ΑΘΗΝΑ

Σαβ Μαρ 05, 2011 9:00 pm
[quote="fanis1972"][quote="sonia10"][quote="fanis1972"]
sonia10 έγραψε:
fanis1972 έγραψε:
Masilnto έγραψε:

Δηλαδη μπορεις να τρελλανεις κοσμο δεν το συζητω.
Ο Λουκας δεν συμφωνησε μαζι σου οτι το τραγουδι του ειναι για 5 ειπε οτι η αποδοση του αξιζε για 5.
Μην τα γραφεις οπως θελεις. bounce
Οσο για τα μπουζουκια και τα ζεμπεκικα τα προτιμω απο τα δηθεν αλλα ποιοτικα.
Δεν ειναι ολα ιδια.
Ευτυχως που το ζεμπεκιο της Ευδοξιας δεν περιοριστηκε στην
Ιερα οδο. bounce bounce

αυτο το ΔΗΘΕΝ ποιοτικα εχει πολυ πλακα.

οσοι το γραφουν μιλαν για ψευτο-κουλτουρα κλπ. σαν να μην υπαρχει πραγματικη κουλτουρα ή πραγματικη πόιότητα. λενε δηλαδη ναι προτιμω το σκυλε απο την ψευτο-κουλτουρα.. αληθινη κουλτουρα δεν υπαρχει γι αυτους? ή πιστευουν οτι ολοι οσοι ακουνε κατι διαφορετικο,βλεπουν κατι διαφορετικο, διαβαζουν κατι διαφορετικο απο τοην μαζα, ειναι κατα βαση ψευτικοι, δεν το κανουν γιατι τους αρεσει αλλα μονο και μονο γιατι θελουν ταχα ταχα να πουν οτι τους αρεσει.

το ζειμπεκικο της Ευδοξιας ειναι το αλλοθι οσων ακουν σκυλαδικα, το τσαμπουνανε σε καθε παρομοια συζητηση και νομιζουν οτι ειπαν κανενα σοβαρο επιχειρημα.

ειναι ακριβως σαν "το νησι" στο Mega. το αλλοθι της κουτσομπολας Λαμπιρη οτι βλεπει και κατι ποιοτικο ταχα ταχα.

η αλλη πηγε μεγαρο για να ακουσει μπουζουκι?
ε συγνωμη αλλα τις decadence παραστασεις του μεγαρου διαλεξες βρε φιλεναδα? Very Happy Very Happy

θα θεωρησω οτι ολα τα παραπανω που εγραψες δεν τα απευθυνεις σε εμενα αλλα ειναι γενικα η αποψη σου γιατι αν τα εγραψες για εμενα προσωπικα:
α)θα νευριασω (και τωρα δεν μπορω βαριεμαι)
β)δεν θα μπορουσες να κανεις μεγαλυτερο λαθος
γ)θα πρεπει να απαντησω και αρνουμαι να το κανω για καποιον τοσο κολλημενο οσο εσυ ο οποιος θεωρει το μπουζουκι και το ζειμπεκικο προιοντα β κατηγοριας τα οποια ακουγονται μονο σε β μπουζουκομαγαζα.
peggy
peggy
Αριθμός μηνυμάτων : 834
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
Τόπος : Αθήνα
ΧιούμορHTAN ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ!

Σαβ Μαρ 05, 2011 9:32 pm
KostasGr έγραψε:
Masilnto έγραψε:O Λούκας είπε σε συνέντευξη ότι
1)Ξεκινάνε τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ

Πάλι καλά!!! Θα στείλουμε βιντεοκλίπ!!! Very Happy Cool

Γιατί αν περιμέναμε από την ΕΡΤ!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Yioupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eλπίζω να βγει καλό... cheers
peggy
peggy

Σαβ Μαρ 05, 2011 10:06 pm
fanis1972 έγραψε:
sonia10 έγραψε:
fanis1972 έγραψε:
2)Στον εαυτό του την βραδιά του τελικού θα έβαζε 5.

Αυτη η μετριοφροσυνη, τοσο ψευτικη..

και αν εβαζε στον εαυτο του 5, στα κοκκινα χαλια τι θα εβαζε δηλαδη. -4?

και μετα απορεις που οταν καποιος συμφωνει μαζι σου σταυροκοπιεται πρωτα.
Δεν μπορεις να ξεχωρισεις το αυθεντικο απο το ψευτικο

φυσικα και δεν απεδωσε αυτο που μπορουσε. οταν ομως ελεγα οτι γκαριζε με λεγατε υπερβολικο.
αρα συμφωνει ο Λουκας μαζι μου οτι το τραγουδι αξιζε το πολυ 5, αρα κατω απο την βαση.

και sonia μου ευχαριστω, αλλα χαιρομαι οταν οπαδοι του συγκεκριμενου τραγουδιου δεν συμφωνουν μαζι μου.
τα μπουζουκια να παραμεινουν στην ιερα οδο. αυτο ελεγα παντα και αυτο θα λεω..

Το δεν απέδωσα όσο μπορούσα διαφέρει από το "γκάριζε" Razz Razz Razz

Όσο για τα μπουζούκια... αυτές οι ταμπέλες μας έχουν φάει βρε συ Φάνη... Σε όλα τα είδη μουσικής υπάρχει το καλό, το μέτριο και το κακό...

Ας ξεφύγουμε πια από αυτή την νοοτροπία σνομπισμού συγκεκριμένων ειδών μουσικής...

Γιατί τότε δε θα διαφέρουμε πολύ από αυτούς που μας φόρτωσαν το έκτρωμα που είδαμε την Τετάρτη...
sonia10
sonia10

Σαβ Μαρ 05, 2011 10:28 pm
peggy έγραψε:
fanis1972 έγραψε:
sonia10 έγραψε:
fanis1972 έγραψε:
2)Στον εαυτό του την βραδιά του τελικού θα έβαζε 5.

Αυτη η μετριοφροσυνη, τοσο ψευτικη..

και αν εβαζε στον εαυτο του 5, στα κοκκινα χαλια τι θα εβαζε δηλαδη. -4?

και μετα απορεις που οταν καποιος συμφωνει μαζι σου σταυροκοπιεται πρωτα.
Δεν μπορεις να ξεχωρισεις το αυθεντικο απο το ψευτικο

φυσικα και δεν απεδωσε αυτο που μπορουσε. οταν ομως ελεγα οτι γκαριζε με λεγατε υπερβολικο.
αρα συμφωνει ο Λουκας μαζι μου οτι το τραγουδι αξιζε το πολυ 5, αρα κατω απο την βαση.

και sonia μου ευχαριστω, αλλα χαιρομαι οταν οπαδοι του συγκεκριμενου τραγουδιου δεν συμφωνουν μαζι μου.
τα μπουζουκια να παραμεινουν στην ιερα οδο. αυτο ελεγα παντα και αυτο θα λεω..

Το δεν απέδωσα όσο μπορούσα διαφέρει από το "γκάριζε" Razz Razz Razz

Όσο για τα μπουζούκια... αυτές οι ταμπέλες μας έχουν φάει βρε συ Φάνη... Σε όλα τα είδη μουσικής υπάρχει το καλό, το μέτριο και το κακό...

Ας ξεφύγουμε πια από αυτή την νοοτροπία σνομπισμού συγκεκριμένων ειδών μουσικής...

Γιατί τότε δε θα διαφέρουμε πολύ από αυτούς που μας φόρτωσαν το έκτρωμα που είδαμε την Τετάρτη...

πες τα εσυ peggy γιατι εγω μαλλον δεν γινομαι κατανοητη απο τον ισνογκουντ. geek
Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant
Αριθμός μηνυμάτων : 9757
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 33
Τόπος : Γреческий Советски Социалистически Республик (ΓCCP)
ΧιούμορYou are the "bad guy"; but this does not mean you are ...bad guy.
https://www.youtube.com/channel/UCC5Bn3oCeEcRTPZS0kgOKNg

Κυρ Μαρ 06, 2011 12:42 am
Θα συμφωνήσω απόλυτα στα περι σνομπισμού και μπουζουκιών!! Και να σας πω κάτι; Ναι ρε! Μπορεί φέτος για πολλούς που το βλέπουν "ποιοτικά" να είμαστε ουϊσκάκι, ξηροκάρπια, γαρύφαλλο και διπλό πιτόγυρο απ'όλα αλλά φέτος είμαστε ΕΛΛΑΔΑ και έτσι γουστάρουμε στο κάτω κάτω!!

Εγω ειλικρινά, πέρσι και ΕΙΔΙΚΑ φετος γουστάρω και πορώνωμαι με την Ελληνική συμμετοχή γι αυτόν ακριβώς το λόγο!!! Cool Wink

GR 2011 Watch MY Dance - Lukas Yiorkas ft Stereo Mike - Σελίδα 2 French-fries-39

Εκεί στο 2:19..! green Cool Άχτι το έχω που οι άχρηστοι της ΕΡΤ δεν το βάλανε στο πλάνο... Rolling Eyes Εμένα όμως θα μου αρκεί να δω την στροφή πάνω στην σκηνή της Γερμανίας!!!! Cool cheers
peggy
peggy

Κυρ Μαρ 06, 2011 9:20 pm
KostasGr έγραψε:Θα συμφωνήσω απόλυτα στα περι σνομπισμού και μπουζουκιών!! Και να σας πω κάτι; Ναι ρε! Μπορεί φέτος για πολλούς που το βλέπουν "ποιοτικά" να είμαστε ουϊσκάκι, ξηροκάρπια, γαρύφαλλο και διπλό πιτόγυρο απ'όλα αλλά φέτος είμαστε ΕΛΛΑΔΑ και έτσι γουστάρουμε στο κάτω κάτω!!

Εγω ειλικρινά, πέρσι και ΕΙΔΙΚΑ φετος γουστάρω και πορώνωμαι με την Ελληνική συμμετοχή γι αυτόν ακριβώς το λόγο!!! Cool Wink

GR 2011 Watch MY Dance - Lukas Yiorkas ft Stereo Mike - Σελίδα 2 French-fries-39

Εκεί στο 2:19..! green Cool Άχτι το έχω που οι άχρηστοι της ΕΡΤ δεν το βάλανε στο πλάνο... Rolling Eyes Εμένα όμως θα μου αρκεί να δω την στροφή πάνω στην σκηνή της Γερμανίας!!!! Cool cheers

DEN ήταν κακός!!!
Βέβαια, μπορεί και να βελτιωθεί και άλλο...
HOLA
HOLA
EuroStar
EuroStar

Κυρ Μαρ 06, 2011 10:02 pm
GR 2011 Watch MY Dance - Lukas Yiorkas ft Stereo Mike - Σελίδα 2 N1080856851_30181026_7116 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Δευ Μαρ 07, 2011 12:07 pm
Λοιπόν,
το μέρος του Steromike συνολικά είναι 45 δευτερόλεπτα,
δηλ. ακριβώς το 1/4 του τραγουδιού.
Έτσι για να υπάρχει και το στατιστικό μέρος,χωρίς να διαδίδονται φήμες που δεν ευσταθούν. Very Happy
????????
Επισκέπτης

Δευ Μαρ 07, 2011 12:09 pm
Masilnto έγραψε:Λοιπόν,
το μέρος του Steromike συνολικά είναι 45 δευτερόλεπτα,
δηλ. ακριβώς το 1/4 του τραγουδιού.
Έτσι για να υπάρχει και το στατιστικό μέρος,χωρίς να διαδίδονται φήμες που δεν ευσταθούν. Very Happy

μονο που ο κοντος τραγουδαει δυο φορες

την εχω κανει την χρονομετρηση μερες τωρα Very Happy Very Happy
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Δευ Μαρ 07, 2011 12:13 pm
Λαθος χρονομετρηση έκανες Smile
HOLA
HOLA
EuroStar
EuroStar

Δευ Μαρ 07, 2011 12:14 pm
Masilnto έγραψε:Λαθος χρονομετρηση έκανες Smile
ΔΕ ΘΑ ΕΙΔΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΚΑΛΑ! ΥΟU KNOW! green
????????
Επισκέπτης

Δευ Μαρ 07, 2011 12:21 pm
HOLA έγραψε:
Masilnto έγραψε:Λαθος χρονομετρηση έκανες Smile
ΔΕ ΘΑ ΕΙΔΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΚΑΛΑ! ΥΟU KNOW! green

Λοιπον ..εξυπναδες...

ο Λουκας μπαινει στο τραγουδι στο 45 δευτερολεπτο (αρα 45 δευτερα μουγγα ως τοτε)

και μετα το δευτερο ραπ κραταει 20 δευτερα ( αρα αλλα 20 δευτερα μουγγα)

45 δευτερα (μουγγας) + 20 δευτερα (μουγγας)= 1 λεπτο και 5 δευτερα (μουγγας)

και στην μουγγα στοιχημα θα δειχνουν τον κοντο, αρχικα ΠΩΣ θα ανεβει εκει που θα τον τοπποθετησουν κλπ κλπ
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Δευ Μαρ 07, 2011 12:24 pm
Nαι,μόνο που το τραγούδι έχει και εισαγωγή. Smile
Ο Stereomike ραπάρει από το 0.17 μέχρι το 0.43,και από το 1.20 μέχρι το 1.38.
Κάντα μία πρόσθεση!
Αλλά για 15 δευτερόλεπτα που διαφέρουμε δεν θα κατσω να μαλωσω.
Έστω κι αν έχει το 1/3 του κομματιού ο Stereomike,
πάλι δεν ισχύει αυτό που είχες γράψει προ ημερών (το αντίστροφο δηλαδη).
????????
Επισκέπτης

Δευ Μαρ 07, 2011 12:35 pm
πρωτα απο ολα δεν μαλωνουμε

την πλακα μας κανουμε

αυτο ελειπε να μαλωσουμε για τον Λουκας .

Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Δευ Μαρ 07, 2011 1:21 pm
Xαίρομαι που το λες αυτο. Smile
sonia10
sonia10

Δευ Μαρ 07, 2011 1:38 pm
HOLA έγραψε:GR 2011 Watch MY Dance - Lukas Yiorkas ft Stereo Mike - Σελίδα 2 N1080856851_30181026_7116 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops

προτεινω στον admin του foroum να αλλαξει την φωτογραφια που εχει βαλει στην αρχη με αυτη της hola.!!!!!! bounce
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης