GR 2011 Watch MY Dance - Lukas Yiorkas ft Stereo Mike
+9
EvNickGR
cst003
HOLA
sonia10
Master
Romanus
Masilnto
Mr. Curiosity
peggy
13 απαντήσεις
Σελίδα 25 από 26 •
1 ... 14 ... 24, 25, 26 

- peggy
- Αριθμός μηνυμάτων : 834
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
Τόπος : ΑθήναHTAN ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ!
Απ: GR 2011 Watch MY Dance - Lukas Yiorkas ft Stereo Mike
Κυρ Μάης 15, 2011 6:26 pm
Τελικά, την είδαν την πλάτη μας, Ω ΧΑΡΑ!!!peggy έγραψε:Mastiha έγραψε:KostasGr έγραψε:
Θέλω να δω τι θα λέει ο "κύριος" του BBC αν τελικά η Ελλάδα βρεθεί πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα από τα φλωροΕγγλεζάκια!![]()
Εμένα δε με ενοχλεί τι γνώμη έχει ο συγκεκριμένος για την ελληνική συμμετοχή ή την Ελλάδα γενικότερα!!! Με ενοχλεί που είπε αυτό δημόσια ενώ είναι σχολιαστής και θα έπρεπε να κρατάει ουδέτερη στάση!!! Ο κόσμος ψηφίζει, είναι ανεπίτρεπτο να επηρεάζεται απο τέτοια σχόλια!!!
Βέβαια και κάτι ελληνικές προτροπές του τύπου «ψηφίστε έξυπνα» στο παρελθόν, δε μου άρεσαν αλλά το να χαρακτηρίζεις μια συμμετοχή, είναι ανεπίτρεπτο!!!
O σχολιασμός στο BBC είναι σύνηθες να ειναι υποτιμητικός και ειρωνικός γαι πολλές συμμετοχές... Προφανώς ΔΕΝ ειρωνεύτηκε μόνο εμάς, κι επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει άσχημο σχολιασμό για δική μας συμμετοχή... Με τη Μαντώ είχε πετάξει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ χοντράδα...
ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ φέτος ξεπέρασε ΚΑΘΕ όριο... ΔΕ μπορεί να περιγελά την άσχημη οικονομική κατάσταση οποιασδήποτε χώρας... Ας πει ότι θέλει για τη συμμετοχή και το τραγούδι, ΑΛΛΑ να μην εμπλέκει τόσο ευαίσθητα θέματα...
Υπάρχουν και όρια....
Και ΠΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να δούνε πλάτη μας στον τελικό, μα πόσο!!!
Btw, δεν κοιτάει την καμπούρα τους?
- peggy
ΕΧΩΣΕ ο Στέρεο Μίκε...
Κυρ Μάης 15, 2011 8:18 pm
Και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανε!!!
Είναι γάτα, είναι γάτα, ο κοντός χωρίς γραβάτα!
Σε "ελεύθερη" ... μετάφραση!Δε μπορώ να μη σταθώ στο ότι οι Έλληνες ΔΕ μας πίστεψαν... Μόνο οι 300 του Λεωνίδα! Ότι η ψυχή μπορεί να νικήσει τα προγνωστικά...
Να πιστεύετε, η ψυχή μπορεί να κάνει πολλά!
Είναι γάτα, είναι γάτα, ο κοντός χωρίς γραβάτα!
- sonia10
- Αριθμός μηνυμάτων : 406
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Δευ Μάης 16, 2011 10:54 am
Οι 5 αθλοι του Λουκα!!! σημερινο αρθρο της Εspesso
1ος:αθλος ηταν οτι ο Λουκας φετος ειχε στην διαθεση του πολυ λιγοτερα χρηματα,κυριως για την προβολη του στις υπολοιπες χωρες του διαγωνισμου.
2ος: αθλος ηταν περισσοτερο εσωτερικος αφου απο την ημερα που επιλεχθηκε δεχτηκε πυρα απο πολλους που υποστηριζαν οτι το τραγουδι μας δεν θα περασει στο τελικο.
3ος:και αυτος απο το εσωτερικο αφου οι διαφωνουντες και οι <<πολεμιοι>>προτασσαν σαν κυριο επιχειρημα οτι πηγαινουμε να διαγωνιστουμε με ενα τραγουδι που ειναι πολυ ελληνικο.Το ζειμπεκικο και το ραπ ξενισε πολλους που προεβλεπαν οτι οι Ευρωπαιοι οχι μονο δεν θα το αναγνωρισουν αλλα θα το καταψηφισουν.
4ος:ηταν οτι καταφερε να αντιταχθει στις γνωστες συμμαχιες μεταξυ ειτε γειτονων ειτε ομοιδεατων.Με μονη συμμαχο την Κυπρο παλεψε για μια ακομη φορα απεναντι σε πολυπληθεστερες συμμαχιες.
Δεν ειναι τυχαιο οτι απεναντι στο Αζερ που κερδισε, η χωρα μας καταφερε στον ημιτελικο χωρις συμαχιες να παρει την πρωτη θεση.
5ος: και ο σπουδαιοτερος ολων ειναι οι εντυπωσεις που ποκαλεσαν στις αποστολες των αλλων χωρων.
Εκαναν και οι δυο ιδιατερη εντυπωσει με το ποσο προσιτοι και χαμογελαστοι ηταν,σε αντιθεση με καποιους που πηγαν με αερα και τουπε και το μονο που κερδισαν ηταν αρνητικα σχολια που μεταδιδονταν απο τους ανταποκριτες στις χωρες τους.
Για την ελληνικη αποστολη ομως ολοι ειχαν ενα καλο λογο να πουν....
1ος:αθλος ηταν οτι ο Λουκας φετος ειχε στην διαθεση του πολυ λιγοτερα χρηματα,κυριως για την προβολη του στις υπολοιπες χωρες του διαγωνισμου.
2ος: αθλος ηταν περισσοτερο εσωτερικος αφου απο την ημερα που επιλεχθηκε δεχτηκε πυρα απο πολλους που υποστηριζαν οτι το τραγουδι μας δεν θα περασει στο τελικο.
3ος:και αυτος απο το εσωτερικο αφου οι διαφωνουντες και οι <<πολεμιοι>>προτασσαν σαν κυριο επιχειρημα οτι πηγαινουμε να διαγωνιστουμε με ενα τραγουδι που ειναι πολυ ελληνικο.Το ζειμπεκικο και το ραπ ξενισε πολλους που προεβλεπαν οτι οι Ευρωπαιοι οχι μονο δεν θα το αναγνωρισουν αλλα θα το καταψηφισουν.
4ος:ηταν οτι καταφερε να αντιταχθει στις γνωστες συμμαχιες μεταξυ ειτε γειτονων ειτε ομοιδεατων.Με μονη συμμαχο την Κυπρο παλεψε για μια ακομη φορα απεναντι σε πολυπληθεστερες συμμαχιες.
Δεν ειναι τυχαιο οτι απεναντι στο Αζερ που κερδισε, η χωρα μας καταφερε στον ημιτελικο χωρις συμαχιες να παρει την πρωτη θεση.
5ος: και ο σπουδαιοτερος ολων ειναι οι εντυπωσεις που ποκαλεσαν στις αποστολες των αλλων χωρων.
Εκαναν και οι δυο ιδιατερη εντυπωσει με το ποσο προσιτοι και χαμογελαστοι ηταν,σε αντιθεση με καποιους που πηγαν με αερα και τουπε και το μονο που κερδισαν ηταν αρνητικα σχολια που μεταδιδονταν απο τους ανταποκριτες στις χωρες τους.
Για την ελληνικη αποστολη ομως ολοι ειχαν ενα καλο λογο να πουν....

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Δευ Μάης 16, 2011 12:01 pm
Σχόλιο της Πόπης Διαμαντάκου για την ελληνική συμμετοχή
Οσοι υποστηρίζουν ότι η τελική εµφάνιση δεν παίζει ρόλο, φαίνεται ότι όλο και κάποιοι αποµένουν να την επιβραβεύουν ότανείναι πραγµατικά καλή. Γιατί ξεχείλισε πάθος η γιουροβιζιονική σκηνή, µε τον Λούκα Γιώρκα πολύ εκφραστικό να κάνει την καλύτερή του εµφάνιση, τον Stereo Mike δίπλα του να «ξαλαφρώνει» τον βαρύ ήχο της ζεϊµπεκιάς µε τη χιπχοπιά του, όπως άλλωστε και το µπαλέτο των αγοριών που ξεβιδώθηκαν στις φούρλες και τις αεροπλανικές φιγούρες. Μπορεί να ‘χουµε κερδίσει και καλύτερες θέσεις, αλλά αυτή τη φορά το εθνικοπατριωτικό µας γιουροβιζιονοσυναίσθηµα επενδύθηκε στα εννέα όγδοα του ζεµπέκικου και στην τόλµη να επιµείνουµε για πρώτη φορά στο διαφορετικό, τον χαρακτηριστικά ελληνικό ήχο, µε τον δέοντα βέβαια,γιουροβιζιονικό «εξευγενισµό».

Οσοι υποστηρίζουν ότι η τελική εµφάνιση δεν παίζει ρόλο, φαίνεται ότι όλο και κάποιοι αποµένουν να την επιβραβεύουν ότανείναι πραγµατικά καλή. Γιατί ξεχείλισε πάθος η γιουροβιζιονική σκηνή, µε τον Λούκα Γιώρκα πολύ εκφραστικό να κάνει την καλύτερή του εµφάνιση, τον Stereo Mike δίπλα του να «ξαλαφρώνει» τον βαρύ ήχο της ζεϊµπεκιάς µε τη χιπχοπιά του, όπως άλλωστε και το µπαλέτο των αγοριών που ξεβιδώθηκαν στις φούρλες και τις αεροπλανικές φιγούρες. Μπορεί να ‘χουµε κερδίσει και καλύτερες θέσεις, αλλά αυτή τη φορά το εθνικοπατριωτικό µας γιουροβιζιονοσυναίσθηµα επενδύθηκε στα εννέα όγδοα του ζεµπέκικου και στην τόλµη να επιµείνουµε για πρώτη φορά στο διαφορετικό, τον χαρακτηριστικά ελληνικό ήχο, µε τον δέοντα βέβαια,γιουροβιζιονικό «εξευγενισµό».
Δευ Μάης 16, 2011 12:10 pm
Masilnto έγραψε:Σχόλιο της Πόπης Διαμαντάκου για την ελληνική συμμετοχή![]()

Αν τα παιδιά κατάφεραν να κάνουν τηλεκριτικό (και μάλιστα τη Διαμαντάκου!) να πει ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ για την συμμετοχή μας στο διαγωνισμό, τότε.... τους αξίζει άλλο ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ!!!!

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Δευ Μάης 16, 2011 12:34 pm
ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥ
??????
ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Α ΡΕ ΛΟΥΚΑ, ΕΓΡΑΨΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!

ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Α ΡΕ ΛΟΥΚΑ, ΕΓΡΑΨΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!

- MasilntoForum Founder
Δευ Μάης 16, 2011 12:37 pm
Loucas Yiorkas: "This is a competition, and someone has to have the first place. We're very happy to be in the seventh place, seventh out of forty-three countries is great. This was a battle we gave alone because of the tough times that Greece has, and we are very happy to give the people back home something."
- Mr. Curiosity
- Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Φύλο :No, you didn't!
Δευ Μάης 16, 2011 5:45 pm
Τζ. Καλημέρης:«Στην Eurovision πήγαμε καλύτερα από ότι περιμέναμε»
http://www.star.gr/media/91869/
«Δεν περιμέναμε να πάμε τόσο καλά στον τελικό», είπε ο Τ. Καλημέρης αναφερόμενος στην Eurovision.
Ο κ. Καλημέρης, που είναι χρόνια στην διοργάνωση του θεσμού, μίλησε στο «Πρωινό mou» και αποκάλυψε ότι λίγη ώρα πριν βγει ο Λούκας στην σκηνή τα στοιχήματα έδειχναν την Ελλάδα στην 22η θέση, κάτι το οποίο -ευτυχώς- δεν επαληθεύτηκε.
Επίσης, αποκάλυψε ότι στην αρχή δεν καταλάβαινε, γιατί έπρεπε να συμμετέχει στο τραγούδι και ο Stereo Mike, κάτι το οποίο πλέον χαρακτηρίζει «λάθος μου».Ο ειδικός της Eurovision εκτίμησε ότι «ποτέ δεν ξοδεύτηκαν χρήματα ηλιθιωδώς».
«Το γεγονός ότι είμαστε υπερδύναμη στον θεσμό και τα τελευταία οκτώ χρόνια περνάμε στον τελικό δείχνει ότι κάνουμε απόσβεση», ωστόσο παραδέχτηκε ότι κάποτε η Eurovision βοηθούσε στον… νεοπλουτισμό.
«Σχετικός νεοπλουτισμός υπήρχε, αλλά μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια», κατέληξε.
Τέλος, μίλησε και για την αντικατάσταση του κ. Κωστάλα από την Λένα Αρώνη, εξηγώντας πώς φέτος το budget ήταν μειωμένο, η κ. Αρώνη είναι μόνιμο μέλος της ΕΡΤ και όπως ήταν φυσικό ανέλαβε την μετάδοση.
http://www.star.gr/media/91869/
«Δεν περιμέναμε να πάμε τόσο καλά στον τελικό», είπε ο Τ. Καλημέρης αναφερόμενος στην Eurovision.
Ο κ. Καλημέρης, που είναι χρόνια στην διοργάνωση του θεσμού, μίλησε στο «Πρωινό mou» και αποκάλυψε ότι λίγη ώρα πριν βγει ο Λούκας στην σκηνή τα στοιχήματα έδειχναν την Ελλάδα στην 22η θέση, κάτι το οποίο -ευτυχώς- δεν επαληθεύτηκε.
Επίσης, αποκάλυψε ότι στην αρχή δεν καταλάβαινε, γιατί έπρεπε να συμμετέχει στο τραγούδι και ο Stereo Mike, κάτι το οποίο πλέον χαρακτηρίζει «λάθος μου».Ο ειδικός της Eurovision εκτίμησε ότι «ποτέ δεν ξοδεύτηκαν χρήματα ηλιθιωδώς».
«Το γεγονός ότι είμαστε υπερδύναμη στον θεσμό και τα τελευταία οκτώ χρόνια περνάμε στον τελικό δείχνει ότι κάνουμε απόσβεση», ωστόσο παραδέχτηκε ότι κάποτε η Eurovision βοηθούσε στον… νεοπλουτισμό.
«Σχετικός νεοπλουτισμός υπήρχε, αλλά μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια», κατέληξε.
Τέλος, μίλησε και για την αντικατάσταση του κ. Κωστάλα από την Λένα Αρώνη, εξηγώντας πώς φέτος το budget ήταν μειωμένο, η κ. Αρώνη είναι μόνιμο μέλος της ΕΡΤ και όπως ήταν φυσικό ανέλαβε την μετάδοση.
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Δευ Μάης 16, 2011 6:11 pm
ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ... ΤΖΟΝΥ!Mr. Curiosity έγραψε:Τζ. Καλημέρης:«Στην Eurovision πήγαμε καλύτερα από ότι περιμέναμε»...
- sonia10
Τετ Μάης 18, 2011 2:29 pm
Για να δειτε τι παιδι στειλαμε!!!!
- sonia10
Τετ Μάης 18, 2011 3:36 pm
βρηκα αυτα τα σχολια στο youtube και ειπα να τα μοιραστω μαζι σας γιατι πολυ μου αρεσαν!!!
ivoted 20 times for Greece ! Next year send something again in Greek language! (what a beautiful language)
Kisses from Belgium
manderas
THE TRUE WINNER of Eurovision 2011!!!
Such a WONDERFUL, MAGNIFICENT, AMAZING SONG!!
Truly, WELL DONE GREECE!!! So AMAZING!!!
That chorus is simply enchanting!!
My dumbass country didn't give it points but I voted!!! Again, Congratulations Greece!!!
SanBeanzie
What a Great song, ausome performance, powerful voice and amazing dances especially the Greek ones. Bravo Loucas you were the best. I think he deserved to win the competition and get the 1st place. Very touching performance indeed. I wish I could vote but you can't in United States. And I am not even Greek. I am Armenian but can't stop listening to this song. He is great. I also agree that next year Greece should bring another song in Greek language and more dancing please. We love it.
7ruzan
ivoted 20 times for Greece ! Next year send something again in Greek language! (what a beautiful language)
Kisses from Belgium
manderas
THE TRUE WINNER of Eurovision 2011!!!
Such a WONDERFUL, MAGNIFICENT, AMAZING SONG!!
Truly, WELL DONE GREECE!!! So AMAZING!!!
That chorus is simply enchanting!!
My dumbass country didn't give it points but I voted!!! Again, Congratulations Greece!!!

SanBeanzie
What a Great song, ausome performance, powerful voice and amazing dances especially the Greek ones. Bravo Loucas you were the best. I think he deserved to win the competition and get the 1st place. Very touching performance indeed. I wish I could vote but you can't in United States. And I am not even Greek. I am Armenian but can't stop listening to this song. He is great. I also agree that next year Greece should bring another song in Greek language and more dancing please. We love it.
7ruzan

- MasilntoForum Founder
Σαβ Μάης 21, 2011 10:01 am
Για να λέμε και όλες τις αλήθειες
Αλβανία+Αρμενία+Βέλγιο+Βουλγαρία+Κύπρος+Γερμανία+Ουγγαρία+Ιταλία+Ρουμανία+Άγιος Μαρίνος+Σερβία=86 βαθμοί από συγγενείς & φίλους
Αλβανία+Αρμενία+Βέλγιο+Βουλγαρία+Κύπρος+Γερμανία+Ουγγαρία+Ιταλία+Ρουμανία+Άγιος Μαρίνος+Σερβία=86 βαθμοί από συγγενείς & φίλους

- Mr. Curiosity
Σαβ Μάης 21, 2011 5:40 pm
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=78949&catid=10

To φωτογραφικό λεύκωμα από τα παρασκήνια του τελικού της Eurovision δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.
Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες από τα παρασκήνια του τελικού της Eurovision. Ο Κωνσταντίνος Ρήγος που βρέθηκε στο Ντίσελντορφ μαζί με την ελληνική αποστολή και ένιωσε από κοντά την αγωνία των διαγωνιζόμενων, δημοσίευσε φωτογραφίες από το green room.

Σαβ Μάης 21, 2011 6:45 pm
Mr. Curiosity έγραψε:
Όχι ρε γαμώτο είναι θολή!!

Σαβ Μάης 21, 2011 6:50 pm
Masilnto έγραψε:Για να λέμε και όλες τις αλήθειες
Αλβανία+Αρμενία+Βέλγιο+Βουλγαρία+Κύπρος+Γερμανία+Ουγγαρία+Ιταλία+Ρουμανία+Άγιος Μαρίνος+Σερβία=86 βαθμοί από συγγενείς & φίλους![]()
Είμαστε αξιαγάπητη χώρα!

Πέρα από την πλάκα, με τις περισσότερες χώρες έχουμε πολύ κοινά ακούσματα, (και με όσες όχι έχουμε διασπορά

Άν στείλουμε βέβαια καμία πατάτα, αμφιβάλω αν θα είναι τόσο γαλαντόμοι μαζί μας!

- giorgos
- Αριθμός μηνυμάτων : 711
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2011
Κυρ Μάης 22, 2011 12:10 am
Λ.Γιώρκας: «Ήθελα να ακυρώσω την συμμετοχή μου στη Eurovision»
Περήφανος για το αποτέλεσμα της φετινής Eurovision και απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνισή του δηλώνει ο Λούκας Γιώρκας, που δηλώνει πως έκανε ό,τι μπορούσε και έδωσε το 100% των δυνάμεών του.
Τι ζήτησε όσο ήταν στο Ντίσελντορφ; «Nα κοιμάμαι ένα 8ωρο για να ξεκουράζω την φωνή μου, να τρώω συγκεκριμένη ώρα, και να έχω ένα 2ωρο μόνο για μένα. Μου αρέσει η μοναξιά μου. Προσπαθώ να έχω στιγμές μοναξιάς για να κάνω απολογισμό».
Ο εκπρόσωπος της χώρας μας στον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού αποκαλύπτει ποια ήταν η στιγμή που λύγισε: «Υπήρξαν αρνητικά σχόλια, κριτικές και μια αρνητική διάθεση από κάποιους. Και μπορεί αυτοί οι άνθρωποι τελικά να μας πείσμωσαν, ώστε να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε. Υπήρξαν στιγμές που καθόμουν μόνος μου και ήμουν στενοχωρημένος. Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα να ακυρώσω την συμμετοχή μου. Όταν σκεφτόμουν τους στίχους, όμως, θα ήμουν ο πρώτος προδότης, καθώς δεν θα πίστευα αυτό που έλεγα!»
Για την στιγμή που δάκρυσε στον τελικό, είπε: «Ήμουν σε ένα στάδιο με 40.000 άτομα, έβλεπα την ελληνική σημαία ως background, είχαμε τους ελληνικούς κίονες, το στοιχείο της φωτιάς και υπήρξε ένταση μέσα μου. Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω την ενέργεια. Έβγαλα την ψυχή μου. Ξεχείλισε ό,τι κρατούσα μέσα μου. Ήταν δάκρυ χαράς και ευτυχίας , γιατί υπήρξαν πολύ δύσκολες στιγμές που λύγισα. Αλλά εκείνο το βράδυ ήλθε η κορύφωση, έδωσα την ψυχή μου. Ήταν στιγμή χαράς, ευτυχίας, πικρίας, στενοχώριας. Ανάμικτα συναισθήματα».
Τον… θυμήθηκε κανείς από το x-factor; «Η Κατερίνα Γκαγκάκη μου έστειλε προσωπικό μήνυμα. Οι υπόλοιποι κριτές μέσα από τους εκπροσώπους τους. Δεν μου αρέσουν τα ψεύτικα μηνύματα. Υπήρξαν άνθρωποι που ήλθαν κι έφυγαν. Δεν είχαν να εκμεταλλευθούν κάτι από μένα». Οσο για το τί του είπε η κοπέλα του, με την οποία είναι πολύ ερωτευμένος; «Πήρα ένα μήνυμα που το κρατάω για μένα. Είναι η πηγή δύναμής μου. Περιέκλειε πάρα πολλά, ήταν πολύ βαθύ».
Περήφανος για το αποτέλεσμα της φετινής Eurovision και απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνισή του δηλώνει ο Λούκας Γιώρκας, που δηλώνει πως έκανε ό,τι μπορούσε και έδωσε το 100% των δυνάμεών του.
Τι ζήτησε όσο ήταν στο Ντίσελντορφ; «Nα κοιμάμαι ένα 8ωρο για να ξεκουράζω την φωνή μου, να τρώω συγκεκριμένη ώρα, και να έχω ένα 2ωρο μόνο για μένα. Μου αρέσει η μοναξιά μου. Προσπαθώ να έχω στιγμές μοναξιάς για να κάνω απολογισμό».
Ο εκπρόσωπος της χώρας μας στον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού αποκαλύπτει ποια ήταν η στιγμή που λύγισε: «Υπήρξαν αρνητικά σχόλια, κριτικές και μια αρνητική διάθεση από κάποιους. Και μπορεί αυτοί οι άνθρωποι τελικά να μας πείσμωσαν, ώστε να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε. Υπήρξαν στιγμές που καθόμουν μόνος μου και ήμουν στενοχωρημένος. Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα να ακυρώσω την συμμετοχή μου. Όταν σκεφτόμουν τους στίχους, όμως, θα ήμουν ο πρώτος προδότης, καθώς δεν θα πίστευα αυτό που έλεγα!»
Για την στιγμή που δάκρυσε στον τελικό, είπε: «Ήμουν σε ένα στάδιο με 40.000 άτομα, έβλεπα την ελληνική σημαία ως background, είχαμε τους ελληνικούς κίονες, το στοιχείο της φωτιάς και υπήρξε ένταση μέσα μου. Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω την ενέργεια. Έβγαλα την ψυχή μου. Ξεχείλισε ό,τι κρατούσα μέσα μου. Ήταν δάκρυ χαράς και ευτυχίας , γιατί υπήρξαν πολύ δύσκολες στιγμές που λύγισα. Αλλά εκείνο το βράδυ ήλθε η κορύφωση, έδωσα την ψυχή μου. Ήταν στιγμή χαράς, ευτυχίας, πικρίας, στενοχώριας. Ανάμικτα συναισθήματα».
Τον… θυμήθηκε κανείς από το x-factor; «Η Κατερίνα Γκαγκάκη μου έστειλε προσωπικό μήνυμα. Οι υπόλοιποι κριτές μέσα από τους εκπροσώπους τους. Δεν μου αρέσουν τα ψεύτικα μηνύματα. Υπήρξαν άνθρωποι που ήλθαν κι έφυγαν. Δεν είχαν να εκμεταλλευθούν κάτι από μένα». Οσο για το τί του είπε η κοπέλα του, με την οποία είναι πολύ ερωτευμένος; «Πήρα ένα μήνυμα που το κρατάω για μένα. Είναι η πηγή δύναμής μου. Περιέκλειε πάρα πολλά, ήταν πολύ βαθύ».
- sonia10
Κυρ Μάης 22, 2011 11:06 am
Τελικα αν και Κυπριος ειναι περισσοτερο Ελληνας απο πολλους.
Μπραβο του!!!!!
Μπραβο του!!!!!

- Mr. Curiosity
Κυρ Μάης 22, 2011 6:36 pm
Masilnto έγραψε:Για να λέμε και όλες τις αλήθειες
Αλβανία+Αρμενία+Βέλγιο+Βουλγαρία+Κύπρος+Γερμανία+Ουγγαρία+Ιταλία+Ρουμανία+Άγιος Μαρίνος+Σερβία=86 βαθμοί από συγγενείς & φίλους![]()

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Μάης 22, 2011 10:00 pm
Και αν η Ρωσία έπαιρνε τους βαθμούς που παίρνει συνήθως, θα ήταν πιο ψηλά και αν το Βέλγιο έπαιρνε ένα βαθμό επιπλεόν, θα ήταν στον ημιτελικό και αν η Μολδαβία δεν ήταν στον ημιτελικό, η Ελλάδα μπορεί να έπαιρνε παραπάνω βαθμούς απο τη Ρουμανία και αν....
Δε νομίζω πως έχουν σημασία τα αν αλλά το αποτέλεσμα!!!
Ούτε πιστεύω ότι ο Άγιος Μαρίνος έδωσε μονοκούκι 8 βαθμούς απο αγάπη στην Ελλάδα!!! (Εκτός και αν υπάρχει κάποιος ελληνικής καταγωγής στην επιτροπή του Σαν Μαρίνο..) Λυπάμαι που θα το πω αλλά το «una razza una faccia» δεν το αντιλαμβάνεται/συμμερίζεται κανείς ιταλός πάνω απο την Καλαβρία... είναι ένας ελληνικός μύθος!!! Η ελληνική συμμετοχή άρεσε ή εντυπωσίασε και αυτό είναι όλο!!!
Επίσης πόσες χώρες δεν παίρνουν βαθμούς λόγω φιλίας;;; Μόνο η Ελλάδα έχει το προνόμιο;;;
Ούτε πιστεύω ότι ο Άγιος Μαρίνος έδωσε μονοκούκι 8 βαθμούς απο αγάπη στην Ελλάδα!!! (Εκτός και αν υπάρχει κάποιος ελληνικής καταγωγής στην επιτροπή του Σαν Μαρίνο..) Λυπάμαι που θα το πω αλλά το «una razza una faccia» δεν το αντιλαμβάνεται/συμμερίζεται κανείς ιταλός πάνω απο την Καλαβρία... είναι ένας ελληνικός μύθος!!! Η ελληνική συμμετοχή άρεσε ή εντυπωσίασε και αυτό είναι όλο!!!
Επίσης πόσες χώρες δεν παίρνουν βαθμούς λόγω φιλίας;;; Μόνο η Ελλάδα έχει το προνόμιο;;;
- Mr. Curiosity
Κυρ Μάης 22, 2011 10:32 pm
ανέφερα τις ανατολικές χώρες επειδή σχεδόν ποτέ δεν μας ψήφιζαν... οπότε άνετα θα μπορούσαν να μας αγνοήσουν και φέτος.
Και αυτή τη χρονιά λοιπόν πήραμε τις περισσότερες ψήφους από τις γνωστές χώρες. Είμαι περίεργος να δω πόσους βαθμούς πήραμε από τις επιτροπές.
Και αυτή τη χρονιά λοιπόν πήραμε τις περισσότερες ψήφους από τις γνωστές χώρες. Είμαι περίεργος να δω πόσους βαθμούς πήραμε από τις επιτροπές.
Δευ Μάης 23, 2011 12:49 am
Mastiha έγραψε:Και αν η Ρωσία έπαιρνε τους βαθμούς που παίρνει συνήθως, θα ήταν πιο ψηλά και αν το Βέλγιο έπαιρνε ένα βαθμό επιπλεόν, θα ήταν στον ημιτελικό και αν η Μολδαβία δεν ήταν στον ημιτελικό, η Ελλάδα μπορεί να έπαιρνε παραπάνω βαθμούς απο τη Ρουμανία και αν....
Μαστίχα συμφωνώ!!!

Επίσης από το 2004 και μετά ασχέτως προσωπικού γουστου είναι κοινή παραδοχή οτι στέλνουμε κάθε χρόνο καλές/προσεγμένες/με συνταγή επιτυχίας συμμετοχές, δεν είναι ασφαλές να βγάλουμε συμπέρασμα λοιπόν οτι παίρνουμε συνεχώς βαθμούς και πάμε καλά λόγω φιλικών ψήφων.
Το απέδειξαν και οι Τουρκία/Αρμενία/Ρωσία φέτος οτι αν στείλεις σάχλα ακόμη και αν είσαι υπερδύναμη στις ψήφους, την πατάς. (και μάλιστα αυτές οι τρεις κυρίες είναι πολύ πιο ισχυρές από εμάς)
Αν λοιπόν στείλουμε πατάτα, δεν υπάρχει περίπτωση να μαζέψουμε από συγγενείς και φίλους, παρά μόνο ίσως καμιά ελεημοσύνη της διασποράς.

Να μην σχολιάσω και το γεγονός οτι υπάρχουν συγκεκριμένα μπλοκ (Σκανδιναβία, Βαλτική, και αν εξαιρέσεις φέτος το Σόβιετ) που μας μαυρίζουν συστηματικά ότι και να στείλουμε, πράγμα που δεν συμβαίνει σε άλλες χώρες!!

- peggy
Δευ Μάης 23, 2011 10:38 am
^ Να θυμίσω πως 2002, 2003 "μας γύρισαν την πλάτη" και οι φίλες, και η διασπορά και οι Έλληνες φοιτητές της Αγγλίας...
ΔΕΝ είναι de facto η υποστήριξη από ΚΑΝΕΝΑΝ, και αυτό που έγινε και με Τουρκία - Αρμενία φέτος το αποδεικνύει περίτρανα...
Οι Ελληνικές συμμετοχές των τελευταίων χρόνων πηγαίνουν καλά γιατί είναι προσεγμένες...
Ας ελπίσουμε το ίδιο να γίνει και του χρόνου!
ΔΕΝ είναι de facto η υποστήριξη από ΚΑΝΕΝΑΝ, και αυτό που έγινε και με Τουρκία - Αρμενία φέτος το αποδεικνύει περίτρανα...
Οι Ελληνικές συμμετοχές των τελευταίων χρόνων πηγαίνουν καλά γιατί είναι προσεγμένες...
Ας ελπίσουμε το ίδιο να γίνει και του χρόνου!
- Mr. Curiosity
Δευ Μάης 23, 2011 11:16 am
Το 2002-2003 δεν υπήρχε ενδιαφέρον για την Eurovision, άλλωστε ούτε η Τουρκία έπαιρνε μεγάλες βαθμολογίες πριν το 2003. (το 2005 το Rimi Rimi ley έπαιρνε 12άρια από τις γνωστές χώρες, ενώ ήταν άθλιο το τραγούδι και η εμφάνιση).
Ωστόσο, είναι αλήθεια πως οι ελληνικές συμμετοχές τα τελευταία χρόνια είναι πολύ καλές. Η φετινή, ευτυχώς για εμάς, είχε εξαιρετική εμφάνιση και αυτό βοήθησε γιατί το τραγούδι δεν άρεσε στους ξένους.
Ωστόσο, είναι αλήθεια πως οι ελληνικές συμμετοχές τα τελευταία χρόνια είναι πολύ καλές. Η φετινή, ευτυχώς για εμάς, είχε εξαιρετική εμφάνιση και αυτό βοήθησε γιατί το τραγούδι δεν άρεσε στους ξένους.
KostasGr έγραψε:Mr. Curiosity έγραψε:
Όχι ρε γαμώτο είναι θολή!!![]()

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Δευ Μάης 23, 2011 7:56 pm
H Eρτ έχει αφαιρέσει απο το site της την σελίδα της eurovision
...νομίζω ότι δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο παλαιότερα....ΔΕΝ Μ'αρέσουν αυτές οι κινήσεις

- peggy
Τρι Μάης 24, 2011 1:55 pm
^
E, στην αρχή "κόψανε" το ΦΟΡΟΥΜ...
Μετά, "κόψανε" την πολύ καλά οργανωμένη πληροφορία με ιστορικά στοιχεία, παλιές συμμετοχές κ.λ.π....
Στη συνέχεια, ενημερώνανε πολύ ελλειπώς το site...
Τώρα, "κόψανε" τη σύνδεση στο http://eurovision.ert.gr/ από το κεντρικό site...
Το επόμενο βήμα τους ποιο θα είναι???
Να κατεβάσουν τελείως το site και να μην ξαναναφέρουν ποτέ τη λέξη Eurovision???
E, στην αρχή "κόψανε" το ΦΟΡΟΥΜ...
Μετά, "κόψανε" την πολύ καλά οργανωμένη πληροφορία με ιστορικά στοιχεία, παλιές συμμετοχές κ.λ.π....
Στη συνέχεια, ενημερώνανε πολύ ελλειπώς το site...
Τώρα, "κόψανε" τη σύνδεση στο http://eurovision.ert.gr/ από το κεντρικό site...
Το επόμενο βήμα τους ποιο θα είναι???
Να κατεβάσουν τελείως το site και να μην ξαναναφέρουν ποτέ τη λέξη Eurovision???

Σελίδα 25 από 26 •
1 ... 14 ... 24, 25, 26 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|