Ψηφίστε το δικό σας top5 για τις big5!
+5
EvNickGR
Master
Romanus
cst003
Masilnto
9 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3 •
1, 2, 3

- giorgos
- Αριθμός μηνυμάτων : 711
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2011
Απ: Ψηφίστε το δικό σας top5 για τις big5!
Κυρ Μαρ 20, 2011 5:44 am
ειναι αστειο αυτο που γινεται και μονο ετσι το μεταφραζω
τι ζορι τραβατε! αυτα πιστευω να μην τα πω?
αααα
ηταν αγαπημενες συμμετοχες.. εχει διαφορα! αρεσουν δεν αρεσουν σκοτιστηκα!
και η ισπανια μαρεσε περσι, τι σημασια εχει αν πατωσε?
αν δεν κανω λαθος ημουν ο μονος που μιλαγε για τον ντανιελ, πριν το τελικο τους...
σ.σ. χαιρομαι παντως διοτι βλεπω με παρακολουθειτε με μεγαλη προσοχη...
τι ζορι τραβατε! αυτα πιστευω να μην τα πω?

αααα

ηταν αγαπημενες συμμετοχες.. εχει διαφορα! αρεσουν δεν αρεσουν σκοτιστηκα!
και η ισπανια μαρεσε περσι, τι σημασια εχει αν πατωσε?
αν δεν κανω λαθος ημουν ο μονος που μιλαγε για τον ντανιελ, πριν το τελικο τους...
σ.σ. χαιρομαι παντως διοτι βλεπω με παρακολουθειτε με μεγαλη προσοχη...

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Μαρ 20, 2011 2:30 pm
giorgos έγραψε:σ.σ. χαιρομαι παντως διοτι βλεπω με παρακολουθειτε με μεγαλη προσοχη...![]()
Πάντα!!!

Χαίρομαι πολύ που άρχισες να γράφεις πιο συχνά στο φόρουμ!!!

- Mr. Curiosity
- Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Φύλο :No, you didn't!
Κυρ Μαρ 20, 2011 2:50 pm
τι έγινε???giorgos έγραψε:
αμαν πια ποσο θα μου το χτυπατε αυτο... εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα![]()
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Παρ Απρ 15, 2011 9:27 am
Οι big5 εν συντομία
- liakleo
- Αριθμός μηνυμάτων : 867
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2011
Φύλο :Ηλικία : 51
Παρ Απρ 15, 2011 10:04 am
Τουλάχιστον μία απο τις τοπ 5 θα είναι στο τοπ 3 του τελικού. Λογικά η Αγγλία με δεύτερη επιλαχούσα την Γαλλία.
Παρ Απρ 15, 2011 12:40 pm
Εγω θέλω να πάει καλά η Ισπανία φέτος ρε γαμώτο αλλά πάλι θα πατώσει μου φαίνεται!

- liakleo
- Αριθμός μηνυμάτων : 867
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2011
Φύλο :Ηλικία : 51
Παρ Απρ 15, 2011 2:12 pm
Και εμένα μ' αρέσει της Ισπανίας φέτος! Εδώ όμως πάτωσε ο Τσίκης και ο περσινός ο ξανθούλης που το τραγούδι του είχε κίντερ έκπληξη, φέτος θα κάνει κατι νομίζεις??
- Mr. Curiosity
- Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Φύλο :No, you didn't!
Παρ Απρ 15, 2011 4:50 pm
liakleo έγραψε:Και εμένα μ' αρέσει της Ισπανίας φέτος! Εδώ όμως πάτωσε ο Τσίκης και ο περσινός ο ξανθούλης που το τραγούδι του είχε κίντερ έκπληξη, φέτος θα κάνει κατι νομίζεις??
Ο Τσίκης πήγε πολύ καλά, καλύτερα από την Soraya και τις προηγούμενες συμμετοχές της Ισπανίας των τελευταίων ετών! Ο περσινός πήγε πολύ καλά στο televoting αλλά χάλια στις επιτροπές

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Παρ Απρ 29, 2011 5:46 pm
Πώς σχολίασε και βαθμολόγησε η Ευρυδίκη τις big5?
01. Γαλλία
Θυμίζει ύμνο χωράς!! Γενικά μου αρέσουν τα κλασσικά κομμάτια. Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η μελωδία αλλά ο ίδιος έχει ζεστή φωνή.
Βαθμός: 9/10
02. Ιταλία
Επιτέλους επιστρέφει η Ιταλία έπειτα από τόσα χρόνια. Θα μπορούσε να στείλει κάποιο πιο σύγχρονο κομμάτι καθώς η μουσική σκηνή της χώρας έχει πολλές δυνατότητες. Ωστόσο επιλέγει κάτι που μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο. Μου αρέσει! Το ακούω ευχάριστά.
03. Ηνωμένο Βασίλειο
Αν ήταν με κάποια άλλη χώρα θα έλεγα ότι είναι ένα καλό κομμάτι όμως από την Αγγλία έχω περισσότερες απαιτήσεις όπως είπα και για την Ιρλανδία. Εντάξει είναι καλό κομμάτι!
Βαθμός: 7/10
04. Γερμανία
Το θεωρώ πολύ καλό κομμάτι. Έχει άποψη και χαρακτήρα αλλά σίγουρα δεν απευθύνεται στο κοινό της Eurovision! Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ! Ανυπομονώ να δω πως θα το παρουσιάσει επί σκηνής!
05. Ισπανία
Δεν το λες έκτρωμα αλλά δεν είναι αυτό που περιμένεις από Ισπανία. Σε παραπέμπει σε καλοκαίρι και διακοπές αλλά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Το βρίσκω κάπως ξενέρωτο!!
Βαθμός: 5/10
01. Γαλλία
Θυμίζει ύμνο χωράς!! Γενικά μου αρέσουν τα κλασσικά κομμάτια. Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η μελωδία αλλά ο ίδιος έχει ζεστή φωνή.
02. Ιταλία
Επιτέλους επιστρέφει η Ιταλία έπειτα από τόσα χρόνια. Θα μπορούσε να στείλει κάποιο πιο σύγχρονο κομμάτι καθώς η μουσική σκηνή της χώρας έχει πολλές δυνατότητες. Ωστόσο επιλέγει κάτι που μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο. Μου αρέσει! Το ακούω ευχάριστά.
03. Ηνωμένο Βασίλειο
Αν ήταν με κάποια άλλη χώρα θα έλεγα ότι είναι ένα καλό κομμάτι όμως από την Αγγλία έχω περισσότερες απαιτήσεις όπως είπα και για την Ιρλανδία. Εντάξει είναι καλό κομμάτι!
Βαθμός: 7/10
04. Γερμανία
Το θεωρώ πολύ καλό κομμάτι. Έχει άποψη και χαρακτήρα αλλά σίγουρα δεν απευθύνεται στο κοινό της Eurovision! Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ! Ανυπομονώ να δω πως θα το παρουσιάσει επί σκηνής!
05. Ισπανία
Δεν το λες έκτρωμα αλλά δεν είναι αυτό που περιμένεις από Ισπανία. Σε παραπέμπει σε καλοκαίρι και διακοπές αλλά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Το βρίσκω κάπως ξενέρωτο!!
Βαθμός: 5/10
Σελίδα 3 από 3 •
1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|