O A ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ!
+6
Master
Masilnto
merda2004
fanis19.72
giorgos
peggy
10 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 •
1, 2

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: O A ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ!
Τετ Μάης 11, 2011 3:11 pm
Να γράψω κι εγώ τα σχόλια μου!!!
ΠΟΛΩΝΙΑ
Απο τις χειρότερες εμφανίσεις του ημιτελικού!!! Ούτε φωνή, ούτε τραγούδι, ούτε τίποτα!!! Ευτυχώς αυτή δεν έβαλε την πάνα όπως στις πρώτες πρόβες!!!
ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Μου άρεσε περισσότερο απο τις πρόβες!!! Δεν κατάλαβα γιατί μετά τα πρώτα τραγούδια, πήραν συνέντευξη ειδικά και μόνο απο αυτή στο γκριν ρούμ!!! Δεν ξέρω αν το έδειξαν και στην τηλεόραση ή μόνο στο eurovision.tv!!!
ΑΛΒΑΝΙΑ
Καλό τραγούδι και καλή φωνή αλλά αυτή έδειχνε πολύ άγρια και πολύ μεγαλύτερη!!! Θα προτιμούσα 1000 φορές να περάσει η Αλβανία παρά το κακό αντίγραφο τραγουδιού της Ντίσνεϋ (της Λιθουανίας εννοώ...)!!!
ΑΡΜΕΝΙΑ
Για μένα ήταν το χειρότερο απο όλα τα τραγούδια του ημιτελικού, ακόμη και απο της Πορτογαλίας!!! Αυτή άφωνη, το τραγούδι σκουπίδι και η χορογραφία γελοία!!! Με τίποτα όμως δεν περίμενα να μην περάσει, γιατί είναι η Αρμενία!!!
ΤΟΥΡΚΙΑ
Μου φάνηκε χειρότερο απο ότι στις πρόβες!!! Αυτός κάποια στιγμή λαχάνιασε κιόλας!!! Το πουλί το σχολιάσαμε αρκετά τις προηγούμενες μέρες οπότε δε θα πω τίποτα άλλο!!! Δεν περίμενα να αποκλειστεί, γιατί είναι η Τουρκία!!! Τα αποτελέσματα αυτού του ημιτελικού νομίζω ότι είναι τα πιο αξιοκρατικά απο κάθε άλλο αποτέλεσμα στην γιουροβίζιον τα τελευταία χρόνια!!!
ΣΕΡΒΙΑ
Τίποτα το ιδιαίτερο!!! Δε μου αρέσει αλλά δε με ενοχλεί (εκτός απο το φόντο)!!! Ουδέτερο!!!
ΡΩΣΙΑ
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρέσει σε τόσους!!! Εκτός γιουροβίζιον ούτε που θα καθόμουν να το ακούσω!!! Είναι τόσο συνηθισμένο το τραγούδι και η χορογραφία χωρίς καμιά πρωτοτυπία!!!
ΕΛΒΕΤΙΑ
Απο τα αγαπημένα μου, όχι μόνο στον πρώτο ημιτελικό αλλά γενικά!!! Πολύ καλή εμφάνιση!!! Απο τις λίγες φορές που χάρηκα τόσο πολύ για μια άλλη χώρα!!!
ΓΕΩΡΓΙΑ
Μου άρεσε αρκετά!!! Ωστόσο εξακολουθώ να πιστεύω ότι η τραγουδίστρια δεν ταιριάζει στο ύφος του τραγουδιού (η αλβανίδα θα ταίριαζε περισσότερο)!!! Εντωμεταξύ δεν ξέρω αν το προσέξατε, ααυτή είναι της σχολής Αργυράκη!!!
Εκείνος με το βαμμένο μάτι που βγάζει τις κραυγές, τι πλακουτσωτή μύτη είναι αυτή που έχει!!! 
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
Δεν το άντεχα καθόλου αυτό το τραγούδι αλλά εχθές το βρήκα συμπαθητικούλη!!! Αυτός τι πήρε και ήταν έτσι απαθής ακόμη και όταν ανακοίνωσαν ότι πέρασε στον ημιτελικό!!! Ούτε ο βούδας τέτοια απάθεια!!! Παγοκολόνα!!!
ΜΑΛΤΑ
Πόση τσαχπινιά, πόση χάρη!!!
Τραγική η εμφάνιση των κυριών στα φωνητικά με τις γυαλούρες, τις περούκες και τα μαύρα αδιάβροχα!!!
ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ
Το τραγούδι δε μου άρεσε απο την αρχή!!! Αυτή νόμιζα ότι είχε καλή φωνή αλλά τελικά νόμιζα λάθος!!!
Επίσης είχε το χειρότερο χτένισμα της βραδιάς και όπως η αλβανίδα, έμοιαζε πολύ μεγαλύτερη απο ότι είναι!!! Θα ήθελα να περάσει το Σαν Μαρίνο μόνο και μόνο γιατί συμπαθώ πολύ το μέρος αλλά αντικειμενικά δεν άξιζε!!!
ΚΡΟΑΤΙΑ
Μετά την Αρμενία, η πιο γελοία σκηνική παρουσία!!! Το τραγούδι είναι παλιομοδίτικο, απο φωνή το ιδιαίτερο και απο εμφάνιση...ο Βεληγκέκας τραβεστί!!! Στα σποτάκια που έδειξαν μετά το τέλος των εμφανίσεων, έδειχναν το σημείο που έκανε φάλτσο!!! Ούτε επίτηδες να το έκαναν!!!
Αλλά μάλλον αυτό κανονίζεται απο πριν!!!
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Άλλο αγαπημένο μου, μαζί με Ελλάδα, Ελβετία και Αζερμπαϊτζάν!!! Χάρηκα που πέρασε αν και δεν το πολύ περίμενα γιατί πίστευα ότι θα περάσουν Αρμενία και Τουρκία!!! Πολύ γλυκό τραγούδι!!!
ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Το τραγούδι μου είχε αρέσει απο την αρχή αν και ξεπερασμένο ως στυλ!!! Αυτή όμως δεν έχει τίποτα, κανένα χάρισμα....μέτρια φωνή, αλογομούρα, ξυλάγγουρο και απο κίνηση μηδέν!!! Γιατί δεν τα παρατάει;;; Ωστόσο ήταν λίγο καλύτερη φωνητικά απο ότι την άκουσα στις πρόβες!!!
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Υποσχέθηκα να μην πω κακό λόγο γιατί το τραγούδι είναι εμπνευσμένο απο ένα ιδιαίτερο θέμα!!!
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
Δεν το αντέχω.....δηλαδή.....ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ!!! Γλυκανάλατη μπαλαντούλα, απο μια γλυκανάλατη φατσάρα που βάζω στοίχημα ότι κοιμάται με τα σιντί της Μπάρμπαρα στο προσκεφάλι της!!! Και απο εμφάνιση....σαν στάμνα με πόδια και λευκό φόρεμα!!! Αίσχος!!!
ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ
Μου άρεσε!!! Βέβαια φωνητικά δεν ήταν τόσο καλό!!! Το τραγούδι όμως μου αρέσει, όπως και το στήσιμο στην σκηνή και η σκηνοθεσία!!! Πολύ όμορφο το σημείο με τη βροχή απο φωτιά που έπεφτε απο την οροφή!!!
ΕΛΛΑΔΑ
Τα έγραψα στο θέμα της Ελλάδας!!!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ
Κανέναν πιο άσχημο παρουσιαστή δεν είχαν να βάλουν;;; Και πως τον έντυσαν έτσι;;; Κοστούμι, γαλάζιο πουκάμισο και απο κάτω λευκό φανελάκι!!! Κάγκουρας!!! Η χρυσή αλυσίδα του έλειπε!!! Αλλά απο τους γερμανους τι να περιμένεις;;; Παρ΄όλα αυτά είναι συμπαθητικούληδες και άνετοι αν και το γερμανικό χιούμορ το βρίσκω γενικά χοντροκομμένο και οι συγκεκριμένοι, σε πολλά σημεία, το παρακάνουν!!!
ΠΟΛΩΝΙΑ
Απο τις χειρότερες εμφανίσεις του ημιτελικού!!! Ούτε φωνή, ούτε τραγούδι, ούτε τίποτα!!! Ευτυχώς αυτή δεν έβαλε την πάνα όπως στις πρώτες πρόβες!!!
ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Μου άρεσε περισσότερο απο τις πρόβες!!! Δεν κατάλαβα γιατί μετά τα πρώτα τραγούδια, πήραν συνέντευξη ειδικά και μόνο απο αυτή στο γκριν ρούμ!!! Δεν ξέρω αν το έδειξαν και στην τηλεόραση ή μόνο στο eurovision.tv!!!
ΑΛΒΑΝΙΑ
Καλό τραγούδι και καλή φωνή αλλά αυτή έδειχνε πολύ άγρια και πολύ μεγαλύτερη!!! Θα προτιμούσα 1000 φορές να περάσει η Αλβανία παρά το κακό αντίγραφο τραγουδιού της Ντίσνεϋ (της Λιθουανίας εννοώ...)!!!
ΑΡΜΕΝΙΑ
Για μένα ήταν το χειρότερο απο όλα τα τραγούδια του ημιτελικού, ακόμη και απο της Πορτογαλίας!!! Αυτή άφωνη, το τραγούδι σκουπίδι και η χορογραφία γελοία!!! Με τίποτα όμως δεν περίμενα να μην περάσει, γιατί είναι η Αρμενία!!!
ΤΟΥΡΚΙΑ
Μου φάνηκε χειρότερο απο ότι στις πρόβες!!! Αυτός κάποια στιγμή λαχάνιασε κιόλας!!! Το πουλί το σχολιάσαμε αρκετά τις προηγούμενες μέρες οπότε δε θα πω τίποτα άλλο!!! Δεν περίμενα να αποκλειστεί, γιατί είναι η Τουρκία!!! Τα αποτελέσματα αυτού του ημιτελικού νομίζω ότι είναι τα πιο αξιοκρατικά απο κάθε άλλο αποτέλεσμα στην γιουροβίζιον τα τελευταία χρόνια!!!
ΣΕΡΒΙΑ
Τίποτα το ιδιαίτερο!!! Δε μου αρέσει αλλά δε με ενοχλεί (εκτός απο το φόντο)!!! Ουδέτερο!!!
ΡΩΣΙΑ
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρέσει σε τόσους!!! Εκτός γιουροβίζιον ούτε που θα καθόμουν να το ακούσω!!! Είναι τόσο συνηθισμένο το τραγούδι και η χορογραφία χωρίς καμιά πρωτοτυπία!!!
ΕΛΒΕΤΙΑ
Απο τα αγαπημένα μου, όχι μόνο στον πρώτο ημιτελικό αλλά γενικά!!! Πολύ καλή εμφάνιση!!! Απο τις λίγες φορές που χάρηκα τόσο πολύ για μια άλλη χώρα!!!
ΓΕΩΡΓΙΑ
Μου άρεσε αρκετά!!! Ωστόσο εξακολουθώ να πιστεύω ότι η τραγουδίστρια δεν ταιριάζει στο ύφος του τραγουδιού (η αλβανίδα θα ταίριαζε περισσότερο)!!! Εντωμεταξύ δεν ξέρω αν το προσέξατε, ααυτή είναι της σχολής Αργυράκη!!!

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
Δεν το άντεχα καθόλου αυτό το τραγούδι αλλά εχθές το βρήκα συμπαθητικούλη!!! Αυτός τι πήρε και ήταν έτσι απαθής ακόμη και όταν ανακοίνωσαν ότι πέρασε στον ημιτελικό!!! Ούτε ο βούδας τέτοια απάθεια!!! Παγοκολόνα!!!
ΜΑΛΤΑ
Πόση τσαχπινιά, πόση χάρη!!!

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ
Το τραγούδι δε μου άρεσε απο την αρχή!!! Αυτή νόμιζα ότι είχε καλή φωνή αλλά τελικά νόμιζα λάθος!!!

ΚΡΟΑΤΙΑ
Μετά την Αρμενία, η πιο γελοία σκηνική παρουσία!!! Το τραγούδι είναι παλιομοδίτικο, απο φωνή το ιδιαίτερο και απο εμφάνιση...ο Βεληγκέκας τραβεστί!!! Στα σποτάκια που έδειξαν μετά το τέλος των εμφανίσεων, έδειχναν το σημείο που έκανε φάλτσο!!! Ούτε επίτηδες να το έκαναν!!!

ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Άλλο αγαπημένο μου, μαζί με Ελλάδα, Ελβετία και Αζερμπαϊτζάν!!! Χάρηκα που πέρασε αν και δεν το πολύ περίμενα γιατί πίστευα ότι θα περάσουν Αρμενία και Τουρκία!!! Πολύ γλυκό τραγούδι!!!
ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Το τραγούδι μου είχε αρέσει απο την αρχή αν και ξεπερασμένο ως στυλ!!! Αυτή όμως δεν έχει τίποτα, κανένα χάρισμα....μέτρια φωνή, αλογομούρα, ξυλάγγουρο και απο κίνηση μηδέν!!! Γιατί δεν τα παρατάει;;; Ωστόσο ήταν λίγο καλύτερη φωνητικά απο ότι την άκουσα στις πρόβες!!!
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Υποσχέθηκα να μην πω κακό λόγο γιατί το τραγούδι είναι εμπνευσμένο απο ένα ιδιαίτερο θέμα!!!

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
Δεν το αντέχω.....δηλαδή.....ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ!!! Γλυκανάλατη μπαλαντούλα, απο μια γλυκανάλατη φατσάρα που βάζω στοίχημα ότι κοιμάται με τα σιντί της Μπάρμπαρα στο προσκεφάλι της!!! Και απο εμφάνιση....σαν στάμνα με πόδια και λευκό φόρεμα!!! Αίσχος!!!
ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ
Μου άρεσε!!! Βέβαια φωνητικά δεν ήταν τόσο καλό!!! Το τραγούδι όμως μου αρέσει, όπως και το στήσιμο στην σκηνή και η σκηνοθεσία!!! Πολύ όμορφο το σημείο με τη βροχή απο φωτιά που έπεφτε απο την οροφή!!!
ΕΛΛΑΔΑ
Τα έγραψα στο θέμα της Ελλάδας!!!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ
Κανέναν πιο άσχημο παρουσιαστή δεν είχαν να βάλουν;;; Και πως τον έντυσαν έτσι;;; Κοστούμι, γαλάζιο πουκάμισο και απο κάτω λευκό φανελάκι!!! Κάγκουρας!!! Η χρυσή αλυσίδα του έλειπε!!! Αλλά απο τους γερμανους τι να περιμένεις;;; Παρ΄όλα αυτά είναι συμπαθητικούληδες και άνετοι αν και το γερμανικό χιούμορ το βρίσκω γενικά χοντροκομμένο και οι συγκεκριμένοι, σε πολλά σημεία, το παρακάνουν!!!
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Τετ Μάης 11, 2011 3:17 pm
Noμίζω ότι σε αυτό συμφωνούν σήμερα σχεδόν όλοι!Mastiha έγραψε:
Τα αποτελέσματα αυτού του ημιτελικού νομίζω ότι είναι τα πιο αξιοκρατικά απο κάθε άλλο αποτέλεσμα στην γιουροβίζιον τα τελευταία χρόνια!!!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μάης 11, 2011 3:19 pm
Καλησπέρα!!!
Ανέβασα την εμφάνισή μας στον ημιτελικό και την ανακοίνωση της πρόκρισης σε υψηλή ευκρίνεια.
Ανέβασα την εμφάνισή μας στον ημιτελικό και την ανακοίνωση της πρόκρισης σε υψηλή ευκρίνεια.
Τετ Μάης 11, 2011 3:28 pm
Masilnto έγραψε:Noμίζω ότι σε αυτό συμφωνούν σήμερα σχεδόν όλοι!Mastiha έγραψε:
Τα αποτελέσματα αυτού του ημιτελικού νομίζω ότι είναι τα πιο αξιοκρατικά απο κάθε άλλο αποτέλεσμα στην γιουροβίζιον τα τελευταία χρόνια!!!
ΜΑΚΡΑΝ ο δικαιότερος από πλευράς αποτελεσμάτων ημιτελικός ΕΒΕΡ!!!!

- Mr. Curiosity
- Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Φύλο :No, you didn't!
Τετ Μάης 11, 2011 3:33 pm
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Τετ Μάης 11, 2011 3:34 pm
Kαλως ήλθες!aprild20 έγραψε:Καλησπέρα!!!
https://www.youtube.com/watch?v=054-W-hgLwE
Ευχαριστούμε πολύ!!
Συγκινήθηκα τώρα που το ξαναβλεπω

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μάης 11, 2011 3:37 pm
@aprild20 ευχαριστούμε πολύ και καλωσήρθες!!!

Τετ Μάης 11, 2011 3:39 pm
aprild20 έγραψε:Καλησπέρα!!!
https://www.youtube.com/watch?v=054-W-hgLwE
Καλωσήρθες και ευχαριστούμε για το βίντεο!!!

Να πω οτι ΛΑΤΡΕΥΩ τη στιγμή της πρόκρισης που ο Λούκας λέει ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!

- Mr. Curiosity
Τετ Μάης 11, 2011 3:39 pm
Κάποιον μου θυμίζεις εσύ στην Eurovision...

http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=8&art_id=5077
Χρουσαλά-Anna + Raab-Σκαρμούτσος μοιάζουν πάρα πολύ!!!

http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=8&art_id=5077
Χρουσαλά-Anna + Raab-Σκαρμούτσος μοιάζουν πάρα πολύ!!!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μάης 11, 2011 3:46 pm
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!!!
Αξιζε να ανέβει η χθεσινή εμφάνιση και σε πολύ καλή ποιότητα. Τα παιδιά ήταν καταπληκτικά!!!
Αξιζε να ανέβει η χθεσινή εμφάνιση και σε πολύ καλή ποιότητα. Τα παιδιά ήταν καταπληκτικά!!!
- liakleo
- Αριθμός μηνυμάτων : 867
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2011
Φύλο :Ηλικία : 51
Τετ Μάης 11, 2011 3:54 pm
Λοιπόν, να μου το θυμηθείτε. Η Ισλανδία θα είναι 10άδα χαλαρά.
Τετ Μάης 11, 2011 3:55 pm
EvNickGR έγραψε:**Κώστα και γ@μω τις υπογραφές! χαχαχαχαχα ''Good Luck Eric!!!
Good Luck Sweden!!!''

- Mr. Curiosity
Τετ Μάης 11, 2011 3:58 pm
aprild20 έγραψε:Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!!!
welcome!! :rendeer:
τέλειο το HD!
- liakleo
- Αριθμός μηνυμάτων : 867
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2011
Φύλο :Ηλικία : 51
Τετ Μάης 11, 2011 4:05 pm
Εγω πιστεύω ότι θα είναι λόγω και του τραγικού γεγονότος της απώλειας του τραγουδιστή τους αλλά και του ότι οι αντροπαρέες στην γιουροβίζιον έχουν φτάσει μέχρι και πρωτιά.
Τετ Μάης 11, 2011 4:06 pm
liakleo έγραψε:Εγω πιστεύω ότι θα είναι λόγω και του τραγικού γεγονότος της απώλειας του τραγουδιστή τους αλλά και του ότι οι αντροπαρέες στην γιουροβίζιον έχουν φτάσει μέχρι και πρωτιά.
Εγώ πιστεύω αντίθετα οτι οι Ισλανδοί πάνε καρφωτοί για bottom5!

- Mr. Curiosity
Τετ Μάης 11, 2011 5:45 pm
http://www.oikotimes.com/eurovision/?p=6870
χαμός με τον σχολιασμό της Μάλτας!!!!
η βλαμένη σχολιάστρια καθοδηγούσε τους τηλεθεατές ως προς τις χώρες που θα ψηφίσουν!!! έκανε αρνητικά σχόλια για την Ουγγαρία, Ισλανδία και ίσως και για άλλες (ένας μαλτέζος εγραψε σε φορουμ πως η συγκεκριμένη σχολιαστρια είπε ότι Λούκας δεν χαμογελουσε καθολου
)
επισης εκανε θετικα σχολια για συγκεκριμενες χωρες που (υποτίθεται οτι) είναι φιλικές προς την Μάλτα
Σερβία, Αζερμπαιτζάν (LOL?), Λιθουανία, Σαν Μαρίνο...
αυτή σίγουρα πληρώθηκε για αυτές τις μλκς... όπως πληρώθηκε η επιτροπή της Μάλτας για να ψηφίσει με 12 την Σαβούρα.
η EBU τι λέει για όλα αυτά???
πρέπει να τιμωρηθεί η Μάλτα...

η βλαμένη σχολιάστρια καθοδηγούσε τους τηλεθεατές ως προς τις χώρες που θα ψηφίσουν!!! έκανε αρνητικά σχόλια για την Ουγγαρία, Ισλανδία και ίσως και για άλλες (ένας μαλτέζος εγραψε σε φορουμ πως η συγκεκριμένη σχολιαστρια είπε ότι Λούκας δεν χαμογελουσε καθολου

επισης εκανε θετικα σχολια για συγκεκριμενες χωρες που (υποτίθεται οτι) είναι φιλικές προς την Μάλτα

Σερβία, Αζερμπαιτζάν (LOL?), Λιθουανία, Σαν Μαρίνο...
αυτή σίγουρα πληρώθηκε για αυτές τις μλκς... όπως πληρώθηκε η επιτροπή της Μάλτας για να ψηφίσει με 12 την Σαβούρα.

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μάης 11, 2011 5:59 pm
Mr. Curiosity έγραψε: (ένας μαλτέζος εγραψε σε φορουμ πως η συγκεκριμένη σχολιαστρια είπε ότι Λούκας δεν χαμογελουσε καθολου)
Προφανώς δεν μπήκε στον κόπο να διαβάσει ούτε την περίληψη των στίχων του τραγουδιού!!! Αυτό γιατί είμαι καλοπροαίρετη και δε θέλω να πιστέψω ότι απλά έψαχνε «πάτημα» για να πεί κάτι αρνητικό!!!

- Mr. Curiosity
Τετ Μάης 11, 2011 10:04 pm
Σελίδα 2 από 2 •
1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|