Kurt Calleja vs. Litesound
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Kurt Calleja vs. Litesound
Δευ Μαρ 26, 2012 8:20 pm
Δυο γιουροπόπ κομμάτια του δεύτερου ημιτελικού ερμηνευμένα απο άνδρες!!!
Ψηφίστε παρακαλώ!!!
Kurt Calleja - This is the night
Litesound - We Are The Heroes
Ψηφίστε παρακαλώ!!!

Kurt Calleja - This is the night
Litesound - We Are The Heroes
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13896
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Απ: Kurt Calleja vs. Litesound
Δευ Μαρ 26, 2012 9:59 pm
Ψηφισα τον Μαλτέζο,γιατί ξεκίνησε ως europop και παρέμεινε έτσι!
Τρι Μαρ 27, 2012 12:41 am
Κανένα δεν με τρελλαίνει!! Επειδή όμως μου τη δίνει η αντιμετώπιση της Μπελαρούσια στον διαγωνισμό, παρόλο που είναι λίγο πιο πάνω στο τοπ μου σαν τραγούδι σκετο, θα ψηφίσω την Μάλτα!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μαρ 27, 2012 4:24 pm
Ψήφισα τον Κερτ γιατί ειναι γλυκούλης και ο αμέσως ωραιότερος άνδρας μετά τον Τζόνσι φέτος...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μαρ 27, 2012 8:15 pm
Masilnto έγραψε:Ψηφισα τον Μαλτέζο,γιατί ξεκίνησε ως europop και παρέμεινε έτσι!
Και της Λευκορωσίας, γιουροποπ μου φαίνεται...

Ψήφισα κι εγώ τον Μαλτέζο...
Και τα δυο είναι βαρετά και συνηθισμένα αλλά τουλάχιστον απο το τραγούδι του Μαλτέζου μου έμεινε το ρεφρέν, απο το άλλο τίποτα!!!

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13896
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Τρι Μαρ 27, 2012 9:18 pm
Tης Λευκορωσίας ήταν ροκ,και μετα το λιφτινγκ του Κοντόπουλου,έγινε europopMastiha έγραψε:Masilnto έγραψε:Ψηφισα τον Μαλτέζο,γιατί ξεκίνησε ως europop και παρέμεινε έτσι!
Και της Λευκορωσίας, γιουροποπ μου φαίνεται...![]()
Ψήφισα κι εγώ τον Μαλτέζο...
Και τα δυο είναι βαρετά και συνηθισμένα αλλά τουλάχιστον απο το τραγούδι του Μαλτέζου μου έμεινε το ρεφρέν, απο το άλλο τίποτα!!!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Μαρ 29, 2012 1:11 pm
Masilnto έγραψε: Tης Λευκορωσίας ήταν ροκ,και μετα το λιφτινγκ του Κοντόπουλου,έγινε europop
Α εντάξει... εγώ κατάλαβα πως εννοούσες ότι ξεκίνησε europop και κατέληξε κάτι άλλο!!!

- peggy
- Αριθμός μηνυμάτων : 834
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
Τόπος : ΑθήναHTAN ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ!
Πεμ Μαρ 29, 2012 7:14 pm
Η αλήθεια είναι πως μετά το λιφτινκ το τραγουδάκι μου αρέσει, ενώ το αρχικό δε μου άρεσε...
Όμως έχω βαρεθεί τα ... δράματα αυτής της χώρας ΚΑΘΕ χρόνο...
Φέτος κάνανε τελικό και μετά ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ανακοίνωσε ότι ήταν στημένος, και αναιρεί το αποτέλεσμα, δίνοντας την εκπροσώπιση της χώρας στο ΡΟΚ γκρουπάκι...
Το γκρουπάκι έχει ανακοινώσει ένα ροκ τραγούδι το οποίο δίνουν στον πλαστικό χειρούργο εξ' Ελλάδος, και τους το κάνει αγνώριστο αλλά Γιουροβιζιονικό!
Επειδή τους έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο, και το τραγουδάκι της φίλτατης Μάλτας είναι ευχάριστο (αν και τίποτα το ιδιαίτερο) προτιμώ τη Μάλτα!!!
Όμως έχω βαρεθεί τα ... δράματα αυτής της χώρας ΚΑΘΕ χρόνο...
Φέτος κάνανε τελικό και μετά ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ανακοίνωσε ότι ήταν στημένος, και αναιρεί το αποτέλεσμα, δίνοντας την εκπροσώπιση της χώρας στο ΡΟΚ γκρουπάκι...
Το γκρουπάκι έχει ανακοινώσει ένα ροκ τραγούδι το οποίο δίνουν στον πλαστικό χειρούργο εξ' Ελλάδος, και τους το κάνει αγνώριστο αλλά Γιουροβιζιονικό!
Επειδή τους έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο, και το τραγουδάκι της φίλτατης Μάλτας είναι ευχάριστο (αν και τίποτα το ιδιαίτερο) προτιμώ τη Μάλτα!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|