Fyrom 2013 (Eπέλεξε τραγούδι)
+5
vandomaniac
HOLA
Master
Romanus
Masilnto
9 απαντήσεις
Απ: Fyrom 2013 (Eπέλεξε τραγούδι)
Πεμ Φεβ 28, 2013 1:07 am
Αν μάλιστα και ο Αγάθωνας στηρίξει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, τότε σίγουρα έρχονται τα ύστερα του κόσμου που λέει και η Hola! 
Πάντως αν και δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα επιλήψιμο στον στίχο, αυτό που κάνει "κακούς" συνειρμούς είναι ο τίτλος του τραγουδιού, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με τα αγάλματα του Γκρούεφσκι στο βίντεο κλιπ....
Αλλά εδώ το 2011 ο Σκοπιανόγυφτος έλεγε μέσα στό τραγούδι "Είμαι Μακεδόνας" και από την Ελληνική πλευρά (ΕΡΤ) δεν κουνήθηκε φύλλο, περιμένετε φέτος να γίνει κάτι;

Πάντως αν και δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα επιλήψιμο στον στίχο, αυτό που κάνει "κακούς" συνειρμούς είναι ο τίτλος του τραγουδιού, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με τα αγάλματα του Γκρούεφσκι στο βίντεο κλιπ....
Αλλά εδώ το 2011 ο Σκοπιανόγυφτος έλεγε μέσα στό τραγούδι "Είμαι Μακεδόνας" και από την Ελληνική πλευρά (ΕΡΤ) δεν κουνήθηκε φύλλο, περιμένετε φέτος να γίνει κάτι;

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Πεμ Φεβ 28, 2013 1:27 am
Aκριβώς.Gresk Einherjar έγραψε:
Μια χαρά τα περνάνε τα μηνύματά τους οι γείτονες..
- MasilntoForum Founder
Πεμ Φεβ 28, 2013 1:30 am
Επίσης,μια δική μου εκτίμηση:η γιαγιά θα δυσκολευτεί στο live.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Φεβ 28, 2013 1:33 am
Κι εγώ το ίδιο πιστεύω πως θέλουν να περάσουν μήνυμα ...θέλει πολύ προσεκτικό χειρισμό...Όντως με αυτά και με αυτά δεν μας φταιγαν τα ουισκάκια μπόμπα είναι τα παγάκια..ο Αλέκος τα εχει πιει καλή κυρά..Masilnto έγραψε:Aκριβώς.Gresk Einherjar έγραψε:
Πεμ Φεβ 28, 2013 1:34 am
Masilnto έγραψε:Aκριβώς.Gresk Einherjar έγραψε:
Αφού τους παίρνει, μαγκιά τους. Και το εννοώ. Έχουν τα κότσια να οικιοποιούνται και να "υπερασπίζονται" πράγματα που δεν τους ανήκαν ποτέ, σε αντίθεση με εμάς που τα δικά μας τα αποποιούμαστε ως "τούρκικα" και "Σέρβικα"

Οι δικοί μας κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, γιατί θέλω να είμαι καλοπροαίρετος και δεν θέλω να πιστέψω οτι εξεπιτούτου αφήνουν τους σκοπιανούς να αλωνίζουν......

Πεμ Φεβ 28, 2013 1:35 am
Masilnto έγραψε:Επίσης,μια δική μου εκτίμηση:η γιαγιά θα δυσκολευτεί στο live.

Είναι μεγάλη, στα 69. Αυτός φαντάζομαι ήταν και ο λόγος που της φορτώσανε και τον γυαλάκια, και μάλιστα του βάλανε περισσότερο τραγούδι....
Πεμ Φεβ 28, 2013 1:56 am
σ.σ. Για τους παρατηρητικούς, για ρίξτε μια ματιά κάτω δεξιά στο βίντεο κλιπ της συμμετοχής στο 1:29, για να δείτε φαρδύ-πλατύ το όνομα του χορηγού....
Aristotelis Bitsianis....... Και μου λέτε μετά εσείς........
Άντε μην με ξαναπιάσει το εθνικιστικό μου

- EVfan
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Ημερομηνία εγγραφής : 18/09/2011
Πεμ Φεβ 28, 2013 12:13 pm
Nai, den yparxei kati ypopto sta lyrics - h mousiki einai IMPERIJA pou enonei tous antrwpous...O syndiasmos me to video omws skizei kai pernai ola ta mhnymata. Well done, FYROM, gia akomi mia fora!
PS: Oi fimes lene oti den yparxei live epeidh htan athlio

PS: Oi fimes lene oti den yparxei live epeidh htan athlio

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Πεμ Φεβ 28, 2013 1:06 pm
Πάντα τέτοια!!EVfan έγραψε:......i fimes lene oti den yparxei live epeidh htan athlio

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Φεβ 28, 2013 5:14 pm
Και στην κονσέρβα η φωνή της κυρίας δεν είναι στα καλύτερα της, έχει εκείνο το βιμπράτο-τρέμουλο των ηλικιωμένων τραγουδιστών που έκαναν κατάχρηση της φωνής τους.
Το τραγούδι δεν είναι κακό (σε σχέση με ό,τι άκουσα ως τώρα) αλλά όπως και η περσινή συμμετοχή της ΠΓΔΨ μου βγάζει μια παρακμή, μου θυμίζε κάτι "ποπ" τραγούδια που έβγαζαν τη δεκαετία του 90 κάτι δευτεροτρίτα ονόματα του ελαφρολαϊκού στην Ελλάδα. H ηλεκτρική κιθάρα που μπαίνει σφήνα κάπου στη μέση του τραγουδιού, τονίζει ακόμη περισσότερο την αίσθηση του παλιομοδίτικου.
Το τραγούδι δεν είναι κακό (σε σχέση με ό,τι άκουσα ως τώρα) αλλά όπως και η περσινή συμμετοχή της ΠΓΔΨ μου βγάζει μια παρακμή, μου θυμίζε κάτι "ποπ" τραγούδια που έβγαζαν τη δεκαετία του 90 κάτι δευτεροτρίτα ονόματα του ελαφρολαϊκού στην Ελλάδα. H ηλεκτρική κιθάρα που μπαίνει σφήνα κάπου στη μέση του τραγουδιού, τονίζει ακόμη περισσότερο την αίσθηση του παλιομοδίτικου.
- MasilntoForum Founder
Πεμ Φεβ 28, 2013 5:20 pm
Mastiha έγραψε:Και στην κονσέρβα η φωνή της κυρίας δεν είναι στα καλύτερα της, έχει εκείνο το βιμπράτο-τρέμουλο των ηλικιωμένων τραγουδιστών που έκαναν κατάχρηση της φωνής τους.
κάτι "ποπ" τραγούδια που έβγαζαν τη δεκαετία του 90 κάτι δευτεροτρίτα ονόματα του ελαφρολαϊκού στην Ελλάδα. H ηλεκτρική κιθάρα που μπαίνει σφήνα κάπου στη μέση του τραγουδιού, τονίζει ακόμη περισσότερο την αίσθηση του παλιομοδίτικου.

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Φεβ 28, 2013 5:21 pm
Gresk Einherjar έγραψε:σ.σ. Για τους παρατηρητικούς, για ρίξτε μια ματιά κάτω δεξιά στο βίντεο κλιπ της συμμετοχής στο 1:29, για να δείτε φαρδύ-πλατύ το όνομα του χορηγού....
Διόρθωση.. είναι Aristoteli Bitsiani, χωρίς s για να φαίνεται πιο ιταλικό... κάτι σαν το Mario Frangoulis.

'Ο,τι πιο δεύτερο στην ανδρική "μόδα"... γυαλιστερά υφάσματα, παρδαλά, έντονα χρώματα και ρούχα πίστας.
- HOLAEuroStar
Πεμ Φεβ 28, 2013 5:35 pm
Ότι πρέπει για δαύτους δηλαδή!Mastiha έγραψε:... γυαλιστερά υφάσματα, παρδαλά, έντονα χρώματα και ρούχα πίστας.
- MasilntoForum Founder
Πεμ Φεβ 28, 2013 5:44 pm
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Φεβ 28, 2013 6:19 pm
HOLA έγραψε:Ότι πρέπει για δαύτους δηλαδή!Mastiha έγραψε:... γυαλιστερά υφάσματα, παρδαλά, έντονα χρώματα και ρούχα πίστας.
Ήθελα να το γράψω αλλά κρατήθηκα για να μη με πουν ρατσίστρια.

- EVfan
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Ημερομηνία εγγραφής : 18/09/2011
Πεμ Φεβ 28, 2013 6:27 pm
- HOLAEuroStar
Πεμ Φεβ 28, 2013 6:33 pm
Δεν είμαστε ρατσίστριες αγαπητή...απλά έχουμε καλό γούστο!!Mastiha έγραψε:........
Ήθελα να το γράψω αλλά κρατήθηκα για να μη με πουν ρατσίστρια.
- MasilntoForum Founder
Πεμ Φεβ 28, 2013 6:51 pm
To βιντεοκλιπ αποσύρθηκε. (προσωρινά?) Θα δείξει.
- HOLAEuroStar
Πεμ Φεβ 28, 2013 7:39 pm
Aαααααα μα γιατί? Μη με σκας!Masilnto έγραψε:To βιντεοκλιπ αποσύρθηκε. (προσωρινά?) Θα δείξει.

Μήπως δεν είχε αρκετή προπαγάνδα και το απέσυραν να το"εμπλουτίσουν" οι αγαπητοί γείτονες!
Πεμ Φεβ 28, 2013 7:56 pm
Mastiha έγραψε:Διόρθωση.. είναι Aristoteli Bitsiani, χωρίς s για να φαίνεται πιο ιταλικό... κάτι σαν το Mario Frangoulis.
'Ο,τι πιο δεύτερο στην ανδρική "μόδα"... γυαλιστερά υφάσματα, παρδαλά, έντονα χρώματα και ρούχα πίστας.

Θενξ Μαστιχούλα, δεν είχα υπόψη μου την Ιταλική νότα φινέτσας στο brand name

Masilnto έγραψε:To βιντεοκλιπ αποσύρθηκε. (προσωρινά?) Θα δείξει.

Αλλά και να μην αποσυρθεί γενικά, υπάρχει διαθέσιμος μπαμπούλας αν θέλουμε....

- HOLAEuroStar
Πεμ Φεβ 28, 2013 9:38 pm
Eπειδή βαριέμαι να το δω και να το ακούσω ... άλλαξε κάτι στο κλιπ?

- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Πεμ Φεβ 28, 2013 9:44 pm
Gresk Einherjar έγραψε:
To τραγουδάκι δεν είναι κακό... δεδομένου του φετινού επιπέδου συμμετοχών, είναι ψηλα στις προτιμήσεις μου!
α,στελνουν καλο τραγουδι , πως κ ετσι?
- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Παρ Μαρ 01, 2013 12:23 am
merda2004 έγραψε:Gresk Einherjar έγραψε:
To τραγουδάκι δεν είναι κακό... δεδομένου του φετινού επιπέδου συμμετοχών, είναι ψηλα στις προτιμήσεις μου!
E όχι και καλό τραγούδι, μετε βίας γίνετε μετριότατο....

- vandomaniac
- Αριθμός μηνυμάτων : 168
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Παρ Μαρ 01, 2013 12:31 am
Master έγραψε:merda2004 έγραψε:Gresk Einherjar έγραψε:
E όχι και καλό τραγούδι, μετε βίας γίνετε μετριότατο....

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|