Ελλάδα 2017 | Demy - This Is Love
+9
Maria kat
sonia10
EuroPsycho
Masilnto
EvNickGR
HOLA
EVfan
fraulina13
merda2004
13 απαντήσεις
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Απ: Ελλάδα 2017 | Demy - This Is Love
Σαβ Μάης 06, 2017 11:58 pm
Αν το είπε έτσι για να μην κουράσει τη φωνή της ?
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4978
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Κυρ Μάης 07, 2017 12:02 am
Masilnto έγραψε:Αν το είπε έτσι για να μην κουράσει τη φωνή της ?
Φτάνει με το trolling, όχι τπτ άλλο, θα σε πιστέψει κανένας Master και θα πάει πίσω η κουβέντα!

- Elfo_Del_Infierno
Κυρ Μάης 07, 2017 1:19 am
panos έγραψε:Live πρόβα στο eurovilage, φαίνεται αλλάξανε ελαφρώς την μελωδία του ρεφρέν (τραγουδάει το love σε χαμηλότερη νότα) μιας και απ' ότι φάνηκε δεν τις έβγαινε η ψηλή
Εδώ νομίζω το ξαναλένε όπως συνήθως...Μυστήρια πράγματα...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Μάης 07, 2017 2:32 am
Να ήταν και κανένα δύσκολο τραγούδι... 

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Μάης 08, 2017 12:37 pm
Γεια σας είμαι νέο μέλος
Να πω τη γνώμη μου για τη φετινή μας συμμετοχή κάπως καθυστερημένα! Το βρίσκω συμπαθές αλλά όχι κάτι εξαιρετικό. Για κάποιο λόγο πάντως και με δεδομένο ότι ο 1ος ημιτελικός είναι δύσκολος φοβάμαι ότι πιθανόν να μην περάσει.
Να πω τη γνώμη μου για τη φετινή μας συμμετοχή κάπως καθυστερημένα! Το βρίσκω συμπαθές αλλά όχι κάτι εξαιρετικό. Για κάποιο λόγο πάντως και με δεδομένο ότι ο 1ος ημιτελικός είναι δύσκολος φοβάμαι ότι πιθανόν να μην περάσει.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Μάης 08, 2017 1:00 pm
citelis έγραψε:Γεια σας είμαι νέο μέλος
Καλως ηρθες!
Θεωρώ απίθανο το να μην περάσουμε, θεωρώ όμως πιθανό τον καταποντισμό στον τελικο (κάτω απο 15οι).
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Μάης 08, 2017 1:08 pm
Αν τελικά περάσουμε τελικό δύσκολα θα φτάσουμε πολύ ψηλά. Έχει αρκετά καλά τραγούδια που θα ξεχωρίσουν φέτος και κάποια από αυτά που δεν έχουν τραβήξει τόσο την προσοχή ακόμα μπορούν να κάνουν την έκπληξη.
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Δευ Μάης 08, 2017 1:24 pm
Καλώς ήρθες Citelis !
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Μάης 08, 2017 1:49 pm
citelis έγραψε:Γεια σας είμαι νέο μέλος
Γειά! Καλώς ήρθες!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Μάης 08, 2017 1:52 pm
Αυτό το διαβάσατε; Δημοσιεύτηκε πριν μια βδομάδα αλλά εγώ το διάβασα τώρα...

OGAE Greece έγραψε:...πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή, εδώ στο Press Centre του Κιέβου, το concept του στησίματος του τραγουδιού «This is love» από το Φωκά Ευαγγελινό. Συγκεκριμένα, το όλο concept, εκτός από το να απογειώσει την ελληνική συμμετοχή, έχει σκοπό να μας πει και την εξής ιστορία: «Η Demy βιώνει την αγάπη από διάφορες πλευρές. Στην αρχή, βρίσκεται σε έναν παραμυθένιο κόσμο. Κατόπιν ανεβαίνει στα αστέρια: αληθινή, άνευ όρων αγάπη! Συνεχίζοντας το συναισθηματικό της ταξίδι, ανακαλύπτει ξανά την αθωότητα της παιδικής της ηλικίας, όταν έρχεται αντιμέτωπη με την ενσάρκωση της αγάπης, τον κύκνο. Βρισκόμενη σε ένα υγρό περιβάλλον, βιώνει έντονα αντίθετα συναισθήματα ανησυχίας, έντασης αλλά και αγνότητας. Και είναι η δύναμη αυτής της αγνής αγάπης που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω! Μπορεί ακόμα να αντιστρέψει και τη ροή ενός καταρράκτη».

- Elfo_Del_Infierno
Δευ Μάης 08, 2017 2:05 pm
Τα διαβάσαμε, τα διαβάσαμε. Κοίτα, στο μυαλό του Ευαγγελινολυ μπορεί να λειτουργούν όλα αυτά. Στο γυαλί πάλι...
Και μετά λέμε για το Αζερ...

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Μάης 08, 2017 2:18 pm
Mastiha έγραψε:Αυτό το διαβάσατε; Δημοσιεύτηκε πριν μια βδομάδα αλλά εγώ το διάβασα τώρα...OGAE Greece έγραψε:...πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή, εδώ στο Press Centre του Κιέβου, το concept του στησίματος του τραγουδιού «This is love» από το Φωκά Ευαγγελινό. Συγκεκριμένα, το όλο concept, εκτός από το να απογειώσει την ελληνική συμμετοχή, έχει σκοπό να μας πει και την εξής ιστορία: «Η Demy βιώνει την αγάπη από διάφορες πλευρές. Στην αρχή, βρίσκεται σε έναν παραμυθένιο κόσμο. Κατόπιν ανεβαίνει στα αστέρια: αληθινή, άνευ όρων αγάπη! Συνεχίζοντας το συναισθηματικό της ταξίδι, ανακαλύπτει ξανά την αθωότητα της παιδικής της ηλικίας, όταν έρχεται αντιμέτωπη με την ενσάρκωση της αγάπης, τον κύκνο. Βρισκόμενη σε ένα υγρό περιβάλλον, βιώνει έντονα αντίθετα συναισθήματα ανησυχίας, έντασης αλλά και αγνότητας. Και είναι η δύναμη αυτής της αγνής αγάπης που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω! Μπορεί ακόμα να αντιστρέψει και τη ροή ενός καταρράκτη».
![]()
![]()
Καλά τώρα, αυτά ειναι μπαλαφάρες, να δικαιολογήσει τις αηδίες που έκανε για χορογραφία. Δεν ξέρω φέτος τί φάση ο Ευαγγελινός, δεν του άρεσε το τραγούδι; Βαριόταν; Γέρασε; Πάντως τα πιο ανέμπνευστά του με την Ελλάδα τα έχει κάνει.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Μάης 08, 2017 2:19 pm
Libertus έγραψε:Τα διαβάσαμε, τα διαβάσαμε. Κοίτα, στο μυαλό του Ευαγγελινολυ μπορεί να λειτουργούν όλα αυτά. Στο γυαλί πάλι...![]()
Μήπως να βάλουν και καμιά επιφάνεια στην οποία θα προβάλονται υπότιτλοι;

Ο παραμυθένιος κόσμος ποιός είναι; Ο κατακλυσμός του Δευκαλίωνα που προβάλεται στο φόντο;

Δευ Μάης 08, 2017 2:24 pm
citelis Καλώς ήρθες!
To ελληνικό φόντο btw προσωπικά μου φαίνεται από τα πιό άχαρα, άνευρα, κακόγουστα και εκ των ελαχίστων που γράφει τόσο μίζερα στο φακό για φέτος.

Mastiha έγραψε:Ο παραμυθένιος κόσμος ποιός είναι; Ο κατακλυσμός του Δευκαλίωνα που προβάλεται στο φόντο;
To ελληνικό φόντο btw προσωπικά μου φαίνεται από τα πιό άχαρα, άνευρα, κακόγουστα και εκ των ελαχίστων που γράφει τόσο μίζερα στο φακό για φέτος.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Μάης 08, 2017 2:25 pm
impressedguy έγραψε:Mastiha έγραψε:Αυτό το διαβάσατε; Δημοσιεύτηκε πριν μια βδομάδα αλλά εγώ το διάβασα τώρα...OGAE Greece έγραψε:...πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή, εδώ στο Press Centre του Κιέβου, το concept του στησίματος του τραγουδιού «This is love» από το Φωκά Ευαγγελινό. Συγκεκριμένα, το όλο concept, εκτός από το να απογειώσει την ελληνική συμμετοχή, έχει σκοπό να μας πει και την εξής ιστορία: «Η Demy βιώνει την αγάπη από διάφορες πλευρές. Στην αρχή, βρίσκεται σε έναν παραμυθένιο κόσμο. Κατόπιν ανεβαίνει στα αστέρια: αληθινή, άνευ όρων αγάπη! Συνεχίζοντας το συναισθηματικό της ταξίδι, ανακαλύπτει ξανά την αθωότητα της παιδικής της ηλικίας, όταν έρχεται αντιμέτωπη με την ενσάρκωση της αγάπης, τον κύκνο. Βρισκόμενη σε ένα υγρό περιβάλλον, βιώνει έντονα αντίθετα συναισθήματα ανησυχίας, έντασης αλλά και αγνότητας. Και είναι η δύναμη αυτής της αγνής αγάπης που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω! Μπορεί ακόμα να αντιστρέψει και τη ροή ενός καταρράκτη».
![]()
![]()
Δεν ξέρω φέτος τί φάση ο Ευαγγελινός, δεν του άρεσε το τραγούδι; Βαριόταν; Γέρασε;

+ ότι το τραγούδι είναι τόσο άχρωμο και βαρετό που δύσκολα μπορεί να εμπνεύσει έναν χρορογράφο, έναν σκηνοθέτη ή απλώς έναν ακροατή...

- panosESC Guru 2017
- Αριθμός μηνυμάτων : 478
Ημερομηνία εγγραφής : 21/04/2015
Δευ Μάης 08, 2017 2:26 pm
Εγώ από την στιγμή που είδα την πρόβα,
το "you and me as one" το ακούω ως "you and me as swan" πλέον
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Μάης 08, 2017 2:27 pm
panos έγραψε:Εγώ από την στιγμή που είδα την πρόβα,

Δευ Μάης 08, 2017 2:27 pm
panos έγραψε:Εγώ από την στιγμή που είδα την πρόβα,

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Μάης 08, 2017 2:32 pm
O Ζακ το ακούει...

- Σπόιλερ:
- You and me as Zwan

Δευ Μάης 08, 2017 2:35 pm
Mastiha έγραψε:O Ζακ το ακούει...
- Σπόιλερ:
You and me as Zwan

- Elfo_Del_Infierno
Δευ Μάης 08, 2017 2:36 pm
Omg 

Δευ Μάης 08, 2017 2:40 pm
Παρεμπιπτόντως παιδιά, είμαστε οοοοολοι άνευ σοβαρών αμφιβολιών οτι αύριο βράδυ θα ακούσουμε το "Greece"?

- Σπόιλερ:
- Γιατί εγώ τις τελευταίες μέρες δεν είμαι καθόλου σίγουρος...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|