Κύπρος 2023 - Andrew Lambrou "Break A Broken Heart"
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4978
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Κύπρος 2023 - Andrew Lambrou "Break A Broken Heart"
Ευτυχώς γλίτωσαν από την κιτσαρία του Κοκλώνη οι Κύπριοι!

- smart-attack
- Αριθμός μηνυμάτων : 2744
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019
Απ: Κύπρος 2023 - Andrew Lambrou "Break A Broken Heart"

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno και eurovisionικος
- Elfo_Del_Infierno

Cute φατσούλα, ωστόσο.
Αρέσει στους χρήστες NoirJo, Jacko και eurovisionικος
- smart-attack

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno και PetrosIs
- PetrosIs
- Αριθμός μηνυμάτων : 143
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2022
https://twitter.com/eurovisionfn/status/1598638796018434048?s=20&t=zfW7olSCvbr6v2z3YZn2NQ
- jovla
- Αριθμός μηνυμάτων : 2117
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο :Ηλικία : 23
Αρέσει στον χρήστη Elfo_Del_Infierno
- eurovisionικος
- Αριθμός μηνυμάτων : 302
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2020
Φύλο :Ηλικία : 21
Τόπος : ThessalonikiBut if we flooop,we flop together
- impressedguy
- Αριθμός μηνυμάτων : 480
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2022
Φύλο :Γέα, γέα, φάιερ
Αρέσει στους χρήστες smart-attack και eurovisionικος
- κωνσταντινος
- Αριθμός μηνυμάτων : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 01/03/2021

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno και smart-attack
- smart-attack
- Elfo_Del_Infierno
edit ενδιαφέρον το ότι ήταν "ασχημόπαπο" κι έκανε glow up αργότερα.

Αρέσει στους χρήστες Masilnto και NoirJo
- impressedguy
Καλό είναι το κομμάτι.
- Le Parisien
- Αριθμός μηνυμάτων : 511
Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, NoirJo και Chrisde
- smart-attack
- eurobirdo
- Αριθμός μηνυμάτων : 176
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2022
Φύλο :Ηλικία : 24
Τόπος : PolandBEJBA! IT'S KAJNDA CREZEH!!
Αρέσει στους χρήστες NoirJo, jovla, smart-attack και Chrisde
- jovla

Ακούγεται με reject των imagine dragons με τη χειρότερη έννοια της σημασίας. Ίσως η πιο calculated φετινή συμμετοχη. Έτοιμο τραγούδι από Σουηδούς, έτοιμος τραγουδιστής από Αυστραλία, έτοιμος σκηνοθέτης από Αυστρία and let's call it a day.
Σχετικά με το τραγούδι κλασική σουηδική προκάτ Μ******α χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Έντονος heavy bass ήχος που ανήκει σε ποπ χιτς του 2018 και όχι 2023 και απειρες ψηλές νότες με ooohhhhhhh μπας και τσιμπήσουν κάτι από επιτροπές.
Καλά εν τω μεταξύ αυτός ζοριζεται να βγάλει τις νότες στο στούντιο και θα τις βγάλει στο live?!?!? ΓΕΛΆΩ ΞΑΝΑ.
Σε μια φυσιολογική χρόνια η Κύπρος πήγαινε για δεύτερο σερί αποκλεισμό, αλλά δεν έχει πάτο το βαρέλι οπότε θα περάσουν... Στον τελικό μη περιμένουν και πολλά 15-25. Κατά τα άλλα χίλιες φορές Βίκτωρας που έχει και μια αυθεντικότητα.
Υ.Γ.: Αααα μην ξεχνιόμαστε!!!! Πολύ ωραίος ο τοπ σκηνοθέτης σου πανικ μου, να τον χαίρεσαι

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, Constantinos, Yiorgos Agis, Chrisde, GunadaOgunkoya και eurobirdo
- Chrisde
- Αριθμός μηνυμάτων : 135
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2021
Φύλο :
Το efun που ακριβως ακουσε τη δεκαδα σε αυτο το πραγμα;
Αρέσει στους χρήστες Masilnto, Elfo_Del_Infierno, NoirJo, jovla, smart-attack, Constantinos και eurobirdo
- eurobirdo
- Αριθμός μηνυμάτων : 176
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2022
Φύλο :Ηλικία : 24
Τόπος : PolandBEJBA! IT'S KAJNDA CREZEH!!
Δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει ξανά, αλλά με ενοχλεί το overhype στα τραγούδια. Με ενοχλούσε στην Ελλάδα, με ενόχλησε στην Ολλανδία φέτος, με ενόχλησε και στην Κύπρο. Ο λόγος είναι το ότι σχεδόν ποτέ δεν ανταποκρίνεται το τελικό αποτέλεσμα στις προσδοκίες που έχτισες. Έτσι, στις επόμενες φορές που θα το δεις να γίνεται, απλά φαίνεται γελοίο.
Όταν λοιπόν παρατήρησα σήμερα, ακούγοντας το τελικό προϊόν, ότι κάποιοι που άκουσαν το ίδιο πράγμα προσπαθούσαν να μας το πασάρουν ως κάποιο μεγαλούργημα, το βρήκα αστείο. Πέρα από τα fansites, είδα και κάνα δυο αστεία άρθρα σε άλλα σάιτ του τύπου: «Η Κύπρος βγάζει τραγούδι και είναι ήδη στα φαβορί». Εντωμεταξύ στα στοιχήματα να ήταν 20ος. Γελάνε και τα τσιμέντα
Στο δια ταύτα, πιστεύω ότι η Κύπρος χρειάζεται μια ριζική αλλαγή στα πρόσωπα που αναλαμβάνουν το εγχείρημα, χωρίς παρεξήγηση, αλλά οι τωρινοί υπεύθυνοι βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος. Κι ας έχουν χρόνια πείρα. Έχω πειστεί ότι η Ελένη και η επιτυχία της ήταν fluke. Δε γίνεται εν έτει 2023 να κάνουν προμο μέσω των fansites και να μοιράζουν σνιπετς και φωτογραφίες σε αυτά λες και είναι σοκολατάκια.
Επίσης πρέπει να αναθεωρήσουν ως προς το τι τραγούδια και τι τραγουδιστές διαλέγουν. Η Κύπρος είναι ένα ευλογημένο νησί γεμάτο ταλαντούχους ανθρώπους και πάνε και μου στέλνουν τη σουηδική πλαστικίλα με το παιδί απ' την Αυστραλία. Προσπαθώ να μη δείχνω τέτοια προκατάληψη, αλλά έχουν έξι χρόνια να στείλουν Κύπριο από Κύπρο και οχτώ να στείλουν τραγούδι χωρίς εμπλοκή Σουηδών. Έλεος κάπου. Καταλαβαίνω ότι είναι πιο δύσκολο να είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι σε τέτοια εγχειρήματα Κύπριοι, αλλά καταντάει να φαίνεται τεμπελιά.
Ο Andrew φαίνεται συμπαθέστατος, όμως το τραγούδι δεν του κάνει καμία χάρη τόσο μονότονο που είναι. Επιφυλάσσομαι και για το πώς θα βγάλει τα επαναλαμβανόμενα oooh. Θα περάσει τελικό και θα λάβει κάποια στήριξη από επιτροπές, αλλά με τα τωρινά δεδομένα θεωρώ τη δεκάδα ακατόρθωτη, δυστυχώς.
Επίσης, συμφωνώ με @jovla για το κλιπ. Χάλασαν συνολικά 3 ευρώ για το μαγιό του απ' τα τζάμπο και άλλο 1,50 για το πλαστικό μενταγιόν. Μην το γυρίσεις καθόλου απ' το να γυρίζεις τέτοιες μπούρδες, κατ' εμέ.
Για να κλείσω, εύχομαι να διαψευσθώ και να σκάσει μύτη ο Andrew στο Liverpool με το υπερκόνσεπτ, να σαρώσει και να μείνουμε βλάκες. Αλλά κομματάκι δύσκολο.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla, smart-attack, Constantinos, Yiorgos Agis και Chrisde
- Elfo_Del_Infierno

Αρέσει στους χρήστες NoirJo, jovla, smart-attack, Le Parisien, Constantinos, Chrisde και eurobirdo
- jovla
Elfo_Del_Infierno έγραψε:Το love story του βίντεο σε στιλ Οικογενειακες Ιστορίες όλα τα ευρώ.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, NoirJo, smart-attack, Le Parisien, Constantinos, Yiorgos Agis, Chrisde και eurobirdo
- NoirJo
- Αριθμός μηνυμάτων : 1045
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2018
Φύλο :Τόπος : Αθήνα
Δεν κρύβομαι μωρή, δεν καταζητούμαι.
smart-attack έγραψε:

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla, smart-attack και eurobirdo
- Yiorgos Agis
- Αριθμός μηνυμάτων : 110
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2021
Είμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια ΜΗ ΧΕΣΩ;
Αρέσει στους χρήστες jovla και eurobirdo
- Yiorgos Agis
- Αριθμός μηνυμάτων : 110
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2021
Είμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια ΜΗ ΧΕΣΩ;
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno και smart-attack
- Le Parisien
- Αριθμός μηνυμάτων : 511
Άντε ας πούμε το audio τρώγεται αν το ακούς έτσι να παίζει από πίσω, βλέπεις και λίγο την εμφάνιση, τη φωνή που δεν σε χαλάει, έχει κάποιες φορές ένα ρυθμό που ίσως μείνει. Όμως προφανώς και είναι ο,τι πιο basic και απορώ πως δεν το βλέπουν. Στη σκηνή δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει. Περάσει δεν περάσει, μου θυμίζει κάπως κάτι συμμετοχές τύπου Αυστρία κτλ. την προηγούμενη δεκαετία που κατέληγαν στη δεξία μεριά του πίνακα και με το που κατέβαιναν από τη σκηνή τις είχαμε ήδη ξεχάσει μέχρι να πέσει το ρικαπ και να πεις καλέ ναι αυτοί ήταν στη τάδε θέση. Ελπίζω να μας εντυπωσιάσει εν τέλει στο Λιβερπουλ, κάπου κάπως...
Το βιντεο εκτός ότι είναι φτηνιάρικο, δεν κατάλαβα και τι γίνεται. Πέντε δεύτερα κοιτούσα αυτόν και την επόμενη στιγμή είχαν χωρίσει και αυτός κοπανιόταν; Και που κολλάει με τους στίχους, αφού υποτίθεται ότι οι πληγωμένες καρδιές δεν πληγώνονται;
Ίσως του δώσω μερικές ευκαιρίες μήπως αλλάξω γνώμη γιατί πως να το κάνουμε, στηρίζουμε Κύπρο και επίσης έρχεται η γνωστή εποχή όπου τα τραγούδια της χρονιάς παίζουν λίγο πιο έντονα και στο άπατο βαρέλι, κάποιοι θα ευνοηθούν.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla, smart-attack και impressedguy
- impressedguy
Λίγο "πλαστική" η παραγωγή και ελαφρώς ξεπερασμένη. Το κομμάτι δεν είναι κακό αλλά δεν είναι τελικά και κάτι που θα θυμάσαι. Ελπίζω να στηριχθεί σκηνικά σε υπερθετικό βαθμό.
Θα συμφωνήσω ότι είναι κρίμα η Κύπρος με τόσα ταλέντα να έχει επιλέξει τον δρόμο να εκπροσωπείται από προκάτ κομμάτια.
Αρέσει στους χρήστες Masilnto, smart-attack, Le Parisien και eurobirdo
|
|