2ος Ημιτελικός (σχολιασμός & προβλέψεις)
Ποιες χώρες θα προκριθούν στον τελικό από τον 2ο ημιτελικό ;
- smart-attack
- Αριθμός μηνυμάτων : 2737
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019
2ος Ημιτελικός (σχολιασμός & προβλέψεις)
Αρέσει στους χρήστες Masilnto και Elfo_Del_Infierno
- jovla
- Αριθμός μηνυμάτων : 2116
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο :Ηλικία : 22
Απ: 2ος Ημιτελικός (σχολιασμός & προβλέψεις)
Για μένα μιλάμε για έναν από τους πιο αδυνάμους ημιτελικούς στα χρονικά της eurovision.
Αρμενία και Γεωργία λογικά θα είναι στο τοπ 3 χωρίς όμως να προσφέρουν κάτι όντως δυνατό και που πιθανόν δεν θα τα πάνε τόσο καλά στον τελικό όσο πιστεύουν οι περισσότεροι fan.
H Σλοβενία είναι η μεγάλη μου αγάπη από αυτόν τον ημιτελικό, θα περάσουν εύκολα (μάλλον τοπ5 ημιτελικού) και μακάρι να κάνουν την ανατροπή και να μπουν 10αδα στον τελικό.
Τα υπόλοιπα 6 τραγούδια που μάλλον θα περάσουν δεν με ενθουσιάζουν καθόλου... Με τυχαία σειρά Εσθονία, Κύπρος, Ελλάδα, Λιθουανία, Αυστραλία και Βέλγιο. Ως dark horse έχω την Πολωνία που, με τη δυνατή της διασπορά, μπορεί να πετάξει έξω μία από αυτές τις 6 και να προκριθεί αυτή. Αλλά μάλλον δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο με την bejba.
Πιστεύω εμείς θα περάσουμε ακόμη και αν είναι οριακό και μας βάλουν death slot.. Ήδη έχουμε 24 πόντους από Αλβανία και Κύπρο και έπειτα σίγουρα θα ψηφιστούμε από Η.Β., Αρμένια, Σλοβενία, Γεωργία, Σαν Μαρίνο και Ρουμάνια... Αν αποκλειστούμε θα βγούμε οριακά 11οι. Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν βγούμε 12οι και κάτω.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno και Chrisde
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4948
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!

Αρέσει στον χρήστη wait, what
- wait, what
- Αριθμός μηνυμάτων : 115
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2021
Φύλο :
Αρέσει στον χρήστη Elfo_Del_Infierno
- Elfo_Del_Infierno
Αρέσει στους χρήστες NoirJo, jovla, smart-attack, Le Parisien, eurovisionικος, wait, what και Chrisde
- Elfo_Del_Infierno
Αρέσει στους χρήστες NoirJo, jovla, smart-attack και Le Parisien
- Elfo_Del_Infierno
Αρέσει στους χρήστες NoirJo, smart-attack, Le Parisien, eurovisionικος και Chrisde
- NoirJo
- Αριθμός μηνυμάτων : 1045
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2018
Φύλο :Τόπος : Αθήνα
Δεν κρύβομαι μωρή, δεν καταζητούμαι.
Elfo_Del_Infierno έγραψε:Λίγο που είδα τον β' ημιτελικό. Καλό μου φάνηκε το γιαλαντζί τουινκ της Δανίας (αχ, στενεύουν τα περιθώρια) Η Κύπρος είναι πολύ επαγγελματικό αυτό που φέρνει επί σκηνής (ο Αντρίκος δεν χορεύει, και πισω του υπάρχουν εντυπωσιακά γραφικά κι εναλλάσσονται εποχές ή στοιχεία της φύσης (φωτιες, νερά κλπ), αλλά πολύ ψυχρό ρε γμτο, δεν νιώθω κάτι. Ο Βέλγος, τι να πω. Θα εμμείνω στο σχόλιό μου το αρχικό περί εκτρώματος. Λένε ότι θα περάσει, ε; πού είναι ο @NoirJo ν'αρχίσει κανά βουντού;
Δε νομίζω πως θα προκριθεί η Δανία, αλλά ας δούμε και τις υπόλοιπες χώρες αύριο. Έλλειψη συμμάχων, JESC αισθητική, εναρκτήριο κομμάτι ενός πολύ χαοτικού και απρόβλεπτου ημιτελικού, δεν ξέρω.
Η Κύπρος φαίνεται πολύ επαγγελματική - βασικά, ωραία γραφικά με τη βροχή/καταρράχτη και τις φλόγες -, αλλά κάπως αποστειρωμένη, ναι. Όχι πως θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στην πρόκριση.
Η Ρουμανία άκλαφτη!
Η Αρμενία οκ, αλλά βγαίνει πολύ πολύ νωρίς και είναι κάπως μουντό/σκοτεινό όλο αυτό και δε θα μου προκαλούσε έκπληξη τυχόν αποκλεισμός.
Βέλγιο τελείως dated queer bait, δε μου αρέσει καθόλου, αλλά θα περάσει δυστυχώς. Θα κάνω όμως μερικά βουντού για παν ενδεχόμενο.

Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack, eurovisionικος και Chrisde
- wait, what
Φύλο :
- NoirJo
wait, what έγραψε:Διαφωνώ πολύ με τον όρο "queer bait" στο Βέλγιο... Εφ'όσον αυτό είναι το στυλ του καλλιτέχνη. Queer bait έκανε η Ιρλανδια το '18. Ούτε με το dated συμφωνώ δεδομένου του πόσα hits περυσι το καλοκαιρι ήταν house bitακια.
Αναμφίβολα εντάσσεται στο στυλ του καλλιτέχνη η όλη σκηνοθετική προσέγγιση, αλλά τα πρόσθετα στοιχεία - σε σχέση με όσα είδαμε στον εθνικό τελικό - έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση και στόχευση. Δεν είναι επίμεμπτο αυτό, φυσικά. Απεναντίας, θα μπορέσει να μαζέψει περισσότερες ψήφους από το queer κοινό που, ε, μπορεί και να μη ψηνόταν να τον ψηφίσει, αν έβγαινε μόνος του με το καπέλο και το συγκεκριμένο ήχο.
Η house μουσική δεν είναι παρωχημένη. Το συγκεκριμένο κομμάτι όμως ναι. Περί ορέξεως βέβαια.
- wait, what
Φύλο :
- NoirJo
wait, what έγραψε:Το οτι ο vogue χορευτής μεταφερθηκε απο την οθονη της σκηνης σε live εμφανιση, δεν ξερω αλλαζει ιδιαιτερα την προθεση ψηφου. Υπήρχε εξ'αρχης.
Είναι ένα enhancement σε κάθε περίπτωση.
- eurovisionικος
- Αριθμός μηνυμάτων : 302
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2020
Φύλο :Ηλικία : 20
Τόπος : ThessalonikiBut if we flooop,we flop together
Σε σχέση με το Βέλγιο, μάλλον θα δούμε πρόκριση. Σκηνικά κάνουν αυτό που πρέπει και από εκεί και πέρα με μόνο televoting η σύνθεση αυτή μπορεί να περάσει. Εγώ θα πω πως ελπίζω να μείνει στον ημιτελικό μαζί με τον Δανό.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, NoirJo και Chrisde
- PetrosIs
- Αριθμός μηνυμάτων : 117
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2022
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, NoirJo, smart-attack, Le Parisien, eurovisionικος και Chrisde
- Elfo_Del_Infierno
Αρέσει στους χρήστες lol3 και eurovisionικος
- wait, what
Φύλο :
eurovision.tv έγραψε:If Victor is nervous about performing in such a huge arena at such a young age, it doesn't show - he's giving this both vocal power and some great on-stage energy, backed up by multiple giant Victors on the LED wall. His signature dance move is an infectious bounce that will have the arena jumping next Thursday - Ed Sheeran is one of his musical influences, and you can definitely feel the Sheeran vibe in What They Say. A confident and uplifting performance, and the Greek delegation should be very happy with that.
Costume wise, it's the same shorts and jacket vibe as Romania's Theodor yesterday, but less yellow. We stan the safari chic.
Κανε παναγια Φουρέιρα το θαυμα σου, να μην είναι όσο μέτριο φαινεται εδώ, μπας και δεν αποχωρησουμε του χρόνου.
Αρέσει στους χρήστες smart-attack και Chrisde
- impressedguy
- Αριθμός μηνυμάτων : 479
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2022
Φύλο :Γέα, γέα, φάιερ
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να αποκλειστούμε.
Αρέσει στον χρήστη Chrisde
- wait, what
Φύλο :
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack, Le Parisien και impressedguy
- wait, what
Φύλο :
Αρέσει στον χρήστη Elfo_Del_Infierno
- impressedguy
- Αριθμός μηνυμάτων : 479
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2022
Φύλο :Γέα, γέα, φάιερ
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack, eurovisionικος, wait, what και Chrisde
- eurovisionικος
- Αριθμός μηνυμάτων : 302
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2020
Φύλο :Ηλικία : 20
Τόπος : ThessalonikiBut if we flooop,we flop together
Το μόνα θετικά ίσως είναι στα κοντινά όπου φαίνεται αρκετά εκφραστικός και φωτογενής και η ενέργεια του.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack, alexg, wait, what, Chrisde και impressedguy
- BETTEREURO
- Αριθμός μηνυμάτων : 61
Αρέσει στους χρήστες smart-attack, Chrisde και impressedguy
- eurobirdo
- Αριθμός μηνυμάτων : 172
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2022
Φύλο :Ηλικία : 23
Τόπος : PolandBEJBA! IT'S KAJNDA CREZEH!!
- BETTEREURO
- Αριθμός μηνυμάτων : 61
- jovla
- Αριθμός μηνυμάτων : 2116
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο :Ηλικία : 22
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack και alexg
|
|