Ελλάδα 2024 (προτάσεις)

- smart-attack
- Αριθμός μηνυμάτων : 2734
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019
Ελλάδα 2024 (προτάσεις)
LILA - κάτι σαν το Deja Vu (το έβγαλε πρόσφατα). Ισως ήρθε η ώρα η Ελλάδα να στείλει κάτι απο την τραπ σκηνή;
Evaggelia - εχει ωραίες προτάσεις και κάνει καλές παραγωγές με ελληνικό ηχόχρωμα. Επομένως γιατί οχι; Ολα τα άλλα φυντάνια που προτιμά η ΕΡΤ καλύτερα είναι;
Joanne - οτι είπα και πέρυσι, απλά θέλει δυνατή ομάδα απο πίσω της. Και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να το στήσει η ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ μόνη της χωρίς την βοήθεια Dream Team!
Ήβη Αδάμου - όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμη για το come back! Δεν θα με χάλαγε!
Αργυρό, Σάττι και άλλα αντίστοιχα ονόματα που παραμένουν όνειρο θερινής νυκτός, δεν τα αναφέρω καν....
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno και Chrisde
- eurobirdo
- Αριθμός μηνυμάτων : 172
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2022
Φύλο :Ηλικία : 23
Τόπος : PolandBEJBA! IT'S KAJNDA CREZEH!!
Απ: Ελλάδα 2024 (προτάσεις)
SIDARTA
Στα θετικά: 23 σχεδόν ετών, το πιο φρέσκο όνομα στη χιπ χοπ σκηνή, αποφεύγει προσβλητικούς και σεξιστικούς στίχους, όπως και προκλητικές δηλώσεις στα media. Μαζεύει εμπειρίες σα σφουγγάρι αφού οργώνει την Ελλάδα κάνοντας live, ενώ θα πάει και στα MAD VMA, από τους λίγους του χώρου του που δεν έφαγαν ban λόγω των περσινών καραγκιόζηδων.
Βγάζει τραγούδια με σχετικό εύρος, του αρέσει να μιξάρει ελληνικό στοιχείο (ειδικά όταν συνεργάζεται με τον παραγωγό Beyond, που είναι πολύ καλός) με τη χιπ χοπ που κάνει. Πολύ μοντέρνος, επίκαιρος, συνδεδεμένος με την ελληνική νεολαία. Η ομάδα του τον βοηθάει να πλαισιώνει τις δουλειές του με ποιότητα ως προς το οπτικό κομμάτι, έχει πολύ όμορφα βίντεο κλιπ και ωραία cover arts.
Στα αρνητικά: ίσως φωνητικά να μη μας κάνει. Βασικά, σίγουρα δε μας κάνει ακόμη. Πηγή σε αυτό είναι τ' αυτιά μου όταν τον άκουσα ζωντανά πριν ένα μήνα σε ένα κλαμπ της επαρχίας (don't judge). Όμως δεν ήταν και χάλια, τις λίγες φορές που προσπαθούσε να ''τραγουδήσει'', υπήρχε μια πρώτη ύλη που δουλεύεται άνετα με κάποιον δάσκαλο. Είχε επίσης πολλή ενέργεια και είναι κούκλος κατ' εμέ, άρα extra points for that.
Αρέσει στους χρήστες jovla, smart-attack, Constantinos και Yiorgos Agis
- jovla
- Αριθμός μηνυμάτων : 2115
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο :Ηλικία : 22
smart-attack έγραψε:
Αργυρό, Σάττι και άλλα αντίστοιχα ονόματα που παραμένουν όνειρο θερινής νυκτός, δεν τα αναφέρω καν....
Η Σάττι όντως το έκανε ξεκάθαρο ότι δε θέλει. Όμως οι πρόσφατες δηλώσεις του Αρσενάκου αλλά και του Αργυρού κλείνουν ξεκάθαρα το μάτι στην ΕΡΤ. Νομίζω ο Αργυρός το θέλει φουλ, αλλά είναι πολύ ψωροπερήφανος (και καλά κάνει!) για να πάει να το ζητήσει μόνος του από την ΕΡΤ. Ειδικά όταν έχει δει πόσα άκυρα είχε φάει η φιλενάδα του η Φουρέιρα από την ΕΡΤ.
Εν ολίγοις αν του κάνει πρόταση η ΕΡΤ είμαι σίγουρος πως θα κάτσει να το σκεφτεί και τελικά θα ενδώσει.
Θα τον ήθελα είτε με ένα χασάπικο τύπου "Αθήνα μου" είτε με κάτι φουλ τρελιάρικο να σαρώσει στο televoting τύπου "Ελεύθερος". Θα προτιμούσα την πιο τρελιάρικη επιλογή γιατί θα ήταν πιο safe η επιτυχία στο βαθμολογικό πίνακα.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack, Le Parisien, Yiorgos Agis, Chrisde και eurobirdo
- Yiorgos Agis
- Αριθμός μηνυμάτων : 109
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2021
Είμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια ΜΗ ΧΕΣΩ;
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack και eurobirdo
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4941
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!

Εννοείται ΝΑΙ στον Αργυρό. Μακάρι να το έχει πάρει ζεστά.

Ναλύσα μ'αρέσει τα μάλα, αλλά μήπως είναι για πιο μικρές σκηνές και στη Γιούρο θα εξαφανιστεί;
Για Τζόαν κι Ευαγγελία κι εγώ ψήνομαι. Αν και θα ήθελα να τις δω σε εθνικο τελικό ώστε να δούμε πώς αποδίδουν σκηνικά.
Εγώ θα ξαναρίξω την ιδέα των Polkar. Επίσης θα πω και τους Babo Koro.
Έχω κι άλλα ονόματα στο μυαλό. Θα επανέλθω λίαν συντόμως.
Αρέσει στους χρήστες jovla, smart-attack, Yiorgos Agis και eurobirdo
- Elfo_Del_Infierno

Αρέσει στους χρήστες space28, alexg και Chrisde
- jovla
Αν μιλάμε για επιστροφές (καταστροφές) θα προτιμούσα Ντουσκα και μόνο τη Ντουσκα... Πλέον έχει το know how που δεν είχε το 2019 και θα ήθελα να δείξει τον πιο dark πραγματικό εαυτό της και να μην κάνει καλλιτεχνικές εκπτώσεις για τον διαγωνισμό... Αλλά νομίζω έχει πει πολλές φορές ότι δεν ψήνεται να επιστρέψει... So whatever.
Θα μου άρεσε και μια ενδεχόμενη επιστροφή της Φουρέιρα αλλά μη γελιομαστε, δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω και νομίζω πλέον έχει αρχίζει να κουράζει το girlbop με τη κοπέλα που κοπανιεται 3 λεπτά σερί... Όταν είχε πάει η Φουρέιρα, είχαμε χρόνια να δούμε τέτοιο act... Τώρα έχει μαζευτεί η Σάρα και η Μάρα στο συγκεκριμένο είδος.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack, Le Parisien, Yiorgos Agis, Chrisde και eurobirdo
- smart-attack
- Αριθμός μηνυμάτων : 2734
Elfo_Del_Infierno έγραψε:Να τολμήσω να ρίξω την ιδέα της Παπαρίζου ειδικά που θα είμαστε στη γενέτειρά της του χρόνου και ως πρώην νικήτρια του διαγωνισμού θα μας κάνει να συζητιόμαστε non-stop και να έχουμε ένα hype; με ένα δυναμικό ποπ (όχι χορευτικό) και σκηνοθεσία Σασουλινίου; ή θεωρείτε ότι είναι πασέ πλέον κάτι τέτοιο;
Αυτό δεν είχε προσπαθήσει με Survivor και δεν άρεσε...;
Δεν είμαι υπερ του να επιστρέψει, ειδικά του χρόνου, που θα έχει μετατραπεί η ξενέρα απτην νίκη της Λορίν σε ξινίλα ᾽να μην επιστρέφουν παλιότεροι νικητές᾽.
Ισως, και κάτω απο πολλές προυποθέσεις, να την ήθελα να επιστρέψει με κάτι τελείως κόντρα σε αυτό που έκανε το 2005.
Δηλαδή dark ballad, να μας δείξει άλλο χαρακτήρα και δυναμισμό.
Αν με ρωτάτε, θα ήθελα να πάει κάποιος άλλος.
Προτιμώ ακόμα και τον Αργυρό, παρόλο που δεν είναι καν του στιλ μου και στα ακούσματα μου.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno και jovla
- Le Parisien
- Αριθμός μηνυμάτων : 511
Θα ήθελα λοιπόν να τη δω ξανά με κάτι πιο κοντά στο προσωπικό της καλλιτεχνικό ύφος, γιατί προσωπικά θεωρώ ότι το better love, αν και ωραίο με μοναδική αισθητική, δεν ήταν το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla, smart-attack, Yiorgos Agis και Chrisde
- PetrosIs
- Αριθμός μηνυμάτων : 114
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2022
https://www.youtube.com/live/kBZdbuzZE5g?feature=share
- Elfo_Del_Infierno
PetrosIs έγραψε:Πριν λίγο στο live του eurovision fun έγιναν πράματα και θαύματα. Δείτε από το 44,30 και μετά ο Κόκοτος με τον Αργυρίου από το ξενοδοχείο του πρώτου στην Ελούντα μπήκαν στο live. Ο Λόγος μίλησε για Ντέμη, Ζοζεφίν, 2024 σχέδια και διαφορα αλλά. Νομίζω πως ετοιμάζονται να επιστρέψουν.
https://www.youtube.com/live/kBZdbuzZE5g?feature=share
Πάλι καλά που μπήκα τυχαία ετούτη την άκυρη ώρα στο φόρουμ να δω μήπως έχουμε κάτι καινούργιο. Νομίζω πως μια τέτοια πληροφορία μόνο ύστερα από μια βραδιά με καλούς φίλους και άφθονο αλκοόλ θα μπορούσα να διαχειριστώ.

Αρέσει στους χρήστες jovla και smart-attack
- Le Parisien
- Αριθμός μηνυμάτων : 511
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno και smart-attack
- Chrisde
- Αριθμός μηνυμάτων : 131
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2021
Φύλο :
Επειδή όμως δεν ξέρουμε αν αυτό θα συμβεί, θα προτείνω και κάποια άλλα ονόματα. Έχω ξαναπεί ότι το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη καλλιτεχνών, αλλά η έλλειψη τραγουδιών, οπότε θα εστιάσω στο συνθετικό κομμάτι.
1) Arcade -> Κλαυδία, Αναστάσιος Ράμμος. Ειδικά από την Κλαυδία έχω μεγάλες προσδοκίες και έχει από πίσω της ομάδα που έχει δώσει κατά καιρούς δυνατά τραγούδια.
2) Ευαγγελία. Το "Πάλι", χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι καλύτερο από τις τελευταίες δουλειές της, γεγονός που μου δίνει ελπίδα ότι μπορεί κάποια στιγμή να έχουμε 2η Φωτιά.
3) Marseaux. Τα κομμάτια που της γράφει ο Solmeister είναι εγγύηση. Συνεχείς επιτυχίες και μουσικό είδος που είναι accessible σε μεγάλο κοινό.
4) Νατάσα Μποφίλιου (Ευαγγελάτος-Καραμουρατίδης). Θα ήταν ενδιαφέρον κάποια στιγμή η Ελλάδα να δείξει και αυτή την πτυχή της στο διαγωνισμό.
5) Τάμτα - Καλομοίρα ως extras, αν έχουν ένα καλό ποπ τραγούδι να επιδείξουν.
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla, smart-attack και Le Parisien
- Elfo_Del_Infierno
Le Parisien έγραψε: Για τη Ντέμη βασικά παραδέχθηκε ότι πήγαν όλα λάθος και ότι της χρωστάνε μια σωστή συμμετοχή κάποια στιγμή αν θέλει και η ίδια
Εμείς τι φταίμε;

Αρέσει στους χρήστες smart-attack, Le Parisien και Chrisde
- jovla
Μάλλον δεν έχει καταλάβει πως στο "όλες τις λάθος επιλογές" συγκαταλέγεται και η επιλογής της Ντέμι σαν εκπρόσωπο...
Αρέσει στους Masilnto, Elfo_Del_Infierno, space28, smart-attack, Le Parisien, Constantinos, Chrisde και
- space28
- Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 17/03/2019
jovla έγραψε:Στη Ντεμυ παραδέχτηκε πως έκαναν όλες τις λάθος επιλογές και μετά πρόσθεσε ότι θα ήθελε να την ξαναστείλουν γιατί της χρωστάνε μια καλύτερη μεταχείριση...
Μάλλον δεν έχει καταλάβει πως στο "όλες τις λάθος επιλογές" συγκαταλέγεται και η επιλογής της Ντέμι σαν εκπρόσωπο...
Θεϊκό σχόλιο.
Όχι άλλη Ντέμι, για τον Θεό
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack, alexg, impressedguy και PetrosIs
- Elfo_Del_Infierno

Τι λέει, ρε παιδιά, τούτη δω; σωστά διαβάζω, ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου μετά από την κούραση της εκλογικής διαδικασίας;;;;
Αρέσει στους χρήστες smart-attack και Chrisde
- jovla
https://eurovisionfun.com/2023/05/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%cf%87%ce%b9%ce%b6%ce%b5-%ce%b7-%ce%b5%cf%81%cf%84-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%ce%b4%cf%83/
Αρέσει στον χρήστη Elfo_Del_Infierno
- Constantinos
- Αριθμός μηνυμάτων : 189
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2020
Τόπος : ΑθήναБлін
Αρέσει στον χρήστη smart-attack
- Elfo_Del_Infierno

Αρέσει στους χρήστες jovla, space28, smart-attack, Le Parisien, Chrisde και eurobirdo
- jovla
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack, Le Parisien και Yiorgos Agis
- Elfo_Del_Infierno
Αρέσει στους χρήστες smart-attack και Chrisde
- space28
- Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 17/03/2019
Θα θέλει να στείλει τον Αρχολεκα