Ελλάδα 2024 (προτάσεις)
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 5261
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο : Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Απ: Ελλάδα 2024 (προτάσεις)
Αναμένουμε τις προτάσεις τους.
Υ.Γ. Αργυρέ ή Φου, σωστε μας.
Αρέσει στους χρήστες jovla, space28, smart-attack, Le Parisien και PetrosIs
- jovla
- Αριθμός μηνυμάτων : 2209
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2019
Φύλο : Ηλικία : 24
ΤΑ ΤΑ ΤΑ
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack και PetrosIs
- Elfo_Del_Infierno
PetrosIs έγραψε:Επίσης τώρα διάβασα αυτό, έχει ιδιαιτερο ενδιαφερον γιατί φαίνεται πως υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση απο πλευρας ΕΡΤ να μην πάει η Μαντζούκαινα.
https://eurovisionfun.com/2023/05/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%b9-editorial/
Τη Μαντζούκη δεν την ήθελαν λογικά λόγω είδους τραγουδιού που κατέθεσε. Δε νομίζω ότι ήταν κάτι προσωπικό με την κοπέλα. Απλά η επιτροπή αυτή αποκλείεται να έβγαζε πρώτο ένα bopάκι. Υποθέτω πως, αν και η διοίκηση της ΕΡΤ παραμένει η ίδια, η επιτροπή αυτή θα μας αφήσει χρόνους από το 2024.
Αρέσει στους χρήστες jovla, smart-attack και PetrosIs
- jovla
ΤΑ ΤΑ ΤΑ
Φετινά παραδείγματα από μεγάλους σταρ της χώρας τους που πήγαν eurovision.
Loreen - κέρδισε τη eurovision και έσπασε πόσα ρεκόρ. Τηλεθέαση 82,3%.
Noa Kirel - έφερε τριάδα μετά από το περσινό Βατερλό/ αποκλεισμό του Ισραήλ.
Marco Mengoni - έφερε την καλύτερη θέση της Ιταλίας σε επιτροπές από το 2011 και συνολική 5αδα. Η Ιταλία έκανε ρεκόρ τηλεθέασής με εξαίρεση την περσυνή χρονιά που διοργάνωσε το θεσμό.
Joker Out - επιστροφή στον τελικό μετά από την τελευταία θέση της Σλοβενίας στους ημιτελικούς του 2022. Επίσης ρεκόρ τηλεθέασης στη Σλοβενία από το 2015.
Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αν στείλεις ένα μεγάλο όνομα πως πέρα από τα θετικά reactions εντός χώρας και την υψηλή τηλεθέαση που θα σου φέρει, μπορεί επίσης να σου προσφέρει μία επαγγελματική εμφάνισή που θα τα πάει καλά????
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, space28, smart-attack, alexg, Chrisde και PetrosIs
- Elfo_Del_Infierno
Υ.Γ. Βλέπω ότι ξεκινούν και κάποιες legendary proposals τον Ιούνιο και δεν ξέρω αν νιώθω έτοιμος γι'αυτό.
Αρέσει στους χρήστες jovla, smart-attack, Chrisde και PetrosIs
- jovla
ΤΑ ΤΑ ΤΑ
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, space28, smart-attack, Chrisde και PetrosIs
- Elfo_Del_Infierno
Αρέσει στους χρήστες jovla, space28, smart-attack, Le Parisien, Chrisde και impressedguy
- Elfo_Del_Infierno
Πρώτη θρυλική πρόταση.
- Σπόιλερ:
Αρέσει στον χρήστη jovla
- Elfo_Del_Infierno
- Σπόιλερ:
- Melissa, κούκλα μου, γλυκό μου κοριτσάκι, παίρνω πίσω όλα όσα σου έχω σούρει κατά καιρούς. Ήμαρτον, φωνάρα μου, ταλεντάρα μου!
- jovla
ΤΑ ΤΑ ΤΑ
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, smart-attack και Yiorgos Agis
- space28
- Αριθμός μηνυμάτων : 515
Ημερομηνία εγγραφής : 17/03/2019
Ημαρτον πια με όλους αυτούς κάθε χρόνο
Μα η Ναυσικά; Αλήθεια τώρα;
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno και Chrisde
- Elfo_Del_Infierno
Αρέσει στους χρήστες jovla, space28 και Chrisde
- Elfo_Del_Infierno
Ελπίζω πως όλα αυτά τα ονόματα (Τάνια, Λίλα και λοιπές) παίζουν ως συμμετοχές σε εθνικό τελικό και μόνο. Όχι για απευθείας ανάθεση και όχι για κάποια κλειστού τύπου διαδικασία.
Αρέσει στους χρήστες jovla, space28 και Chrisde
- Yiorgos Agis
- Αριθμός μηνυμάτων : 113
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2021
Είμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια ΜΗ ΧΕΣΩ;
Αρέσει στους χρήστες Elfo_Del_Infierno, jovla και space28
- smart-attack
- Αριθμός μηνυμάτων : 2878
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2019
PetrosIs έγραψε:Εμένα οι καλλιτέχνες που προτείνει το eurovision fun μου αρέσουν συνήθως. Ειδικά στο τέλος το τραγούδι που υποστήριζουν πάντοτε τα 3 τελευταία χρόνια ήταν και το καλυτερο. Δηλαδή το 2020 σωστά ήθελαν Στεφανία, όταν οι περισσότεροι ήθελαν Ειρήνη Παπαδοπούλου, το 2022 επίσης σωστα υποστήριζαν την Αμάντα όταν οι περισσότεροι θέλαμε Good Job (κι εγώ ανάμεσα τους) και φέτος επίσης σωστα ηθελαν το liar αφού όπως αποδείχθηκε από όσα διέρρευσαν ήταν η καλύτερη επιλογή για φέτος. Σίγουρα παίζει ρόλο πως καθε χρόνο ακούνε τα περισσότερα τραγούδια και αυτό τους βοηθά να κρίνουν εκ του ασφαλούς, αλλά τα τελευταια χρονια που παρακολουθω δεν έχουν παραπλανήσει το κοινό. Σε αυτό που διαφωνώ μαζί τους είναι η αγαπη τους για Κοντόπουλο και Φωκά. Πιστευω πως υπάρχουν και άλλοι δημιουργοί και σκηνοθέτες που μπορούν να κάνουν την ίδια, αν όχι καλύτερη δουλειά. Οπότε γενικά δεν διαφωνώ με τις προτάσεις τους ιδιαίτερα. Σιγουρα κάποια ονοματα ειναι άσχετα, αλλά όπως κάθε χρόνο κάποιοι εξ αυτών ετοιμάζουν τραγούδια.
Στη θέση σου θα συμφωνούσα ΚΑΙ σε αυτό με το efun μιας και όλοι μας αγαπάμε Κοντόπουλο, Φωκά, Κοκοτό, Κιρκόροβ.
- Elfo_Del_Infierno
smart-attack έγραψε:PetrosIs έγραψε:Εμένα οι καλλιτέχνες που προτείνει το eurovision fun μου αρέσουν συνήθως. Ειδικά στο τέλος το τραγούδι που υποστήριζουν πάντοτε τα 3 τελευταία χρόνια ήταν και το καλυτερο. Δηλαδή το 2020 σωστά ήθελαν Στεφανία, όταν οι περισσότεροι ήθελαν Ειρήνη Παπαδοπούλου, το 2022 επίσης σωστα υποστήριζαν την Αμάντα όταν οι περισσότεροι θέλαμε Good Job (κι εγώ ανάμεσα τους) και φέτος επίσης σωστα ηθελαν το liar αφού όπως αποδείχθηκε από όσα διέρρευσαν ήταν η καλύτερη επιλογή για φέτος. Σίγουρα παίζει ρόλο πως καθε χρόνο ακούνε τα περισσότερα τραγούδια και αυτό τους βοηθά να κρίνουν εκ του ασφαλούς, αλλά τα τελευταια χρονια που παρακολουθω δεν έχουν παραπλανήσει το κοινό. Σε αυτό που διαφωνώ μαζί τους είναι η αγαπη τους για Κοντόπουλο και Φωκά. Πιστευω πως υπάρχουν και άλλοι δημιουργοί και σκηνοθέτες που μπορούν να κάνουν την ίδια, αν όχι καλύτερη δουλειά. Οπότε γενικά δεν διαφωνώ με τις προτάσεις τους ιδιαίτερα. Σιγουρα κάποια ονοματα ειναι άσχετα, αλλά όπως κάθε χρόνο κάποιοι εξ αυτών ετοιμάζουν τραγούδια.
Στη θέση σου θα συμφωνούσα ΚΑΙ σε αυτό με το efun μιας και όλοι μας αγαπάμε Κοντόπουλο, Φωκά, Κοκοτό, Κιρκόροβ.
Και φυσικά μην ξεχνάμε ότι η βροχή πέφτει πάντα από πάνω.
In other news, γελάσα πολύ που εκδήλωσε ενδιαφέρον για το διαγωνισμό και μια ξέμπαρκη πενηντάρα τύπισσα από τη Γερμανία, με μουσικό στιλ "επιχείρηση απόλλων" (στο πολύ χειρότερο, βέβαια). Κάποιος της είπε ότι είναι η νέα Λέανδρος και η νέα Μούσχουρη (ταυτόχρονα;;; ) και το παραπήρε στα σοβαρά.
Η ειρωνεία είναι πως τη συγκεκριμένη την είχε προτείνει ως τρολοπρόταση ο @JimmyJoop στο παρελθόν στο escforum.net (ομοίως είχε προτείνει ΚΑΙ τη Μαντζούκη!!!). Πόσο μπροστά παίζει να είσαι, ρε Δημήτρη!!!!
Αρέσει στους χρήστες smart-attack και Chrisde
- smart-attack
- Elfo_Del_Infierno
smart-attack έγραψε:Φήμες λένε οτι ο Απόστολος είναι μεγάλος φαν του @JimmyJoop, διαβάζει τα ποστ του εδω και χρόνια
Well...
- Σπόιλερ:
Αρέσει στον χρήστη smart-attack
- smart-attack
Αρέσει στον χρήστη Elfo_Del_Infierno